Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#11901 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20007 posts

Posted 02 September 2009 - 06:25 PM

Jezna sem na fanta cry.gif . Včeraj sva se sam zmenla, da se dans vidva. Čakam na klic/sms-nič, kličem zdaj-nič. Naj se gre solit ej. Že cel dan sem jezna, samo mi je med poukom en tak hecn sms napisu, da kakšno uro nisem bila evil.gif .

BOYS ARE STUPID evil.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#11902 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86775 posts

Posted 02 September 2009 - 07:13 PM

Vročino mam, zebe me ko cucka, komaj požiram, glavo mi bo razgnalo. Sigurno že kakšno leto pa pol nisem bla bolna, razen kakšen dan, dva. Fakof, sama sebi grem na jetra.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#11903 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 02 September 2009 - 07:29 PM

^jina, gripa?? Pozdravi se čimprej, karkol maš.

nardila sm zadnji izpit. za tretji letnik. No še ustni mam...
To je vsai zpoved danes. Aja pa imela sem še zadnje popravke na zobeh, ta ali naslednji teden jih grem nalepit.
Pa Grey's anatomy gledam cele faking dneve. Omg... Zmešana čist.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#11904 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 02 September 2009 - 07:40 PM

Ah kok je men žal, da sm na tem faksu... No če je katera spremljala sm mela dans dva ustna. Za prvega zjutraj sm itak vedla, da nimam šans, ker nism znala. Tak je tud bilo. Čist nič se nism sekirala k sm itak vedla, da se nism nič učila in pravzaprav ni bilo nobene "škode".
No drugi ustni izpit, pa je bil poslastica dneva. Js ne vem zakaj, ampak profesor se je odločil, da me bo zajebaval¨v glavo. Pisala sm lepe procente, na take da 8 al pa tud 9.
Takšne nesreče z vprašanji pa še ne...
Spraševal me je stvari, k jih nism še nikol slišala in bi za njih mogla enostavno vedit. Tok kokr sm danes buljila v spojino pa še ne, pomoje bi še mal gledala, pa bi zažgala list. Vse sm mu povedala kar sm znala. On pa še vedno: zakaj, zakaj, zakaj? Za ene stvari še zdej ne vem odgovora...
Na konc mi reče, da mi ne bi dal 6... Js sam blink.gif Kva zdej to pomeni, da me bo ruknu??? No sam pol je po mojem pogledu rekel, da če bi kao šla še enkrat pisat, da bi mogoče pa več pisala. Js sm sam rekla, da bi bla 6ko čist zadovoljna (kdo pa ne bi bil po takih kretenskih ustnih)...
Ej kokr me je pa dans zjeb*** pa še ne. Tok sm bla spravocirana, šokirana, presenečena, obenem pa razočarana nad sabo, ker sm se mela za najbolj neumno. Spraševal me je stvari, k jih tud 3/4 drugih sigurn ne bi znala!
K sm vn prišla sm od izčrpanosti in vsega začela sam jokat, ostalim začela razlagat kak me je mučil. Oni so sam gledal. En gre pol za mano not. Pisal je podobno k js. Dobil je ful lahko vprašanje- na pa je bla 8. Ja hvala lepa za tak fer način.
Tok je odvisn kakšno vprašanje boš dobil. Če se odloč, da bo zajebaval lahk sam upaš da imaš dobre %.
Eni majo toook dobre izkušnje z njim... js pa sam upam, da ne bom mela nikol več opravka z njim. Če ga bom mela na diplomi, bom bla resno pripravljena, da padem, ker tak način pa še ne...
  • 0

#11905 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 September 2009 - 07:56 PM

QUOTE(Hevea @ 2. 9. 2009 - 19:24) View Post
Namesto, da bi se učila za izpit jutri, rajši na forumu od anglistov prebiram, kako je ta izpit lahek in podobno in se s tem tolažim butl.gif

Haha, kako so mi te situacije znane.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#11906 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86775 posts

Posted 02 September 2009 - 08:42 PM

QUOTE(Sally @ 2. 9. 2009 - 18:29) View Post
^jina, gripa?? Pozdravi se čimprej, karkol maš.

nardila sm zadnji izpit. za tretji letnik.

Ma ne, gripa glih ni. Hvala!

Čestitam, pridna si! thumbup.gif

• 0

― V. Van Gogh

#11907 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17139 posts

Posted 02 September 2009 - 08:58 PM

Ob pol psmih prišla na fax, ob osmih bi semogel začet izpit, ob pet čez osem pa sm bla že feritk, kr je profesor bil že bogsigavedi ob kolkih na faxu in sm šlalahko noter že 15 do 8. Blo res na izi, povedla bolj malo, pa dobro oceno dobla. laugh.gif Kličem sošolko in sošolca, itak oba vrgla iz pojstle twisted.gif in smo se dobili na štuku. Tam smo ga kr en čas bluzili, nato smo šli k njej na kavo, in še na kosilo. Jaz sm šla še hitro k babici pogledat, po mamo v službo in domov. Vmes me je še kolega en klical, da vre v Saiersberga, če bi šla zravn. Itak. Prišla domov, se preoblekla in že sma pičla via Graz. Na poti domov sma se ustavla še v Ancori na njokih. Mal prej prišla domv in sam še padem v pojstlo.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#11908 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14301 posts

Posted 02 September 2009 - 08:59 PM

ananas, škoda, sem mislila nate pa zgleda ni pomagalo sad.gif bo pa naslednjič bolje

Za dva bivša sem naštimala malo zloben komad za zvonenje twisted.gif . Sicr me ne kličeta glih pogosto, zadoščenje mam pa vseen biggrin.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#11909 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 02 September 2009 - 09:34 PM

Pa kaj je dons?

Zaletela sem se down.gif . K sreči nič hujšega, sam mi je vseeno kar pokvarilo dan.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#11910 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86775 posts

Posted 02 September 2009 - 09:38 PM

Prejle sem ga končno dobila, greva v petek ven (ne vem kako bom jaz, ampak ok huh.gif biggrin.gif ), in upam, da mu bom lahko povedala. Prosim, prosim. cry.gif

• 0

― V. Van Gogh

#11911 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26185 posts

Posted 03 September 2009 - 07:06 AM

tišči me....
  • 0

#11912 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 03 September 2009 - 07:42 AM

kljub temu da ob 8 zvečer spijem kafe(pa nisem kofetarka) zaspim kot top ob 10 zvečer
mi gre že na živce, ne morem brat, ne morem nič gledat po TV , ker se mi spiiiiii
pa kaj je to zadnje čase???
  • 0

#11913 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 03 September 2009 - 08:17 AM

Fak... kak se mi že trga zarad tega izpita mad2.gif nj bo že enkrat pondelk d to odpišem, za rezultat me pa boli. Joj vedn me že spomin na ta izpit vrže s tira. Učim se po cel dan a znanja ni nč več v men cry2.gif cry2.gif Zakaj nism tak človek k me boli za vse?? cry.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#11914 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 03 September 2009 - 08:55 AM

V dilemi sem.
  • 0

#11915 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29983 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 03 September 2009 - 10:49 AM

še kar me v grlu praska. bo treba čez vikend spet ležat.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#11916 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17139 posts

Posted 03 September 2009 - 11:19 AM

Za torkov izpit nimam zapiskov oz. mam ene skopirane ampak pol ne znam prebrat, ostalo polovico ki znam prebrat pa popizdujem zravn kr so take napake not da jao, pa vse skup je nekaj zmedeno pa zmešano. Tak da se bo očitno treba kr wikipedije poslužit
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#11917 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 03 September 2009 - 11:20 AM

a vsi ki nimajo otrok so pa kao manjvredni pa ostanejo sami al kaj?
Ne mi buč prodajat,resno.
Če bom hotla otroka že zdele poznam tri, ki bi mi ga bli prpravljeni nardit. Če podpišem da ne bodo nikol nč plačval. Če ga bom hotla ga bom lahko imela, s tipom al pa brez njega.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#11918 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 03 September 2009 - 07:54 PM

^^

QUOTE(Kinky @ 2. 9. 2009 - 7:09) View Post

Fant mi gre na živce, stalno ima Droppy faco, ne vem ali je vesel, ali ne!!!

lol1.gif lol1.gif Kinky lol1.gif kot bi mojega gledala.

Se pridruzujem bednemu pocutju zadnjih dveh strani (brez pravega vzroka, I just feel like shit) upam, da nam bo kmalu bolje fizicno in psihicno. *sigh*
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#11919 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 03 September 2009 - 08:31 PM

Ni mi lepo.. Živčna razvalina sm. Sovražim faks in zajebavanje v glavo.
  • 0

#11920 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 03 September 2009 - 08:43 PM

QUOTE(ananas @ 3. 9. 2009 - 21:31) View Post

Ni mi lepo.. Živčna razvalina sm. Sovražim faks in zajebavanje v glavo.

Podpis...
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users