Zajebane sanje:
Najprvo sem sanjala da sem enim sosedom (vbistvu so bli pa to ena družina iz preteklosti, ki je v sanjah kar zraven mene živela), ki so šli na morje, čuvala stanovanje in moža

. Ta mož je pa takoj prvi dan umrl, kar od naenkrat. In sva ga s kolegico pokopale. Nakar se je začela dilema, ki se je vlekla cele sanje: jaz sem hotela familijo poklicat pa jim sporočit kaj je blo, kolegica ke pa bla mnenja da bi jim samo uničle počitnice. Mene je vmes še ful skrbelo kaj bojo rekli, ker sem tega tipa kar pokopala, brez vednosti kogarkoli.
S kolegico sva se zato ful spričkale, jaz sem že hotla stran, nakar so na enem igrišču, kjer smo bli še z enim znancem, začeli prihajat fuzbalerji iz letošnjega EPja

. Vsi v nulo dobri, simpatični, down to earth dečki (celo Ballack, kaj takega), pa sem se nekaj važila pred njimi z gimnastiko.

Vmes sem mela kr fleše od enih drugih sanj, da z mamo živive same in imava dve mački, pa jih peljeva na sprehod. In pol sem jo jaz silila da bi šle ven na neko maškarado, pa ni hotla. Vmes sem se parkrat spremenila v Karolino Kurkovo pa hodila kot manekenke

.
Pa čisto na koncu sem bla na nekem kamnitem podstrešju, kjer so bila tla posuta z mivko. Tu je nastopala ena ful znana hrvaška glasbenica (tudi manekenka, čeprav ni zgledala sploh), pa ker se je ful zanemarila ni zmogla plesat na glasbo, pa sem jaz začela. In sem neke baletne muve izvajala (grand jete

pa fouetteje, pa neke vratolomne oversplit arabeske

). Ko sem se zbudila mi je blo malo žal, da tega ne znam več.