Večji volumen las
Posted 19 June 2007 - 10:42 AM
Posted 19 June 2007 - 11:58 AM
Posted 19 June 2007 - 12:30 PM
Mislim, da je Taft, ja. Jaz jo bom najverjetneje v bližnji prihodnosti kupila. Me zanima, kako je primerljiva z Tigijevo Root Boost. Sicer se pa zaj ful vrti tale reklama po tvju, jaz jo na dan vsaj enkrat vidim.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 19 June 2007 - 12:44 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 19 June 2007 - 12:52 PM
Posted 19 June 2007 - 01:08 PM
Posted 19 June 2007 - 01:22 PM
Ja, ampak tukaj se ne gre za lak, ampak peno za volumen.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 19 June 2007 - 02:01 PM

Posted 19 June 2007 - 02:59 PM

Očitn mi volumen ni usojen

Posted 19 June 2007 - 05:21 PM
jaz ce si dam na glavo kej za volumen ratam prav smesna
Ja jst tud, mi ful ne paše.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 22 June 2007 - 04:02 PM

Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 22 June 2007 - 04:42 PM
Misliš? Ja saj... prej je verjetno to, ko kaj drugega. No, jaz bom najbrž kupla - 1,29 eur ipak ni neki dnar. Ampak sumim, da Tigija ne bo niti približno prekosila... no ja, bomo vidli.
Posted 08 August 2007 - 12:27 PM

A kdo priporoča kko peno, šampon alpa kaj da ne bom mela takega volumna?
Posted 10 August 2007 - 09:43 AM
Pa imela sem tudi Pantenov šampon za volumen, ampak ga zdaj ne uporabljam več, je bil pa kar učinkovit.
Posted 10 August 2007 - 10:15 AM
Mislim, da je Taft, ja. Jaz jo bom najverjetneje v bližnji prihodnosti kupila. Me zanima, kako je primerljiva z Tigijevo Root Boost. Sicer se pa zaj ful vrti tale reklama po tvju, jaz jo na dan vsaj enkrat vidim.
Jenna, a si že kupila ? Jaz si jo grem vrjetno danes iskat. Če jo bom v Mercatorju sploh dobila.

A to si nanesem na mokre laske pa je to to ? Ker z fenom sredi poletja ne mislim telovadit.
Posted 14 August 2007 - 06:28 AM
Posted 10 February 2008 - 08:44 PM
Jaz pa moram oznanit, da sem našla boljši izdelek, kot je Tigijeva Root Boost pena. Že pred časom sem kupla Schwarzkopf Taft Volume Power Mousse in sicer se mi je sprva zdela totalno neuporabna (imela sem številko 3). Potem pa sem kupila številko 4 in sem nad rezultati impresionirana (ne vem glih, če k temu botrujejo te številke, morda splet kakšnih okoliščin ob prvih preizkušanjih =) ). Nanesem je dobršno mero (2 polni pesti) po celotnih laseh, posušim s fenom in lasje so resnično bolj polni, volumen pa se ne poleže vse do naslednjega pranja, zmasti minimalno (in s tem ne odvzame volumna). Jaz sem navdušena. Da ne omenjam, da stane pena okoli 3eur, kar je kar za okoli 12eur manj, kot Tigijeva, ki je slabša. Jupijej, od zdaj naprej bo ta izdelek "must have" pri meni!
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users