Jump to content

Photo

Krema / serum za obraz

• Please log in to reply
3504 replies to this topic

#1161 shanty

shanty

sramežljivec

• Člani
  • 13 posts

Posted 05 March 2009 - 11:59 PM

QUOTE(Špela @ 5. 3. 2009 - 21:10) View Post

^^ja, Limona, meni je dost tudi za suhe predele (js mam full suho čelo in sence, kr neki smile.gif), stane pa nekih 40€, ja, kr boli. smile.gif bom pa enkrat probala tudi Vanishing Cream, mogoče si jo bom kr jutri kupila. sem imela tester, pa mi je bila ok. Vanishing pa stane malo preko 20€, torej skoraj polovico manj kot L'Occitane.

Vanishing cream v Lushu je 29,90 eur
  • 0

#1162 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 20 April 2009 - 10:03 PM

Obstaja kakšna krema, brez barvil, dišav, sintetičnih konzervansov in tudi brez eteričnih olj? Pa da je bolj naravna, ni pa nujno. Vseeno pa da ni polna nepotrebne kemije.
  • 0

#1163 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 21 April 2009 - 02:23 PM

Nisem še videla take. Lahko je naravna in brez odvečne kemije, ima pa eterična olja. Lahko je pa brez dišav, je pa kemična. Take brez vsega pa še nisem videla.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#1164 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3377 posts

Posted 30 April 2009 - 09:30 AM

jaz imam cel komplet od nove linije pri l'occitanu od oljke in sm fuuul zadovoljna, sploh kremca je magična wub.gif
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#1165 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 30 April 2009 - 10:26 AM

Limona, Garnier Total Fresh ali Essentials(to imam jaz), super sta, kožo matirata, jo navlažita, pa še sestavine mi imata vredu(total fresh malce boljše se mi zdi kot essentials).
  • 0

#1166 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32572 posts

Posted 02 May 2009 - 04:23 PM

Zdaj sem že presenetljivo dolgo zadovoljna s kremo od Amwaya: Artistry Clarifying Balancing Moisturiser, s faktorjem 15 smile.gif

• 0

#1167 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 10 May 2009 - 11:34 PM

QUOTE(sonchika @ 21. 4. 2009 - 15:23) View Post
Nisem še videla take. Lahko je naravna in brez odvečne kemije, ima pa eterična olja. Lahko je pa brez dišav, je pa kemična. Take brez vsega pa še nisem videla.

Jaz teh eteričnih olj v nekaterih naravnih kremah itak ne razumem, ker itak smrdijo ali pa je vonj komaj zaznaven.

• 0

#1168 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 13 June 2009 - 09:35 AM

Jaz zdaj uporabljam Garnier Pure in sem zadovoljna. Po njej se res nič ne svetim, pa sestavinsko je tudi kar solidna. Seveda ni naravna, ampak jaz sem že čist obupana, tak da posežem po vsem, samo da je efekt.

IPB Image
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#1169 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27451 posts

Posted 13 June 2009 - 09:44 AM

Po tej so se meni po kašnem mesecu začeli delat obupni boleži mozolji. Jaz tud rabim novo kremo. Do zdaj sem imela Schellerjevo, ananas, ki pa je ni več. Rada bi nekaj naravnega, za normalno/mastno kožo, pa da ne stane več kot 30E smile.gif . A ma kakšna kašen dober predlog? Malo sem gledala ocene za eno od AOK, pa Nux ma tud neki (samo ni naraven,ali pač).
  • 0

#1170 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32572 posts

Posted 13 June 2009 - 09:48 AM

Jst bom danes pogledala za Cliniansovo z jabolkom, če jo kje dobim smile.gif
  • 0

#1171 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27451 posts

Posted 13 June 2009 - 09:53 AM

Kaj je to zaena? Jo majo pri nas v merkatorju na vrhu ali kje v bližini?
  • 0

#1172 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 13 June 2009 - 11:53 AM

QUOTE(ora @ 13. 6. 2009 - 10:44) View Post

Po tej so se meni po kašnem mesecu začeli delat obupni boleži mozolji. Jaz tud rabim novo kremo. Do zdaj sem imela Schellerjevo, ananas, ki pa je ni več. Rada bi nekaj naravnega, za normalno/mastno kožo, pa da ne stane več kot 30E smile.gif . A ma kakšna kašen dober predlog? Malo sem gledala ocene za eno od AOK, pa Nux ma tud neki (samo ni naraven,ali pač).

Res? ohmy.gif Kaki bed, upam, da se meni ne bodo, ker mi zaenkrat ustreza.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#1173 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27997 posts

Posted 13 June 2009 - 12:11 PM

Jaz pa ze leta uporabljam Gariner Pure in mi se najbolj ustreza od vseh dosedaj preizkusenih krem za mastno/mesano kozo.

QUOTE(ora @ 13. 6. 2009 - 10:53) View Post

Kaj je to zaena? Jo majo pri nas v merkatorju na vrhu ali kje v bližini?

A ni Mercator na vrhu cisto izropan kar se kozmetike tice? Jo sploh se imajo? Poglej v Lepota in zdravje ali pa Mercator Likarca bi tudi znal imeti. Nisem pa prepricana.

Hm _M_ ti si tudi iz Idrije? Sem te ze enkrat sprasevala pa mislim, da mi nisi odgovorila. biggrin.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1174 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32572 posts

Posted 14 June 2009 - 11:13 AM

ora smile.gif , sem mislila pogledat v Lj, pa sem potem pozabila ermm.gif
Dvomim, da jo pri nas imajo, mogoče pa res v M, ker v Lepoti & zdravju sem velikokrat, pa je nisem videla...

• 0

#1175 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27451 posts

Posted 14 June 2009 - 11:20 AM

V uni lekarnici pri lepoti in zdravju majo svašta. Celo lavera kozmetiko sem vidla pa ful teh raznih naravnih zadev. Bom šla še kaj pogledat, ko mi šampona zmanjka. Ker bi vseeno najraje mela kašno naravno kremo.
  • 0

#1176 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27997 posts

Posted 14 June 2009 - 10:57 PM

Ora, ja, ona lekarnica postaja vedno bolj zakon, vedno vec naravnih zadev ima, mi je zadnjic ena prodajalka razlagala, da ljudje veliko sprasujejo po naravni kozmetiki. Imajo Lavero, Cosmerbo, Hauschko pa se kaj bi se naslo. Sem prav vesela, da mi enih stvari ni treba vec kar naprej po posti narocati.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1177 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 16 June 2009 - 03:43 PM

Nikakor ne morem doboiti kreme, ki bi mi ustrezala...
Rabim VLAŽILNO kremo, ki ne masti kože. Moja koža je mastna, z rdečimi lisami in zamašenimi porami. Nagnjena k mozoljem, občutljiva na sonce, skratka, katastrofa!
Zdej vzadnje sem imela jojobino olje, pa mi tudi dela mozolje. Sploh pa mi zdaj poleti ni za imeti olje in bi raje kako fajn vlažilno kremo, ki matira, vendar ne izsušuje.
Mela sem že:
- Garnier Total Fresh, Pure, Total Comfort
- Scheller ananas, pa kutinovo in uno z morskimi algami,
- od Alverde aloe fluid (kako je ta krema mastna!), vrtnično in jojobino kremo
- Clinique DDMG in Superdefense
- Lush Sypathy for the skin
- Pycnogenol gel
- 100% gel aloe vere Fruit of the Earth

Nič od tega mi ne ustreza.
Ne vem več, kaj naj sploh gledam in kupim.
  • 0
"It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society."

#1178 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27451 posts

Posted 16 June 2009 - 05:53 PM

Danes sem u milerju spraševa po lahko poletni kremi, ki mi ne bi zmastila kože in bi bla primerna kot podlaga, pa za mojo kožo. In mi je pokazala 2 kremi oz. bolj emulziji al kako bi povedla, serum al kaj jast vem, ena od Diorja in ena od Lanchestra. OBUP! stvar se ni konkretno vpila še vsaj ene 15 minut in potem mi je začela nekaj o tem kako globinsko navlaži in kako oh in sploh fajn je. Ja in jaz naj zjutraj čakam pol ure, da se mi krema vpjije, da lahko dam pol čez še puder in vse blink.gif . Sem ji kar lepo povedala, da se mi ne zdi in basta, ful je bla šokirana biggrin.gif
  • 0

#1179 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 16 June 2009 - 06:34 PM

Jaz sem zelo zadovoljna z Juice organics vlažilno kremo brez olj. Hitro se vpije in glede na to, da imam mastno kožo, na nekaterih predelih pa suho se res odlično obnese. Prav matira res ne ker tudi ni temu namenjena se pa tudi ne začnem svetit tako kmalu.

Poleg tega se je pa še zelo malo porabi kar tudi malo opraviči dokaj visoko ceno smile.gif

IPB Image
  • 0
We must let go to live on.

#1180 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 17 June 2009 - 06:58 AM

Hitro se vpija Coppertone krema. Uporabi jo tudi za obraz, pa še ceneje boš prišla skozi. V Milerju prodajalke itak nimajo pojma, kaj prodajajo.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users