Jump to content

SLOVENIJA - novice, članki, kolumne, blogi, mnenja

• Please log in to reply
4617 replies to this topic

#1161 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 22 October 2012 - 07:03 PM

Jaz tudi za živali dajem denar. Nakažem ko so kakšni primeri, sodelujem z Mariborskim zavetiščem, grem v Dubravico (zavetišče na Hrvaškem, ki je v katastrofalnih pogojih), tak sprehajamo pse, počistimo, nahranimo.
Se pa z definicijo ljudi delno strinjam s Fluffy, le da jaz nisem tako skrajna.
  • 0
Viens, reste ici!

#1162 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24804 posts

Posted 23 October 2012 - 07:18 AM

Desa Muck - Notranje rezerve

http://www.sensa.si/...tranje-rezerve/
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#1163 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 23 October 2012 - 11:16 AM

http://www.dnevnik.s...nika/1042558773
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1164 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26044 posts

Posted 23 October 2012 - 11:36 AM

The fuck, ej. Ampak ja, v Avstriji majo ze cele stale zarad tega, stvari dejansko izbrskajo za znj let nazaj totalno izven konteksta in eto ...
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1165 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24804 posts

Posted 23 October 2012 - 11:51 AM

Itak morajo dokazat. Pač greš še ekstra na postajo povedat, da so vzeli izven konteksta in da ni res.
OK, je moteče, priznam; je pa tudi dobra zgodba za ob pivu potem še kar nekaj časa :)

Meni (in menda celi družini) so tudi pred časom prisluškovali, ker se je menda brat v nekaj čudnega zapletel. Njemu ne morejo nič dokazat (in še danes ne vem ali je res ali ne), pri meni so pa vse trenutne trače izvedeli. So bili vsaj na tekočem. :)
  • 0

Put A Kilt On It!

#1166 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 23 October 2012 - 11:55 AM

Meni je to naravnost bolano, res, bolano. Ker droga se po Twitterju prodaja, ja. In nasploh vse to prisluškovanje ...
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1167 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14293 posts

Posted 23 October 2012 - 12:06 PM

Nam so tudi prisluškovali pred več kot 10 leti, neke scene v sestrini službi. Stacionarnemu telefonu, je bilo še pred časom mobitelov in je moja mami komentirala, da če jih zanima, ko se s svojo mamo pogovarja o tem kdaj se seje peteršilj, flanca solato itd. pa kar naj :D
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1168 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18557 posts

Posted 23 October 2012 - 12:24 PM

A propos prisluškovanju: pred leti sem iz službe poklical na stacionarno številko. Ko sem mislil, da je klicana oseba dvignila telefon in še predno sem sam kakšno zinil, sem ugotovil, da sem padel v zaupni telefonski razgovor zunanjega ministrstva. Ostal sem popolnoma tiho, ma stvar je bila res hudo zaupna, pa še una dva, ki sta se pogovarjala, sta rekla, da bi bilo hudo, če bi jima kdo prisluškoval. :lol:
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

• Guests

Posted 23 October 2012 - 12:29 PM

:o Kriza.
  • 0

#1170 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 23 October 2012 - 01:52 PM

Ojoj Errol, kaj zdaj si v programu za zaščitene priče? :o
  • 0
Viens, reste ici!

#1171 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14293 posts

Posted 23 October 2012 - 01:55 PM

Zato je tako skrivnosten!
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1172 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 23 October 2012 - 01:56 PM

Sestavljanka se sestavlja! :idea:
  • 0
Viens, reste ici!

• Guests

Posted 23 October 2012 - 02:09 PM

:D

Itak morajo dokazat. Pač greš še ekstra na postajo povedat, da so vzeli izven konteksta in da ni res.
OK, je moteče, priznam; je pa tudi dobra zgodba za ob pivu potem še kar nekaj časa :)

Meni (in menda celi družini) so tudi pred časom prisluškovali, ker se je menda brat v nekaj čudnega zapletel. Njemu ne morejo nič dokazat (in še danes ne vem ali je res ali ne), pri meni so pa vse trenutne trače izvedeli. So bili vsaj na tekočem. :)

Nam so tudi prisluškovali pred več kot 10 leti, neke scene v sestrini službi. Stacionarnemu telefonu, je bilo še pred časom mobitelov in je moja mami komentirala, da če jih zanima, ko se s svojo mamo pogovarja o tem kdaj se seje peteršilj, flanca solato itd. pa kar naj :D

Ne morš da belivuješ, no. :o Zarad službe pa takih zadev? Pa teh punci zaradi komenta na netu....kot da nimajo pametnejšega posla, ki bi bil državljanom mogoče celo v korist :S
  • 0

#1174 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14293 posts

Posted 23 October 2012 - 02:17 PM

službe ja, sestra dela v enem podjetju, ki ima čez bančne kartice. Takrat so v isti stavbi delali kartice, printali pin-e,... in nekdo je kradel pine in kartice znotraj firme. Ona pa je takrat ravno začela hodit z enim, ki je delal na karticah in sta bila sumljiva. On je šel še na detektor laži, tako da je bilo kar resno. So pa potem dobili pravega krivca.
  • 0

• Guests

Posted 23 October 2012 - 02:21 PM

Pa so zakonito prisluškovali? Tudi za Kami sprašujem....če veste, pa če hočete povedat, no.
  • 0

#1176 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18557 posts

Posted 23 October 2012 - 02:24 PM

Zato je tako skrivnosten!

:lol: Kako to misliš, skrivnosten.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#1177 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24804 posts

Posted 23 October 2012 - 02:33 PM

Pa so zakonito prisluškovali? Tudi za Kami sprašujem....če veste, pa če hočete povedat, no.

pri meni je bilo zaradi brata. Imam na njega GSM naročnino, ker sem bila sama prestara na ITAK paket. Verjetno je bilo zakonito, glede na to, da so pisluškovali "njegovi" številki, na kateri sem se pač jaz javljala. Meni je itak vseeno, ker so moja posla čista, starša se tudi nista sekirala (živi še doma). Vpašala pa res nikoli nisem. Če se je pa brat v kaj res zapletel, se bo pa že sam zagovarjal oz. dokazoval ali so zakonito prisluškovali ali ne.
  • 0

Put A Kilt On It!

• Guests

Posted 23 October 2012 - 02:41 PM

Sej če niso zakonito, jim nič ne nuca. Pa tudi če so....so vedno tebe poslušali, hahaha. Gimme 5.

Kako pa si vedela, da prisluškujejo? Si zvedela naknadno al se je prav opazilo? (sori, ker sem že tečna z vprašanji)
  • 0

#1179 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24804 posts

Posted 23 October 2012 - 02:47 PM

Brat mi je povedal, ko so njemu povedali, da so imeli nalog. Pač prisluškovali so vsem telefonom, ki se ga tikajo (domači fiksni in GSM številkam - ena njegova in ena moja). Saj po moje jim je bilo kmalu jasno, da pri meni ne bodo nič pametnega izvedeli :D. Njega so pa verjetno dlje časa, če so imeli razlog.
  • 0

Put A Kilt On It!

• Guests

Posted 23 October 2012 - 02:55 PM

A tako. Hvala. Sem mislila, da si mogoče sama opazila in me je zanimalo kako. Itak pa držim pesti za brata :)
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users