Jump to content

Photo

GSM aparati

• Please log in to reply
1841 replies to this topic

#1161 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86427 posts

Posted 12 January 2012 - 02:55 PM

Jaz bi tudi Note-a, mi je Ace malo premajhen. oops.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1162 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 12 January 2012 - 02:59 PM

Mal si me potolažila glede velikosti. Pa sej sva veliki punci. style_emoticons/default/laugh.gif
Jaz sem skos govorila, da moj naslednji bo iPhone in noben drug, samo tale me je res prevzel. Itak je pa že bolj računalnik kot pa telefon, tako da mu oprostim to velikost.
  • 0

#1163 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86427 posts

Posted 12 January 2012 - 03:25 PM

QUOTE(Plain Jane @ 12. 1. 2012 - 14:59) View Post
Pa sej sva veliki punci. laugh.gif

sleep.gif

Jaz iPhone-a ne bi, razen če ne bi imela kam z denarjem. Previsoka naročnina, ni šans, da dam 50 € na mesec (in 2x preplačam že tako predrag telefon rolleyes.gif ).

• 0

― V. Van Gogh

#1164 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18533 posts

Posted 12 January 2012 - 03:47 PM

Hm, jaz ga bom imel, iPhone namreč. Res je, da je drag, sam mislim, da mi v kombinaciji z MacBookom pride prav, ker mam lahko vse tudi na telefonu in mi ni treba prenosnika vlačit naokrog, recimo na morje. Kupil ga bom v trgovini, ne pri Simobilu, itak ga bom vzel na obroke.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#1165 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86427 posts

Posted 12 January 2012 - 03:51 PM

Saj to je najboljša možnost. Jaz ga bom imela, ko bom velika, torej 6ko. biggrin.gif

• 0

― V. Van Gogh

#1166 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 12 January 2012 - 03:51 PM

QUOTE(Jinadaze @ 12. 1. 2012 - 15:25) View Post

sleep.gif

Ja, hotla sem rečt, da ne zgleda tako glomazen kot pri nekomu z meter pa žilet. laugh.gif

• 0

#1167 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 13 January 2012 - 12:07 AM

Meni je tudi Note ful lep. wub.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1168 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32534 posts

Posted 13 January 2012 - 09:15 AM

OK, sm mal pogledala za tega Samsunga, ampak ta telefon je ful drag ohmy.gif blink.gif Kje vi to kupujete, v kakšnih paketih?
  • 0

#1169 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26161 posts

Posted 13 January 2012 - 09:17 AM

jaz sem dala zanj cca 130€ (podaljšala sem Orto v Orto for life).
  • 0

#1170 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 13 January 2012 - 09:23 AM

Jaz sem za RD dobila iPhone 4. In je super zadeva, ampak ima nekaj minusov.
Prvi je ta, da ko ti crkne baterija, ga lahko vržeš v kanto (ne da se zamenjat baterije).
Konverzija glasbe je možna samo z Real Playerjem, sicer čisto uniči glasbo.
Totalno butasto je delo z iTunesom (samo s tem programom lahko dostopaš do telefona).
Pravzaprav mora biti iTunes popolna kopija telefona - če spremeniš kakšno stvar, se ta spremeni tudi na telefonu (recimo da pobrišeš glasbo ali stike, se to naredi tudi na telefonu - cela znanost, vam pravim).
Stikov in glasbe direkt v telefonu ne moreš brisat. In potem ko spet potegneš nove stike v telefon, se ti podvojijo. Jaz imam trikrat ponovljene, pa jih ne znam zbrisat.

No, toliko. Je pa sicer super, ker je zaslon z veliko ločljivostjo in gre enostavno brat kakšne časopise in spletne strani. ni zmazano.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#1171 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 13 January 2012 - 09:23 AM

1€ na Mobitelu, potem pa plačuješ zanj 19€ na mesec. Jaz bi mogla zdaj počakat do sredine februarja, da bi lahko spremenila paket, tako da imam še čas za premislek.
  • 0

#1172 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 13 January 2012 - 09:33 AM

Ful je dober tale Note pa ugodno pride skupi z naročnino. Jaz mam zdej kr en paket in dajem 28€ za naročnino ermm.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#1173 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18533 posts

Posted 13 January 2012 - 09:35 AM

@Sonchika: katerega si dobila iPhone 4, ali iPhone 4S. ermm.gif Sem pa glihkar po telefonu preveril tvojo navedbo, da se pri iPhonu ne da zamenjati baterijo. Poklical sem v iStore in so rekli, da se da zamenjati baterija. Uno o iTunu pa drži, zato je praktično, da imaš Maca, ker je pol manj panike glede komuniciranja med računalnikom in telefonom. Kako se rešiš podvajanja slik in muske, pa o težavah z brisanjem, lahko vprašaš z emailom direkt Applovo podporo uporabnikov.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#1174 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32534 posts

Posted 13 January 2012 - 09:56 AM

Kateri paket pa je to na Mobitelu?
Na hitro sem pogledala in če prav razumem, plačuješ teh 19 € na mesec dodatno samo za telefon, poleg svoj mesečne naročnine, torej v bistvu kupiš telefon na obroke, naročnino pa plačuješ kot običajno…???

• 0

#1175 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 13 January 2012 - 09:57 AM

Jaz pa ne vem katerega bi. ermm.gif Leto nazaj sem vzela nokio E5 pa mi je sedaj začel nagajat zvočnik, to je že tretja nokia kjer imam isto težavo...res je, da mi je večkrat padla na tla samo vseeno. cry.gif
Mogoče bom še zdržala eno leto, drugače pa bom kupila kaj rabljenega ne preko naročnine in kaj drugega kot nokio.
Drugače pa imam paket itak đabest.
Mogoče bi imela tudi iphone, brat ga ima, sicer še 3gs pa se mi je kar priljubil, saj mogoče ga bo potem meni odstopil. woot.gif
Ta samsung note je tudi ful lep, jaz bi prav imela enega takega, da je že kot računalnik, ker take funkcije več uporabljam kot klicanje. laugh.gif Pa samsung tabi so mi tudi všeč.

IPB Image
IPB Image
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#1176 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 13 January 2012 - 10:14 AM

QUOTE(_M_ @ 13. 1. 2012 - 9:56) View Post

Kateri paket pa je to na Mobitelu?
Na hitro sem pogledala in če prav razumem, plačuješ teh 19 € na mesec dodatno samo za telefon, poleg svoj mesečne naročnine, torej v bistvu kupiš telefon na obroke, naročnino pa plačuješ kot običajno…???

Splošna akcija ali pa 2012. Ja, imaš prav.
QUOTE(Emily @ 13. 1. 2012 - 9:57) View Post

jaz bi prav imela enega takega, da je že kot računalnik, ker take funkcije več uporabljam kot klicanje. laugh.gif

Jaz tud!
  • 0

#1177 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32534 posts

Posted 13 January 2012 - 10:16 AM

Kje pa si zdaj in koliko plačuješ?
Ker jaz plačujem zdaj 21 € pri Simobilu pač sam naročnine in že to mi je postalo malo veliko… niti pod razno ne grem čez ta znesek in tud za tel. ne dam več kot 50 €…

• 0

#1178 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 13 January 2012 - 10:25 AM

Preveč. laugh.gif Same naročnine imam pa 25€, sem na Simobilu. Mene bi potem največ stal prenos podatkov, ker bi zihr mogla še dodatne vzet, to pa ni več tako poceni. sad.gif

Al pa če grem nazaj na Mobitel, vzamem ta 2012 paket pa je problem rešen, itak so vsi okol mene na Mobitelu. idea.gif
  • 0

#1179 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 13 January 2012 - 10:38 AM

Jaz bi ful šla na simobil se mi zdi, da imajo dosti več ugodnosti in izbire telefonov. Pa ne morem, ker imajo vsi, ki se z njimi največ pogovarjam mobitel. sad.gif

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#1180 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26161 posts

Posted 13 January 2012 - 10:41 AM

http://www.simobil.s...;linkid=package
Vzameš paket "preprosto zame" - imaš zakupljenih 999 minut ne glede na to, koga kličeš (simobil, mobitel, stacionarni...)
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users