Jump to content

Photo

piercing

• Please log in to reply
3040 replies to this topic

#1161 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 June 2006 - 09:34 AM

.
A tako je to. Torej najbrž še ful plačaš, a ne. Dve luknji, dva uhana. Pol pa še palčka. biggrin.gif

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1162 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 27 June 2006 - 10:13 AM

ubistvu niti ne...nekje imajo tako narejeno-da stane par uhanov oziroma dve luknji z uhanom prideta nekje do 1500sit ali pa se manj...imas pa taksne zlatarje ki racunajo samo eno luknjico z uhanom 1000sit.Zato ce si zelis na tak nacin dat-potem prej okoli vprasaj wink.gif -da bos dobila najceneje:)

piercing uhancek pa ne pride veliko-do najvec 2000sit bos dala za tako palcko wink.gif

IPB Image
  • 0
I am falling between dreams and reality

#1163 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 27 June 2006 - 10:17 AM

jenna pa le pogumno wink.gif

http://piercing.exit...album=40&pos=19
  • 0
I am falling between dreams and reality

#1164 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 June 2006 - 10:44 AM

.
No ja, saj mi ni problem tudi malo več dat. biggrin.gif
Za piercing sem plačala tudi 15k pri Johnu, ob čemer so se nekateri za glavo držali. Meni pa ni žal.
Drugače mi je pa res huda ta palčka, morda bi celo črno imela. Ampak samo na ženski. Na tipu mi nekako ne potegne. Daj najdi še kakšno slikco s črno palčko, prosim. IPB Image

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1165 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 27 June 2006 - 11:49 AM

Zlatarji nimajo blage o piercanju. Pri piercanju skozi hrustanec se ful velikokrat zgodi, da ti preluknjajo preblizu konca hrustanca in se ti uhanček premakne ali pa se ti drgne ob hrustanec (kar "rahlo" boli). Pa ne znajo čisto nič svetovat.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1166 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 27 June 2006 - 12:13 PM

Mnja, jaz tudi mislim, da zlatarji, kozmetičarke in ostali takšni primerki niso za delanje piercingov. Jaz sem si pred 6-7 leti, ko si še nisi mogel dat na vsakem voglu piercinga delat, šla cela pametna v popek delat k eni kozmetičarki...Itak nisem mela blaga veze kak to zgleda, v živo še sploh nisem vidla piercinga v popku pri nobeni, pa zelo slabo sem se informirala o celi zadevi...In tako se me je lotila kozmetičarka, ki prav tako ni mela blage veze, s pištolco za uhe luknjat, LOL
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#1167 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 June 2006 - 12:19 PM

.
Jaz bi šla zagotovo k Đoniju. biggrin.gif

.
  • 0

#1168 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 27 June 2006 - 02:04 PM

QUOTE(Blondi)
Mnja, jaz tudi mislim, da zlatarji, kozmetičarke in ostali takšni primerki niso za delanje piercingov.

Subscriptum.
Jaz sem si ušesa zmeraj luknjala pri zlatarjih in je bil rezultat jako porazen. Sej tiste navadne luknjice v mečicah že zadenejo, samo čim jih pa hočeš malo več (jaz sem imela v enem ušesu pet, v drugem pa štiri luknje), ti jih dajo ali preveč skupaj in se medicinski zadaj zatikajo drug v drugega, ali pa jih dajo preblizu hrustanca in se drgnejo vanj, ali pa dajo uhan čisto na rob mečice, kar je pa ful neestetsko, pa še nekih težkih uhanov ne moreš imet.
Sem pa zmeraj bila rada originalna in sem juih med sabo povezovala s "ketnco", pa nikoli nisem imela enakih uhanov na obeh ušesih. 8)
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#1169 limeta

limeta

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2850 posts

Posted 27 June 2006 - 04:45 PM

men je piercing dost lep če ga ma kdo v obrvi...al pa v nosu...sama nevem če bi ga mela...
  • 0

#1170 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 27 June 2006 - 06:31 PM

IPB Image
  • 0
I`m not afraid of happy endings.
I`m just afraid my life won`t work that way.

#1171 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 28 June 2006 - 10:26 AM

kaj pa to sploh predstavlja? ermm.gif oops.gif
  • 0

#1172 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 28 June 2006 - 11:28 AM

Madona, kako so strokovno poimenovani deli ušesa in kje ti lahko dajo piercing (čeprav mislim, da ga itak vtaknejo že povsod kamor hočeš).
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#1173 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 28 June 2006 - 11:40 AM

Blondi je prej spraševala če pride palčka čez ceu ušes. Tuki jasno kaže kje pride.
  • 0

#1174 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 28 June 2006 - 02:10 PM

Danke, mi je že jasno. wink.gif Interesantno.
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#1175 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 28 June 2006 - 02:19 PM

am..jst bi tut to mela.. biggrin.gif ..sam jst nebi mela palčke..ampak špičko?..a je to kje kaka slikca? ermm.gif
  • 0

#1176 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 28 June 2006 - 04:17 PM

IPB Image
(samo ona nima špičke, ampak medicinnca wink.gif )
  • 0

#1177 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 28 June 2006 - 04:24 PM

am..a to se pripravla da bi mela palčko?
  • 0

#1178 metal*girl

metal*girl

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1389 posts
  • Interests:muska

Posted 29 June 2006 - 07:25 AM

držte pesti dans se grem luknat u popek....ob ene pol 11 al pa prej....joj ko me je strah če me bo bulel sad.gif
  • 0
...they say I'm good...but I hope some day I'll find someone who is better than me...

#1179 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 29 June 2006 - 07:45 AM

uuu metal*girl držim pesti....takoj ko prideš domov pridi napisat kko je blo..pa če je le možno...sliki svoj pirs.... smile.gif
  • 0

#1180 metal*girl

metal*girl

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1389 posts
  • Interests:muska

Posted 29 June 2006 - 04:03 PM

joj ka sm jezna sm bla pa so rekl da lih dans šla una ko dela to nekam...in da bo komi ju3 nazaj in sm se naročila za ju3 tongue.gif
  • 0
...they say I'm good...but I hope some day I'll find someone who is better than me...

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users