Spovednica
Posted 29 August 2009 - 06:30 PM

Posted 29 August 2009 - 06:58 PM

Še vedno so na obisku pa se sploh nočem pojavit v dnevni sobi... Pa v bistvu sm že ful lačna, pa bi kaj pojedla, pa popila, sam če hočem do kuhinje pridet, moram mimo njih...

Ma sj ne da me je sram po izpadu, sam nočem prazne slame mlet...
Posted 29 August 2009 - 07:05 PM

Posted 29 August 2009 - 07:05 PM

Posted 29 August 2009 - 07:14 PM

Ne vem mami je men vedno bolj čudna. Sumim da prihajam v zapoznelo puberteto, k prej sva se čist okej razumele

Včasih se mi ni bil problem z njo pogovarjat. Zdej pa... Uf, je kr problem.
Posted 29 August 2009 - 07:22 PM
Moja mati ma tud nepremagljive fore, včasih se sprašujem, od kod hudiča jih jemlje. Ampak še vseen sem vesela, da je moja mati.
There is no such thing as a perfect parent.
*globok vzdih*
Posted 29 August 2009 - 07:47 PM

Posted 29 August 2009 - 07:59 PM
Mene pa foter stalno nekaj prčka, prav ni dneva, da me ne bi z eno stvarjo razpizdil. Zadnje dni dobra volja glih ne seka iz mene, danes sem sploh nenormalno razdražljiva, in mi gre še zrak na jetra. In je pripomnil, da me tako noben ne bo maral (kljub temu, ali glih zato, ker ve za to s kolegom). Hvala lepa, res.

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 29 August 2009 - 08:02 PM

Posted 29 August 2009 - 09:06 PM
Ne vem mami je men vedno bolj čudna. Sumim da prihajam v zapoznelo puberteto, k prej sva se čist okej razumele

Včasih se mi ni bil problem z njo pogovarjat. Zdej pa... Uf, je kr problem.
K da bi sebe brala...
Drugač je pa moja spoved dans ta: suffer večer, cel dan sm se učila, zdej zvečer vegetiram, ena kolegica je šla v tujino, z drugo sva se rahlo sporekli, tretja je s fantom, četrta na morju. Fant je cel dan delal, zdej je na žurki, brat pa na Umeku. DOOOLLLLGGGGCCCAAAJJJT! Loh bi pisala za faks refleksije, sam se sliši kot samomor, loh sanjarim o bodočem avtu, sam pol sm še bl živčna, ker preštevam €, najrajš bi se zdle najedla sladkarij, pa se ne bom, ker sem že večino poletja pridna in se držim, lahko si predstavljam navideznega psa, sam si ga rajš ne, ker postanem žalostna, saj starši ne marajo psov.
Jutr delam pa se mi ne da, kar je res čudno, ker bo velik dogodek in ogromno otrok in sem ponavadi čist vzhičena. Danes me ne gane.
Mati je neki depresivna že cel dan, najrajš bi jo v rožce poslala, sam ne smem, ker jst itak ne smem nikol nč rečt, ker nimam besede. Že cel dan se drži k kisla limona in naglas vzdihuje in hoče, da se ji klanjamo, čeprav sem jst pridna študentka z narejenimi pogoji, s študentskim delom in štipendijo in brat odličnjak na gimnaziji.
Poleg tega me je strah zarad 2 izpitov, ker doma kljub temu da mam vse pogoje narejene, kr neki paniko zganjajo. Ko sem spustila en rok SREDI AVGUSTA so me vsak dan spraševal-sej greš pa v septembru ane, sej ne bo nč narobe ane?? WTF

Posted 29 August 2009 - 10:01 PM

Zakaj so starsi taksni do svojih otrok?

Posted 29 August 2009 - 10:03 PM
Jst sm si zaobljubla, da bom drugačen starš. Popolnoma kontra.
Posted 29 August 2009 - 10:16 PM
Btw. ta film se najde celi na YT, če bi ga katera želela gledat v tej sekundi
http://www.youtube.c...a lot like love

Posted 29 August 2009 - 10:44 PM
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)
Posted 30 August 2009 - 09:10 AM
Celo noč nisem spala, lulat sem šla dobesedno na vsako polno uro in to natančno ob tričetrt na vsako uro.
Da ne omenjam, da me je približno eno uro zvijalo od bolečin, nimam pojma kaj, sem misla, da bom umrla, in bila tik na tem da pokličem K-ja in grema se pokazat. Hvalabogu je nehalo.
Najbrž sem se preforsirala včeraj s svojimi nakupovalnimi pohodi.
Včeraj se je K. pol ure name jezil, da čem sem normalna it 18. na izpit, da četudi prilezem do predavalnice, ne bom mogla sedet, ker so klopi preozke, in se bom mogla sprofesorjem zmenit, da bom za katedrom zraven njega sedela

Posted 30 August 2009 - 09:13 AM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 30 August 2009 - 09:23 AM
Pa še to moram povedat, da mi gre na kurac, ko me ves folk posiljuje z nekim pisanjem pritožb itd.
Fuck off no, za to ti odvetnik zaračuna celo premoženje jaz bi mogla pa to zastonj delat. Poleg tega sem komaj 2.letnik, in nimam pojma. Ampak to ne šteje. Glavno, da sami ne bi premaknili lenih riti, potem moram jaz naštudirat celo zadevo, pa še nosit odgovornost če je OK napisano. Ful sem jezna!!
Posted 30 August 2009 - 09:40 AM

Posted 30 August 2009 - 10:07 AM
Mama je od nekje prinesla najnovejši PIL, in na sredini je bil poster Miley Cyrus - sem ga nalepila bratu na vrata, ker ga včeraj ves dan ni bilo doma. Komaj čakam, da ga vidi.

O zakon! Dobra fora!!! Sporoči reakcijo

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users