Jump to content

Photo

Zaroka / poroka

• Please log in to reply
1324 replies to this topic

#1161 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 15 June 2017 - 12:52 PM

Ja, seveda. Ravno zdaj oblikujem ena. :)

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1162 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27660 posts

Posted 15 June 2017 - 02:19 PM

Jina, ja, saj se strinjam, čeprav foter je rekel, da je res malo na krožniku, ne smeš biti preveč lačen. : )
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1163 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6706 posts

Posted 15 June 2017 - 10:06 PM

Oo,jaz sem doma s tiste vasi, kjer je Majerija. Lepo, da pridete v nase kraje. Sicer je pa res, da so porcije tam majhne. Jaz nisem bila, je pa tašča ful skritizirala, da je prišla lačna domov. Upam, da boste imeli drugačno izkušnjo in bodo bolj poskrbeli za vas.
  • 0

#1164 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 20 June 2017 - 08:54 PM

Otocec ♥️
http://www.zaobljuba...na-gradu-otocec

Midva bi se kar se enkrat porocila, v lepem vremenu.
  • 0

― V. Van Gogh

#1165 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 20 June 2017 - 09:21 PM

Ful lepo.

Samo škoda, da je samo navidezni par :D

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1166 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 20 June 2017 - 09:44 PM

Ja, pa tudi boho tole ni. :D Elegantna klasika.
  • 0

― V. Van Gogh

#1167 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19146 posts

Posted 21 June 2017 - 11:40 AM

Res lepo.
  • 0

#1168 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3358 posts

Posted 21 June 2017 - 11:44 AM

Lokacija je res prekrasna :love:

• 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#1169 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 04 July 2017 - 09:22 PM

Midva sva šla pa včeraj in danes najprej za prstane gledati, namesto, da bi lokacijo iskala :D. Najprej sem mislila nekaj preprostega imeti, potem sem si pa v Zlatarni Celje nataknila enega z velikimi briljanti in mi je srce kar malo zabrenketalo, tako da sem zaenkrat pri tem :D. Nikoli ne bi rekla, da mi bo tak všeč, ampak ja, zaenkrat je kar favorit, ampak bova počakala na poročni sejem, ko dajo 20% popust. In evo, smo spet na 1000€ več, hm.. 

Glede lokacije bi jaz ful rada nekaj takega, kjer se da biti ali zunaj oziroma na kakšni terasi ali pa da je vsaj s pogledom na vrt, da je bolj zastekljeno. In če se da, bi nekje v okolici Ljubljane, ne na primer čisto na drugem koncu Slovenije. Mi ne bi bilo napačno, če bi se kar tam poročil civilno. 

Dvakrat sva se že mimo Galerije Repanšek zapeljala, ampak to je recimo na dražji strani.

Potem sem videla tudi tole Pr Noni http://www.prnoni.si/sl/Poroke/, ampak se mi zdi mogoče malo bolj primerno za manjše poroke, kolikor je videti s slik. 

Razmišljala sva tudi o http://www.gostilna-repnik.si/.. Tukaj sva bila oba že kar nekajkrat na kakšnem kosilu in imajo ful dobro hrano, menda se da vse zmeniti z lastnikom, cene niso pretirane za to, kar ponujajo.. Znajo pripraviti tudi kaj bolj posebnega za jesti, da ni čisto običajen meni.

Pa še nekaj imava v zapiskih, samo se ne spomnim, kaj. Nekje v Ljubljani, če se ne motim.

Jina, koliko je bila pri tebi na poroki cena menija na osebo? Mayckica, koliko sta pa že vidva kaj napredovala? :)

Ojoj, potem drugo je pa glasba... To in prostor mi je še najbolj pomembno. FOtograf mi je recimo drugotnega pomena. Včeraj sem gledala za kakšnimi ansambli, skupinami, ki igrajo širok razpon stilov igranja, ampak jim kar nekako ne zaupam, če jih še nisem nikoli slišala v živo.. Bend, v katerem igra fantov bratranec, mi je všeč, ampak se meni kot prvo ne zdi primerno, da je on vbistvu gost in mora potem igrati na tem, kot drugo me skrbi, če imajo dovolj repertoarja in morda jim malo manjka energije za povezovanje. Slišala sem jih že nekajkrat in parkrat so bili bolj na narodno vižo, nazadnje so pa igrali še Kreslina itd. in od takrat jih vidim, da imajo potencial, a ne vem, če imajo dovolj repertoarja teh pesmi, ki niso narodne.. Moram malo vprašati.. Pojejo in igrajo pa res wau korektno, niti tona ne sfušajo v celem dnevu.

Glede oblek še nisva (nisem) kaj preveč razmišljala. Fanta vidim v sivi,  sebe pa v nečem, kar prekrije hrbet vsaj po zgornjem delu. 

Zaenkrat sva torej na klasični poroki z okoli 75 gosti, nisva pa še otvorila teme, kako bo s cerkveno poroko, ki si je jaz izrecno ne želim, fant pa.

Aja, to sem še želela vprašati, če ima katera kakšen seznam kakšnih "primernih" komadov za poroko (da ni ravno o razhodih, drugih osebah itd. :D). Jaz sem obupna z naslovi in jih tudi, če so mi všeč, ne bom mogla najti.. :/

Niti še nisva razmišljala o budgetu, koliko sva pripravljena zapraviti za vse skupaj. Pomojem bova čisto sproti videla in se odločala..

• 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1170 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 04 July 2017 - 09:42 PM

Neytiri, meni je bil 30 € na osebo, res ugodno. Sva imela sreco, ker so jedi pripravili v grajski kuhinji, se tem da je tam cena enkrat visja. Je bila pa zato pijaca zelo draga, za nekatera vina in penino tudi po 25 € na buteljko.

Da se prstanov ne splaca kupovati pri nas, je bila pa zame lekcija st. 1. :D
  • 0

― V. Van Gogh

#1171 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 04 July 2017 - 09:50 PM

Pa še to. En dan naju je istočasno tlačila mora, da se je poroka že odvijala, pa je bilo vse skupaj zelo neorganizirano in cela katastrofa, potem se mi je sanjalo včeraj, da 45min pred poroko nisem bila naličena, ne sfrizirana, sploh nisem bila za nič zmenjena, nisem imela rezervnih čevljev, a ma nič! In danes sem sanjala nekaj o prstanih, prav obup :D. Ful se nočem na poroki obremenjevati s koordinacijo vsega skupaj tekom dneva, ne bi pa rada plačala organizatorko, khm. Se da to normalno izpeljati brez, da si preveč pod stresom?

Ja, 30€ bi bilo tudi meni fajn za nekaj ne čisto klasičnega. Fantov btratranec, ki se je poročil prejšnji mesec, je prišel noro poceni skozi celo poroko, za 18€ meni nekje v eni vaški gostilni in nama je ful priporočil, sem rekla fantu, ne hvala, hehe. Ne, nočem izpasti, kot da se želim preseravati, samo vseeno sama trenutno ne bi tega izbrala, sploh zato, ker oba ful uživava v hrani, njom njom.

Kje sta pa vidva kupila/naročila prstane? Meni zato ni preveč do tega, ker mojega trenutnega favorita ne bi preko neta nikoooooooooooooli izbrala, v živo pa mi je bil najlepši, veliko spletnih strani jih tudi nima slikanih na roki, kar me vbistvu najbolj moti, pa kao za diamantni prstan ti mora biti res kot ulit po velikosti in greš večkrat na probo, da ni treba potem večati/manjšati. Fantu pa je izredno pomembno, da bo udoben, kar tudi ne more po netu videti. Pa sem drugače tudi tako že gledala, samo ne vem, če bi si na koncu dejansko upala naročiti.

• 0

#1172 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 04 July 2017 - 09:56 PM

Zaenkrat sva torej na klasični poroki z okoli 75 gosti

WOW, meni je to ful ljudi. :D

• 0
Viens, reste ici!

#1173 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 04 July 2017 - 09:58 PM

Meni tudi, way preveč. Jaz bom to probala zreducirat čiiiimbolj.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1174 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 04 July 2017 - 10:06 PM

Neytiri, midva sva imela organizatorko in je ne morem prehvaliti. Uredila je se tiste stvari, na katere sama nikoli ne bi pomislila. Je bila pa vkljucena v ceno.

Moj prstan je od Purely Diamonds, njegov pa od Elma Jewellery, oba narocena iz Londona. Ce poznas svojo stevilko, ne mores zgresiti.
  • 0

― V. Van Gogh

#1175 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 04 July 2017 - 10:18 PM

Ana, je tudi ful ljudi, ampak meni klasično predstavlja vabilo do sestričen/bratrancev in ožji prijatelji (fant ima teh, ki bi jih povabil, nekaj več).

Jina, organizatorka je bila od Otočca ali od tam, kjer sta potem praznovala?

Prstane bom pogledala ob priliki, hvala ;).

• 0

#1176 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 04 July 2017 - 10:26 PM

Iz Otocca, ampak to je vse v Krkinem kompleksu. Glede organizacije in vse pomoci, ki sva je bila delezna, sem bila res res navdusena. Sploh nisem bila navajena, da bi me se kje obravnavali kot kraljicno. :D Se pri marsicem drugem bi mi lahko ustregli, ampak se nisem preseravala.

Za prstane pa lahko v tisti temi pogledas se za predloge spletnih trgovin, ki sem jih objavila. Predvidevam, da imas v ZC izbran eternity ring?
  • 0

― V. Van Gogh

#1177 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3358 posts

Posted 05 July 2017 - 11:45 AM

Zdravo,

evo še jaz poročam, sva bila ravno v ponedeljek na Strmolu kjer sva se dobila z organizatorko, naslednji teden se pa še s Špelo ker razmišljava da bi imela tudi civilni del kar pri Repniku (midva imava tam že rezervirano za večerjo in lahko iz prve roke pohvalim da je odlična hrana, ful se potrudijo, edino imajo pa že kar precej zasedene termine za naslednje leto, tako da sva zaradi tega midva to šla najprej rezervirat)

Strmol je božanski, tudi tista poročna dvorana ki je plan B v primeru dežja (kar mi je res ful fajn pri tej opciji), je pa tukaj vse malo dražje, super organizatorka na prvi vtis, verjamem da bi vse šlo po maslu, nama že preverja za matičarja katera ura je prosta in če se odločiva naslednji teden plačava avans in je to to

Pri Repniku pa imajo lep vrt s paviljonom, tudi konje in te lahko pripeljejo s kočijo, tudi tam je organizaroka poroke v sklopu in za poroke v naslednjem letu bodo imeli prav pakete (tematske z dekoracijo, rožami, vsem...), tako da se naslednji teden dobimo da nama to razloži edino za slikanje bi se potem morali nekam peljat, bo pa sigurno ceneje. Pa koristila bova njihov penzion za priče in za moje bližnje družinske člane da bodo prespali, kar nama je bilo tudi zelo pomembno (da gresta lahko dedek in babica spat, starša pa žurata naprej z nama, ne pa da sta vezana da morata zaradi tega hitro iti)

Bova pa midva imela manjšo poroko, cca 40 oseb (prej kakšna manj kot več)

Jaz zaenkrat nisem čisto nič pod stresom, niti mislim da ne bom preveč ker imam tako službo da se moram znat spoprijet s stresnimi situacijami, bosta pa organizatorki sigurno v pomoč, sicer ekstra jo najbrž ne bi najemala ampak se je vsekakor ne bom branila :P

Midva sva si kar nek okviren seznam naredila kaj bova najprej poštimala (fuuuul priročna stvar je poročna beležnica, zakon za planiranje), tako da naslednja stvar je muska (midva bova definitivno imela DJ-ja) in fotograf (kar je pa meni zelooo pomembno, ker nisva naravno fotogenična, ne delava selfijev, tako da rabiva nekoga ki naju bo postavil in res naredil lepe slike)

Jinadaze te lahko vprašam katerega fotografa (mislim da sta bila 2) sta vidva imela, ker slike so bile res lepe?

• 1
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#1178 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3358 posts

Posted 05 July 2017 - 11:49 AM

Aja Neytiri kar se tiče poročnih komadov, samo v google vpiši ''best wedding songs'' ti vrže ful predlogov, midva sva tako našla ideje kar bi imela za otvoritveni ples (ker bo mash-up parih različnih komadov)

• 0

#1179 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 05 July 2017 - 01:26 PM

Jinadaze te lahko vprašam katerega fotografa (mislim da sta bila 2) sta vidva imela, ker slike so bile res lepe?

That Happy Day.

Da se ne ponavljam, vsi ponudniki so navedeni tukaj: http://www.lovemydre...minimalist.html

• 0

― V. Van Gogh

#1180 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 05 July 2017 - 04:57 PM

Jina, joooj, toliko prstanov mi je všeč od te znamke, od katere je tvoj prstan. Niso pa ravno cenejši kot pri nas. Če bi imeli oni trgovino v SLO, bi šla zagotovo tja iskati, ker je res ogromna izbira. Moj zaenkrat izbrani ni eternity, ima briljante spredaj oz. čez toliko oboda, da se od spredaj ne vidi, da ni povsod. Meni so eni ful odsvetovali eternity, ker kao ne moraš gravirati, pa da potem sploh ni šanse spreminjati velikosti nikoli itd. ... v nekaterih zlatarnah pa niso nobenega problema omenjali, res zelo različno.

Meni drugače ni problem, da se ne bi mogla spopadati z organizacijo na splošno (čeprav seveda ne bi pomislila na toliko zadev kot organizatorka), ampak ne bi imela rada preveč obremenjene glave še s tem tisti dan. 

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users