Steklenice za vodo
Posted 14 February 2012 - 11:03 PM
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 14 February 2012 - 11:06 PM
Kupi si Contigo. Meni je že vsaj 10x padla na tla, pa je kot nova.
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 15 February 2012 - 01:00 AM
Meni se je pa zadnjič razbila v fitnesu. Histerično sem iskala denarnico v torbi, pa sem jo skupaj z denarnico nerodno ven potegnila in se ji je razbilo dno Dobila sem jo za rd
Ravno zato jaz ne bi imela steklene flaške, ker itak slej ali prej pade na tla in se razbije.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 15 February 2012 - 05:18 PM
Jaz imam zdaj že drugo Bobble in se ful lepše pije iz nje, kot iz prve. Manj jo je treba stiskat in lažje se odpre.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 15 February 2012 - 06:03 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 15 February 2012 - 10:48 PM
Posted 15 February 2012 - 10:49 PM
Pablo Picasso
Posted 15 February 2012 - 10:51 PM
Meni je Aladin začela točit po letu uporabe. Kupila si bom to Bobble, ampak je ta samo za vodo, jaz pa si rada čaje nosim. Najbrž si bom kupila Bobble in novo Aladinko.
Posted 22 February 2012 - 02:29 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 22 February 2012 - 04:22 PM
[Napoleon]
Posted 22 February 2012 - 05:05 PM
Mojo sem kupila v Vitacare.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 22 February 2012 - 05:25 PM
Posted 22 February 2012 - 08:02 PM
sva vzela eno drugo, aquavallis. stane sicer 25 evrov, ampak je za darilo ob doktoratu-hec je, da je fant ravno to preučeval(različne plastike, kaj izločajo v vodo itd.)
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 22 February 2012 - 08:28 PM
Če zanima katero:
― V. Van Gogh
Posted 22 February 2012 - 08:33 PM
Grda je res, ampak mislim, da mu ne bo to bistven faktor fant pravi, da je filter pa odličen
Posted 22 February 2012 - 08:42 PM
― V. Van Gogh
Posted 04 March 2012 - 02:45 PM
Jaz bom naročila Brugo mug, ampak rabim paypal, ki ga trenutno nimam. Komaj čakam že kooončno nabavim.
Jaz sem zdaj odkrila svet Contigo flaš in me zanima, tiste ki imate Contigo termovke, ali se vam zgodi da se opečete? Namreč meni je ta:
Lepša kot Brugo, več drži in lažje jo nabavim (ne rabim naročat iz Anglije). Me pa skrbi, da se opečeš na takih termovkah.
No, najbolj me pa zanima, če katera ve, koliko stane ta termovka (Contigo, 470ml)?
Posted 05 March 2012 - 12:12 PM
Posted 05 March 2012 - 01:14 PM
http://www.gocontigo...ulated-mug.html
Kupila sem jo v Mecrator Hipermarketu, mislim da je bila cena okrog €24. Je super!
Ne vem, kako misliš, če se lahko opečeš... v roke ne, v usta pa se seveda lahko, če naliješ prevročo tekočino. Nima npr. posebnega razdelka, ki bi hladil, tako kot tista Brugo. Si pač malo bolj pazljiv, tako kot vedno, kadar gre za vroče stvari.
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 12 March 2012 - 10:20 AM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users