Jump to content

Photo

Hrvaška

• Please log in to reply
1395 replies to this topic

#1161 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16830 posts

Posted 14 June 2023 - 06:24 PM

Bolano. Mi nw gremo vec zal pomojem.
Tudi iz sezone so cene atronomske.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1162 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23298 posts

Posted 19 June 2023 - 09:29 AM

A je bila katera kdaj na Cresu v Hotelu/Depandansi Kimen?
Ali pa v Rabcu v hotelih Mimosa, Hedera, Narcis?

Nincha, koliko stran od plaže pa je to stanovanje in za koliko ljudi je?
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1163 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32327 posts

Posted 19 June 2023 - 09:44 AM

Vem samo, kje se ti hoteli v Rabcu nahajajo, nisem bila  pa v nobenem, samo sprehodili smo se, ko smo enkrat šli za vikend v nek drug hotel tam. Vem samo, da so veliki, pomoje je kar gužva...

• 0

#1164 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23298 posts

Posted 19 June 2023 - 10:04 AM

Gledam na agenciji Relax, imajo za nekatere hotele kar ugodne ponudbe. Ma ja, saj za te hotele v Rabcu sem v dvomih, ker imajo na Bookingu ocene nekaj čez 7. Kar je pod 8, se meni zdi že slabo. :D So pa pisali že tam ja, da so to zelo veliki hoteli in da je v restavraciji gužva, da so tudi čakali v vrstah za mizo itd. Me je vseeno zanimalo, če ima katera izkušnje iz prve roke.
  • 0

#1165 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 19 June 2023 - 04:50 PM

Marmelada, mi smo se lani mimo Kimena na Cresu vsak dan sprehajali. Meni je na splošno Cres ful lep. Bi šla takoj, če ne bi imela mojih kavbojcev s sabo😂.
Jaz pa ravno gledam Medulin za 4 nocitve, apartma z bazenom. Več tak ne zdržimo. Meni se ful lušta morja, mojadva pa nezainteresirana.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#1166 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32327 posts

Posted 19 June 2023 - 04:56 PM

Letos gresta moja dva na Cres, pa če ni to ravno ta hotel. Mi smo itak vsi hotelski, drugo res skoraj ne pride v poštev za dopust. Nam je fino na off.
Eli, jaz sem tudi imela idejo, da bi šla z mojim sama za kaki dve noči na tisti konec, v Medulin. Samo ne vem, če ne bova potem raje doma, ko bova ostala sama.
  • 0

#1167 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 19 June 2023 - 05:15 PM

Podgana, kako je bilo pa vam v hotelu z I.? Saj ne vem, ce ste bili prvic, sprasujem, ker imamo podobne divjake. O. sploh ne ve, kaj je hotel.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1168 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16830 posts

Posted 19 June 2023 - 06:42 PM

Kimen je bil meni 10 let nazaj super. Midva sva sla veckrat tja. Super lokacija je.
Prvic smo bili tam pa 1995. Vmes so ga prenovili.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1169 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17294 posts

Posted 19 June 2023 - 09:41 PM

Bili smo ze veckrat, tako da ve kaksen je postopek. Ponavadi sicer za 2 dni. Ne vem, midva morava njo vedno spremljati z vsemi ocesi. Sva navajena 🤷 Pa vseeno kaksna je namestitev, ona rabi aktivnosti (plaza, bazen, igrala, druzabne igre, branje...), da ji ni dolgcas in da malo manj razmislja o glupostih. To si malo razdeliva, da se vsaj kdaj lahko uleze kdo od naju (TV je edini, ki vse poleze :D).
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1170 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32327 posts

Posted 20 June 2023 - 01:57 PM

Še ena AI ponudba v Istri https://www.megabon....ook&utm_term=sl
  • 0

#1171 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19160 posts

Posted 21 June 2023 - 06:54 AM

Ta vikend smo bili v Baški in me je kar presenetilo, da je bilo manj ljudi, kot sem pričakovala, sploh za vikend ponavadi še domačini pridejo in so konec junija kar polne plaže. Mogoče se pozna dvig cen, baje je Nemcev manj.
  • 0

#1172 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32327 posts

Posted 21 June 2023 - 07:02 AM

Mi pa smo se lani zadnji teden junija čudili nori gužvi in polni plaži v Drveniku v Dalmaciji, še domačini so bili presenečeni, ker običajno v tistem terminu menda ni takega navala. Mene je kar precej motilo, folk je ob 6 že nosil brisače na plažo, ko sem šla jaz na sprehod... dobro, da smo bili v manjšem hotelu in ni bilo gužve na bazenu in v restavraciji. 

• 0

#1173 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23298 posts

Posted 21 June 2023 - 07:32 AM

M, a ste bili v tem hotelu Bella vista v Drveniku?
  • 0

#1174 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32327 posts

Posted 21 June 2023 - 07:39 AM

Ne, Qercus, preko agencije Kompas sem rezervirala.

• 0

#1175 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 21 June 2023 - 07:58 AM

Verjetno tudi to igra vlogo, da se je letos tako pozno zacelo poletje.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1176 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19160 posts

Posted 21 June 2023 - 08:08 AM

Tudi možno ja, za tiste, ki ne rezervirajo prej. Lani je bilo že od konca maja za kopati.
  • 0

#1177 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23298 posts

Posted 21 June 2023 - 08:43 AM

Ne, Qercus, preko agencije Kompas sem rezervirala.

In kako ti je bil všeč Drvenik?
Midva sva bila enkrat pred leti tam blizu, v Živogoščah.
  • 0

#1178 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32327 posts

Posted 21 June 2023 - 08:48 AM

Na tistem koncu je bilo meni najlepše v Tučepih, mogoče v veliki meri tudi zato, ker sva bila tam izven sezone in je bilo res krasno, na plaži ogromno sence, ki je segala še v morje, nobene gužve, apartma sva imela čisto pri morju, skratka res lepo. 

Drvenik je pa tako manjše mestece s promenado in dolgo mestno plažo, ni bilo nič takega, da nam ne bi bilo všeč, razen gužveee, haha :-) Cene so bile lani čisto normalne še, hotel je pa tudi OK, imeli smo AI, tako da nam ni nič manjkalo. Še K. je presenetljivo veliko sodelovala v animacijah od Kompasa, ker sicer ji je to že precej "bedno". 

• 0

#1179 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23298 posts

Posted 21 June 2023 - 09:48 AM

Midva sva sla v Tučepe pogledat, ko sva bila v Breli. Mene kraj na prvi vtis ni navdušil, ampak sva videla v glavnem samo promenado.
V Živogoščah mi je bilo pa všeč, ker je bilo kljub visoki sezoni zelo mirno in malo turistov, ampak je pa res ena taka mala vasica, kjer se nič ne dogaja. :D
  • 0

#1180 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17294 posts

Posted 21 June 2023 - 10:52 AM

Ja, lani smo mi v Zaostrogu dobili parcelo samo za 3 dni tak termin. Sta soseda rekla, da je noro, da tako se ni bilo in da sta vedno dobila v prvi vrsti.
Meni pa Tucepi niso tako zelo. Oz. lepo je v Kameni, promenada je pa en sam đumbus. V sezoni je brutalno veliko ljudi. Mojadva hodita ze ulala let, ampak v zadnjo hiso ob morju v Tucepih. Tam je pa itak krasno.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users