Če katero zanima Plačaj mehko, beri trdo

SPLOŠNA RAZPRAVA o KNJIGAH in priporočila
Posted 07 February 2013 - 09:21 AM
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 09 February 2013 - 12:10 PM
Od Hoferjevih zmaga vsaj Pentagram od Nesbota, jaz ga berem zadnje štiri mesece in sem povsem očarana nad njim.
Posted 09 February 2013 - 10:41 PM
^Super, sem kupila.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 09 February 2013 - 10:54 PM
Koliko stane?
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 09 February 2013 - 11:01 PM
Na prejšnji strani imaš slikico 2.99€.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 09 February 2013 - 11:02 PM
Hvala! V ponedeljek grem preverjat ... je pa res ugodno, da Emki je npr. Pentagram (mehka vezava) 15€.
Sigurno bom kupila Pentagram in Črno ovojnico.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 14 February 2013 - 12:16 PM
No, danes sem bila v knjižnici, in ker tam dela družinska prijateljica, vedno "prva" dobim vse novosti Danes mi je dala to knjigo, jih je ravno nosila sveže na police.
Gre za prvi del triologije, ki na platnicah vabi s "knjiga, ki vas bo popeljala dlje od petdesetih odtenkov", khm khm . Poročam!
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 18 February 2013 - 11:49 AM
Put A Kilt On It!
Posted 18 February 2013 - 12:20 PM
Posted 03 March 2013 - 11:41 AM
Pod nujno bi dala vsakemu za prebrat, treba si je nehat zatiskat oči. V Sloveniji je čedalje več nasilja, lahko povem s prve roke, službeno berem vsak dan poročila dežurnih tožilcev.
Knjiga Vlaste Nussdorfer z naslovom Naše deklice z vžigalicami vsebuje 12 zgodb, kolikor je mesecev v letu in kolikor je številk na številčnici ure, saj se nasilje dogaja vsak dan, vse ure dneva in noči, vseh dvanajst mesecev v letu. To so žalostne in nesrečne zgodbe žrtev spolnega, fizicnega in psihičnega nasilja s komentarji znanih in neznanih Slovencev.
Posted 24 March 2013 - 12:53 PM
Prebrala sem od Harlana Cobena: Hold Tight, ki me ni pretirano impresionirala. Na začetku mi je bila zelo zanimiva, sem z zanimanjem obračala strani, ampak nekje
na polovici me je pa navdušenje minilo. Tudi razplet me ni prepričal, vse je bilo nekako 'na silo', ne vem kako bi rekla, precej pretiravanja.
Podeljujem mu slabo 3 od 5, ker vem, da zna veliko veliko bolje.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 24 March 2013 - 08:05 PM
Berem Jo Nesbo: Pentagram. Mega napeto branje! Skandinavci so nadarjeni pisatelji (po mojih izkušnjah!)
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 22 April 2013 - 12:43 PM
kakšna je?
Put A Kilt On It!
Posted 22 April 2013 - 12:46 PM
Dobra. Ni nek presežek zahtevnosti, prebereš v dveh dneh, je pa zelo zanimiva tematika in razpleti, tudi konec je fantastičen.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 24 April 2013 - 11:35 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 24 April 2013 - 11:41 AM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 24 April 2013 - 09:58 PM
After all this time?
Always.
Posted 24 April 2013 - 10:00 PM
Mmmmmmeh. Imam filing, da jih bo začel štancati kar tako.
Pablo Picasso
Posted 25 April 2013 - 06:20 AM
Saj to bo komaj njegova 3 knjiga, ne rečem, da bi vsako leto eno napisal.
Posted 25 April 2013 - 08:26 AM
Vem, ampak se ponavadi zna hitro zgodit, da pisci tovrstnih bestsellerjev začnejo šopati podobne knjige eno za drugo.
Pablo Picasso
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users