Jump to content

Photo

Dober ginekolog / dobra ginekologinja

• Please log in to reply
294 replies to this topic

#101 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 21 August 2011 - 06:53 PM

QUOTE(Nincha @ 21. 8. 2011 - 19:44) View Post

Sestre so prijazne, še nisem mela slabe izkušnje. G je mogoče malo "stroga", ni glih en višek topline, ampak je nasploh korektna in prijazna (nima nikakršnega zaničevalnega odnosa al pa kaj).

Ma pa FUL gužvo, ne vem če sploh še sprejema, mene je februarja naročila za pregled OKTOBRA. Pa v čakalnici se tut načakaš, tut če samo za recept. Sam okej, 1x na leto potrpim.

Hvala.
  • 0
Viens, reste ici!

#102 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 21 August 2011 - 06:56 PM

Coco laugh.gif Ma mene moti tudi da ne zna govorit slo, in jaz ga, po pravici povedano, dostikrat ne razumem v celoti. oops.gif

Zadnjič sem bila pri njemu, sem imela glivice. Pa vzema on meni bris in kar naenkrat se mi ulije kri - FUL krvi, vse mi je teklo po nogah, po stolu, potleh,... pa on mene gleda in mi reče: "Opa, kaj je pa to!?" rolleyes.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#103 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 21 August 2011 - 07:07 PM

blink.gif blink.gif blink.gif Ok, mene ne bi nikoli več videl.
  • 0
Viens, reste ici!

#104 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 21 August 2011 - 07:19 PM

Ja saj tudi mene od takrat ni več videl.. ampak zdaj imam spet to vnetje in ne vem kaj naredit. Sem 99% da mi samo Canesten ne bo pomagal, ker zadnjič mi tudi ni.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#105 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 21 August 2011 - 07:34 PM

blink.gif
S temi zdravniki je idrija. :s
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#106 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 August 2011 - 07:57 PM

QUOTE(Sarah @ 21. 8. 2011 - 19:27) View Post
pa raje bi žensko. laugh.gif

Hehe, to je večinoma tako, jaz pa sem pri izbiri preferirala moškega in sem zdaj pri moškem.
Bolj se mi zdijo korektni in nežni, z babami so ponavadi sami križi in večja možnost prizdarij, obsojanj in še česa.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#107 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 21 August 2011 - 08:00 PM

jaz imam tudi moškega,...full je faca ,100krat boljši od vseh 3ginekologinj, ki sem jih imela prej....
  • 0

#108 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 21 August 2011 - 08:01 PM

Fluffy, to pa ni res, ampak je samo tvoja izkušnja.

Jaz imam recimo nasprotno, super ginekologinjo, enkrat me je pa moški imel, ker je bila moja na porodniškem, pa je tudi imel neprimerne pripombe, ampak ne moram zdaj trditi, da so vsi moški ginekologi takšni.

Je odvisno od primera do primera.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#109 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 21 August 2011 - 08:04 PM

Zame je ta prvi ginekolog, tako da ne vem. Ampak me trenutno bolj vleče k ženski, če lahko izbiram.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#110 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 August 2011 - 08:09 PM

QUOTE(Kinky @ 21. 8. 2011 - 21:01) View Post

Fluffy, to pa ni res, ampak je samo tvoja izkušnja.

Ne govorim tega iz lastnih izkušenj, ker je to moj prvi in do zdaj edini ginekolog, ampak govorim na podlagi
mnogih izkušenj prijateljic, znank ... in so imele težave zgolj in samo z ženskami. Verjamem pa, da ni
vedno tako, ampak tako iz čiste kmečke pameti sem mnenja, da je večja verjetnost za neprofesionalna
dejanja takrat, če je ženska pred tvojo fuflo kot pa moški.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#111 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 21 August 2011 - 08:16 PM

Te tvoje kmečke logike pa ne razumem najjbolj. laugh.gif

Kakorkoli, jaz imam z ženskimi ginekologinjami super izkušnje. Sploh ta moja mi je zakon, ko pridem ni nikoli gužve, pri zdravnici igra neka pomirjujoča glasba, in sestre so prijazne in učinkovite. smile.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#112 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 August 2011 - 08:19 PM

Ja, taka je moja kmečka logika. laugh.gif
Sem poslušala do zdaj velikorat same negativne izkušnje punc, ki so imele ginekologinje. Je pa res,
da sem a priori malo naperjena proti babovju, ko se gre za resne zadeve. Menim, da upravičeno.
Ne trdim pa, da so zdaj VSE ginekologinje slabe ... moja prijateljica npr. ima dobro ginekologinjo.

• 0

#113 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 21 August 2011 - 08:37 PM

Jaz imam dr. Šubic v ZD Šiška in je super, sestre prav tako, nimam nobenih pripomb. Na redni pregled se je sicer treba naročit pol leta prej.
Bi bilo pa meni malo neprijetno pri moškemu.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#114 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 21 August 2011 - 09:57 PM

QUOTE(Jinadaze @ 21. 8. 2011 - 21:37) View Post

Bi bilo pa meni malo zelo neprijetno pri moškemu.

Men tud! Jaz si sploh ne predstavljam, da bi mogla k tipu. Se kar stresem, ko pomislim na to. biggrin.gif
  • 0

#115 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 21 August 2011 - 10:06 PM

PJ koga imaš ti?
  • 0
Viens, reste ici!

#116 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 21 August 2011 - 10:17 PM

Ksenijo Geršak.
  • 0

#117 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 21 August 2011 - 10:38 PM

Pa ti je fajn ne?
  • 0
Viens, reste ici!

#118 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 21 August 2011 - 10:39 PM

Ja, seveda. Najboljša. smile.gif
  • 0

#119 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23288 posts

Posted 22 August 2011 - 12:20 AM

QUOTE(Kinky @ 21. 8. 2011 - 21:16) View Post

Te tvoje kmečke logike pa ne razumem najjbolj. laugh.gif

Kakorkoli, jaz imam z ženskimi ginekologinjami super izkušnje. Sploh ta moja mi je zakon, ko pridem ni nikoli gužve, pri zdravnici igra neka pomirjujoča glasba, in sestre so prijazne in učinkovite. smile.gif

Pri Beseničarjevi je glasba v ambulanti? Nisem nikoli opazila. laugh.gif Jaz sem tudi zadovoljna z njo, je pa res, da nisem doslej (na srečo) imela nobenih zdravstvenih problemov, tako da kaj več ne vem. Je pa res prijazna in nežna. Jaz se ful sproščeno počutim pri njej in mi ni nič kaj preveč nerodno vprašat karkoli, pa sem po naravi zelo sramežljiva. Pa tudi nikoli nima gužve v čakalnici in sem vedno hitro konec. Tudi sicer še nikoli v ZD NG pred nobeno ginekološko ambulanto nisem naletela na gužvo. 2 kolegici in ena znanka pa niso bile najbolj zadovoljne z njo (imele so probleme z vnetji, glivicami). Ena se je potem prepisala v Postojno, ena pa k Lidiji Margič (isto v ZD NG).

Jaz zase vem, da bi mi bilo ZELO neprijetno pred moškim, čeprav še nisem imela moškega ginekologa. Bi mi bilo skrajno čudno, da bi mi nek drug moški, ki ni moj fant in to še srednjih let ali starejši, šaril tam spodaj in mi pretipaval joške. Pa tudi sicer mi je boljše pri ženski, ker tudi ona iz prve roke ve, kako je imeti menstruacijo, kakšna je nosečnost, porod, in ostale ženske stvari.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#120 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 22 August 2011 - 05:11 AM

Meni je pa grozno neprijetno z ženskami. Do sedja imam izkušnje s tremi moškimi ginekologi in dvema ženskama in je neprimerljivo.
Meni je grozen feeling pred žensko.
Pa ne vem, a imam samo jaz tako srečo, da so vse zategnjene do konca.

Moški so bli pa vsi trije super, sproščeni, za hece, prijazni....Ni da ni. Upam da bo Kobal mel prostor, da me vzame redno, če ne bom mogla k eni ženski.
Od svoje se bom pa izpisala, ker take grozote od ginekologa pa svet še ni videl. rolleyes.gif

Haha marmelada...Ta ki bo mene operiral je z eno nogo v penziji biggrin.gif

Prijazen pa ful, in za štose. Meni za sekundo ni blo neprijetno. Kako smo si različne....
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users