LUSH
Posted 08 April 2008 - 12:41 PM
Ja, naj bi odpravila razne bolečine in bila namenjena po športnih aktivnostih.
V to seveda ne verjamem najbolj ;-), vsaj ne v odpravitev kakšnih resnih bolečin. ;-)
Lahko pa seveda odpravi sicer kakšne blage "bolečine", to pa vsekakor.
Sestavine:
kakavovo maslo, karite maslo, kokosovo olje, olje poprove mete, olje iz cimetovih listov, aduki fižol , jojobino olje, parfum
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 08 April 2008 - 05:38 PM
Čeprav je pa res, da meni vedno ob kakih udarninah full pomaga mazilo iz mentola, čim večja koncentracija, tisto pa res špika in hladi in ful umiri bolečino. Ampak v Lushu tako močne koncentracije še nisem zaznala...
Posted 08 April 2008 - 05:51 PM
Posted 08 April 2008 - 06:21 PM
Nutts je (vsaj pri meni) za dlje časa
So pa itak te ploščice namenjene bolj masaži, zato če jih uporabljaš za celo telo kar hitro izginejo
Posted 08 April 2008 - 06:32 PM
Jaz mam ploščice, četudi jih uporabim za celotno telo, nenormalno dolgo časa.
Fever sem imela ene pol leta, pa sem jo kar pogosto uporabljala.
Ker ful razmazujem in na tanko nanašam.
Aja, čemu bi naj služili fižolčki v Wiccy ploščici?
Dodatno masažo ali zgolj super dodatek izpadanja?
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 08 April 2008 - 06:39 PM
Je pa res, da nanašam na debelo, kot sem že rekla.
Posted 08 April 2008 - 08:36 PM

Posted 08 April 2008 - 10:16 PM
Aja, čemu bi naj služili fižolčki v Wiccy ploščici?
Dodatno masažo ali zgolj super dodatek izpadanja?
Meni so bli v začetki blazno fajni, k tak lepo izgledajo, in sem celo z veseljem krpala kerga ven

Soft coeur se mi ni full topila, sem jo tudi imela za dolgo, sem si samo noge mazala, ampak sigurno več kot 20x...k se mi zdi, da je zelo oljna, in sem imela takoj dovolj.
Najbolj se mi je topila Nutts, ta pa res, samo kože se dotakne, je že plavala okrog....(medtem ko Wiccy, Each peach in Shimmy shimmy pa se niso topile čist takoj-šele po par drgnjenjih med dlanmi.) Nutts mi najbolje diši (poleg SC), ampak mi je puščala en tak mat drobir

Pa ful sem jezna, ker sem zamudila It's a pleasure treasure, lih so nehali prodajat (med, hibiskus...)

Posted 09 April 2008 - 12:13 AM
Glede fižolčkov pa imaš prav ja.
V bistvu so tam natlačeni, da plačuješ luft.
Kot v eni ploščici, ki je neka čokolada.
Mislim... why? Pojest je ne moreš... a se boš mazilil z njo in bil posledično ves drekast?
To, da ima neko kao hudo čokolado not, se sliši dokaj zanimivo zgolj prvih pet sekund, potem pa začneš razmišljat o dejanski uporabnosti le-tega in ugotoviš, da je le-ta nična.
Posted 09 April 2008 - 06:02 PM

Posted 09 April 2008 - 10:55 PM

tiho bodi! nehali prodajat sploh al je sam pri nas trenutno ni? ker meni je ta najboljša. mi je rekla v trgovini, da jih zdej, ko jih ni, vsi hočejo, prej jih pa noben ni povohal. ma, dej ... hočem jo, hočem jo!

meni je each peach tut mal zoprna, ker jo morm full drgnit, da se začne topit, se sploh ne morem s ploščico samo po koži, jo morm nujno prej med dlanmi stopit, ker me sicer full bremza - treasure sem komot vlekla po nogah recimo, pa se mi je lepo sproti topila, ta pa kr ne in ne. ampak mi pa fajn diši.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 09 April 2008 - 11:22 PM
Meni pa tako lepo posteljnina diši. Moram še enkrat povedat.
Vležem se v opojen oblaček cimeta... ;-)
Posted 10 April 2008 - 08:53 PM

Posted 11 April 2008 - 01:44 PM
tiho bodi! nehali prodajat sploh al je sam pri nas trenutno ni? ker meni je ta najboljša. mi je rekla v trgovini, da jih zdej, ko jih ni, vsi hočejo, prej jih pa noben ni povohal. ma, dej ... hočem jo, hočem jo!

Špela, šla je iz prodaje na splošno

EDIT: Vsaj tako so v VB pisali, da gre ven. Ni pa mi jasno, zakaj jo potem na Hrvaškem še prodajajo, glede na to, da imamo skupen uvoz z VB. Mogoče pa izhaja iz Lush proizvodnje na Hrvaškem..? Če bodo do poletja še imeli, jo definitivno kupim na Hvaru.
Posted 12 April 2008 - 08:58 AM
Posted 13 April 2008 - 03:29 PM

Posted 13 April 2008 - 08:05 PM
In če so to masažne ploščice - ali to pomeni, da se z njimi dejansko lahko masira? Npr. ali mi lahko fant s tem zmasira hrbet?
Pojma nimam, kako bi to zgledalo...
Posted 13 April 2008 - 08:11 PM

Posted 13 April 2008 - 11:18 PM

Posted 14 April 2008 - 07:54 AM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users