Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#11941 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86775 posts

Posted 04 September 2009 - 11:07 AM

ermm.gif

Sej mislim, da je "samo" objektiv zanič. Pa zatežila sem jim, da mora bit do pon. fertik, ker ga rabim.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#11942 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 04 September 2009 - 11:12 AM

Koje bedno vreme bruh.gif še vole nimam do učenja........ spat bi šla sad.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#11943 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 04 September 2009 - 12:09 PM

Meni je pa takole vreme pravi luksuz- sem komaj čakala, da se ohladi.
  • 0

#11944 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 04 September 2009 - 12:35 PM

Sj men je tud fajn k se je ohladil, sam je tak temno d se počutim kot d je že večer.

...čakam d bo ta bedn referat objavu uro izpita k ga mam v pondelk. verymad.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#11945 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46180 posts

Posted 04 September 2009 - 12:46 PM

Mene zebe, zaspana sem, tečna. Fajn bi bilo, če bi lahko dan izkoristila za gledanje filmov in stiskanje, ampak ne morm, ker se morm učit. down.gif Sovražim dež in tako gnilo vreme. down.gif
  • 0

#11946 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 04 September 2009 - 01:18 PM

Ej nikol vam ni prav glede vremena.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#11947 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26185 posts

Posted 04 September 2009 - 01:24 PM

ej ampak čist res smile.gif Make up your mind women biggrin.gif
  • 0

#11948 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 04 September 2009 - 02:25 PM

joj kak mi grejo otroci na živce evil.gif
  • 0

#11949 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 04 September 2009 - 02:30 PM

Agree.
  • 0

#11950 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29983 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 04 September 2009 - 03:01 PM

težka sem za prenašat. i need a vacation. naslednji teden mam ocenjevalni razgovor s šefico - mam občutek, da ne bo šlo ravno gladko. oops.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#11951 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17718 posts

Posted 04 September 2009 - 03:07 PM

QUOTE(ananas @ 3. 9. 2009 - 21:31) View Post
Ni mi lepo.. Živčna razvalina sm. Sovražim faks in zajebavanje v glavo.

Ti študiraš farmacijo, se mi zdi? Torej mi tega faksa ne priporočaš? cry.gif morda bi ga dala na 2. mesto. Je sestra tud to študirala. Največ je kemije, ane?

Spovedujem se, da sem totalni antitalent za nohte mazat. Al je pa lak kriv, nevem. Vseh 10 nohtov sem si namazala naenkrat, pol se je pa vse spackalo rolleyes.gif

In: zakaj za hudiča se nemorem zaljubit v človeka, ki je čisto neumen name, in zakaj še vedno dobim mehka kolena ob nekom, ki mu verjetno nikoli ne bom pomenila kaj več kot zgolj spolni objekt?!

Pa dans sm cela neki sentimentalna, že ene desetič si vrtim TA komad.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#11952 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 04 September 2009 - 03:23 PM

Jaz pa totega biggrin.gif Brez posebnega razloga. Všeč mi je. Ta, ki si ga ti vrtiš, mi je tudi.

Zjutraj sem bla prijetno presenečena nad telefonskim klicem. 100 let bi lahko čebljala z njim. Prav ne zmanjka tem za pogovore. Pogrešam to... cry.gif

Preveč jem. Obraz mam čisto razkraspan. Popolnoma nezadovoljna sem s svojo podobo. Sploh se nemrem v špegel pogledat. ermm.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#11953 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26185 posts

Posted 04 September 2009 - 03:27 PM

Fantu je včeraj umrl dedek. Na začetku sploh ni vedel, ali bi mi povedal ali ne. Ko mi je povedal, sem mu obljubila, da pač to ostane med nama in ne bom okoli razlagala svoji družini (fant ima že svoje razloge za to in jaz jih spoštujem).
Danes je šel gor (domov) in poklical hkrati na golf, da ga ne bo jutri na turnir (ker je jutri tudi pogreb). In pazi ti to: tip z golfa kliče mojga fotra, fotr kliče mene, če bom jst igrala, al grem slučajno tudi na pogreb.
Vmes sem jaz že klicala mami in jo prosila, če grem lahko z njo domov, ker A. ni. In njena standardna: kje pa je? kaj pa je? in sem ji lepo razložila, da imajo družinske zadeve in ne želi, da o njih govorim naokoli. Je bla čist užaljena. in pol: ja meni pa lahko poveš! Mislm WTF huh.gif mora glih vse vedet?!?!
Na koncu fotr kliče tudi njo in ji vse pove. Ona me pobere na poti iz službe in mi reče nataknjeno: mi je fotr vse povedal, bi pa ja bila lahko tako odrasla, da bi razločila, kaj se pove in kaj ne (to bi baje morala povedat). potem se je obesila na to, da če pa njej kaj obljubim, da ne bom povedala, takoj povem naprej (ob soočenju, naj pove en primer se ji je zataknilo). Zdej čakam samo še to, da bo babica izvedela.

Mislim - prvo kot prvo: a morajo v naši familiji res VSI vedet čisto VSE? In če že izvejo: a je treba to takoj povedat naprej? Faaak no....
  • 0

#11954 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46180 posts

Posted 04 September 2009 - 03:55 PM

QUOTE(Braunkopf @ 4. 9. 2009 - 14:18) View Post

Ej nikol vam ni prav glede vremena.
Če je sonce in vročina se (soraj) nikoli ne pritožujem. Če je dež se vedno pritožujem. tongue.gif

Sploh se mi ne da ven v takem vremenu, pa morm it. down.gif
  • 0

#11955 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29983 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 04 September 2009 - 03:56 PM

ančka, console.gif. folk zna bit pač mrhovinarski in ne vem, verjetno je tvoja mati užaljena, ker misli, da ni dovolj pomembna, da bi ji to povedala ..... tvojemu A. pa želim, da bi bil močan ob soočanju z izgubo. še en console.gif.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#11956 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 04 September 2009 - 04:07 PM

QUOTE(Kalypso @ 4. 9. 2009 - 16:55) View Post

Če je sonce in vročina se (soraj) nikoli ne pritožujem. Če je dež se vedno pritožujem. tongue.gif

pri meni pa je glih obratno, jaz obožujem dež smile.gif
  • 0

#11957 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6801 posts

Posted 04 September 2009 - 04:26 PM

Živce bom zgubila zarad kopalnice, in teh vseh fucking ploščic. Najrajši bi se zakopala sto metrov pod zemljo. In se razjokala. Pa to je too much zame!?! Ne grem se več.

NOČEM FUCKING ROZA KOPALNICE!!!!
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#11958 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 04 September 2009 - 04:35 PM

Roza? blink.gif laugh.gif Kaj ste že kupli ploščice? Kdo pa je izbral roza ploščice?

Ančka, jaz pa razumem tvojo mamo, hehe. Pač če meni neki kolega ali kolegica kaj pove, RES nikoli ne povem naokoli, samo s familijo pa si vse povemo. Mislim, pač ta pomembne stvari. Tudi moj fant je že nekaj časa del naše družine in ga kot takega vsi dojemamo, tako da ne vem kak hudiča razlog je lahko bil, da prav ne bi smeli vedet, da je fantu umrl dedek. Meni bi blo hudo, če bi kdo od bližnjih čutil, da mi ne morem neki takega povedat, meni se zdi familija ravno za to, da z njimi deluš prelomne stvari v tvojem življenju. Razen seveda, če si tvoj fant s tvojo mamo ni preveč blizu, potem je čist razumljivo. Ali pa če so imeli ful poseben odnos do dedka in jim teh zadev res ni z nikomer za delit. Sej moj point je samo to, da se mi tvoja mati zaradi tega še ne zdi nek mrhovinar, kot se je izrazla Špela.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#11959 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 04 September 2009 - 04:39 PM

Pa kaj je to tko blink.gif če je kopalnica rozikasta? Ok odvisno kaka roza, ale. laugh.gif Mi imamo tudi spodnjo kopalnico roza/belo, zgornjo pa modro.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#11960 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 04 September 2009 - 04:42 PM

Jaz nasploh ne maram pisanih kopalnic, kar se tega tiče sem pristaš beline, zato mi je roza še toliko bolj blink.gif . No pa se tudi modra, zelena, rdeča in podobno, mi ne grejo v kopalnico. Pač stvar okusa ...

No, zdej sem se spomnla na eno kopalnico, ki sem jo enkrat videla in je imela take velike plošče iz kamna, ki so bile v svetlo rose odtenku, tisto ni bilo slabo.

Uwee, zdej sem našla polno pink kopalnic, bom nalimala v ustrezno temo. tongue.gif

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users