Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#1161 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 21 May 2009 - 12:54 PM

A je tok težko odpisat na en sms?!! Pa tudi, če nimaš časa... pač povej, da ga nimaš, ane ! Ne pa da kratko malo pač ne odpišeš, češ bo že pokapiral ali ne vem kaj????!
Eno je res pozabit, drugo je pa zignorirat!!!!
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#1162 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 21 May 2009 - 06:02 PM

^^O bog, ja! Al pa pošleš 6 smsov in ga kličeš ene 10x ker te skrbi ker je z motorjem in da se je kej zgodil in pol čis flegma, na morje sm se pelu pa nism slišu/vidu. Pizda, odpiš/poklič k vidš a ne.

Pa halooo, ne hodte po kolesarski pa če zvonim se umaknte, debili eni. rolleyes.gif
  • 0

#1163 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 21 May 2009 - 06:49 PM

^^ WORD. Mene to tako razpizdi, ker folk čisto samoumnevno hodi po kolesarski, brez da bi kamorkol pogledal, razen mogoče v rit kakega mimoidočega.

Jaz sem nazadnje dva kar na debelo napizdila, ker ta teden že stalno zvonim folku na kolesarski, zdej mi je pa počil film.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1164 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 21 May 2009 - 06:53 PM

Še bl prtegneni so uni k se obrnejo nazaj, vidjo da je nekdo s kolesom in se ne umaknejo! rpg.gif
  • 0

#1165 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 21 May 2009 - 06:58 PM

Take napizdim sleep.gif .

Pa mamice z vozički, ko jih imajo po 15v vrsti in zablokirajo cel pločnik. Seveda jim ne smeš pozvonit, ker so pač mamice in srečke prdečke nosečke nedotakljive.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1166 freak

freak

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1552 posts

Posted 21 May 2009 - 09:50 PM

^^srečke prdečke, hahaha umiram... ja drgač se pa strinjam, mislm men je logično, da ne hodim po kolesarski že samo zato, ker vem da če bi bila jaz na kolesu tudi ne bi hotela, da kdo po njej hodi.

• 0
''I have a great imaginary world, but sometimes I need things to happen for real.'' (A.M.)

#1167 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26028 posts

Posted 22 May 2009 - 06:51 PM

bedastoče s prestavljanem izpitnih rokov in za vsak predmet drugačna procedura prijave (kolk časa prej se moraš prijavit - prinekaterih predmetih več kot 1 teden prej?! itd itd itd).
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1168 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29883 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 22 May 2009 - 07:12 PM

jaz isto popizdevam, ko se folk nonšalantno nastavlja po kolesarskih, kot da jim pripadajo. budale jedne blesave! rpg.gif in dons se še zabijem v eno kravetino, k gofla po mobiitelu in kr hodi kot da jo nosi luna in valda ne gleda, kam stopa - ej, niso javne površine sam tvoje!!!!!

ej, kok js sovražim zamujanje!!!!!! učeri K. pride namest ob 19h 40 minut kasneje, ker je zaspal, se zbudil ob 19.05 in se šel še tuširat pa lase prat, s tem, da sva mogla še karte dvignit, koncert se je pa začel ob 20h!!!! jao, kok sem spet popizdila. rolleyes.gif hvala bogu, da mam do CD peš 10 minut, proklet kreten blesav!

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1169 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46106 posts

Posted 30 May 2009 - 03:48 PM

Babšeta, ki si morjo v trgovini nujno spobat premale stvari in si te še za vso ceno skušat navlečt nase. Če pri tem kak šiv poči ni problema, saj ta cunja še ni njena. down.gif
  • 0

#1170 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 30 May 2009 - 04:05 PM

Trenutno mi gre ful stvari na živce.

oops.gif
  • 0

#1171 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 31 May 2009 - 05:53 PM

Zamašen nos. cry2.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#1172 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 31 May 2009 - 06:07 PM

QUOTE(Plain Jane @ 21. 5. 2009 - 19:02) View Post

^^O bog, ja! Al pa pošleš 6 smsov in ga kličeš ene 10x ker te skrbi ker je z motorjem in da se je kej zgodil in pol čis flegma, na morje sm se pelu pa nism slišu/vidu. Pizda, odpiš/poklič k vidš a ne.

Med vožnjo minejo ure, preden pogledaš na mobitel je lahko že ful mim tongue.gif
  • 0

#1173 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 31 May 2009 - 09:57 PM

QUOTE(Immortelle @ 31. 5. 2009 - 18:53) View Post

Zamašen nos. cry2.gif

in ušesa mad.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1174 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 31 May 2009 - 10:43 PM

Ljudje, ki ves čas vlečejo surlo za sabo po tleh kot rep.
  • 0

#1175 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27982 posts

Posted 03 June 2009 - 03:48 PM

Na zalost moram spet izpostaviti mencajoce, hiperaktivne mamke, ki ti z nakupovalnim vozickom brezkompromisno lezejo v ritno luknjo v vrsti pred blagajno. PA KAJ TI NI JASNO ZENA?!?! verymad.gif In potem me se pofura z vozickom po cevlju, se umaknem meter naprej, da bo ja mir, pok se mi ze nalima na rit spet. Pridem koncno na vrsto, se umaknem cisto na konec blagajne, ze iz vrste, guess what...seveda je ze cisto pri meni in blagajnicarki ze vneto naroca vrecko in nevemkajse, ceprav blagajnicarka z mano se ni zakljucila.

Svetla plat zgodbe: domov sem prinesla od toplote ravno prav stopljene loacker napolitanke, obozujem rahlo stopljeno cokolado ali sladoled. Mmmm. smile.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1176 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 June 2009 - 05:02 PM

QUOTE(Braunkopf @ 21. 5. 2009 - 19:58) View Post
Pa mamice z vozički, ko jih imajo po 15v vrsti in zablokirajo cel pločnik. Seveda jim ne smeš pozvonit, ker so pač mamice in srečke prdečke nosečke nedotakljive.

Točno to! Ker so rodile, so seveda kraljice sveta in nasploh nedotakljive in za njih nobena pravila ne veljajo. Takorekoč nobena (vse to, kar bom napisala, sem že doživela):
- v gostilni pri sosednji mizi, čisto blizu, se spravijo dojenčka previjat in smo z vonjem posranih plenic prijetno omamljeni vsi prisotni
- na javnih prostorih, kar usred nakupovalnega središča, vrže joško ven
- v trgovinah te lahko z vozičkom resno poškodujejo - tank princip ... poleg tega jim niti na pamet ne pride, da bi se opravičile ... oh ne, njihove visokosti si še dovolijo obračat oči - glavo bi takim usranim pičkam lahko odtrgala
- ko gre čez cesto, sploh ne pogleda na levo in desno!!! - videno neštetokrat, to mi je sploh nerazumljivo, halo - kot da bi načrtno izvajala umor dojenčka (glede na to, da ga poriva pred seboj, bo itak avto naprej zbil voziček, a ne) - za njih torej pravila ne veljajo, lahko brez kakršnega koli oziranja, kot fijakarske kobile, skakljajo čez cesto
- v gostilnah (tudi takih bolj nobl, kajpada) pustijo podivjanega pavijana, da se ves slinasti podi okoli drugih miz in moti vse prisotne (in samoumevno pričakujejo, da se bomo vsi prešerno hihitali in se z njim ukvarjali, beri: vzgajali, kako se primerno obnašat na takih prostorih) - one pa ga načrtno ignorirajo

Pa še bi lahko naštevala ... saj sem že enkrat pisala o tem, pa moram še enkrat, ker me to spravlja tako ob živce, da ne morem povedat. Iz dna duše sovražim infantilne, primitvne MLADE MAMICE.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1177 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 03 June 2009 - 05:12 PM

Speaking of which, danes je ena krota pustila enomesečnega dojenčka in 3 letnega otroka sama v avtu. Tamal se je začel zverinsko dret in jokat, da je bil revež čis vijoličen, kmal se je začel kr davit in ga je moja mami k je šla lih mim kr vzela v roke, da se je pomiril. In prlaufa una baba zmešana iz vrtca in jo mal mn k nadere kako si upa prijemat njenega otroka. Pol ji je pa ena druga zabrusila, kako je lahko tako neodgovorna, una pa njej nazaj, da ne vemo kako je njej težko, da ma 3 otroke. Ja, pizda, škoda da jih maš, no. Za odstrel.
  • 0

#1178 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 03 June 2009 - 05:18 PM

A avto je še odklenjen pustila?
  • 0

After all this time?

Always.

#1179 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 03 June 2009 - 05:30 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 3. 6. 2009 - 18:02) View Post

- v gostilni pri sosednji mizi, čisto blizu, se spravijo dojenčka previjat in smo z vonjem posranih plenic prijetno omamljeni vsi prisotni

Kaj si eni dovoljo, no. blink.gif
  • 0

#1180 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 June 2009 - 05:52 PM

Plain Jane' date='3. 6. 2009 - 18:12' post='609914']
da ne vemo kako je njej težko, da ma 3 otroke. Ja, pizda, škoda da jih maš, no. Za odstrel.

Verjetno je s pištolo na glavi bila prisiljena noge narazen držat in nastavljat smrdljivo p****, ja.
Naj jih naštepa še ene par ... potem bo pa tak godna za kak Mario Show, kjer zbirajo denar za uboge mamice (s petimi otroki), za katere nisem čist ziher, da sploh vejo, kateri otrok je s katerim penisačem.
Bogi mladiči, res.

Limona,
jap, v LJ v enem lokalu sem to doživela. Saj smo se vsi tam v bližini samo spogledovali ... ampak če bi ji kaj rekli, bi najbrž izpadli najhujše ledenosrčne pošasti sploh, a ne.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users