Jump to content

Photo

Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja

• Please log in to reply
3763 replies to this topic

#1161 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 June 2008 - 03:19 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 6. 6. 2008 - 16:15) View Post
Odrezat!

Saj sem rekla - takoj bi jih odrezala, če ne bi s kratkimi izgledala kot retardiran idiot.
Po drugi strani so pa moj ponos in jih obožujem.
Rahlo bizarna je moja ljubezen do njih... laugh.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1162 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 06 June 2008 - 03:24 PM

Love-hate relationship laugh.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#1163 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 06 June 2008 - 03:41 PM

O kolko odgovorov. biggrin.gif Nevem meni se ne zdi, da bi mi čop uničeval lase.. ga pa kr pogosto prakticiram sploh odkar mam lepe uhe. smile.gif Dostikrat si jih spnem z lasnicami itd.. mam ful dolge že in so pravi napor. Spim pa vedno z razpuščenimi, ker me drugače zjutraj boli celo lasišče.
  • 0
Viens, reste ici!

#1164 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 07 June 2008 - 09:45 AM

Razpizdjena sem do amena evil.gif rpg.gif Naslednjič, ko grem k frizrju se bom pobarvala na rjavo in se več v ŽIVLJENJU ne barvam! Pika!
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#1165 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 07 June 2008 - 09:49 AM

Kaj pa je blo blink.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1166 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 07 June 2008 - 10:43 AM

Eh, lase mam grozne. Vsakič, ko si jih operem, bi se najrajši zjokala.
  • 0

#1167 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 07 June 2008 - 10:44 AM

Pa si se spet barvala? (včeraj ali danes, ali kako?) hmm.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1168 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 07 June 2008 - 10:44 AM

Ne, nisem se spet.
  • 0

#1169 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19991 posts

Posted 07 June 2008 - 11:00 AM

Na sliki izgledajo zdravi! Bolj suhi od mojih tako ali tako ne morejo biti down.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1170 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 07 June 2008 - 11:06 AM

Ker so glih od frizerja in so lepo posušeni pa še 100 stvari mam gor. In SO bolj suhe, verjami.
  • 0

#1171 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 07 June 2008 - 11:10 AM

Sade, tako je sranje z blond lasmi, ja. Sploh če so bili že predhodno barvani, ker so imeli že od prej malo spremenjeno strukturo, pa še pri beljenju ti je moralo tudi tisto barvo ven potegnit. Ravno zaradi tega pa js tak dolgo čakam ko en gumpec, da mi popolnoma prerastejo. Pa naslednjič se raje odloči za pramene, pomoje bo bolje za lase.

Mladoletna, nabavla sem ti šampon. Stal je natanko 1.95€, ti bom zraven priložila račun. Po ZS mi prosim posreduj podatke, da ti ga v ponedeljek pošljem.

Sebi sem ga tudi vzela, ful ima prijeten, saden vonj.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1172 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19991 posts

Posted 07 June 2008 - 11:28 AM

Sem že wink.gif

• 0

#1173 kristy

kristy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1643 posts

Posted 07 June 2008 - 07:18 PM

kateri šampon od balee pa je to??
a po navodilih (napisanih by: dilema dve strani nazaj) naj bi bil namesto prvega ali namesto drugega šampona?
  • 0
It's often just enough to be with someone.
I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.

#1174 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 07 June 2008 - 07:30 PM

Tud js mam paž amapk malo bolj konkreten kot na tvojih slikcah, pomoje bi ti pasal, pa še pri volumnu bi vsaj malo pridobila, ker bi bili lasje lažji.

Pa fuuul manj dela je z njimi kot pa ko so dolgi.

EDIT:Js sem še na prejšnji strani biggrin.gif
  • 0

#1175 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19991 posts

Posted 07 June 2008 - 07:42 PM

QUOTE(kristy @ 7. 6. 2008 - 20:18) View Post

kateri šampon od balee pa je to??
a po navodilih (napisanih by: dilema dve strani nazaj) naj bi bil namesto prvega ali namesto drugega šampona?

En globinski, na pumpico, se mi zdi.

Ta šampon bi uporabilo prvo (pred tem lahko na suhe lase olje daš), potem bi dala po navodilih DiLeMe Joico šamponček. Nato pa še Joico rekonstruktor in po njim še masko/malzam. OMG, neee! Jaz sem tudi pozabila. Ne vem več ohmy.gif
  • 0

#1176 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 08 June 2008 - 09:58 AM

Če uporabljaš dva šampona, torej globinskega in še enega (pač odvisno od tega, če imaš kak specialen šampon proti prhljaju ali za izsušeno lasišče/lase) potem daš valda najprej globinskega, da fajn spuca (sej je logično) potem pa onga drugega na koncu, da lahko deluje 5 minut al kolk pač mora bit na lasišču.

Pa globinski ni za vsak dan, ampak enkrat na teden do 14 dni (odvisno kolk silikona in styling proizvodov uporabljaš). Kadar ga ne uporabiš, pač samo s tistim drugim šamponiraš, ane.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1177 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19991 posts

Posted 08 June 2008 - 10:32 AM

Zakaj je pri tem rekonstruktorju omejeno št. umivanj z njim ? A je kej narobe, če bi si npr. vsakih 5 dni ga gor dajal ?
  • 0

#1178 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17308 posts

Posted 08 June 2008 - 10:35 AM

Ja, enkrat na teden si ga daš gor. Ti pa ob vsakem pranju (na 5 dni - je D. napisala tongue.gif ).
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1179 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19991 posts

Posted 08 June 2008 - 03:10 PM

Se zdej spomnim ja tongue.gif , samo še vseeno mi ni jasno, zakaj ne smeš prevečkrat hmm.gif
  • 0

#1180 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 08 June 2008 - 03:35 PM

Če ga uporabljaš prepogosto in če ga imaš preveč časa na laseh ti izsuši lase, ker ne deluje enako kot balzam ali maska. Zato sploh tiste, ki imate suhe lase je priporočeno po njemu dat na lase še masko ali balzam.

QUOTE(DiLeMa @ 5. 6. 2008 - 19:51) View Post

Po šamponiranju lase temeljito ožmite in popivnajte z brisačo, potem pa nanesite Joico K-PAK Deep Penetrating Reconstructor po celi dolžini las, posebej se posvetite konicam. To pustite delovat 10 minut, potem sperete in nanesete kakšen zelo hranljiv regenerator in masko. Rekonstruktur torej dela na sami strukturi las, ni pa zelo hranljiv in bo potrebno potem nanest še kakšen drug regenerator/masko.

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users