Hvala _M_, kaj od tega bi že prišlo v poštev.
Posted 12 November 2016 - 06:38 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 12 November 2016 - 06:54 PM
V prostem času sem mislila. Težko mu kupiš kaj, kar bo rabil v službi.
Če ima punco/ženo lahko še njo vključite in pripravite kakšno presenečenje ali zabavo.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 12 November 2016 - 07:32 PM
Posted 12 November 2016 - 07:49 PM
V prostem času sem mislila.
Težko mu kupiš kaj, kar bo rabil v službi.
Če ima punco/ženo lahko še njo vključite in pripravite kakšno presenečenje ali zabavo.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 12 November 2016 - 08:18 PM
Yves Rocher mogoče, moj foter je ful zadovoljen z njihovo negovalno kozmetiko. Vidim, da imajo tudi anti age kremo.
Ampak česar moški ne uporabljajo, jim je ponavadi brezveze kupovati, ker jim bo samo stalo v omari.
Lahko mu kupite kakšne energijske ploščice ali gele za med/po teku. Mislim, da se da dobiti tudi komplete takih stvari. Ali pa kremo za sproščanje mišic.
― V. Van Gogh
Posted 24 November 2016 - 01:35 PM
Ravno sem izvedela da je navada da se na službeni zaključek prinese darilo v vrednosti 5€ in se potem žreba. Tako da ima katera kak izviren predlog za unisex darilo?
Posted 24 November 2016 - 01:41 PM
Joj tega imaš ful.. že sam med prehrambenimi izdelki - kava, čaj, čokolada, una mala penina je men ful kjut
Al to ne pride v poštev?
Posted 05 December 2016 - 11:18 AM
A lahko še jaz prosim za ideje. V službi se bomo na zaključku obdarovali, darilo pa naj bi bilo do 3 € in naj bi bilo smešno. Taka sem dobila navodila. Meni se niti sanja ne kaj hudiča dobim za 3 € ( razen mogoče robčkov za nos ) še posebej pa ne nekaj kar bi naj bilo smešno.
Posted 05 December 2016 - 02:20 PM
Posted 05 December 2016 - 02:25 PM
― V. Van Gogh
Posted 05 December 2016 - 02:31 PM
Za 3 eur? Scipalke za perilo mogoce Te obdarovalne fore (smesne in za par eur) so meni cisto mimo, ponavadi itak dobis kako navlako, s katero nimas kaj narest, da bi jo naprej podaril, pa ponavadi tudi nimas kaksnega primernega kandidata. Razen, ce darilo prihranis za drugo leto za naslednji slepi srecelov.
Posted 05 December 2016 - 03:03 PM
Za 3€? Eno banano. Meni je smesno to
Se strinjam z Anouk, za ta denar potem raje dobim dve Milki kot pa nek crap
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 05 December 2016 - 03:28 PM
Posted 05 December 2016 - 05:15 PM
Bill Bullard
Posted 17 February 2017 - 04:31 PM
Kot obljubljeno nekaj besed o albumu, ki smo ga podarili očetu za rojstni dan.
Res smo se potrudili, preko 300 fotk smo zbrali od njegovega otroštva do danes. Kupili smo tist album s črnimi stranicami v katerega sam lepiš fotke. Z belim pisalom smo pod slike napisali razne humorne komentarje, letnice, ipd. Strani so bile po tematikah (npr. druženje z vnučkom, potovanje v Egipt, služenje vojaškega roka, ipd.). Teme oz. naslove strani smo pa natisnili na barvni papir in nalepili v album. Res je lepo izpadlo. Eno stran smo polepili še s smešnimi anekdotami in spomini (vsak od družinskih članov je napisal eno ali dve), na eno stran pa smo napisali nekaj besed o njem, o njegovih dosežkih, o njegovi osebnosti, življenju... Skratka, močno so se mu orosile oči, kar pri njem ni ravno pogosto. Zelo je bil ganjen. Verjetno zaradi vsega skupaj, album ni bil edino darilo.
Pripravili smo par daril in vsako posebej zapakirali: uro, kindle, bon za vikend oddih za dve osebi, torto (te nismo pakirali) in album. Najprej je dobil uro, ki je je bil zelo vesel in sploh ni pričakoval, da bo še kaj sledilo. Potem pa so se darila kar vrstila. Vse skupaj je pa toliko bolj simpatično izpadlo, ker mu je darila nosil vnuček (star 2 leti in pol) in jih ves navdušen z njim odpiral, kot da so zanj Krasen večer je bil, poln enih lepih čustev
Posted 17 February 2017 - 06:16 PM
Posted 17 February 2017 - 06:17 PM
Posted 08 June 2017 - 09:03 AM
Problem. Rabim darilo za 14 let za fanta in punco. To so ta leta, ko jih imaš ti še za otroke, v bistvu pa niso več ravno otroci. Nimam idej. Budget pa nekako 15-20€/osebo.
Posted 10 June 2017 - 08:09 AM
Posted 10 June 2017 - 09:21 AM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users