L'occitane
Posted 01 November 2007 - 05:48 PM
Posted 01 November 2007 - 06:11 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 09 November 2007 - 07:43 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 09 November 2007 - 08:58 PM
Posted 10 November 2007 - 07:54 AM
Špela a se gloss fejst sveti ? Pa je tudi kaj negovalen ali da samo lesk ?
meni se zdi bolj vazelin kot gloss, tak prijeten občutek nahranjenih in mehkih ustnic imam po njem - tako, da se mi zdi v prvi vrsti balzam za ustnice in šele sekundarno gloss. da lep lesk, ni pa zdej, da se vidi na 100 metrov, da imaš gloss gor.

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
Posted 10 November 2007 - 10:24 AM
Posted 10 November 2007 - 12:24 PM
meni se zdi bolj vazelin kot gloss, tak prijeten občutek nahranjenih in mehkih ustnic imam po njem - tako, da se mi zdi v prvi vrsti balzam za ustnice in šele sekundarno gloss. da lep lesk, ni pa zdej, da se vidi na 100 metrov, da imaš gloss gor.

Torej manj kot oni medeni glos, katerega ocena je tukaj klik

Posted 10 November 2007 - 01:44 PM
o tem pa ne bi mogla presojat, kajti medenega glossa nisem imela. vsaj po prvih treh nanosih bi težko govorila o nekem blaznem ultra neverjetnem šajnu. odlično pa se obnese kot podlaga kakemu drugemu glossu ali šminki in tudi prehdodno našminkanim ustnicam da lep sijaj.
Posted 10 November 2007 - 05:07 PM
Moram pohvalit Vanilijev parfum, res čudovito diši!

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 10 November 2007 - 06:54 PM
p.s.: (20:10) zdaj, dve uri po nanosu, vonj nekoliko zbledi v pogojno všečnega, koža je tudi mehka, voljna in negovana - kljub temu me krema za telo ne prepriča.
Posted 10 November 2007 - 07:51 PM

Posted 10 November 2007 - 10:18 PM
Ima katera to kremo za prodat?
Posted 10 November 2007 - 10:43 PM
Posted 11 November 2007 - 02:22 PM
Špela, kakšna je pa kej sestavinsko tale krema?
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 11 November 2007 - 02:28 PM
Špela, kakšna je pa kej sestavinsko tale krema?
tako-tako - ima sicer na 3. mestu že olje grozdnih pešk, potem silikone, vsebuje še olje sončničnih semen in limonine lupinice, med, ekstrakt listov rožmarina in en kup kemije, vključno s tremi parabeni (sicer povsem na koncu, pa vendar). meni ni glih bogve kaj, je pa res, da nisem expert.

Posted 12 November 2007 - 10:05 AM
Kolk stane nova krema mandelj & jabolko za obraz, ta žamet5ni koncentrat? Vsaj približno, je to 20 ali 30 ali 40 evrov?
Ima katera to kremo za prodat?
Mislim, da je nekje okoli 30€.
Posted 12 November 2007 - 10:41 AM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 12 November 2007 - 03:46 PM
Posted 12 November 2007 - 03:55 PM
Toaletno vodico je katera vohala?
Jaz še nisem uspela priti do L'Occitane.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 12 November 2007 - 06:01 PM
Toaletno vodico je katera vohala?
Jaz še nisem uspela priti do L'Occitane.
Meni je katastrofalna - pokarameljena do amena, ni mi všeč.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users