Jump to content

Photo

clinique - superdefense

• Please log in to reply
189 replies to this topic

#101 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 21 January 2006 - 03:31 PM

Hmmmm...neki me zanima....mam grozno koze(beri polno mazolov)...mazole imam sicr "samo" na čelu in bradi...sploh brada je obupa. S to kremo se najbrž mazolov nebi znebila?Ali pač?
  • 0

#102 rozica

rozica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 447 posts

Posted 21 January 2006 - 04:51 PM

sanies krema ne vsebuje nicesar kar bi pomagalo odpravit mozolje. proti mozoljem ti bo pomagal edino deffirin oz. kaj podobnega kar dobis na recept in nazalost nobena krema iz trgovine.
je pa SD optimalna kremica za cez dan (kreme proti mozoljem uporabljas zvecer, sd pa cez dan)

po sestavinah sta pa obe (tako zanormalno do mesano kot za normalno do suho) fenomenalni
  • 0

#103 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 21 January 2006 - 05:55 PM

Hvala ti za odgovor rožica!
Differin sicer uporabljam, ampak mi ne pomaga...poskusila sm že z vsem mogočim pa nič ni zaleglo. Mozolji so zares trdoživa stvar!
  • 0

#104 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 21 January 2006 - 06:00 PM

Kako dolgo pa že uporabljaš Differin in kaj vse si že poskusila?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#105 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 22 January 2006 - 04:06 PM

Uporabljala sm ga 2 tedna, pa sm mela cist bogo kožo- zategvala me je, pa vedno po tuširanju sem mogla dat na obraz na debelo otroško kremo, kar je sicer grozno peklo. Cela faca se mi je luščila, tudi veke, vse!Probala sm Skinoren, pa Dalacin T...pa vse živo, res vse živo...od acne stop pa do eucerina...tut kvas sm jedla kot nora...Ne vem sicer, al sem premalo vztrajna, al kaj....zej sm spet začela uporablat Differin, tokrat si ga bom probala res mazati čisto na tanko!
  • 0

#106 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 22 January 2006 - 04:13 PM

Differin moraš uporabljati 2 meseca. Izsuši kožo, zato je kožo potrebno mazati z vlažilnimi in mastnimi kremami. Otroške kreme niti slučajno niso prava izbira, ker so v veliki meri komedogene in hudo hudo mastne. Tega pa tvoja koža ne potrebuje.
Differin je nujno mazati zelo zelo tanko, vztrajati 2 meseca, če ti kožo zateguje, uporabljaj Alverde jojoba kremo ali Garnier Total Comfort. In nikakor ne otroških krem.
Uporabljaj Garnier Essentials zeleni tonik, kremo kakšno vlažilno čez da in ponoči ti dve, ki sem ti ju napisala. Super krema za čez dan je Clinique Super Defence. Ostale odlične kreme, ki jih poznam, pa ne vsebujejo UV zaščite. Razen če še kupiš zraven kakšno Avene kremo z UV zaščito, samo te so brez AOK in moraš spodaj namazati kremo z dobro UV zaščito. Brez UV zaščite pa ne smeš ven, če uporabljaš Differin.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#107 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29709 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 22 January 2006 - 04:22 PM

QUOTE(sonchika)
Ostale odlične kreme, ki jih poznam, pa ne vsebujejo UV zaščite. Razen če še kupiš zraven kakšno Avene kremo z UV zaščito, samo te so brez AOK in moraš spodaj namazati kremo z dobro UV zaščito. Brez UV zaščite pa ne smeš ven, če uporabljaš Differin.

si mislila kremo z aok najbrž, a ne? wink.gif da si spodaj pod avene namaže kakšno z dosti aok (garnier total fresh, avon m24, clinians jabolko pa še kakšna bi se našla) in čez avene, ker ima uv zaščito.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#108 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 January 2006 - 04:50 PM

.
Koliko pa stane Clinians jabolko? Je primerna tudi za bolj suho kožo? Mater ej, sama več ne vem, kaj bi rada. biggrin.gif

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#109 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 22 January 2006 - 04:57 PM

Špela, maš prav. Gre za laspus.

Clinians jabolko ni za suho kožo, ampak za mastno kožo.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#110 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29709 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 22 January 2006 - 06:02 PM

QUOTE(Jenna)
Mater ej, sama več ne vem, kaj bi rada. biggrin.gif

vsekakor nisi sama ... biggrin.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#111 leni

leni

sramežljivec

• Člani
  • 62 posts

Posted 22 January 2006 - 06:40 PM

Clinians ima eno zelo dobro kremico za suho kožo, ki ima tudi jabolčno vodo med sestavinami, je pa na škatlici roza poslikava.
  • 0
Pozdravček, leni

#112 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 22 January 2006 - 07:34 PM

QUOTE(Sanies)
Uporabljala sm ga 2 tedna, pa sm mela cist bogo kožo- zategvala me je, pa vedno po tuširanju sem mogla dat na obraz na debelo otroško kremo, kar je sicer grozno peklo. Cela faca se mi je luščila, tudi veke, vse!Probala sm Skinoren, pa Dalacin T...pa vse živo, res vse živo...od acne stop pa do eucerina...tut kvas sm jedla kot nora...Ne vem sicer, al sem premalo vztrajna, al kaj....zej sm spet začela uporablat Differin, tokrat si ga bom probala res mazati čisto na tanko!

Lupila se ti je koža na vekah? blink.gif To v nobenem primeru ni možno, razen če si Differin mazala tudi na veke, kar se pa nikakor ne sme delat!! Vedno se je treba izogibat predelu okoli oči, to piše tudi v navodilih.

Differin maži res izreeedno na tanko!! Vsak večer, ko se namažeš z Differinom, potem počakaj 10 minut, da se čisto vpije in daj čez dobro vlažilno in hranilno kremo, kot je recimo Alverde Jojoba, ki je tudi nekomedogena in nasploh zelo pohvaljena krema.

Zjutraj pa nujno uporabi kremo z zanesljivo UVA/UVB zaščito, najbolje da Clinique SuperDefense.

Uglavnem poslušaj Sonchikine nasvete, ker ve kaj govori ... pa bodi bolj vztrajna, rezultati se skoraj nikoli ne pokažejo že v dveh tednih, ampak je treba vztrajati vsaj mesec ali celo dva.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#113 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 23 January 2006 - 02:08 PM

sam men se tud lup koža na vekah! ermm.gif
od kdaj pa je clinians jabolko sam za mastno kožo?a ni tud kolekcija za normalno pa suho kožo tko kt tf? blink.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#114 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 23 January 2006 - 02:13 PM

Emm Rea ... Clinians z jabolčno vodo (zelena) je za normalno do mastno kožo, Clinians z jabolčno & riževo vodo (roza) je pa za suho in občutljivo kožo. Sta pa obe iz iste kolekcije.
  • 0

#115 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 23 January 2006 - 02:27 PM

a je to vendo tko da za 'občutljivo' kožo dajo v isti koš kot suho kožo? kaj pa če ma kdo-recmo jaz smile.gif občutljivo kožo pa zraven še normalno oz mešano
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#116 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 23 January 2006 - 02:28 PM

Ja, ponavad res tko nardijo, kar je čist mimo. ermm.gif Sicer pa pač uporabljaš zadeve za mešano kožo in preverjaš sestavine ter se na tak način izogibaš tistim, ki zate niso primerne oz. bi lahko dražile tvojo kožo.
  • 0

#117 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 23 January 2006 - 03:20 PM

Dilema, kak se obnaša tvoja koža po mesecu dni uporabe SD? Je blazno opazna sprememba? Mislim, si zadovoljna? Jaz bi si jo tudi omisla, če ne prej spomladi.
  • 0

#118 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 23 January 2006 - 03:22 PM

Ne, ni 'blazne' spremembe. Predvsem mi je všeč to, da je krema super za mešano kožo, ker mi lepo navlaži lička, T predel pa se popolnoma nič ne sveti. Filing na koži je fajn, koža je tudi lepo mehka, polt deluje zdrava in čeprav ima na 7. mestu komedogeno sestavino in sem sama na te zadeve ful občutljiva, mi ne maši por. Neke fascinantne razlike pa ni, niti ne vem kaj bi lahko bilo ... pozlačena polt? biggrin.gif wink.gif
  • 0

#119 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 23 January 2006 - 03:34 PM

Učinek te kreme ni viden, je pa to dolgoročno za kožo super, ker ima zaščito in veliko antioksidantov.
  • 0

#120 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 23 January 2006 - 03:50 PM

Hvala za odgovore punce!...sicer pa, ja...diLema..koza na vekah se mi je luscila!vem da je treba mazat exxtra na tanko, me je izucl zej....samo neki me zanima...glede teh vlazilnih krem pa...kako to mislite cez dan?cez dan ne vem kako da bi mela samo kremo gor...ker si dam najprej od green line "Antibakterijsko aktivno kremo proti mazoljem in ogrcem", čez pa pol še puder od omenjene firme ali pa onega od manhatna...kaj naj bi si prej se dalo to hranilno kremo al kako?ker brez "fasade" ne morm od doma...ze z njo zgledam obupna...kaksna bi bla sele brez nje... blink.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users