BOYS ARE STUPID
Spovednica
Posted 02 September 2009 - 06:25 PM
BOYS ARE STUPID
Posted 02 September 2009 - 07:13 PM
Vročino mam, zebe me ko cucka, komaj požiram, glavo mi bo razgnalo. Sigurno že kakšno leto pa pol nisem bla bolna, razen kakšen dan, dva. Fakof, sama sebi grem na jetra.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 02 September 2009 - 07:29 PM
nardila sm zadnji izpit. za tretji letnik. No še ustni mam...
To je vsai zpoved danes. Aja pa imela sem še zadnje popravke na zobeh, ta ali naslednji teden jih grem nalepit.
Pa Grey's anatomy gledam cele faking dneve. Omg... Zmešana čist.
Posted 02 September 2009 - 07:40 PM
No drugi ustni izpit, pa je bil poslastica dneva. Js ne vem zakaj, ampak profesor se je odločil, da me bo zajebaval¨v glavo. Pisala sm lepe procente, na take da 8 al pa tud 9.
Takšne nesreče z vprašanji pa še ne...
Spraševal me je stvari, k jih nism še nikol slišala in bi za njih mogla enostavno vedit. Tok kokr sm danes buljila v spojino pa še ne, pomoje bi še mal gledala, pa bi zažgala list. Vse sm mu povedala kar sm znala. On pa še vedno: zakaj, zakaj, zakaj? Za ene stvari še zdej ne vem odgovora...
Na konc mi reče, da mi ne bi dal 6... Js sam
Ej kokr me je pa dans zjeb*** pa še ne. Tok sm bla spravocirana, šokirana, presenečena, obenem pa razočarana nad sabo, ker sm se mela za najbolj neumno. Spraševal me je stvari, k jih tud 3/4 drugih sigurn ne bi znala!
K sm vn prišla sm od izčrpanosti in vsega začela sam jokat, ostalim začela razlagat kak me je mučil. Oni so sam gledal. En gre pol za mano not. Pisal je podobno k js. Dobil je ful lahko vprašanje- na pa je bla 8. Ja hvala lepa za tak fer način.
Tok je odvisn kakšno vprašanje boš dobil. Če se odloč, da bo zajebaval lahk sam upaš da imaš dobre %.
Eni majo toook dobre izkušnje z njim... js pa sam upam, da ne bom mela nikol več opravka z njim. Če ga bom mela na diplomi, bom bla resno pripravljena, da padem, ker tak način pa še ne...
Posted 02 September 2009 - 07:56 PM
Haha, kako so mi te situacije znane.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 02 September 2009 - 08:42 PM
nardila sm zadnji izpit. za tretji letnik.
Ma ne, gripa glih ni. Hvala!
Čestitam, pridna si!
― V. Van Gogh
Posted 02 September 2009 - 08:58 PM
[Napoleon]
Posted 02 September 2009 - 08:59 PM
Za dva bivša sem naštimala malo zloben komad za zvonenje
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 02 September 2009 - 09:34 PM
Zaletela sem se
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 02 September 2009 - 09:38 PM
Prejle sem ga končno dobila, greva v petek ven (ne vem kako bom jaz, ampak ok
― V. Van Gogh
Posted 03 September 2009 - 07:06 AM
Posted 03 September 2009 - 07:42 AM
mi gre že na živce, ne morem brat, ne morem nič gledat po TV , ker se mi spiiiiii
pa kaj je to zadnje čase???
Posted 03 September 2009 - 08:17 AM
Posted 03 September 2009 - 08:55 AM
Posted 03 September 2009 - 10:49 AM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 03 September 2009 - 11:19 AM
[Napoleon]
Posted 03 September 2009 - 11:20 AM
Ne mi buč prodajat,resno.
Če bom hotla otroka že zdele poznam tri, ki bi mi ga bli prpravljeni nardit. Če podpišem da ne bodo nikol nč plačval. Če ga bom hotla ga bom lahko imela, s tipom al pa brez njega.
Posted 03 September 2009 - 07:54 PM
Fant mi gre na živce, stalno ima Droppy faco, ne vem ali je vesel, ali ne!!!
Se pridruzujem bednemu pocutju zadnjih dveh strani (brez pravega vzroka, I just feel like shit) upam, da nam bo kmalu bolje fizicno in psihicno. *sigh*
Posted 03 September 2009 - 08:31 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users