Jump to content

Photo

Maskare

• Please log in to reply
2273 replies to this topic

#1161 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 12 January 2009 - 01:30 AM

Daj tiho bodi. laugh.gif Sam še bolj me boš zmedla, sem se zdej spomnla, da sem o tej AD maskari glih pred dnevi na sosednjem forumu brala obetavno oceno. A veš, kolk stane - več kot 15€?
Pa ti, si še vedno zadovoljna z Exceptionnel? Se ti zdi, da naredi fajn volumen? Meni je volumen namreč najpomembnejši, precej bolj kot recimo podaljšanje.

Sem mislila, da sem ostala sama na forumu. Guess I was wrong. tongue.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1162 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 12 January 2009 - 01:36 AM

laugh.gif Jaz sem si jo že ogledovala, pa je res skoraj ista viola, kot pri YSL. Kolegica ima to maskaro v črni barvi, pa pravi, da je zelo dobra (samo ona ima tudi goste in dolge trepalnice, tak da nima glede tega nekih skrajnih zahtev) in doda tudi volumen. Stane zagotovo pod 15eur.
Jaz sem z E. zadovoljna, kupila je ne bi več, bi Inimitable. Glede volumna ful težko ocenjujem, ker mi vse maskare naredijo dober volumen (naravno gostejše trepalnice pač), ampak kaj pa vem ... ne vem ti rečt. Jaz je ne bi glih dala med volumenske maskare. Meni je ta maskara dobra, zagotovo ena izmed boljših, ampak še zdaleč pa ni all that.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1163 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 12 January 2009 - 01:41 AM

No, potem je jaz zihr nam kupla, zaupam tvoji presoji.
Bom šla verjetno po tole od ArtDeco, pa še cenejša je in jo bom kupila brez slabe vesti. hooray.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1164 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 12 January 2009 - 02:31 AM

Joj, nočem sugerirati laugh.gif , ampak E. za moje pojme ni vredna svojega denarja. Jaz jo bom seveda porabila do konca, kupila je pa res ne bi več. Inimitable 4ever! laugh.gif
Čakam pa dan, ko bodo pri Chanelu izpljunili eno dobro violičarko. Sicer so meli neke, ampak so šle ven iz prodaje.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1165 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 12 January 2009 - 02:52 PM

A ta nova AD maskara je ta iz Lilac impression kolekcije? Jo drugače v Mullerju že imajo, če kera mogoče ve oops.gif
  • 0
We must let go to live on.

#1166 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 12 January 2009 - 03:25 PM

A je LE biggrin.gif ?
btw..mi lahko ena pove kako velika je od MUF All in one krtačka od maskare(tak v primerjavi s katero drugo)
  • 0

#1167 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17285 posts

Posted 12 January 2009 - 04:10 PM

Od AD je v črni, rjavi, vijolični (pomojem ni LE), modri in zeleni barvi, stane pa okoli 12€ (barve si lahko pogledate na njihovi strani wink.gif ).

MUFova krtačka je naprimer manjša in ožja od YSLove EFC. Pa na sredini je ožja kot ob koncih. Moram pa povedati, da sem jo 2 meseca nazaj kupila v Mullerju in je že bolj kot ne suha blink.gif Prva mi je zdržala več kot pol leta. Bohve koliko časa je bila že na polici v trgovini mad.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1168 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 12 January 2009 - 04:23 PM

Eh potem pa raje nebom te kupila dry.gif
Bom sprobala to AD-jevo..so jo zelo pohvlili na sosednjem forumu biggrin.gif
  • 0

#1169 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 12 January 2009 - 06:27 PM

Meni se je MUF AIO vedno zdela bolj kot ne suha, kot da bi bila že nasplošno bolj suhe narave.
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#1170 Ilmatar

Ilmatar

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 231 posts

Posted 12 January 2009 - 06:51 PM

wub.gif Exceptionnel wub.gif Popolna je. Čudovita rjava barva, fenomenalna krtačka, super loči trepalnice in jim da volumen. Podaljšanja ne opazim, kar je zame itak prej plus kot minus, ker ga ne maram. Trepalnice izgledajo mehke, nesprijete in nasploh zelo naravne, vendar ne v smislu neopaznega MU, ampak take močne, goste - brez napora in žmilijon nanosov maskare. Definitivno pomete z mojo bivšo najljubšo Guerlain MaxiLash.

Hvala za priporočila oops.gif

• 0

#1171 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 12 January 2009 - 09:15 PM

QUOTE(Ilmatar @ 12. 1. 2009 - 18:51) View Post
Podaljšanja ne opazim

Jaz pa ravno podaljšanje najbolj opazim ... laugh.gif
Nasploh opažam precej nasprotujoče si izkušnje glede te maskare.

• 0

#1172 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 12 January 2009 - 09:19 PM

Jaz sem podpišem pod Ilmatar.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1173 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 12 January 2009 - 09:42 PM

Jaz sem pa na Dutyju kupila Diorshow Iconic. Pričakujem čudeže. sleep.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1174 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 12 January 2009 - 09:43 PM

Že vidim, kak boš čez nekaj cajta pizdulirala. laugh.gif

• 0

#1175 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 13 January 2009 - 07:11 AM

Don't, js sem razočarana nad Iconicom. cry.gif
  • 0

#1176 Pupa20

Pupa20

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 604 posts

Posted 13 January 2009 - 04:53 PM

Tudi jaz sem razočarana nad Diorjevo Iconic maskaro.Trepalnice zelo podaljša,ampak jih čist skup zlepi.Pa takoj se posuši.Tako da jih z glavničkom komaj razčesem.Še dobro da si je nisem sama kupila.
  • 0

#1177 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 13 January 2009 - 05:04 PM

Meni zaenkrat nič ne lepi, je pa še bolj mokra ker je nova. Sem pa so far zadovoljna.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1178 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17285 posts

Posted 13 January 2009 - 05:08 PM

ADjevo vijoličarko (luštna beseda laugh.gif ) imajo že v Mullerju (Čopova), ampak samo tester tongue.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1179 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 13 January 2009 - 11:13 PM

Meni pa je ravno podaljšanje ful važno, ker imam pač zelo goste trepalnice, vendar niso ne vem kako dolge in itak ne pridejo do izraza zarad kračine ... Pri Chanelovi Inimimitable podaljšanja nisem dosegla, Clarinsova Wonder Length mi sicer naredi daljše, vendar mi je drugače precej manj všeč kot Inimitable, ki res naredi tak lep, urejen videz trepalnic, pa še oči mi ne draži.

Fantaziram o maskari, ki bi imela podoben efekt kot Inimitable, a da bi res ekstremno podaljšala ...

Toda če imam kratke, najbrž ne morem ob nobene pričakovat ekstremnega podaljšanja, ali pač hmm.gif
  • 0

#1180 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 14 January 2009 - 06:37 AM

Loreal Telscopic Clean Definition Ancha...Pomoje te nebo razočarala.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users