Predsedniške volitve
Posted 07 November 2007 - 07:46 AM
Posted 07 November 2007 - 07:58 AM
Posted 07 November 2007 - 08:05 AM
Posted 07 November 2007 - 08:48 AM
Pa tudi, če je Peterle izjavil svoje absurdne besede v slovenski izdaji miki miške zadostuje. Naši ljudje so se pa leta 91' prav za njega in našo zastavo borili.

Konec debate, ker sedaj že delamo krvavice iz tega. Naj se tema nadaljuje v duhu volitev.
Posted 07 November 2007 - 09:59 AM
Pr nas bodo tisti, ki so Jelenčiča volili, zdaj volili Petrleta. Kao iz protesta, ker on ni prišel v drugi krog.
O moj bog

Jaz grem pa v nedeljo voliti, za Turka, tako kot v prvem krogu.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 07 November 2007 - 11:01 AM
Pr nas bodo tisti, ki so Jelenčiča volili, zdaj volili Petrleta. Kao iz protesta, ker on ni prišel v drugi krog.
Nekaj takega se je pri nas zgodlo na občinskih volitvah

Ta predsedniška soočenja so zelo zanimiva. Peterle me ni prepričal. Moram rečt, da se mi malo smili. Taki bogi mi deluje

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 07 November 2007 - 11:11 AM
Jaz grem pa v nedeljo voliti, za Turka, tako kot v prvem krogu.

Jaz enako.
Posted 07 November 2007 - 11:11 AM
Posted 07 November 2007 - 11:26 AM
Ne štekaš poante, hotel sem rečt, da tega ni mogel rečt, ker bi ga sicer križali ... To mora bit sistem baba čula - baba rekla.
Saj sem te razumel že v prvem postu Sajk ampak žal nisem mogel mimo ironije. V bistvu mi je pa vseeno kaj je on kdaj rekel in kje je rekel, ker itak ko odpre usta vse zlaže. Pač..cerkvena šola.
Posted 07 November 2007 - 01:25 PM
Veliko Jelinčičevih sploh ne bo šlo na volitve.

Saj je bogi. V glavi. Meni resnično on deluje taki zagovedani, hudoben, hinavski, zabit kmetavzar. Takšen, kot so pač vsi cerkvejaki.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 07 November 2007 - 02:49 PM
Saj je bogi. V glavi. Meni resnično on deluje taki zagovedani, hudoben, hinavski, zabit kmetavzar. Takšen, kot so pač vsi cerkvejaki.
s čim si je pa prislužil tele oznake?
mene še kar ni noben od njiju prepričal. po pravic pa povem, da bi me veselilo, če bi peterle zmagu, predvsem zaradi takšnih in drugačnih argumentov v stilu "smrdenja po farjih" in podobno. mislm, resnično, kje jih jemljete?

drugače mi niso všeč njegovi medli komentarji in izmikanje odgovorom ter čudna kampanja, ne maram takšnih poskusov diskreditiranja nasprotnika.
tko. sem v dilemi. pravzaprav se mi vse skup upira. najbrž ne bom šla na volitve.
Posted 07 November 2007 - 03:05 PM
S svojim obnašanjem in razmišljanjem in tako ga "čutim". Upam, da se zdaj ne bom rabila zaradi tega strašno zagovarjati - tako, kot se ne bi rabila npr., če bi ga pohvalila.

Da smrdi po fari, je pa itak zadosten razlog (in še zdaleč tale razlog ni pod nivojem - zakaj neki bi naj bil?), da ne volim zanj.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 07 November 2007 - 03:10 PM

kako te je pa turk prepričal, če odmislimo peterletovo farjanstvo? ne vzemi tega kot zagovor, tko me zanima.
Posted 07 November 2007 - 03:19 PM
Dobro razmišlja (enako, kot jaz), ustrezno/všečno argumentira odgovore, zdi se mi precej razgledan, kulturen, ne obeša se na zgodovino (tako kot Peterle, ki svojo upravičenost za predsednika argumentira zgolj s svojo ogrooomno vlogo pri osamosvajanju - o tem bi se sicer tudi marsikaj dalo rečti), ne posiljuje naokoli s svojo očitno zaigrano ljudskostjo (kot to počne Lojzek), ni farško usmerjeni, ni simpatizer trenutne vlade. Toliko v grobem. =)
Posted 07 November 2007 - 03:28 PM
Veliko Jelinčičevih sploh ne bo šlo na volitve.
Emm ... zelo utemeljena kritika

Glede na delo, ki ga je opravljal kot zunanji minister pa ... kaj pa vem, od kogarkoli tu gori (z menoj vred, kajpada) bi take besede izpadle ... hmm ... zagovedno.

Sicer pa meni njegovi medli odgovori tudi niso všeč.
Posted 07 November 2007 - 03:36 PM

Me zanima, koliko strašansko utemeljenih kritik bi dobila od zagovornikov Lojzeka, če bi šli v malo bolj komplicirano debato.
Je pa zanimivo blo slišati njegovo novo, precej bolj ostro mnenje - v prejšnjih soočenjih je na vpr. o tem, če bi pomilostil pedofila, odgovoril, da bi najprej moral pregledati vso dokumentacijo, se posvetovati z ne vem kom vse... tokrat je pa jasno in glasno povedal, da nikoli ne bi pomilostil pedofila. Sedaj je pač ubral drugo taktiko. Fuj. Obrača se mi ob njem - hinavski je. Če ma pa pilotsko licenco al pa ne, me pa bolj ne bi mogel boleti organ in mi je to enako pomembno pri predsedniku, kot to, če bi imel izpit za motokultivator.
In če samo pogledam, kdo so v njegovem štabu, me mine do vsega.
Posted 07 November 2007 - 03:41 PM

Všeč mi pa ni, le da ne argumentiram tega na tak način kot ti. Mi pa tudi Türk ni všeč v bistvu ...
Posted 07 November 2007 - 03:42 PM
Ja no, se opravičujem za nekulturo.
Ampak ko pomislim na Lojzeka, ratam kar malo nemirna.
In kakšnih bednih metod se zdaj poslužujejo (Janša, Rupel). Fuj še enkrat.
Aja, pa s tisto zabitostjo nisem glih mislila na njegovo inteligenco, ampak bolj nedovzetnost/nerazumnost za določene stvari.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users