Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#11861 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 01 September 2009 - 02:57 PM

Ne nisi, sem pa te potem še vidla ko si mela neke pogovore s fantom, upam da je vse ok. smile.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#11862 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86769 posts

Posted 01 September 2009 - 03:02 PM

QUOTE(Špela @ 31. 8. 2009 - 12:51) View Post
zbolela. dry.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#11863 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18649 posts

Posted 01 September 2009 - 03:05 PM

Hm, njemu sem cel večer govorila da naj mi najde 3. Mb gim, pa sem mu potem razlagala zakaj. biggrin.gif Kregala se pa mislim da nisva biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#11864 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 01 September 2009 - 03:10 PM

Hahah, okej. Super. Mi smo pol čakali na bus, pa smo skoraj znoreli tam. To je bla najslabša žurka od vseh!
  • 0
Viens, reste ici!

#11865 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18649 posts

Posted 01 September 2009 - 03:19 PM

Enega mojega sošolca so pa varnostniki pretepli, ker je nekdo ukradel liter tekile izza šanka (NE ON!) in jo postavil na našo mizo, ta sošolc jo je pa potem pil, vidli so ga varnostniki in ga namlatli. Kriza, res. Men tut ni blo všeč down.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#11866 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 01 September 2009 - 03:19 PM

Nočem se več iti tega. Resno. Jz nisem na svetu zato, da se bo vsak klinac, ki ima 5min časa in tono svojega gneva spravljal name.
  • 0

#11867 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 01 September 2009 - 03:50 PM

OMG, zdle sm pa tok vesela. Grem v team, kjer bom vodila usposabljanja za vzgojitelje in učitelje-program ustvarjanja. Hudo, to je pa res zakon ohmy.gif Zadnje čase mam tok ponudb za delo, da morm prov zbirat... ej k se ti enkrat odpre.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#11868 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 01 September 2009 - 03:51 PM

Špela, Jina, get well soon! console.gif Jina, kolega iz Mb prisel vceraj iz Udin ob 5.50, ob 6.25 je imel pa budilko za v sluzbo. biggrin.gif

QUOTE(Nincha @ 1. 9. 2009 - 15:20) View Post

Ooo, i doo remembeeer biggrin.gif Sem pa bla res pijana, priznam oops.gif upam da nisem kej neprimernega govorila laugh.gif

biggrin.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#11869 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86769 posts

Posted 01 September 2009 - 05:21 PM

Hvala, ko bi vsaj govorila lahko.
Haha, jaz ko sem prišla okrog 4ih iz Zagreba, sem mela ob 8.30 službo, in to prvi dan. butl.gif laugh.gif Še dobro, da sem celo pot nazaj spala. Ampak smo pa moral parkirat čist na drugem koncu, in it do tja s tramvajem, kot tisti, ki so šli z busom. Cela norišnica je bla.
huh.gif

Sestrična gre jutri za celo leto v Firence na izmenjavo, in jo bom tok pogrešala. cry.gif Živimo v isti hiši, in sva res kot sestri. Pa ko bi vsaj šele oktobra začeli.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#11870 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4312 posts

Posted 01 September 2009 - 05:24 PM

Žalostna sem sad.gif Pravkar izvedela, da sem izgubila svojega osebnega zdravnika. Pa tako mlad in sposoben je bil. Res mi je znal svetovat in se mi tudi posvetit.
  • 0

#11871 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17139 posts

Posted 01 September 2009 - 05:50 PM

Tri dni se mi že tak lušta čokolade, da sm šla zadaj direkt v trgovino in si kupla kr dve čokoladi. In imam močen občutek, da nobena ne bo ugledala jutrišnjega dne. biggrin.gif

Za jutrišnji izpit mi je že tak ravno vse, komaj čakam da je konec. Motivacije in koncentracije nobene. Znam ravno tiste glavne stvari, in upam da se bo izročilo starejših študentov, da u bistvu skoz on govori ti pa kimaš, izkazalo za resnično. hmm.gif rolleyes.gif Po drugi strani pa ničem dobit neke bedne ocene, ker sm vse skupaj tak na izi vzela in bila prelena za učenje. huh.gif

Kalypso kake so tvoje izkušnje z Ožijem na ustnih? smile.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#11872 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts
  • Interests:...zanimive stvari....

Posted 01 September 2009 - 06:10 PM

Vse nohte sm si uničla rolleyes.gif down.gif
  • 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.

Jacques Prévert ,Sem kakršna sem

#11873 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46179 posts

Posted 01 September 2009 - 06:22 PM

QUOTE(tašika @ 1. 9. 2009 - 18:50) View Post

Tri dni se mi že tak lušta čokolade, da sm šla zadaj direkt v trgovino in si kupla kr dve čokoladi. In imam močen občutek, da nobena ne bo ugledala jutrišnjega dne. biggrin.gif

Za jutrišnji izpit mi je že tak ravno vse, komaj čakam da je konec. Motivacije in koncentracije nobene. Znam ravno tiste glavne stvari, in upam da se bo izročilo starejših študentov, da u bistvu skoz on govori ti pa kimaš, izkazalo za resnično. hmm.gif rolleyes.gif Po drugi strani pa ničem dobit neke bedne ocene, ker sm vse skupaj tak na izi vzela in bila prelena za učenje. huh.gif

Kalypso kake so tvoje izkušnje z Ožijem na ustnih? smile.gif

Oži je na ustnih kul. To kar so ti povedali o njem drži. Da bo dobra ocena bodi samozavestna, ne kazat živčnosti, take it easy. smile.gif Ko bo on govoril kimaj, če boš znala, ga prekini in kaj zraven pripomni (če boš sploh razumela kaj ti govori laugh.gif), v glavnem naj te ne skrbi, ker naredila boš 100%. Če boš pa še upoštevala moj nasvet, pa bo 100% dobra ocena, učila tak vem, da si se dovolj. wink.gif

Jaz imam celo kilo švicarske čokolade doma. Boš mao? tongue.gif twisted.gif

• 0

#11874 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 01 September 2009 - 06:34 PM

Okej... Zdej se še na hitr tukaj zderem, zjokam, zjamram, potem se pa šibam učit.

Torej: kaj je moj razlog jamranja??????????

Okej slišal se bo smešen, ampak: nardila sm en izpit za katerega se nism skoraj nič učila, jutr pa imam ustnega in tam so celi zmaji in mečejo kot po tekočem traku, med drugim pa ti še povejo da si zabit k mina (točno tak reče)

No, ob 12h pa imam še en ustni izpit. Za tega sm se učila k budala, ampak zdej k ponavljam nimam občutka da znam. Res- temo mam!!! Tukaj pa moraš res res vse znat. Ta profesor tud meče, js sam upam, da nimam tok nizkih procentov, da me ne bo brez pomisleka vrgel.
Torej zdej morm še mal ponavljat, potem pa učenje tistega krompirjastega predmeta.
Itak da hočem da oba nardim, sam me je strah, da me bo zjutri tista ženska tok ob živce spravila, da bom na drugem ustnem pogorela, k sm se pa ful učila. Štekate moj strah???

Torej punce!!! Jutr od 9h do 13h, držte non stop pesti. Spomnite se na ananas! Prosim prosim prosim!!!
  • 0

#11875 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12166 posts

Posted 01 September 2009 - 06:39 PM

Meni tudi eno držanje pesti ob 9h prosim!
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#11876 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 01 September 2009 - 06:52 PM

Jutri ne delam nic, drzim pesti za vse vas! sleep.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#11877 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 01 September 2009 - 07:28 PM

Jaz sem danes imela izpit. Nisem prav nič živčna zaradi faksa, le zakaj...Že kakšno leto pa pol ne. Itak mi more kaj ostat, če hočem potegnit absolventa. Čeprav, če mislim vpisat podiplomca to ne bo lih pametno, ane. Hmmm.. hmm.gif No izpit bom mislim da naredila.

On ma punco jst pa fanta.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#11878 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29981 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 01 September 2009 - 07:31 PM

^^kdo zdej, a un sošolc/frend? oops.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#11879 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 01 September 2009 - 07:33 PM

Jep. Neki me prav: "Somethin's cooking."
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#11880 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29981 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 01 September 2009 - 07:36 PM

well, may it be a good dish. wink.gif
cel dan smrkam pa kiham in sem nikakva. kr neki.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users