Krema / lotion / mleko za telo
Posted 30 November 2005 - 12:38 AM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 30 November 2005 - 02:20 PM
Posted 30 November 2005 - 02:23 PM
No ja, imela bi jih sicer vseeno, če bi mi jih kdo podaril.....

.
Jenna, a to je hint za božička?

Posted 30 November 2005 - 02:23 PM

Mam raj kšne sadne sladke vonje.
Posted 30 November 2005 - 03:15 PM

Mam raj kšne sadne sladke vonje.
Glih to sem jaz razmišljala.

Posted 30 November 2005 - 03:39 PM

Ja, upam, da bere te teme...

Drugače pa glede cen - meni so cene pretirane zato, ker so izdelki po sestavinah švoh. Sicer pa, če bi mela dnar, bi si ziher kaj kupila od tega in si najbrž tudi bom. Ampak zdaj sem trenutno suha kot poper in mi je vse predrago. Ampak se bojim, da spet, ko se bom malo obogatila, bom zavila v L'Occitane.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 30 November 2005 - 03:58 PM
sam mi je na žalost že zmanjkal. treba bo it kupit

Posted 09 March 2006 - 07:55 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 25 May 2006 - 11:50 AM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 25 May 2006 - 05:18 PM
Jaz imam eno kremo za telo. Z vonjem breskve (?). Fajn stvar. Navlaži kožo in se lepo vpije.
Posted 25 May 2006 - 07:38 PM
V glavnem meni je super, pa imam drugače kar suho kožo (dobro zdaj je že skoraj poletje in ni več neke panike). Za poletje je pravšnja, ful se hitro vpije, ne masti in je naravnost božanskega vonja, ki je tudi zelo obstojen. Da best no. 8)
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 25 May 2006 - 10:00 PM
Meni je pa ta od Schellerja (oves in karitejevo maslo) odličen! Nemudoma se vpije kožo, jo nahrani in ne ustvari mastnega filma. Koža je sijoča ves dan!

.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 27 May 2006 - 10:29 AM
in če mogoče katera ve ali so sestavine v redu.....
Posted 27 May 2006 - 11:03 AM
Men je fajn, tud vonj mi je všeč,
samo jaz se s tem losjonom samo po stegnih in riti namažem in fajn zmasiram, drugje ne..

Aja, tud ocenjen je bil dobro, glede na sestavine.
Posted 27 May 2006 - 04:38 PM

Zdj mam od avona losjon za telo z vonjem vanilije in sojinega mleka,pa breskev in ginseng pa še en kokosov losjon....ful sm obsedena s temi dišečimi kremami in losjoni bolj so mi všeč kot parfumi ali toaletne vode....
Posted 27 May 2006 - 04:59 PM
Posted 05 July 2006 - 04:19 PM

Aja, pa zanima me še, kaj mislte o Dove losjonih za telo?A so zakej?

Hvala

in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.
(V. Bajac - Knjiga o bambusu)
Posted 05 July 2006 - 04:24 PM

Ti svetujem, da z iskalnikom poiščeš, ker je blo že nekaj Dove izdelkov ocenjenih v sestavinah.
...Kaj pa vem, meni je ta Dove neka srednja zadeva...sem imela tisti Dove firming losjon, o "firmingu"

Posted 05 July 2006 - 04:30 PM
se en link:
http://www.lepa-si.c...tensive&start=0
Posted 05 July 2006 - 09:17 PM

Men je biu mal predrag, zato sem si kupila oranžnega od garniera. Sicer je dober, ampak se ne more primerjati s schellerjem.

I`m just afraid my life won`t work that way.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users