Jump to content

Photo

LUSH

• Please log in to reply
2636 replies to this topic

#1161 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 April 2008 - 12:41 PM

Ja, naj bi odpravila razne bolečine in bila namenjena po športnih aktivnostih.
V to seveda ne verjamem najbolj ;-), vsaj ne v odpravitev kakšnih resnih bolečin. ;-)
Lahko pa seveda odpravi sicer kakšne blage "bolečine", to pa vsekakor.

Sestavine:
kakavovo maslo, karite maslo, kokosovo olje, olje poprove mete, olje iz cimetovih listov, aduki fižol , jojobino olje, parfum
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1162 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 08 April 2008 - 05:38 PM

Jaz sem jo tudi že imela in porabila celo. Pa nisem čutila ničesar, kar obljubljajo, kak ščemeč občutek, toploten, ali pač odpravo bolečih mišic. Pač običajna oljna tablica. Tablica sicer ful lepo aromatično diši, res je, bolj kislo kot sladko. Ampak proti bolečinam bi v blažji obliki pomagala vsaka tablica, če bi jo vključil v gnetenje bolečega predela in masažo, a ne...?

Čeprav je pa res, da meni vedno ob kakih udarninah full pomaga mazilo iz mentola, čim večja koncentracija, tisto pa res špika in hladi in ful umiri bolečino. Ampak v Lushu tako močne koncentracije še nisem zaznala...

• 0

#1163 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 08 April 2008 - 05:51 PM

Jaz sem Soft Coeur uporabila v samo dveh nanosih po celem telesu. Res je, da sem se zelo na debelo namazala (potem sem kljub tuširanju še dva dni noro dišala), ampak vseeno se mi zdi, da bi jo morala imet za večkrat. Hecno je, ker sem pričakovala vsaj pol večjo ploščico, pa se mi zdi res ful mejhna, sploh ta Soft Coeur, Nutts mi deluje malo večja (verjetno ker je bolj ploščata in je zato večja površina).
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1164 amisa

amisa

sramežljivec

• Člani
  • 90 posts

Posted 08 April 2008 - 06:21 PM

soft coeur se res ful ful hitro topi, pa dišiiiiii še dolgo.
Nutts je (vsaj pri meni) za dlje časa
So pa itak te ploščice namenjene bolj masaži, zato če jih uporabljaš za celo telo kar hitro izginejo
  • 0

#1165 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 April 2008 - 06:32 PM

Jaz mam ploščice, četudi jih uporabim za celotno telo, nenormalno dolgo časa.
Fever sem imela ene pol leta, pa sem jo kar pogosto uporabljala.
Ker ful razmazujem in na tanko nanašam.

Aja, čemu bi naj služili fižolčki v Wiccy ploščici?
Dodatno masažo ali zgolj super dodatek izpadanja?
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1166 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 08 April 2008 - 06:39 PM

Tudi jaz sem imela Fever (pa še to samo pol) in sem jo imela za precej dlje časa, kot pa celo Soft Coeur. Slednja se namreč res ful hitro topi in se mi zdi, da je je takoj pol manj.

Je pa res, da nanašam na debelo, kot sem že rekla.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1167 Cebelica_Maja

Cebelica_Maja

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 615 posts

Posted 08 April 2008 - 08:36 PM

Jaz jo imam tudi in res zelo lepo diši.....mhmmmm tongue.gif
  • 0
"Oh, you can't help that," said the cat: "We're all mad here. I'm mad. You're mad."

IPB Image

#1168 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 08 April 2008 - 10:16 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 8. 4. 2008 - 19:32) View Post

Aja, čemu bi naj služili fižolčki v Wiccy ploščici?
Dodatno masažo ali zgolj super dodatek izpadanja?

Meni so bli v začetki blazno fajni, k tak lepo izgledajo, in sem celo z veseljem krpala kerga ven biggrin.gif Mogoče bi pa res lahko porabila za masažo, kaj vem... tongue.gif Eno bolj blago. Sem uporabljala samo gladko, kontra stran, dokler ni prišlo do fižolčkov, potem so pa itak začeli samo ven padat, in se je tablica lomila na vseh koncih in krajih...Če tak pogledaš, samo plac zavzema, plačaš pa veliko za nekaj, česar ni ("kreme").

Soft coeur se mi ni full topila, sem jo tudi imela za dolgo, sem si samo noge mazala, ampak sigurno več kot 20x...k se mi zdi, da je zelo oljna, in sem imela takoj dovolj.

Najbolj se mi je topila Nutts, ta pa res, samo kože se dotakne, je že plavala okrog....(medtem ko Wiccy, Each peach in Shimmy shimmy pa se niso topile čist takoj-šele po par drgnjenjih med dlanmi.) Nutts mi najbolje diši (poleg SC), ampak mi je puščala en tak mat drobir evil.gif

Pa ful sem jezna, ker sem zamudila It's a pleasure treasure, lih so nehali prodajat (med, hibiskus...) evil.gif

• 0

#1169 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 April 2008 - 12:13 AM

Glede fižolčkov pa imaš prav ja.
V bistvu so tam natlačeni, da plačuješ luft.
Kot v eni ploščici, ki je neka čokolada.
Mislim... why? Pojest je ne moreš... a se boš mazilil z njo in bil posledično ves drekast?
To, da ima neko kao hudo čokolado not, se sliši dokaj zanimivo zgolj prvih pet sekund, potem pa začneš razmišljat o dejanski uporabnosti le-tega in ugotoviš, da je le-ta nična.

• 0

#1170 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 09 April 2008 - 06:02 PM

Ja, čokolado ima Soft coeur...samo moja je imela samo malo krpico te temne čokolade, in ko se je tablica topila, se čokolada skoraj ni, pa je tisti hribček ostal malo izbočen in sem stran rezala...ni me motilo, da si imel malo fleke kje...se je razmazalo. Res je, ni neke negovalne vloge, samo jaz itak padam na te reči, pa bolj odpuljeno in dišeče je, rajši mam biggrin.gif In zapravljam za neumnosti..
  • 0

#1171 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 09 April 2008 - 10:55 PM

QUOTE(Klavdija27 @ 8. 4. 2008 - 23:16) View Post
Pa ful sem jezna, ker sem zamudila It's a pleasure treasure, lih so nehali prodajat (med, hibiskus...) evil.gif

tiho bodi! nehali prodajat sploh al je sam pri nas trenutno ni? ker meni je ta najboljša. mi je rekla v trgovini, da jih zdej, ko jih ni, vsi hočejo, prej jih pa noben ni povohal. ma, dej ... hočem jo, hočem jo! cry.gif cry.gif cry.gif

meni je each peach tut mal zoprna, ker jo morm full drgnit, da se začne topit, se sploh ne morem s ploščico samo po koži, jo morm nujno prej med dlanmi stopit, ker me sicer full bremza - treasure sem komot vlekla po nogah recimo, pa se mi je lepo sproti topila, ta pa kr ne in ne. ampak mi pa fajn diši.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1172 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 April 2008 - 11:22 PM

Meni pa tako lepo posteljnina diši. Moram še enkrat povedat.
Vležem se v opojen oblaček cimeta... ;-)

• 0

#1173 PinaColada

PinaColada

sramežljivec

• Člani
  • 58 posts

Posted 10 April 2008 - 08:53 PM

Ravnokar sem preizkusila Catastrophe cosmetic, čistilno / osvežilna maska za obraz iz borovnic in sem imela res faco celo vijolčno pa koščke borovnic gor k bi mela bradavice po celi faci, ampak maska je pa vrhusnka. thumbup.gif Vsako poro posebi mi je skupi stisnil in čeprou vem, da bo to do jutr že vse po starem je zdele full dober in svež filing.
  • 0

#1174 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 11 April 2008 - 01:44 PM

QUOTE(Špela @ 9. 4. 2008 - 23:55) View Post

tiho bodi! nehali prodajat sploh al je sam pri nas trenutno ni? ker meni je ta najboljša. mi je rekla v trgovini, da jih zdej, ko jih ni, vsi hočejo, prej jih pa noben ni povohal. ma, dej ... hočem jo, hočem jo! cry.gif cry.gif cry.gif

Špela, šla je iz prodaje na splošno mad.gif .

EDIT: Vsaj tako so v VB pisali, da gre ven. Ni pa mi jasno, zakaj jo potem na Hrvaškem še prodajajo, glede na to, da imamo skupen uvoz z VB. Mogoče pa izhaja iz Lush proizvodnje na Hrvaškem..? Če bodo do poletja še imeli, jo definitivno kupim na Hvaru.

• 0

#1175 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 12 April 2008 - 08:58 AM

Bom še tu napisala - it's a pleasure treasure se dobi pri nas, ravno včeraj sem jo kupila.
  • 0

#1176 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 13 April 2008 - 03:29 PM

w00t2.gif Noro! Takoj nasl. teden jo grem kupit. Ravno darila izbiram, pa bo še kaj zame thumbup.gif
  • 0

#1177 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 13 April 2008 - 08:05 PM

Lahko samo nekaj vprašam: kako se uporablja te masažne ploščice? A kar na suho kožo al na vlažno?
In če so to masažne ploščice - ali to pomeni, da se z njimi dejansko lahko masira? Npr. ali mi lahko fant s tem zmasira hrbet?
Pojma nimam, kako bi to zgledalo...
  • 0
"It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society."

#1178 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 13 April 2008 - 08:11 PM

Pipi, masažne ploščice se uporablja na suhi koži, lahko jih imaš namesto kreme za telo, lahko pa za masažo. Topijo se ob stiku s kožo in so zelo prijetne. Fant te lahko zmasira po celem telesu, ti pa njega. In potem bosta oba ful dišala in sledi samo še dober sex, nič drugega. laugh.gif
  • 0

#1179 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 13 April 2008 - 11:18 PM

Rabim, rabim!!! w00t2.gif
  • 0
"It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society."

#1180 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 14 April 2008 - 07:54 AM

Samo opomba: ne se pred sexom mazat, ker potem se itak greš še enkrat stuširat, pa gre ploščica v nič. biggrin.gif Jaz uporabljam soft coeur za masažo, in je res fenomenalna, dišim še veliko časa, pa poteljnina je sanjsko odišavljena. Mažem si jih pa na suho kožo, takoj po tuširanju. wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users