Jump to content

Photo

Kateri kozmetični proizvod ste si nazadnje kupile?

• Please log in to reply
13446 replies to this topic

#1161 Rianna

Rianna

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4793 posts

Posted 21 January 2006 - 11:51 AM

QUOTE(¤PunChkA¤)
Lak - Oriflame

tud jaz.. kr 2 - francoska manikura smile.gif
  • 0
La vita senza house musica non e vita
IPB Image
There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise

#1162 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29883 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 21 January 2006 - 01:36 PM

l'occitanov medeni balzam za ustnice
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1163 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 21 January 2006 - 07:38 PM

Avene Cleanance K
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1164 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 22 January 2006 - 01:42 AM

puder od l'oreala true match. ful je dober.
  • 0

#1165 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 22 January 2006 - 08:28 AM

2 maskari od Rimmel-a in odstranjevalec MUja od Diadremine.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#1166 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 22 January 2006 - 10:13 PM

Ti, sonchika..poznaš pe kšne druge stvari od rimmela? kakšna je ta kozmetika nasploh?
Jst sm v italiji zadnjič kupla OVER PRICED šminke od rimmel-a( nateg s cenami, različni artikli pod narobnimi cenami, tko da je ena pršla 3k)...matr je to dol drago..da ne omenm, da majo vse zapakiran, in da si odtenkov sploh ne morš pogledat alpa jih probat, kokr se pač vid čez ovitek samo.
Skratka po tistih šminkah mene full pečejo usta..kt da bi mele mentol notr...prow tko mi zdraž ustnce, da ratajo večje biggrin.gif
no, na srečo pol neha. Nasploh me zanima no, kakšna je ta kozmetika, če katera ve.
  • 0

#1167 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 January 2006 - 10:43 PM

QUOTE(lejck)
prow tko mi zdraž ustnce, da ratajo večje biggrin.gif

Morda pa ni to tako slabo. Dobiš take Anđelina Đoli usta, taka fafaška. biggrin.gif:D
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1168 Juliet

Juliet

odvisnik

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 3705 posts
  • Interests:kr dost stvari...

Posted 22 January 2006 - 10:49 PM

Balea robčke za odstranjevanje make-upa in en lip gloss z vonjem jagode. biggrin.gif
  • 0

#1169 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 22 January 2006 - 10:58 PM

Punce kje imajo Rimmel?
  • 0

#1170 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 22 January 2006 - 11:02 PM

QUOTE(Jenna)

Morda pa ni to tako slabo. Dobiš take Anđelina Đoli usta, taka fafaška. biggrin.gif:D

mah taka mam že po naravi, nimam glih mejhnih, pol pa tipi tok norijo, me sploh nočjo več gledat u joške-those bastards, ampak sam fantazirajo o mojih ustncah sad.gif
  • 0

#1171 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 January 2006 - 11:08 PM

.
Ja, saj..... ti nesrečnica ti..... biggrin.gif

.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1172 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 22 January 2006 - 11:14 PM

QUOTE(Irena*)
Punce kje imajo Rimmel?

• 0

#1173 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 23 January 2006 - 12:20 AM

Jaz pa kupila tale puder Dream Mattte Mousse da ga sprobam.
Je v taki lustni embalazi, ker drugace ti tekoci pudri v tubici...ga gre kr tako ne vem koliko v nic..vsaj eni so ful prevec tekoci in ga vec ostane v zamasku tube...

Ta se mi pa zdi tak prakticen, sploh za potovanja, edin sem glihkar prebrala na nasi strani, da naj ne bi bil za suho kozo? oops.gif
  • 0

#1174 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32530 posts

Posted 23 January 2006 - 06:40 AM

QUOTE(Irena*)
QUOTE(Irena*)
Punce kje imajo Rimmel?

Ja, jst sm si pred časom (pred letom) kupila dva laka Rimmel v DMu, sam nevem, če imajo še to znamko kozmetike.. ermm.gif:
  • 0

#1175 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 23 January 2006 - 09:37 AM

Hvala M, tudi jaz sem pred časom tam videla, vendar naj bi šel iz prodaje.

QUOTE(sonchika)
2 maskari od Rimmel-a in odstranjevalec MUja od Diadremine.

S. kje si dobila Rimmel?

Hvala.
  • 0

#1176 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 23 January 2006 - 09:48 AM

Maskaro od Manhatana al kako se pise.. men se zdi da mi je zal.
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
user posted image

#1177 noelle

noelle

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 207 posts

Posted 23 January 2006 - 10:45 AM

Revlon Super Lustrous gloss - zeloooo zadovoljna. smile.gif
  • 0

#1178 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 23 January 2006 - 11:11 AM

QUOTE(lejck)
Ti, sonchika..poznaš pe kšne druge stvari od rimmela? kakšna je ta kozmetika nasploh?
Jst sm v italiji zadnjič kupla OVER PRICED šminke od rimmel-a( nateg s cenami, različni artikli pod narobnimi cenami, tko da je ena pršla 3k)...matr je to dol drago..da ne omenm, da majo vse zapakiran, in da si odtenkov sploh ne morš pogledat alpa jih probat, kokr se pač vid čez ovitek samo.
Skratka po tistih šminkah mene full pečejo usta..kt da bi mele mentol notr...prow tko mi zdraž ustnce, da ratajo večje biggrin.gif
no, na srečo pol neha. Nasploh me zanima no, kakšna je ta kozmetika, če katera ve.

Meni ima Rimmel čudovite lake za nohte, res 1A. Vem da se bo tole slišalo pretiravanje, ampak jaz imam Rimmelov Base Coat And Strengthener že ene 4 leta, pa ga imam še 1/4 in je takšen kot nov!! Čisto tekoč in nič pocast, pa izredno obstojen je.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1179 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 23 January 2006 - 03:16 PM

QUOTE(black_sweety)
Jaz pa kupila tale puder Dream Mattte Mousse da ga sprobam.
Je v taki lustni embalazi, ker drugace ti tekoci pudri v tubici...ga gre kr tako ne vem koliko v nic..vsaj eni so ful prevec tekoci in ga vec ostane v zamasku tube...

Ta se mi pa zdi tak prakticen, sploh za potovanja, edin sem glihkar prebrala na nasi strani, da naj ne bi bil za suho kozo? oops.gif
ž
sam ga je pa full ampak res full mal not! 18 ml!!!
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1180 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 23 January 2006 - 03:31 PM

Za suho ni ta puder. Malo ga je notri, se ga pa tudi malo porabi. Jaz ga imam enako dolgo kot en tekoči 30 ml puder.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users