SLOVENIJA - novice, članki, kolumne, blogi, mnenja
Posted 22 October 2012 - 07:03 PM
Se pa z definicijo ljudi delno strinjam s Fluffy, le da jaz nisem tako skrajna.
Posted 23 October 2012 - 07:18 AM
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 23 October 2012 - 11:16 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 23 October 2012 - 11:36 AM
Posted 23 October 2012 - 11:51 AM
OK, je moteče, priznam; je pa tudi dobra zgodba za ob pivu potem še kar nekaj časa

Meni (in menda celi družini) so tudi pred časom prisluškovali, ker se je menda brat v nekaj čudnega zapletel. Njemu ne morejo nič dokazat (in še danes ne vem ali je res ali ne), pri meni so pa vse trenutne trače izvedeli. So bili vsaj na tekočem.

Put A Kilt On It!
Posted 23 October 2012 - 11:55 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 23 October 2012 - 12:06 PM

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 23 October 2012 - 12:24 PM

ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 23 October 2012 - 12:29 PM

Posted 23 October 2012 - 01:52 PM

Posted 23 October 2012 - 01:55 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 23 October 2012 - 01:56 PM

Posted 23 October 2012 - 02:09 PM

Itak morajo dokazat. Pač greš še ekstra na postajo povedat, da so vzeli izven konteksta in da ni res.
OK, je moteče, priznam; je pa tudi dobra zgodba za ob pivu potem še kar nekaj časa
Meni (in menda celi družini) so tudi pred časom prisluškovali, ker se je menda brat v nekaj čudnega zapletel. Njemu ne morejo nič dokazat (in še danes ne vem ali je res ali ne), pri meni so pa vse trenutne trače izvedeli. So bili vsaj na tekočem.
Nam so tudi prisluškovali pred več kot 10 leti, neke scene v sestrini službi. Stacionarnemu telefonu, je bilo še pred časom mobitelov in je moja mami komentirala, da če jih zanima, ko se s svojo mamo pogovarja o tem kdaj se seje peteršilj, flanca solato itd. pa kar naj
Ne morš da belivuješ, no.

Posted 23 October 2012 - 02:17 PM
Posted 23 October 2012 - 02:21 PM
Posted 23 October 2012 - 02:24 PM
Zato je tako skrivnosten!

ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 23 October 2012 - 02:33 PM
Pa so zakonito prisluškovali? Tudi za Kami sprašujem....če veste, pa če hočete povedat, no.
pri meni je bilo zaradi brata. Imam na njega GSM naročnino, ker sem bila sama prestara na ITAK paket. Verjetno je bilo zakonito, glede na to, da so pisluškovali "njegovi" številki, na kateri sem se pač jaz javljala. Meni je itak vseeno, ker so moja posla čista, starša se tudi nista sekirala (živi še doma). Vpašala pa res nikoli nisem. Če se je pa brat v kaj res zapletel, se bo pa že sam zagovarjal oz. dokazoval ali so zakonito prisluškovali ali ne.
Put A Kilt On It!
Posted 23 October 2012 - 02:41 PM
Kako pa si vedela, da prisluškujejo? Si zvedela naknadno al se je prav opazilo? (sori, ker sem že tečna z vprašanji)
Posted 23 October 2012 - 02:47 PM

Put A Kilt On It!
Posted 23 October 2012 - 02:55 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users