Jump to content

Photo

L'occitane

• Please log in to reply
1766 replies to this topic

#1161 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 01 November 2007 - 05:48 PM

Saj medenega glosa ni več, bil je LE, vsaj jaz sem dobila take informacije v Novomeškem L'Occitanu. Sama imam medeni in češnjev gloss. Oba zelo lepo dišita in nista obarvana. Jaz si bom zdaj privoščila ta novi gloss iz kolekcije Med in Limona, upam da bo vsaj približek prejšnjega medenega, ki res božansko diši. Aja pa glosi so malo manj kot 11€, se mi zdi.
  • 0

#1162 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 01 November 2007 - 06:11 PM

Ja meni se tudi zdi da medenega (onega v tubici) ni več. V lončku pa.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1163 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 09 November 2007 - 07:43 PM

Zadovoljna sem z novim glossom Limona&Med, s ceno malo manj - celih 11, 52 €. Vonj kolekcije mi je všečen, tak topel, ampak limonca uspešno razbije pretirano sladkobnost medu. Edino pri toaletni vodici so ga mimo pihnili, ker po mojem preveč, vse preveč vleče na karamelo. Kombinacija medu, karamele in vanilije s kančkom limone se sicer sliši super, a voha ne baš. Dobila sem tester kreme za telo&obraz, bom poročala.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1164 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 09 November 2007 - 08:58 PM

Špela a se gloss fejst sveti ? Pa je tudi kaj negovalen ali da samo lesk ?
  • 0

#1165 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts

Posted 10 November 2007 - 07:54 AM

QUOTE(laLa° @ 9. 11. 2007 - 20:58) View Post

Špela a se gloss fejst sveti ? Pa je tudi kaj negovalen ali da samo lesk ?

meni se zdi bolj vazelin kot gloss, tak prijeten občutek nahranjenih in mehkih ustnic imam po njem - tako, da se mi zdi v prvi vrsti balzam za ustnice in šele sekundarno gloss. da lep lesk, ni pa zdej, da se vidi na 100 metrov, da imaš gloss gor. smile.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#1166 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 10 November 2007 - 10:24 AM

Od te nove kolekcije piše da so LE krema za roke, gloss, set vsega skupaj in set za kopanje. Krema, dišava, žele, kopel, piling pa niso.
  • 0

#1167 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 10 November 2007 - 12:24 PM

QUOTE(Špela @ 10. 11. 2007 - 7:54) View Post

meni se zdi bolj vazelin kot gloss, tak prijeten občutek nahranjenih in mehkih ustnic imam po njem - tako, da se mi zdi v prvi vrsti balzam za ustnice in šele sekundarno gloss. da lep lesk, ni pa zdej, da se vidi na 100 metrov, da imaš gloss gor. smile.gif

Torej manj kot oni medeni glos, katerega ocena je tukaj klik
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#1168 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts

Posted 10 November 2007 - 01:44 PM

QUOTE(Blondi @ 10. 11. 2007 - 12:24) View Post

Torej manj kot oni medeni glos, katerega ocena je tukaj klik

o tem pa ne bi mogla presojat, kajti medenega glossa nisem imela. vsaj po prvih treh nanosih bi težko govorila o nekem blaznem ultra neverjetnem šajnu. odlično pa se obnese kot podlaga kakemu drugemu glossu ali šminki in tudi prehdodno našminkanim ustnicam da lep sijaj.
  • 0

#1169 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17613 posts

Posted 10 November 2007 - 05:07 PM

Moram pohvalit Vanilijev parfum, res čudovito diši! wub.gif Pristna vanilija, tak topel vonj, ki je solidno obstojen.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1170 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts

Posted 10 November 2007 - 06:54 PM

vonj medu&limone me je pri kremi za telo razočaral, ker na koži razvije neko zoprno komponento, nekaj med osladnim in medlo kislim, ni mi všeč. tudi občutek takoj po nanosu kreme na kožo je nevšečen, rahlo lepljiv. sicer takoj, ko se krema vpije, ta občutek izgine, ampak vseeno. krema me ni prepričala še z vidika cene - si je nisem zapomnila, ni pa nizka, okoli 30 € verjetno.

p.s.: (20:10) zdaj, dve uri po nanosu, vonj nekoliko zbledi v pogojno všečnega, koža je tudi mehka, voljna in negovana - kljub temu me krema za telo ne prepriča.

• 0

#1171 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 10 November 2007 - 07:51 PM

Danes sem tudi jaz preverila to linijo. Glossa nisem mogla kupit, ker so ga že vse prodali ( ohmy.gif ) zato ga grem kupit v petek. Parfum diši omamno, meni res čudovito. Sprobala sem še kremo za roke, ki izgleda obetavna za dnevno neko - dobro neguje in hitro se vpije.
  • 0

#1172 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32320 posts

Posted 10 November 2007 - 10:18 PM

Kolk stane nova krema mandelj & jabolko za obraz, ta žamet5ni koncentrat? Vsaj približno, je to 20 ali 30 ali 40 evrov?
Ima katera to kremo za prodat?
  • 0

#1173 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 10 November 2007 - 10:43 PM

mogoče kera ve, če majo v mestnem loccitanu potovalno pakiranje vanilija parfuma? v CP-ju ga že en čs ni. no če kera ve, drugač bom pa v pondelk poklicala.
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#1174 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 11 November 2007 - 02:22 PM

_M_, tale žametni koncentrat stane 40€.

Špela, kakšna je pa kej sestavinsko tale krema?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1175 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts

Posted 11 November 2007 - 02:28 PM

QUOTE(Sarah @ 11. 11. 2007 - 14:22) View Post

Špela, kakšna je pa kej sestavinsko tale krema?

tako-tako - ima sicer na 3. mestu že olje grozdnih pešk, potem silikone, vsebuje še olje sončničnih semen in limonine lupinice, med, ekstrakt listov rožmarina in en kup kemije, vključno s tremi parabeni (sicer povsem na koncu, pa vendar). meni ni glih bogve kaj, je pa res, da nisem expert. ermm.gif smile.gif se mi pa ne da prepisovat sestavin v temo Sestavine, sem prelena. smile.gif

• 0

#1176 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 12 November 2007 - 10:05 AM

QUOTE(_M_ @ 10. 11. 2007 - 22:18) View Post

Kolk stane nova krema mandelj & jabolko za obraz, ta žamet5ni koncentrat? Vsaj približno, je to 20 ali 30 ali 40 evrov?
Ima katera to kremo za prodat?

Mislim, da je nekje okoli 30€.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1177 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 12 November 2007 - 10:41 AM

Ok hvala Špela. smile.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1178 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 12 November 2007 - 03:46 PM

Da še jaz napišem moje mnenje o glosu med in limona. Gloss diši po enih cukrih mislim da so fru fru, al nekaj podobnega (vem da jih še prodajajo). Gloss je isti kot vsi njihovi glossi (sem imela še medenega in češnjevega), se ne sveti pretirano, se kar dolgo obdrži in ustnice lepo poneguje. Vonj mi ni ravno najljubši (z prejšnim medenim se ne more primerjat) ampak je na splošno je gloss res fini.

• 0

#1179 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 12 November 2007 - 03:55 PM

Toaletno vodico je katera vohala?
Jaz še nisem uspela priti do L'Occitane.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1180 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts

Posted 12 November 2007 - 06:01 PM

QUOTE(Jenna @ 12. 11. 2007 - 15:55) View Post

Toaletno vodico je katera vohala?
Jaz še nisem uspela priti do L'Occitane.

Meni je katastrofalna - pokarameljena do amena, ni mi všeč.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users