Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#1161 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20029 posts

Posted 18 July 2007 - 10:31 AM

QUOTE(Ana @ 17. 7. 2007 - 21:51) View Post

Kaj pa bo ?

meni se zdi, kot, da ne izkoriščam počitnic. sad.gif

isto ermm.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1162 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25016 posts

Posted 18 July 2007 - 11:40 AM

že cel teden se mi ne da nič delat v službi (pa še vročina ne more biti izgovor, ker imam vse lepo klimatizirano!)
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#1163 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 18 July 2007 - 04:15 PM

Tolk mi je hudo, ker me je zapustil. Kar naenkrat ne ve več kaj čuti do mene...Ne morem dojet. Ne morem spat, če pa že, se mi začne sanjat o njem in da je vse OK. Normalno nisem jedla že od četrtka. V teh šestih dneh sem izgubila 4 kg in me je hudo strah da bom še zbolela. Ne verjamem, da bom kdaj našla koga, ki mi je tako podoben v mišljenju, ki bi mi bil tako všeč in katerega bi imela tako rada. Enostavno se mi zdi, da ne bom zdržala.
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#1164 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts
  • Interests:Berem, pišem pesmi, igre in izpopolnjujem se v igranju.

Posted 18 July 2007 - 04:23 PM

Joj, boga. console.gif Če ti kaj pomaga mislim nate. Probi zdržat.
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#1165 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 18 July 2007 - 06:09 PM

.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#1166 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6806 posts

Posted 18 July 2007 - 06:42 PM

Včeraj je po dolgem času bilo kot včasih.Poleg tega (nevem kaj mi je bilo) sem si dovolila biti že rahlo agresivno iskrena, ampak se je končalo pozitivno. Mogoče si bom nekoč celo lahko odpustila, in se nehala živcirat, obremenjevat in sovražit zaradi tega.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

• Guests

Posted 18 July 2007 - 06:55 PM

Živčna sem, ker zdaj prijatelj izvršuje moja navodila glede ene - zame - full pomembne zadeve. Raje bi to opravila sama, pa ne obvladam določenega (eksotičnega) jezika in zdaj se tresem tule in čakam na odgovor. Jao. cry.gif
  • 0

#1168 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 18 July 2007 - 08:00 PM

QUOTE(nihrida @ 18. 7. 2007 - 17:15) View Post

Tolk mi je hudo, ker me je zapustil. Kar naenkrat ne ve več kaj čuti do mene...Ne morem dojet. Ne morem spat, če pa že, se mi začne sanjat o njem in da je vse OK. Normalno nisem jedla že od četrtka. V teh šestih dneh sem izgubila 4 kg in me je hudo strah da bom še zbolela. Ne verjamem, da bom kdaj našla koga, ki mi je tako podoben v mišljenju, ki bi mi bil tako všeč in katerega bi imela tako rada. Enostavno se mi zdi, da ne bom zdržala.

Nihrida mislim, da so vsi nasveti odveč. Želim ti, da bi bla čimbolj močna in zavedaj se, da so ob tebi ljudje, ki te imajo radi in tudi me smo s tabo !

• 0
Viens, reste ici!

#1169 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 19 July 2007 - 12:22 PM

Hvala vsem. Tako zapuščeno se počutim. In kar ne morem in ne morem dojet kako je sploh prišlo do tega. Po vseh pogovorih, po besedah za katere mislim, da sva jih izrekla iskreno. Brez da bi prišla vmes tretja oseba. Se lahko naredi, da nehaš imet rad človeka po enem dnevu? Da kr ne ve. Hoče da bi bila prijatelja. In tega ne morem sprocesirat. Al mu je čisto vseeno zame (ker drugače ne moreta bit dva, ki sta bila 4 leta skupaj kr naenkrat prijatelja), al me pa noče popolnoma zgubit po drugi strani pa noče imet obveznosti do mene. Ni in ni mi jasno. Še pred tednom sva "planirala" prihodnost.
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#1170 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts

Posted 19 July 2007 - 12:22 PM

Joooooo!!!!!!!!!!! rpg.gif rpg.gif rpg.gif Enga Čarlija bi ubila, jajca mi mu udtrgala, uči bi mu sppraskala, ušesa bi mu odrezala, zažgala bi ga.... Sej ne najdem besed. Zadavla ga bom!!!!!!!!!!!!!!!! sniper.gif sniper.gif sniper.gif whip.gif whip.gif 2guns.gif
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#1171 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6806 posts

Posted 19 July 2007 - 08:29 PM

spet se jezim na fanta, zaradi situacije v kateri sma. Vem, da ni prav in da on ne more nič ampak, meni v podzavesti sproži določene nezavedne reakcije, katere posledice vem da so zanj boleče. Še najbolj me pa boli ko reče sam še to zdržima, potem pa bo.....ker vem, da nikoli ne bo.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#1172 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 20 July 2007 - 08:46 AM

Nihrida nočem ti dajati lažnega upanja,ampak meni se je zgodlo podobno kot tvojemu fantu, kar naenkrat se MI JE ZDELO da ne čutim več nič do njega, kar tak enkrat čez noč, prej sva planirala morje, se iskreno veselila, potem pa sem se kar ohladila....po enem tednu me je enako kot je minlo zadelo nazaj, kar naenkrat mi je kliknilo, kaj jaz sploh delam????ljubim ga,on ljubi mene, pa sem ga poklicala pa sva uredila in sem res full srečna......pa še na srečo da mi je hitro kliknilo, ker v nasprotnem bi me ziher odjebal.......
hočem reči to, da ga mogoče kaj "drži" kakšno kratko obdobje, ker kot sama praviš če je en dan prej bil čist normalen...ne vem no, ......da bi se tok spremenil.....
kot pravim nočem ti dajati lažnega upanja, ampak po moje mu bo kliknilo, samo upam da ne prepozno
kakorkoli že drži se punca smile.gif
  • 0

#1173 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12173 posts

Posted 20 July 2007 - 11:07 AM

Praskam si komarje kot zmešana!
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1174 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 20 July 2007 - 01:08 PM

mislim pizdarija, zdaj še bom mogla it delat neki DNK test, če je ta, ki ga imam za svojega očeta res moj foter blink.gif . neke sere njegova žena, da ni... blablabla. mislim je čist nesposobna normalnega pogovora. sem jaz pri svojih 20ih bolj dorasla nekim stvarem in se hočem pogovorit. mislim, če bi bla tolko fer in bi pristala na neki meeting, da bi vidla kolko sma si podobna, te več nebi srala s takimi. pa kak naj jaz zdaj njega "ata" kličem, če sem ga prvič pri 17ih vidla?!? kaj ni normalna koza smotana verymad.gif
samo ona itak nebo nikoli priznala, da se je njen ded kurval okoli, ker testi itak niso 100%, vedno nekaj % manjka. že takrat, ko sem se rodila, je DNK test pokazal, da je on več kot 99% moj foter. ke bi ona rada mi res ni jasno. kak je lahko tak nedorasla, da me niti videt noče, kot da se jaz kaj kriva. rolleyes.gif

• 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#1175 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 20 July 2007 - 01:25 PM

Brezveze se sekirat zarad ene zmešane babnce. Važno da ti veš, da je tvoj foter. Ne se ji pustit!
  • 0

#1176 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts

Posted 20 July 2007 - 04:07 PM

QUOTE(Hevea @ 20. 7. 2007 - 12:07) View Post

Praskam si komarje kot zmešana!

Jaz tudi. En prasec me je dvakrat pičil v dlan in dvakrat v zapestje cry.gif Srbi ko hudič!!!
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#1177 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12173 posts

Posted 20 July 2007 - 05:09 PM

Ojoj, a to je vsa katastrofa biggrin.gif Jst mam sicer tri pike na rokah, jih mam pa zato cca 15 na vsaki nogi, zgledam kot da mam kšne ošpice laugh.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1178 Rory

Rory

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 947 posts

Posted 20 July 2007 - 05:16 PM

Mene je pa štirikrat piču na vrat, grozno zgleda! Pa itak ne morem pri miru pustit. Blah
  • 0

#1179 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 20 July 2007 - 09:55 PM

Še najbolj me pa boli ko reče sam še to zdržima, potem pa bo.....ker vem, da nikoli ne bo.

Mene isto dolocene obljube, ko mi vedno znova zatrjuje, da trenutno je pac tako stanje in da naj malo potrpim, pa da ne bo zmeraj tako, da nekoc bo pa drugace... jezi, zalosti in boli vse skupaj jp...vendar ne vem kdaj, ce sploh bo ta nekoc nastopil. Trapa sem vem, ko si dopovedujem, da bo res tako, hkrati pa mocno dvomim, a nocem verjet, da so vse le prazne obljube... prevec ga imam rada. Ahh...kaj bo z nama...

• 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#1180 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14370 posts

Posted 20 July 2007 - 11:02 PM

Moj fantič mi je zadnje čase dolgočasen.res da sama tud nism perla, ampak vseen....
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users