Jump to content

Photo

Vtisi minule noči

• Please log in to reply
620 replies to this topic

#101 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 17 August 2007 - 10:07 AM

Z eno klapo sem sla v center Oxforda, najprej v en pub. Si narocim drugo pivo in naredim komaj en pozirek pa zacnejo teziti - se 5 minut, potem se pub zapre. Ura je bila 11! blink.gif blink.gif Nato se v en pub, koncala sem v enem na pol gay klubu in tam ostala do 4h, nato se k enemu kolegu v sobo, kjer smo poslusali glasbo. Sedaj sem pa dobesedno sesuta, pa se full nekih zadev imam za uredit. V tem trenutku res komaj cakam na odhod domov.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#102 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25873 posts

Posted 17 August 2007 - 01:30 PM

obup. komarji so me čist popikal, zato sm šla kao v dnevno sobo mal na računalnik ... jasno, da tam tud ni blo miru. so bli pa vsaj tišji ... kukrkoli, šele okol 8ih zjutrej, k so bli siti očitno, sm uspela zaspat ... groza.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#103 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 21 August 2007 - 06:31 AM

Tok slabo sm spala, da mi je žal, da sm sploh šla spat. rolleyes.gif
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#104 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25873 posts

Posted 21 August 2007 - 07:09 AM

prav lepo sem spala ... Autan rula laugh.gif danes me je pa Tik prišel zbudit, tako da sem šla pol mami kavo skuhat ... 1. delavni dan po počitnicah + nov šef. zdej grem lahko pa brata terorizirat, sva sama doma laugh.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#105 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18453 posts

Posted 28 August 2007 - 07:07 AM

Ne vem, zoprn vzorec spanja/zbujanja: okrog štirih zjutraj, brez kakšnega razloga. Mogoče bi moral k šrinku. Ker na dopustu pa spim kot drva. Manjka mi spanje po spanju.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#106 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 28 August 2007 - 09:01 AM

Trdno spala, razkomotena čez celo posteljo, fant baje ni mogel spat. I wonder why. hmm.gif laugh.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#107 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 August 2007 - 10:46 AM

Meni se je pa danes o nihridi sanjalo! In sicer, da je hodla z M. Mansonom!!! In potem sva ble skup v šoli in je mela z njim neke probleme, jaz pa sem ji vzpodbudna pisma pisala. LOL.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#108 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 28 August 2007 - 11:22 AM

laugh.gif laugh.gif laugh.gif Jao, Jenna...maš domišljijo! Pa ne z Mansonom, no. lol1.gif

Drugač pa lepo, da si mi stala ob strani... biggrin.gif
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#109 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 August 2007 - 11:25 AM

Haha, ja, prav res in to ful doživeto in dolgo se mi je sanjalo... se spomnim, da se mi je sanjalo tudi v te detajle, da sem prav vedla, kaj je pisalo v pismih, ker sem ti v sanjah kao sproti pisala, a sem sedaj že pozabila! Vem, da sem ti napisala, da se zaradi Mansona ni vredno sekirati, ker je ful egocentrik. laugh.gif
Ja, ob strani sem ti pa res stala. oops.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#110 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 29 August 2007 - 08:34 AM

prehitro zaspim (ob 10) in potem se zbudim ob pol1 in mislim da je že jutro.....pa full sem imela čudne sanje danes, sem kar nekaj v množini sanjala, pa en komar me je spet po moje 30krat pičil, pa ga iščem po sobi pa ga ne najdem (že od ponedeljka)
  • 0

#111 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 29 August 2007 - 11:23 AM

Slaba noč. Najprej sem težko zaspala cca ob 1h, potem me je ob 4h mt zbudila, ko je odhajala, ob 8h pa ropotanje strojev in tresenje bloka, ker polagajo optični kabel. down.gif
  • 0

• Guests

Posted 29 August 2007 - 11:27 AM

Naj bi se danes kao nekaj naspala (časovno gledano), ampak zbudila sem se pa v takem stanju, kot da bi me en ornk premlatil. rolleyes.gif cry.gif Primanjkuje mi res tiste prave življenjske energije trenutno, ampak mislim, da točno vem, kaj mi jo jemlje ... Uf ... ermm.gif
  • 0

#113 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 29 August 2007 - 12:15 PM

Cel večer visela na kompu in se pogovarjala s prijateljico ( laugh.gif ), pol malo brala neke misli iz mojega zvezčiča, nato pa spanje do 11h.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#114 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18453 posts

Posted 30 August 2007 - 07:40 AM

Grozna noč. Zaspal sem in se zbudil ob 7:00 nato pa komaj premagal silo težnosti. Zmlaten. Baje je tiščalo dol. ermm.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#115 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 30 August 2007 - 11:49 AM

Večer sem preživela v kolegičini gostilni, se dooooosti pogovarjala z njo, ob 11h spokala domov. Vmes dobila mesič, ki me je zelo presenetil. oops.gif
Gledala sem Cold case, ko me je naenkrat zmanjkalo. Sem šla v posteljo, ker sem bla čisto crknjena, prebrala sms še enkrat, zaspala. Se zbudila ob petih, spilakozarec vode, šla v posteljo prebrala sms še enkrat in zaspala. To je to.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#116 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25873 posts

Posted 30 August 2007 - 10:30 PM

do 2h zjutrej sm delala načrt za eno sobo (ne vem, zakaj še danes nikakvo zgleda vse skupej biggrin.gif).
  • 0

#117 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 31 August 2007 - 08:34 AM

ob 4 ponoči me je zbudil čuden hrup, ki je prihajal nekje iz podtsrešja, ampak res full čuden zvok ,kot da bi kdo premikal ogromno skalo,pa kak voziček, skratka to se je zdaj zgodlo že drugič, prvič je blo pre cca. pol leta
full me je blo strah, sploh ker je zvok nerazložljiv. še tega treba da na "stara" leta začnem verjeti v duhove
  • 0

#118 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25873 posts

Posted 31 August 2007 - 08:36 AM

mate kšno kravo napodstrešju? laugh.gif to je enkrat bratec izjavil, k ni vedel, da mami gor cunje obeša lol1.gif

danes je blo bolj tko-tko s spanjem, so mel pr enih ne-tok-bližnjih sosedih neko hrupno pijano fešto ...
  • 0

#119 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6789 posts

Posted 31 August 2007 - 01:10 PM

Spet ena grozna noč. Sploh več ne morem normalno spat v svoji postelji. Enkrat ponoči se zbudim, iz grozodejstvenih sanj. TAko me je bilo strah, da se niti premaknit nisem upala. Potem logično razmislim, da je najboljše, da jo popiham v spalnico (ati je bil v nočni) in se nisem mogla vsat iz postelje, ker mi telo ni fumkcioniralo, no nato sem zbrala vse moči in jo popihala k mami. Okoli pol šestih pa nazaj v svojo posteljo.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#120 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24513 posts

Posted 05 September 2007 - 07:53 AM

Zaradi izčrpanosti, nenaspanosti in živčne vojne na splošno (v zadnjem tednu) sem včeraj zaspala ob cca 18 uri in sem spala danes do 6h (12 ur).
In to kar v trenirki, z make-upom in neumitimi zobmi oops.gif

Ampak sem pa danes kot prerojena thumbup.gif
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users