vprašanja (zanima me, ...)
Posted 06 March 2009 - 02:48 PM
Kako je s tem?
Posted 06 March 2009 - 03:47 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 06 March 2009 - 04:10 PM
Hvala! Hvala, hvala, hvala!
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 06 March 2009 - 04:29 PM
Posted 06 March 2009 - 04:54 PM
Posted 06 March 2009 - 04:56 PM
Sem ti poslala zs.
Pa vprašala sem zdejle in baje da velja akcija samo za itak džabest, kar se mi zdi malo neumno, ker je na netu drugače navedeno, ali zavajajo folk na spletni strani al pa uslužbenka na mobitelu ni mela pojma.
Vstopnice bodo podeljene prvim 5.000 Itak naročnikom, ki so uspešno poslali sporočilo SMS s ključno besedo KILLERS na številko 1917.
4. marca dopoldne so si prve vstopnice za koncert The Killers v Ljubljani že zagotovili najhitrejši naročniki paketov Itak. V pičlih parih urah je pošlo kar 5000 vstopnic. Tisti, ki prvič niste bili dovolj hitri, spet pozorno spremljajte to stran, saj se bo priložnost kmalu ponovila. Brez skrbi, največ brezplačnih vstopnic je namenjenih prav vam!
Vsak prejemnik vstopnice bo o prejemu vstopnice obveščen tako, da bo na telefonsko številko GSM/UMTS, s katere je poslal sporočilo SMS s ključno besedo KILLERS, prejel sporočilo SMS s potrditvijo uspešnega sodelovanja in informacijo, da bo nagrada poslana po pošti.
SMS akcija Itak Džafest je za uporabnika brezplačna, kar pomeni, da organizator uporabniku ne zaračuna sporočil SMS poslanih na številko 1917, niti uporabniku ne obračuna povratnih sporočil SMS.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 06 March 2009 - 05:06 PM
Posted 06 March 2009 - 06:14 PM
Posted 06 March 2009 - 06:42 PM
Posted 06 March 2009 - 06:57 PM
Posted 06 March 2009 - 10:27 PM
- Ančka, calgona še nimam ampak ok, loh kupmo. Kako se ga pa uporablja, pa a se ga vsakič doda?
- Kam se doda kis?
- pralni oreški- ok!
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 07 March 2009 - 12:56 AM
Kis gre pomoje v isti "kaslc" kot mehčalec.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 07 March 2009 - 01:02 AM
Calgon se da skupaj s pralnim prahom / tekočino za pranje. Jaz ga že 2 leti uporabljam.
Aja, ne dam ga pa v boben, ampak pač v tisti predalček.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 07 March 2009 - 01:25 AM
sam če uporabljaš tekoč praln prašk, gre ponavad tak prašn direktivo v boben... ne predstvaljam si dat tekočega pršaka v predal za prašek, tko da očitno ne bi mogla calgona dodajat razen če bi uporabljala od zdj naprej pač prašek v zrnih
Posted 07 March 2009 - 01:27 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 07 March 2009 - 06:00 AM
Errol, zakaj kinky?
- Ančka, calgona še nimam ampak ok, loh kupmo. Kako se ga pa uporablja, pa a se ga vsakič doda? - jaz ga dodam pri čisto vsakem pranju v predalček za prašek/gel (navodila so na embalaži
- Kam se doda kis? doda se ga v predalček za mehčalec skupaj z mehčalcem
- pralni oreški- ok!
Tekoči prašek/gel mi zmeraj dodamo v predalček za prašek. Moj predalček ma itak dodano še eno pregradico, da gel ne steče takoj noter. Če pa dam praškast prašek pa tisto pregradico dvignem.
Posted 07 March 2009 - 01:29 PM
Hvala ančka!
Posted 07 March 2009 - 02:28 PM
Hvala!
A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 07 March 2009 - 05:59 PM
al poznate koga k se mu je to naredlo ?
Posted 07 March 2009 - 06:34 PM
19 user(s) are reading this topic
0 members, 19 guests, 0 anonymous users