Koncerti
Posted 30 June 2010 - 02:32 PM
Posted 30 June 2010 - 02:37 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 30 June 2010 - 02:40 PM
Vsi ljubitelji vročih kubanskih ritmov vabljeni v Ljubljanske Križanke, v nedeljo, 13. julija 2008 ob 21 uri
Posted 30 June 2010 - 02:49 PM

vuelvo a vos,
Posted 30 June 2010 - 02:50 PM

Posted 30 June 2010 - 05:52 PM
KLIK
Že predskupina, Ljubljančani Prospect, je naletela na lep odziv, pevec Robi pa je se je kljub prehladu potrudil po najboljših močeh in zapel s svojim vokalom, ki spominja na velikega Brucea Dickinsona, vokalista Iron Maiden.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 30 June 2010 - 06:23 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 30 June 2010 - 06:25 PM

PP je tvoj posnetek je itak boljši, saj imaš profesionalca + zelo dobro narejen video spot. V uni oddaji plesalci plešejo vse zvrsti.
Ralph Waldo Emerson
Posted 30 June 2010 - 07:41 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 30 June 2010 - 07:47 PM

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 30 June 2010 - 08:03 PM
Meni se je spet vokal premalo ozvočen zdel.

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 30 June 2010 - 08:20 PM

jaz verjetno grem, se jutri pozanimam, kako je s kartami. jih pa full ne poznam, mam en lep spomin vezan na njihovo muziko, tako, da grem bolj kot ne iz sentimenta - no, sej od Gossip sem pred koncertom poznala 2, 3 komade, pa so mi nardil špasni koncert, tko, da se ni za bati.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 30 June 2010 - 09:15 PM
PP je tvoj posnetek je itak boljši, saj imaš profesionalca + zelo dobro narejen video spot. V uni oddaji plesalci plešejo vse zvrsti.
Joj, upam, da ni izpadlo kot, da te kenslam!

Posted 30 June 2010 - 10:05 PM

Bojda je bil tudi malo prehlajen, a so to povedali na začetku, mi pa smo začetek zamudili.
Posted 30 June 2010 - 10:11 PM
Aha, prehlajen. ˘-˘
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 01 July 2010 - 09:06 AM
Joj, upam, da ni izpadlo kot, da te kenslam!

Ne, ne sekiri se

V vsakem primeru, oba posnetka sta dobra

Ralph Waldo Emerson
Posted 01 July 2010 - 09:38 AM
Bojda je bil tudi malo prehlajen, a so to povedali na začetku, mi pa smo začetek zamudili.
+ da je Mustaine malo bogi na vokalu, priznajmo si. Ampak ni panike. Meni osebno so oni s tem koncertom postali ljubši od Metallice.

Posted 01 July 2010 - 09:42 AM
LoL what a faiŁ

Jaz sem pa včeraj enim kolegom nadvse važno razlagala, kako so ziher 13.7. in ne 6.7.

Mah jaz na koncerte bendov/avtorjev, ki jih ne poznam preveč, ne hodim rada. Oz. ne maram plačevat zanje. Ker že pri omiljeni glasbi se mi je zgodilo, da je bla na koncertu zanič izvedba, za nekaj, česar ne poznam, pa nočem niti tvegat. Itak se da povečini pred Križankami/oz. kjerkoli drugje že, dobro slišat.
Jazz festival je v Križankah btw.

vuelvo a vos,
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users