Pudri
Posted 27 December 2006 - 02:42 PM
Hvala!
Posted 27 December 2006 - 02:44 PM
Posted 27 December 2006 - 02:46 PM
Ali pa če bi poskusila nekako tako, da si daš kremico prej gor, da se ti res čisto vpije in šele nato naneseš puder, razen, če to že običajno delaš

Posted 27 December 2006 - 03:26 PM

Ja, DiLema, samo nevem kaj nej si se gor napacam...jojoba se meni vpija 2 ure!Ne pretiravam-dam si jo zvecer gor-npr ob polnoci, pa gledam tv do dveh, pa se vedno ni vpita! Tale baleina maska je sicer super-multivitaminska-ja, me zanima, ce bi lahko to masko uporabljala kot kremo?Ker je edina ki mi jo pocajta. Sem nametala zele pozim na kozo ze dobesedno vse...aloevero od goldna, ognicevo kremo, jojobo, clinians jabolko,...Nic ne pomaga!Edino ta baleina maska jo spravi v red. Ne pomaga mislim, ce naprimer uporabljam ta nivein puder-kreme pa pod puder jazst ne morem dat, ker se vse posvalka in izpade odurno.
Za nov poder pa sprasujem zato, ker ko dam tega manhattan gor, ki je biu ocenjen kot ok, le premasten za mstno kozo...je super!Nahrani kozo,je pa res, da ni dovolj prekriven, pa tak, maskast videz da.
Zato sprašujem za en masten puder, ki nebi bil K...no vse tisto kar sm napisala v prvem postu.

Posted 27 December 2006 - 03:39 PM

Torej rabim en puder, ki je masten, ne K in z svetlimi odtenki?
Posted 27 December 2006 - 03:48 PM
Posted 27 December 2006 - 03:49 PM
Ni nujno oz. sploh ni potrebno, če imaš mastno kožo - taka koža ne potrebuje kreme. Vseeno pa uporabljaj kakšen kvaliteten antioksidantni tonik, da ti malce osveži in navlaži kožo. Priporočala bi ti Garnier zelenega. Aja pa nič hudega ni, če kremico uporabljaš samo zvečer - sej sama vidiš, kaj paše tvoji koži.
Ja sj tega od garniera lih mam.

Če ti na kožo bolj odgovorja, da pod puder ne daš nič kreme, se mi zdi čisto vredu, če si naneseš le puder ali pa pred njem samo tonik.
Ali pa če bi poskusila nekako tako, da si daš kremico prej gor, da se ti res čisto vpije in šele nato naneseš puder, razen, če to že običajno delaš

Ja to ze običajno delam. Sam vseen je nek tak čuden občutek.

Pa hvala obema za odgovore!! Lp
Posted 28 December 2006 - 11:47 AM
Tole je o njem zapisala sonchika " je vlažilen, tudi za mastno kožo, vendar vsebuje alkohol. In ima slabo UV zaščito, ker je filter bolj pri sredini seznama. Ima pa nekaj AOK."
Sedaj me pa zanimajo še vaše izkušnje, če jih katera ima.

Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 28 December 2006 - 12:02 PM

ko sem ga na začetku uporabljala mi je bi fajn nardil lepo polt...sam pol se mi je začelo dozdevat da mi dela mozolje...in ga 14 dni nisem uporabljala (nakar ugotovim, da najverjetneje ni kriv puder, ampak moje alergije)
...zadje dneve pa ugotavljam, da mi kar paše
drugače pa bi rekla, da je kar težki za nosit (vsaj zame), pa odtenki niso ravno preveč všečni...nevem, mam deljena mnenja...najverjetneje ga ne več ne bom kupila...čeprav ne morem rečt, da je napačen
Posted 28 December 2006 - 12:26 PM
Jaz takega pudra ne poznam - namreč hranilnega in lepo mazljivega, srednje prekrivnega, ki da naraven videz. No sicer ima Dior ene dva taka res super pudra, ampak ne vem če bi katera od vaju za puder dala 8.500 tolarjev. Pa problem je ta, da nima Dior sneguljčkastih odtenkov, odtenek 200 je najsvetlejši pri nas in ni za porcelanke. Take res hudooo svetle odtenke, takorekoč bele ima Lancome, tudi kvaliteta pudra je zelo visoka, ampak spet tle bode cena - okoli 9k. Jaz vama tle ne znam pomagat ... naj povejo punce s suho kožo, katere pudre uporabljajo. Jaz imam zadnje čase sicer kr ornk suho kožo (tudi lušči se mi) ampak imam vseeno matirajoči puder - dam pač spodaj Cosmerbo, počakam ene 15 minut, da se res do konca vsrka in potem namažem puder - brez problema, se krasno maže.
Lancome si bi jz omislna čez kake 2,3 mesce, ko bom neki dobila plačan, in takrat lahko na seznam tud tele malo bolj drage stvari prikobacajo

sam še vprašala bi DiLeMa, če je tista biphn kremca, ki jo menda za ponoč uporabljaš tako mastna kot alverde jojoba ? Ker pri slednji mi ni všeč, ker se prepočas vpija in popasta je, bi mogoče malo zamenjala, če je v tem primeru ta tvoja boljša ..

Posted 28 December 2006 - 01:00 PM
men je fajn, pa najsvetlejši odtenek 12 Opal je res zelo svetel.
najboljše, da greš v lekarno po kakšen testerček ali dva, jih imajo.
Posted 28 December 2006 - 01:07 PM
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 28 December 2006 - 01:35 PM
Lancome si bi jz omislna čez kake 2,3 mesce, ko bom neki dobila plačan, in takrat lahko na seznam tud tele malo bolj drage stvari prikobacajo

sam še vprašala bi DiLeMa, če je tista biphn kremca, ki jo menda za ponoč uporabljaš tako mastna kot alverde jojoba ? Ker pri slednji mi ni všeč, ker se prepočas vpija in popasta je, bi mogoče malo zamenjala, če je v tem primeru ta tvoja boljša ..

Biphn kremca? Ktera je pa to? A ti slučajno misliš Bubchen? Ta krema je velik drugačna od Jojobe, je boljše mazljiva in ni taka, da 'občepi' na obrazu.
Nihrida, ta Vichy puder ima v ocenjevanju odprto lastno temo in tam imaš tudi nekaj ocen napisanih, pa si preberi.
Posted 28 December 2006 - 01:50 PM
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 28 December 2006 - 02:57 PM

Posted 28 December 2006 - 03:11 PM
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 28 December 2006 - 03:18 PM
Posted 28 December 2006 - 04:37 PM

saj to mi je potlej boljše, da ne obleži, ker pri alverdi je kar hudič

Posted 10 January 2007 - 05:03 PM
Vichy ima novi tekoči puder Dermablend Corrective Foundation, ki je namenjen korekciji problematične kože, torej brez problema zakriva mozolje, rdečico itd. Piše tudi, da ne vsebuje olja in je nekomedogen ter obstojen kar 12 ur.

Obstaja pa tudi različica Dermablend High Coverage Cover Cream, ki pa prekriva tudi tiste najbolj težavne madeže, recimo hujše težave z depigmentacijo, močne primere aken, temne kolobarje, brazgotine po operacijah, opekline in podobno. In zadeva naj bi bila obstojna do 16 ur.

Posted 10 January 2007 - 05:12 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users