QUOTE(Kinky @ 21. 8. 2011 - 21:16)

Te tvoje kmečke logike pa ne razumem najjbolj.
Kakorkoli, jaz imam z ženskimi ginekologinjami super izkušnje. Sploh ta moja mi je zakon, ko pridem ni nikoli gužve, pri zdravnici igra neka pomirjujoča glasba, in sestre so prijazne in učinkovite.

Pri Beseničarjevi je glasba v ambulanti? Nisem nikoli opazila.

Jaz sem tudi zadovoljna z njo, je pa res, da nisem doslej (na srečo) imela nobenih zdravstvenih problemov, tako da kaj več ne vem. Je pa res prijazna in nežna. Jaz se ful sproščeno počutim pri njej in mi ni nič kaj preveč nerodno vprašat karkoli, pa sem po naravi zelo sramežljiva. Pa tudi nikoli nima gužve v čakalnici in sem vedno hitro konec. Tudi sicer še nikoli v ZD NG pred nobeno ginekološko ambulanto nisem naletela na gužvo. 2 kolegici in ena znanka pa niso bile najbolj zadovoljne z njo (imele so probleme z vnetji, glivicami). Ena se je potem prepisala v Postojno, ena pa k Lidiji Margič (isto v ZD NG).
Jaz zase vem, da bi mi bilo ZELO neprijetno pred moškim, čeprav še nisem imela moškega ginekologa. Bi mi bilo skrajno čudno, da bi mi nek drug moški, ki ni moj fant in to še srednjih let ali starejši, šaril tam spodaj in mi pretipaval joške. Pa tudi sicer mi je boljše pri ženski, ker tudi ona iz prve roke ve, kako je imeti menstruacijo, kakšna je nosečnost, porod, in ostale ženske stvari.