Jump to content

Photo

Predsedniške volitve

• Please log in to reply
383 replies to this topic

#101 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 07 November 2007 - 07:46 AM

Pr nas bodo tisti, ki so Jelenčiča volili, zdaj volili Petrleta. Kao iz protesta, ker on ni prišel v drugi krog.
  • 0

#102 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 07 November 2007 - 07:58 AM

To samo kaže na primitivnost ljudi... Na takšne principe sploh nimam komentarja....
  • 0

#103 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 07 November 2007 - 08:05 AM

Maš prav škoda besed. Men se zdijo glupi.
  • 0

#104 Comorra

Comorra

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 399 posts

Posted 07 November 2007 - 08:48 AM

Sajk ne. Mislim, da je hinavščina vsake slovenske vlade dosedaj od dne samostojne republike Slovenije večja in mnogo starejša. Janševo sem izpostavil le, ker sem zelo razočaran nad njo saj sem volil prav njega.
Pa tudi, če je Peterle izjavil svoje absurdne besede v slovenski izdaji miki miške zadostuje. Naši ljudje so se pa leta 91' prav za njega in našo zastavo borili. rolleyes.gif

Konec debate, ker sedaj že delamo krvavice iz tega. Naj se tema nadaljuje v duhu volitev.
  • 0

#105 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 07 November 2007 - 09:59 AM

QUOTE(BlackPerla @ 7. 11. 2007 - 7:46) View Post

Pr nas bodo tisti, ki so Jelenčiča volili, zdaj volili Petrleta. Kao iz protesta, ker on ni prišel v drugi krog.

O moj bog smile.gif , pa saj to ni res. Kakšni ....pa saj nimam besed sploh.

Jaz grem pa v nedeljo voliti, za Turka, tako kot v prvem krogu. wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#106 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 07 November 2007 - 10:50 AM

QUOTE(Comorra @ 7. 11. 2007 - 8:48) View Post

Pa tudi, če je Peterle izjavil svoje absurdne besede v slovenski izdaji miki miške zadostuje.

Ne štekaš poante, hotel sem rečt, da tega ni mogel rečt, ker bi ga sicer križali ... To mora bit sistem baba čula - baba rekla.
  • 0

#107 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 07 November 2007 - 11:01 AM

QUOTE(BlackPerla @ 7. 11. 2007 - 7:46) View Post

Nekaj takega se je pri nas zgodlo na občinskih volitvah evil.gif Tak je, ko se kmečki folk da podkupit s klobasami in plačano pijačo butl.gif
Ta predsedniška soočenja so zelo zanimiva. Peterle me ni prepričal. Moram rečt, da se mi malo smili. Taki bogi mi deluje ermm.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#108 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 07 November 2007 - 11:11 AM

QUOTE(Kinky @ 7. 11. 2007 - 9:59) View Post

Jaz grem pa v nedeljo voliti, za Turka, tako kot v prvem krogu. wink.gif

Jaz enako.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#109 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 07 November 2007 - 11:11 AM

Desničarji se gredo blatenje levega kandidata. Da se spustijo tako nizko...
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#110 Comorra

Comorra

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 399 posts

Posted 07 November 2007 - 11:26 AM

QUOTE(sajk @ 7. 11. 2007 - 10:50) View Post

Ne štekaš poante, hotel sem rečt, da tega ni mogel rečt, ker bi ga sicer križali ... To mora bit sistem baba čula - baba rekla.

Saj sem te razumel že v prvem postu Sajk ampak žal nisem mogel mimo ironije. V bistvu mi je pa vseeno kaj je on kdaj rekel in kje je rekel, ker itak ko odpre usta vse zlaže. Pač..cerkvena šola.
  • 0

#111 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 November 2007 - 01:25 PM

Veliko Jelinčičevih sploh ne bo šlo na volitve.

QUOTE(Adriane @ 7. 11. 2007 - 11:01) View Post
Ta predsedniška soočenja so zelo zanimiva. Peterle me ni prepričal. Moram rečt, da se mi malo smili. Taki bogi mi deluje ermm.gif

Saj je bogi. V glavi. Meni resnično on deluje taki zagovedani, hudoben, hinavski, zabit kmetavzar. Takšen, kot so pač vsi cerkvejaki.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#112 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 07 November 2007 - 02:49 PM

QUOTE(Jenna @ 7. 11. 2007 - 13:25) View Post

Saj je bogi. V glavi. Meni resnično on deluje taki zagovedani, hudoben, hinavski, zabit kmetavzar. Takšen, kot so pač vsi cerkvejaki.

s čim si je pa prislužil tele oznake?

mene še kar ni noben od njiju prepričal. po pravic pa povem, da bi me veselilo, če bi peterle zmagu, predvsem zaradi takšnih in drugačnih argumentov v stilu "smrdenja po farjih" in podobno. mislm, resnično, kje jih jemljete? blink.gif še posebno, ker je to dostikrat edini argument, kar se pa meni zdi popolnoma pod nivojem.

drugače mi niso všeč njegovi medli komentarji in izmikanje odgovorom ter čudna kampanja, ne maram takšnih poskusov diskreditiranja nasprotnika.

tko. sem v dilemi. pravzaprav se mi vse skup upira. najbrž ne bom šla na volitve.
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#113 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 November 2007 - 03:05 PM

QUOTE(pinga @ 7. 11. 2007 - 14:49) View Post
s čim si je pa prislužil tele oznake?

S svojim obnašanjem in razmišljanjem in tako ga "čutim". Upam, da se zdaj ne bom rabila zaradi tega strašno zagovarjati - tako, kot se ne bi rabila npr., če bi ga pohvalila. wink.gif
Da smrdi po fari, je pa itak zadosten razlog (in še zdaleč tale razlog ni pod nivojem - zakaj neki bi naj bil?), da ne volim zanj.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#114 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 07 November 2007 - 03:08 PM

QUOTE(Chandra @ 6. 11. 2007 - 23:16) View Post

Jenna pridna! smile.gif Jaz sem že prej glasovala za Türka in bom seveda tudi tokrat smile.gif

Enako tudi jaz.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#115 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 07 November 2007 - 03:10 PM

ne jenna, ne bo se ti treba zagovarjat. tako je pač moje mnenje o tovrstnih komentarjih wink.gif če kdo o tem premisli, ok, če ne, se pa ne bom ob tla metala smile.gif

kako te je pa turk prepričal, če odmislimo peterletovo farjanstvo? ne vzemi tega kot zagovor, tko me zanima.

• 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#116 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 November 2007 - 03:19 PM

Dobro razmišlja (enako, kot jaz), ustrezno/všečno argumentira odgovore, zdi se mi precej razgledan, kulturen, ne obeša se na zgodovino (tako kot Peterle, ki svojo upravičenost za predsednika argumentira zgolj s svojo ogrooomno vlogo pri osamosvajanju - o tem bi se sicer tudi marsikaj dalo rečti), ne posiljuje naokoli s svojo očitno zaigrano ljudskostjo (kot to počne Lojzek), ni farško usmerjeni, ni simpatizer trenutne vlade. Toliko v grobem. =)
  • 0

#117 sajk

sajk

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts

Posted 07 November 2007 - 03:28 PM

QUOTE(Jenna @ 7. 11. 2007 - 13:25) View Post

Veliko Jelinčičevih sploh ne bo šlo na volitve.

Emm ... zelo utemeljena kritika twisted.gif Koliko je res z onim znanjem jezikov oz. na kakem nivoju so ne vem, ampak pilotske licence pa ni tako enostavno dobiti. To najmanj zabitost postavi pod vprašaj. V rovtah sta pa oba rojena. twisted.gif
Glede na delo, ki ga je opravljal kot zunanji minister pa ... kaj pa vem, od kogarkoli tu gori (z menoj vred, kajpada) bi take besede izpadle ... hmm ... zagovedno. cool.gif

Sicer pa meni njegovi medli odgovori tudi niso všeč.
  • 0

#118 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 November 2007 - 03:36 PM

QUOTE(sajk @ 7. 11. 2007 - 15:28) View Post
Emm ... zelo utemeljena kritika twisted.gif

Me zanima, koliko strašansko utemeljenih kritik bi dobila od zagovornikov Lojzeka, če bi šli v malo bolj komplicirano debato.

Je pa zanimivo blo slišati njegovo novo, precej bolj ostro mnenje - v prejšnjih soočenjih je na vpr. o tem, če bi pomilostil pedofila, odgovoril, da bi najprej moral pregledati vso dokumentacijo, se posvetovati z ne vem kom vse... tokrat je pa jasno in glasno povedal, da nikoli ne bi pomilostil pedofila. Sedaj je pač ubral drugo taktiko. Fuj. Obrača se mi ob njem - hinavski je. Če ma pa pilotsko licenco al pa ne, me pa bolj ne bi mogel boleti organ in mi je to enako pomembno pri predsedniku, kot to, če bi imel izpit za motokultivator.
In če samo pogledam, kdo so v njegovem štabu, me mine do vsega.
  • 0

#119 sajk

sajk

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts

Posted 07 November 2007 - 03:41 PM

Nisem rekel, da je pomembno za predsednika, to je jasno bullshit, ampak zabitosti mu ne moreš očitat ... Isto velja za njegovo preteklo delo ... je tako, kot bi študent za svoejga profesorja trdil, da je zabit. Lahko se ne-strinjaš z njim (in to tudi se, he he), očitat zabitost in podobno je pa meni mimo ... ermm.gif

Všeč mi pa ni, le da ne argumentiram tega na tak način kot ti. Mi pa tudi Türk ni všeč v bistvu ...
  • 0

#120 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 November 2007 - 03:42 PM

Ja no, se opravičujem za nekulturo.
Ampak ko pomislim na Lojzeka, ratam kar malo nemirna.
In kakšnih bednih metod se zdaj poslužujejo (Janša, Rupel). Fuj še enkrat.

Aja, pa s tisto zabitostjo nisem glih mislila na njegovo inteligenco, ampak bolj nedovzetnost/nerazumnost za določene stvari.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users