Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 21 May 2009 - 12:54 PM
A je tok težko odpisat na en sms?!! Pa tudi, če nimaš časa... pač povej, da ga nimaš, ane ! Ne pa da kratko malo pač ne odpišeš, češ bo že pokapiral ali ne vem kaj????!
Eno je res pozabit, drugo je pa zignorirat!!!!
Posted 21 May 2009 - 06:02 PM
Pa halooo, ne hodte po kolesarski pa če zvonim se umaknte, debili eni.

Posted 21 May 2009 - 06:49 PM
Jaz sem nazadnje dva kar na debelo napizdila, ker ta teden že stalno zvonim folku na kolesarski, zdej mi je pa počil film.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 21 May 2009 - 06:53 PM

Posted 21 May 2009 - 06:58 PM

Pa mamice z vozički, ko jih imajo po 15v vrsti in zablokirajo cel pločnik. Seveda jim ne smeš pozvonit, ker so pač mamice in srečke prdečke nosečke nedotakljive.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 21 May 2009 - 09:50 PM
Posted 22 May 2009 - 06:51 PM
Posted 22 May 2009 - 07:12 PM

ej, kok js sovražim zamujanje!!!!!! učeri K. pride namest ob 19h 40 minut kasneje, ker je zaspal, se zbudil ob 19.05 in se šel še tuširat pa lase prat, s tem, da sva mogla še karte dvignit, koncert se je pa začel ob 20h!!!! jao, kok sem spet popizdila.

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 30 May 2009 - 03:48 PM

Posted 30 May 2009 - 04:05 PM

Posted 31 May 2009 - 05:53 PM

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 31 May 2009 - 06:07 PM
^^O bog, ja! Al pa pošleš 6 smsov in ga kličeš ene 10x ker te skrbi ker je z motorjem in da se je kej zgodil in pol čis flegma, na morje sm se pelu pa nism slišu/vidu. Pizda, odpiš/poklič k vidš a ne.
Med vožnjo minejo ure, preden pogledaš na mobitel je lahko že ful mim

Posted 31 May 2009 - 10:43 PM
Posted 03 June 2009 - 03:48 PM

Svetla plat zgodbe: domov sem prinesla od toplote ravno prav stopljene loacker napolitanke, obozujem rahlo stopljeno cokolado ali sladoled. Mmmm.

Posted 03 June 2009 - 05:02 PM
Točno to! Ker so rodile, so seveda kraljice sveta in nasploh nedotakljive in za njih nobena pravila ne veljajo. Takorekoč nobena (vse to, kar bom napisala, sem že doživela):
- v gostilni pri sosednji mizi, čisto blizu, se spravijo dojenčka previjat in smo z vonjem posranih plenic prijetno omamljeni vsi prisotni
- na javnih prostorih, kar usred nakupovalnega središča, vrže joško ven
- v trgovinah te lahko z vozičkom resno poškodujejo - tank princip ... poleg tega jim niti na pamet ne pride, da bi se opravičile ... oh ne, njihove visokosti si še dovolijo obračat oči - glavo bi takim usranim pičkam lahko odtrgala
- ko gre čez cesto, sploh ne pogleda na levo in desno!!! - videno neštetokrat, to mi je sploh nerazumljivo, halo - kot da bi načrtno izvajala umor dojenčka (glede na to, da ga poriva pred seboj, bo itak avto naprej zbil voziček, a ne) - za njih torej pravila ne veljajo, lahko brez kakršnega koli oziranja, kot fijakarske kobile, skakljajo čez cesto
- v gostilnah (tudi takih bolj nobl, kajpada) pustijo podivjanega pavijana, da se ves slinasti podi okoli drugih miz in moti vse prisotne (in samoumevno pričakujejo, da se bomo vsi prešerno hihitali in se z njim ukvarjali, beri: vzgajali, kako se primerno obnašat na takih prostorih) - one pa ga načrtno ignorirajo
Pa še bi lahko naštevala ... saj sem že enkrat pisala o tem, pa moram še enkrat, ker me to spravlja tako ob živce, da ne morem povedat. Iz dna duše sovražim infantilne, primitvne MLADE MAMICE.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 03 June 2009 - 05:12 PM
Posted 03 June 2009 - 05:18 PM
After all this time?
Always.
Posted 03 June 2009 - 05:52 PM
da ne vemo kako je njej težko, da ma 3 otroke. Ja, pizda, škoda da jih maš, no. Za odstrel.
Verjetno je s pištolo na glavi bila prisiljena noge narazen držat in nastavljat smrdljivo p****, ja.
Naj jih naštepa še ene par ... potem bo pa tak godna za kak Mario Show, kjer zbirajo denar za uboge mamice (s petimi otroki), za katere nisem čist ziher, da sploh vejo, kateri otrok je s katerim penisačem.
Bogi mladiči, res.
Limona,
jap, v LJ v enem lokalu sem to doživela. Saj smo se vsi tam v bližini samo spogledovali ... ampak če bi ji kaj rekli, bi najbrž izpadli najhujše ledenosrčne pošasti sploh, a ne.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users