Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#1161 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29774 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 06 February 2007 - 09:21 PM

QUOTE(Jenna @ 6. 2. 2007 - 16:29) View Post

IPB Image

no, glede na obliko embalaže me res ne čudi, da se ti zdi obetavna. devil.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1162 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 February 2007 - 10:51 PM

QUOTE(Špela @ 6. 2. 2007 - 21:21) View Post
no, glede na obliko embalaže me res ne čudi, da se ti zdi obetavna. devil.gif

Ahaha, sploh nisem pomislila na kaj takšnega. Zaj pa sem se kar zamislila oz. zaskrbela sama nad sabo. Da nisem kaj bolna... twisted.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1163 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 08 February 2007 - 06:37 PM

Zdaj je tista akcija na netu; paket kjer dobiš šampon in balzam Dumb Blonde. Pa zraven dobiš še Superstar in Queen For A Day. No in me zanima, če sta ta dva izdelka kaj produktivna in to.....če ve kdo?
  • 0
500-krat ti lahko povem....

#1164 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 09 February 2007 - 11:38 AM

Superstar sem imela v obeh različicah, kot tekočino za feniranje in v obliki spraya. Oboje se nanese na mokre lase in oboje služi volumnu. Morda pri tekočini za feniranje ne dosežeš takega volumna kot pri sprayu. Lasje so kanček bolj "debeli", masivni, ampak ne v zlepljenem smislu. Oba produkta zelo lepo dišita in ne mastita las. Jaz sem bla z obema kar zadovoljna, čeprav ju je izrinil slavospevni Root boost.
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#1165 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 09 February 2007 - 05:45 PM

Aha, hvala!
  • 0
500-krat ti lahko povem....

#1166 ancH

ancH

sramežljivec

• Člani
  • 14 posts

Posted 10 February 2007 - 11:26 PM

QUOTE(Verja @ 28. 1. 2007 - 19:02) View Post

Mene pa nekaj zanima, imam prečo na glavi drugače, kot sem jo imela do sedaj, ampak se mi ponoči spet vse obrne in je preča spet tam kot je bila prej... Kateri Tigi izdelek je tako močan, da bi mi držal do naslednjega pranja oz. tako dobro, da sem mi lase nebi vračali nazaj na prejšnjo prečo?

Če maš daljše lase,si naredi čop čez noč =).Meni je ostalo na tak način,čeprav mi laski ful radi grejo kr po svoje verymad.gif .
  • 0

#1167 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 March 2007 - 12:44 PM

Jaz pa sem si pravkar tole naročila woot.gif

IPB Image

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1168 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 01 March 2007 - 02:58 PM

O super biggrin.gif To bi tud jst mela biggrin.gif Jenna, ko boš dobila pa sprobala, dej oceni tongue.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1169 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 March 2007 - 07:30 PM

Bom poročala, brez skrbi. =)

• 0

#1170 LPgirl

LPgirl

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 578 posts

Posted 01 March 2007 - 07:44 PM

Je že kera sprobala tole? Naj bi blo za razmršeno frizurco.

IPB Image
  • 0

#1171 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 02 March 2007 - 12:12 PM

Js pa ne vem če bi vzela to za volumen, kot Jenna, ali bi raje za rjavolaske. A ima katera od zadev za rjavolaske sestavine? hmm.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1172 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 02 March 2007 - 01:31 PM

Uuuu jst bi tud Glam Goddess!! w00t2.gif Al pa Smart Stuff!! w00t2.gif

Bemu mast! wacko.gif

Pa katera pena od Tigija je najboljša za na mokre lase za oblikovanje (ne za volumen) ?

• 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#1173 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 02 March 2007 - 01:48 PM

Jazst sm pa uno, Tigijevo barvico dubila kot darilo.. In je WOW! Gosheva in Revlonova ji ne sežeta do...začetka špice? (: Ma res, se nič ne packa,..p je res super. Jazst jo imam v rjavi različici...cena ne vem kolko je, se mi zdi ta tam ukol bivše 3k...evo, tuki je slikca...čeproov ja, precej jebena...IPB Image

Aja...pudri mi p niso všeč...mi ga kozmetičarka skos napaca na faco, sam se mi zdijo precej težki, sicer zelo matirajo, mpak je res tak, maskast look...p še to...ko ga mam gor, se mi kr use dlake postavjo pokonc...p ne da bi bla neki posebno odlakana...sam res, une k jih nebi mogu nit z lupo vidt, so kar na enkrat tam, po licihm povsod blink.gif Mi pa kozmetičarka jasno zatrjuje, da je to popoln puder za mojo kožo-kdo bi ji verjev(:
Je pa res da je jasno + ovojnina, ki je Tigijevsko prekrasna. Puder se mi zdi da nima neki pretirane cene, bom pogledala naslednjič, če je katera zainteresirana.
  • 0
Do We Need Distance To Get Close?IPB Image

#1174 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 02 March 2007 - 04:13 PM

Js sm zdej vzela Glam Goddess, torej šampon za rjavolaske (400 ml) in balzam (250 ml). Me je mikal tudi dvojček Think Thick, ono za volumen, ko je vzela Jenna, ampak pol raje nisem, ko mam že itak ful volumna. Pa še pri zadevah za rjavolaske me je premamil vonj po mandljih.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1175 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 02 March 2007 - 04:31 PM

U super, boš poročala! thumbup.gif
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#1176 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 02 March 2007 - 04:38 PM

To pa itak. =)
  • 0

#1177 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 03 March 2007 - 05:14 PM

Obračam se na vas, izkušena dekleta v uporabi Tigi izdelkov. V uč mi je padla Tigijeva akcija za kodraste lase. IPB Image. Kaj si mislite o njej? Je vredna svojega dnarja? Bolj konkretno: v planu mam nakup Curls Rock Curl Amplifier, Fashionista Smooth & Shine, Root Boost, ki bi jih uporabljala v kombinaciji z Nivea - Protein repair ter mojo mešanico mask. V primeru, da se vam šampon in balzam zdita super (ne samo ok), bi si potem omislila to akcijo + Fashionista Smooth & Shine + Root Boost.
Paketek je bolj mali. Se bojim, da ga bom preplačala... Kaj menite?

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#1178 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 03 March 2007 - 05:31 PM

Kolikor se spomnim ocen uporabnic, sta obadva (šampon in balzam) zelo kvalitetna, primerna za suhejše lase. Splača se ti sprobat, razen, če si že tako zadovoljna z kombinacijo šampona in balzama ki jo uporabljaš zdaj.

• 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1179 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 03 March 2007 - 06:05 PM

Hvala, Črna. Bom verjetno vzela, ja. Sicer mi dosedanja kombinacija ustreza, a sem vendarle malo firbčna, če bodo kodri kaj bujnejši.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#1180 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 03 March 2007 - 06:11 PM

Kaj pa imaš za eno kombinacijo (zgolj firbec, ker so mi lasje na slikcah zgledali ful poštimani)?
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users