Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5201 replies to this topic

#1161 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16836 posts

Posted 02 June 2022 - 10:42 AM

Ko gledam od Nine Grilc ig sem presenecena, kako zelo se imajo nekateri radi, se po mnogo letih.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1162 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19170 posts

Posted 02 June 2022 - 11:00 AM

A po smrti ali kako misliš?

• 0

#1163 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16836 posts

Posted 02 June 2022 - 11:22 AM

Ne, objavlja videe za nazaj.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1164 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16836 posts

Posted 02 June 2022 - 11:27 AM

Vceraj sem sla za foro pogledat se na profil od Barbi, ker me je zanimalo ce ima ze kak komentar na Heard Depp situacijo. In sem videla da ima uro, kjer ima oznaceno kdaj lahko tamala pogleda ENO risanko.
In ona misli da je to dovolj za preprecit forbidden fruit effect? :lol:
To je tako kot moj sosed, ko jima da po kosilu EN bonbon, pri meni pa vsakic spraznita vrecko. Mojadva imata cuker na razpolago in obicajno vzameta vsak 3 bonbone in cao...tak nacin po mojem mnenju forbidden fruit efekta ne resi, ampak jaz nisem ekspert, vidim samo kako gre to pri nas doma.... podobno je z ekrani.
  • 0

#1165 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19170 posts

Posted 02 June 2022 - 11:33 AM

Ne, objavlja videe za nazaj.

Ne vem, koliko je to mnogo let, ampak moje mnenje glede tega je, da je treba vezo negovati. Če ne daš nič v to, tudi dobiš ne nič. Mnogo let je za mene to, ko se imajo babice in dedki 80+ radi, se držijo za roke, hodijo skupaj na sprehode, itd...

• 0

#1166 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16836 posts

Posted 02 June 2022 - 12:11 PM

Ja imas prav.
Jaz ne vlagam, zato mi je tuje, niti nisem navajena tega iz primarne druzine.
  • 0

#1167 Peteršilj

Peteršilj

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1355 posts

Posted 02 June 2022 - 01:19 PM

Fiona, kako pa imaš ti rešeno z ekrani? Oz kaj se ti zdi najboljše za preprečevanje forbidden fruit efekta? Nič ne prcam, samo zanima me mnenje, jaz namreč o tem nimam nekega znanja in (še) ne vem kako bom reševala to, ko do tega pride.
  • 0
Never be embarrassed about something you like.

#1168 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17304 posts

Posted 02 June 2022 - 01:20 PM

A nisi rekla, da B skoz tezi za tablico in TV?
Petersilj, v razdelku Podmladek je prav ena tema o ekranih v kateri smo se ze veckrat razpisale. Mogoce ti bo zanimivo :)

Midva sva skupaj 12 let pa sva se vedno zaljubljena :D
  • 2

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1169 Peteršilj

Peteršilj

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1355 posts

Posted 02 June 2022 - 01:26 PM

Podgana hvala! Bom šla prebrat 😊
  • 0
Never be embarrassed about something you like.

#1170 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17623 posts

Posted 02 June 2022 - 01:43 PM

Midva tudi, sicer letos bo 10 let. Sva imela svoje manjše krize in jih prebrodila.
Ljudje so skupaj iz najrazličnejših razlogov, kar je po svoje zelo zanimivo. Če par živi kot dva cimra pa jima to ustreza, zakaj pa ne.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1171 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85984 posts

Posted 02 June 2022 - 01:47 PM

Podgana, sem mislila, da sta vidva manj casa skupaj. Midva tudi 12. :) Po otroku se meni zdi delo na odnosu neprimerljivo tezje, prej je vse lahko spontano.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1172 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25920 posts

Posted 02 June 2022 - 01:50 PM

Lepo prebrat, Podgana :)

Midva bova imela tudi letos 10. In od jutri pa do nadaljnjega bova imela ob petkih dopoldne par ur samo zase. Ni ravno idealen date termin, ampak ne bova gledala proverbialnemu podarjenemu konju z zobe ;)
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1173 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19170 posts

Posted 02 June 2022 - 02:07 PM

Midva pa letos 15. Ja po otroku, ali se veza poglobi ali pa propade. Res je potrebno veliko veliko več truda.
  • 0

#1174 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25920 posts

Posted 02 June 2022 - 02:14 PM

Drži. Pa zdi se mi, da gre veliko vlaganja/povezovanja gre čisto drugačen način kot prej. Preko čisto mundanih vsakdanjih opravil in malenkosti. Otrok je res en konkreten team-building izziv.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1175 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85984 posts

Posted 02 June 2022 - 02:23 PM

Res je. Meni je od starsev (sploh majhnih otrok) tako cudno slisat, da si ne vzamejo casa zase, da nikamor ne grejo samo s partnerjem, ker po tem ne cutijo potrebe in jim je dovolj tisti cas, ki ga prezivijo z druzino ali vsak zase. Ampak ja, kakor komu, meni je tega vedno premalo.
  • 0

― V. Van Gogh

#1176 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16836 posts

Posted 02 June 2022 - 04:39 PM

Ce obdobno napisem da tezi za tablico in tv to ne pomeni da je to skoz :lol:
Zelo lepo oba upostevata dogovore, nimamo razprtij glede tega. Tudi oba odlozita ekrane, ko tako recem. Nihce ne razbija po bajti, dela galame in se dere, ce recemo da je dovolj.
Sodelavec ima ful tezave ker sta tamaledva odvisna. V bistvu oni imado same tezave ker je tamali v soli rekel da ga starsa psihicno maltretirata.....in je grozno. Ne uposteva nicesar.
Pac pri nas je zelo po domace, odvisno od dneva.
Tako da se ve, da je dovoljeno ampak da morajo biti dolocene stvari narejene, da smo zunaj, da se igra z drugimi stvarmi...potem pac ne gledam na minute. Naceloma pa oba vesta da ce ni ravno slabo vreme tega cez dan ni. Ko prideta iz sole in vrtca vedno dobita za pol ure, ker rabita odklop. Potem se vec pogovarjata, sta bolj sproscena, rabita en reset med popoldnevom in solskim/vrtcevskim delom dneva. Ne znam razlozit. Ne gledamo na uro, ne stejemo minut, delava po navdihu. Zvecer prizgeva ob sedmih, vcasih I sploh ne gleda.
Shramba je odklenjena, notri so sladkarije. Po kosilu jima dovolim da gresta in si vzameta kar zelita. Nikoli ne pretiravata...vcasih dam kaj tudi tekom dopoldneva (obcasno), tako da potem ni obcutka, da je to prepovedano.
Ne vem ce sem uspela razloziti kako to mi rihtamo, ampak ker nimata obcutka da je prepovedano, potem tudi ni tako zanimivo. Ne drziva se kot pijanec plota recimo tega ce sta dobila sladkarije pa potem kje smo in kdo ponudi kaj, ne bom rekla da ne smeta npr....
Ali pa da si B zazeli cedevito, mu ne bom rekla ne. Naredi si jo, ane. Saj je ne spije 3 litre na dan.
  • 0

#1177 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85984 posts

Posted 03 June 2022 - 12:30 PM

Lol, Barbi se cudi, zakaj je otrosko igrisce v Aleji med tednom dopoldne prazno, da sigurno niso vsi otroci v vrtcu. Kot da je v Lj mozno samo da so v vrtcu ali pa v soping centru (mi tam se vedno nismo bili). Ta zenska je vcasih prav objektivno blesava.
  • 0

― V. Van Gogh

#1178 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27355 posts

Posted 03 June 2022 - 12:58 PM

Jap 😁 ves da ga raje vsak pelje na kako zeleno igrisce 🤦
  • 0

#1179 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16836 posts

Posted 03 June 2022 - 02:05 PM

Medtem ana napise, da uporablja filtre zato da ne dobiva taksnih komentarjev - zraven pripopa screenshot zenske, ki ji je rekla da izgleda utrujeno, ko se je snemala v avtu brez filtra.
Ja ne vem, al pa ce bi mogoce delala na sebi da se te taksni komentarji ne bi dotaknili? Lol.
  • 0

#1180 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23303 posts

Posted 03 June 2022 - 02:48 PM

Ona je itak cela zblojena.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users