Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#11961 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6801 posts

Posted 04 September 2009 - 04:44 PM

Nobedn laugh.gif Ampak je prišlo do napake, in so nam jih podturli zraven (kvadraturo mojih štima), Jaz sem nardila celo uzbono, kar na upravo Mercatorja, ker jih nočejo menjat, ampak to ni problem. Zdaj me hočejo vsi prepričat, da niso slabe, in bi ful fajn popestrile kopalnico - meni so pa za bruhat, prav ono barby roza. Zdaj sem se skoraj pred vsemi razjokala, ker jaz imam naštudirano belo kopalnico s takimi vzorčki KLIK
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#11962 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 04 September 2009 - 04:52 PM

Tisti link, ki si ga dala, meni nobenih slik ne pokaže. Ne kapiram pa, kak hudiča ti nočejo zamenjat, če pa je njihova krivda?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#11963 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6801 posts

Posted 04 September 2009 - 04:59 PM

Ker so cigani in nočejo priznat, da je njihova zmota. Saj sem pisala na upravo, in so nas že danes takoj zjutraj klicali itd. In pol poslovodja moje fantu, če se zaveda kaj sem jaz s tem povzročila, da so jih vsi poslušali, in da bo celo revizija. Ja, halooo?! Včeraj so pa rekli, da jih ne morejo nazaj vzet, ker bi jih bilo treba poslat v centralno skladišče?! V glavnem se sploh ne sekiram, z mano ni heca laugh.gif
Evo take bom kombinirala z belimi (zgolj za popestritev 2 liniji, pa še to ne povsod)
IPB Image
  • 0

#11964 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 04 September 2009 - 05:01 PM

Kjut!
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#11965 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6801 posts

Posted 04 September 2009 - 05:04 PM

Saj vem sleep.gif ampak po mnenju večine, je bela kopalnica dolgočasna. Meni je pa ful lepa. Itak je stanovanje ful pisano, kopalnica pa se mi zdi nek intimen prostor, ki mora biti bel.
  • 0

#11966 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15803 posts

Posted 04 September 2009 - 05:09 PM

Midva mava tut belo kopalnico. Čist brez bordur. Po tleh pa rumene.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#11967 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17140 posts

Posted 04 September 2009 - 05:11 PM

QUOTE(Kalypso @ 4. 9. 2009 - 13:46) View Post

Mene zebe, zaspana sem, tečna. Fajn bi bilo, če bi lahko dan izkoristila za gledanje filmov in stiskanje, ampak ne morm, ker se morm učit. down.gif Sovražim dež in tako gnilo vreme. down.gif

Popolnoma se strinjam!!!
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#11968 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 04 September 2009 - 05:17 PM

Men je tud všeč bela kopalnica , z mogoč kakimi malimi dodatki.

Kreteni niso objavl ure izpita k ga mam v pondelk. in kaj naj jst voham kdaj nj pridm al kaj???? rpg.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#11969 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6801 posts

Posted 04 September 2009 - 05:24 PM

Midva imam pa po tleh roza laugh.gif Sam ne barby roza, ampak skoraj ne več roza. Ne znam opisat, sem tudi hotla bele imet, pa bi mogla čakat 1 mesec, tolko časa pa nimam.

Edino kar me osrečuje je, da je stanovanje ful lepo pobarvano, barve mi je fenomanalno ratalo zbrat, pa še najtaboljšega malarja imamo.

Sam upam, da danes ne rodim, preveč stresa je, polna luna pa še nekaj me čudno stiska.
  • 0

#11970 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 04 September 2009 - 06:13 PM

Eli, ti si men taka faca!!! laugh.gif Alo, ne se zajebavat z nosečnico!!! laugh.gif Pa valda, če ti ni kul roza, je ne boš mela.
  • 0

#11971 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86785 posts

Posted 04 September 2009 - 06:20 PM

Živčnaaaa!IPB Image

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#11972 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 04 September 2009 - 06:34 PM

Pismo je začel pihat in dež padat...ne vem zakaj je mene vedno tak strah k piha, posebi k sm sama doma. Če bi lahk bi vse skrila, da ja nebi nč poškodoval. Najbl me je strah d nebi vrgl rože z balkona in bi padle na kak avto. blink.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#11973 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15267 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 04 September 2009 - 06:43 PM

QUOTE(Jinadaze @ 4. 9. 2009 - 18:20) View Post

Živčnaaaa!IPB Image

Ta teden je ljubezenski narobesvet, vsem se trga! Se meni, pa se mi nima za kej! ph34r.gif
Dobila se en cuden mejl.

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#11974 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 04 September 2009 - 07:03 PM

QUOTE(DiLeMa @ 4. 9. 2009 - 17:35) View Post

Ančka, jaz pa razumem tvojo mamo, hehe. Pač če meni neki kolega ali kolegica kaj pove, RES nikoli ne povem naokoli, samo s familijo pa si vse povemo. Mislim, pač ta pomembne stvari. Tudi moj fant je že nekaj časa del naše družine in ga kot takega vsi dojemamo, tako da ne vem kak hudiča razlog je lahko bil, da prav ne bi smeli vedet, da je fantu umrl dedek. Meni bi blo hudo, če bi kdo od bližnjih čutil, da mi ne morem neki takega povedat, meni se zdi familija ravno za to, da z njimi deluš prelomne stvari v tvojem življenju. Razen seveda, če si tvoj fant s tvojo mamo ni preveč blizu, potem je čist razumljivo. Ali pa če so imeli ful poseben odnos do dedka in jim teh zadev res ni z nikomer za delit. Sej moj point je samo to, da se mi tvoja mati zaradi tega še ne zdi nek mrhovinar, kot se je izrazla Špela.

Podpis pod tole.

QUOTE(Jinadaze @ 4. 9. 2009 - 19:20) View Post

Živčnaaaa!IPB Image

console.gif

Resno se sprasujem, kaj je v zraku te dni, da smo vsi tako nerazpolozeni. Apokalipsa. Ravno sem se zbudila iz popoldanskega spanca. yawn.gif Prej mi je poba rekel, naj nekaj naredim s seboj, da me ne more gledat in se njemu zbijam voljo. Se nikoli mi ni tega rekel, prenese res marsikaj. biggrin.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#11975 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26185 posts

Posted 04 September 2009 - 09:00 PM

QUOTE(DiLeMa @ 4. 9. 2009 - 17:35) View Post

Ali pa če so imeli ful poseben odnos do dedka in jim teh zadev res ni z nikomer za delit.

Ta njihov deda je bil en poseben človek, zaprt v svojem svetu v glavi. Nihče ni z njim imel nekega posebnega odnosa in sploh niso bili povezani z njim (in obratno). Zato se jim ne zdi pomembno "razlagat naokoli".

• 0

#11976 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 04 September 2009 - 09:00 PM

Eli, kdaj maš rok?

Petek zvečer je, jst pa pijem pir pred kompom. And I am soooo happy. pa tak fajn vreme je. Zakon!
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#11977 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 04 September 2009 - 10:23 PM

Baby boom, Eli biggrin.gif zdej čakam, da kolegica rodi, jutri ma rok, bomo vidl, kako pa kaj. Pa od najboljše prijateljice sestra ima čez mesec dni rok. Tko da bo veselo. smile.gif

Jezna sm na fanta evil.gif zdej cele dneve dela, kar pomeni od 7h zjutraj do 22h zvečer, ker majo norišnico. No, to je zdej posebna situcaija, kak teden bo še tko, pol normalno, vsaj upam. No in včeraj je delal cel dan, mi je zvečer sam sms poslal, niti mu nism hotla tečnart vmes, ker sm vedla, da je delo, danes pa naj bi tud do 22h delal in je kr 3h prej zaključil, da je šel sosedu mlaj postavljat (nista neki ful frenda, bl sam znanca). Kadar se gre pa za naju pa zmer reče, da tok dolg dela rolleyes.gif rolleyes.gif In da me vmes ni mogu niti za 5 min poklicat... Mu zdle pošljem sms, da če še dela (pa še to sem se slabo počutla, ker sm mislila, da še dela in da motim) in on veselo mlaj postavlja...

Uhlje bi mu potrgala evil.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#11978 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 04 September 2009 - 11:02 PM

Petek zvečer je, jst pa pijem pir pred kompom. And I am soooo happy. pa tak fajn vreme je. Zakon!

Js bi tud to rabla danes, al pa še kej močnejšega, pa žal ni izvedljivo... Sem čist zapuščena na tak "lep" petkov večer...
  • 0

#11979 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20007 posts

Posted 04 September 2009 - 11:09 PM

Važna sem, ker me je en v fotostudiu, ko sem hotla et fotke razvit (ta boljše), vprašu, če mam to z neta pobrane biggrin.gif biggrin.gif . Pa danes je sošolka meni všečno izjavo podala, in vsem je fuul všeč to poslikano po sobi. Noro, ejga laugh.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#11980 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86785 posts

Posted 05 September 2009 - 12:52 AM

Ni blo pravega momenta, da bi mu povedala. Mogoče, če bi bla sama. In če ne bi blo nje. cry.gif

Pa saj sploh ne vem, kaj hočem. Občutek mam, da bi vse lepo pokvarila, če bi kaj nardila. Sploh ga ne vidim v kakšni drugi vlogi, kot frenda.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users