Spovednica
Posted 28 August 2009 - 08:02 PM
Posted 28 August 2009 - 08:26 PM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 28 August 2009 - 08:37 PM
Zadnji izpit imam šele 25. in ga moram naredit, se bom pač naučila, ok. Ampak mene ful skrbi, da bo profesorica zavlačevala s popravljanjem, posledično se jaz ne bom mogla vpisat do zadnje sekunde in zato ne bom dobila potrdil o vpisu in podobnega, kar rabim za štipendijo, dovolj hitro in ne bom več imela štipendije

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 28 August 2009 - 08:53 PM
O hvala, jaz sem imam sicer za trdo in odljudno, ampak me veseli, da kdo med vrsticami najde tudi mojo "lepso" plat.

D je bil bolj slab v tej vlogi, ker se pri nama ni vedlo, kdo je bolj nor, saj sva večino kozlarij skupaj delala. Če je mene prijel kakšen table dance, mi je on pomagal na mizo, ako se je on odločil kazat zadnjo plat skozi okno avtobusa na cestninski med potjo na koncert, sem mu jaz potegnila dol hlače in pol še sebi, da ne bo edino budalo daleč naokoli

Očitno sem jaz res tko optimistična (naivna?), da se mi le ne zdi tko neizvedljivo.

Pa ko bova naslednjič na plaži, mu bom vrgla telefon v Ljubljanico, ko sem že zbrala jajca, da bi ga poklicala, je spet nedosegljiv.

Latinščina sux!!
+ podpis pod Kinky
+ nestrpno se nadejam slik postriženega D.

+ komaj čakam, da pride drugi D za roj. dan v Lj, da jo malo obrneva naokoli. Oh, kak mam ga rada

+ nekaj se mi luštajo klobase iz hladilnika

Hevea, če boš razložla situacijo, bi se znalo vse zmenit. Saj niso pošasti.
Jaz sme lani delala zadnji izpit dva dni pred vpisom. Panika totalna, a je bil profesor razumevajoč. Normalno!
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 28 August 2009 - 08:59 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 28 August 2009 - 09:00 PM

Če te ne bi "poznala", bi mislila, da se delaš norca.

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 28 August 2009 - 09:17 PM
Mah, ne vem. Problem je predvsem, da goji dosti sinologov na AAŠ očiten prezir do japonologov in ta ženska mi deluje kot sam vrh, glede na to, da je na predavanjih, namenjenih obojim, brala pesmi v kitajščini in potem naj bi mi iskali "posebnosti". Pa na splošno se govori, da se imajo tej sinologi za nekaj več, zdej upam, da ni res tako, ampak ta naš oddelek je vse skupaj ena velika zmeda. Argh.
Če te ne bi "poznala", bi mislila, da se delaš norca.

Kot npr. tu: http://www.imdb.com/title/tt0391304/ ,

Btw. ta film se najde celi na YT, če bi ga katera želela gledat v tej sekundi
http://www.youtube.c...a lot like love
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 28 August 2009 - 09:28 PM

Posted 28 August 2009 - 10:53 PM
Princes, to se meni konstantno dogaja. Si srečen v vezi, a v primeru, da oseb, ki je prej gojila neka čustva do tebe, najde koga drugega, postanem ljubosumna. Po premisleku sem ugotovla, da zato, ker smo ljudje po naravi lovci. Radi imamo pozornost, čutimo naklonjenost, ljubezen. Ne želimo tiste osebe, a prav tako ne želimo, da bi jo imel kdo drug, ker nam s tem prevzame čustva, ki jih je prej tisti človek gojil do nas.
Mogoče je pri tebi isto.
Zaspala sem kak malo dete, čas pa neusmiljeno beži. :s
Mislim, da imaš prav, se sama soočam s takimi čustvi. Namreč bivši ma že neki časa punco in mu res privoščim vse naj naj, ampak obenem me matra, ker je z drugo pa ne gojim nikaršnih upov ali želeja da bi bila spet skupaj.
Moralne dileme imam, baje niso ravno utemeljene
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 28 August 2009 - 11:45 PM
Očitno sem jaz res tko optimistična (naivna?), da se mi le ne zdi tko neizvedljivo.

Nisem mislila neizvedljivo za tvoj primer

Meni se zdiš zelo prijetna in ljudska, družabna, čeprav si večkrat omenla, da ne izstopaš rada oz. da si bolj tihe sorte.
V bistvu sem druzabna, niti nisem tiha (seveda govorim o druzbi, v kateri se dobro pocutim), je pa res, da potrebujem svojo dnevno dozo samote in, ce je ne dobim, znam biti nadlezna, tecna in odljudna. Recimo navajena sem, da imam popoldneve zase. Bog ne daj, da se takrat doma znajde kaksen obisk, ki mi krati samoto.
Ali pa, ce se odlocim, da bom ta in ta dan ob tej in tej uri doma in hocem mir pricakujem, da druzba to razume in me ne posiljuje s "peeeejt no veeeeeen, bla bla bla".
Ne maram small talka, nikoli ne delim vljudnostnih komplimentov, poba se mi vedno rezi, pa mi v sali daje za zgled razne snahe, ki hvalijo tascino frizuro ipd.. Jaz tega skoraj nikoli ne pocnem razen, ce mi nekaj res pade v oci in mi je vsec. Potem pohvalim, sicer ne. Sem imela pri pobu doma zaradi tega kar nekaj problemov, ker so me smatrali za zoprno, zamerljivo ipd.. Na sreco so me po mnogih letih dojeli in se sedaj prav fino razumemo.
Ponavadi so moj zvonec ženske, ki stojijo bolj ob strani v gruči, nekaj šepetajo in gledajo izpod čela. Zazvoni, a ga kaj hitro vgasnem, ker če bi me vodil tisti, sprožen nz njihove strani, bi lahko cele dneve ostajala doma, in z vrečo povežnjeno na glavo, sedela v kotu.

Tocno! Z zenskami se ni za obremenjevati, sej ves, da se vedno najde kaj, za kar sepetajo in gledajo izpod cela.

D je bil bolj slab v tej vlogi, ker se pri nama ni vedlo, kdo je bolj nor, saj sva večino kozlarij skupaj delala. Če je mene prijel kakšen table dance, mi je on pomagal na mizo, ako se je on odločil kazat zadnjo plat skozi okno avtobusa na cestninski med potjo na koncert, sem mu jaz potegnila dol hlače in pol še sebi, da ne bo edino budalo daleč naokoli

Posted 29 August 2009 - 10:28 AM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 29 August 2009 - 11:35 AM

Posted 29 August 2009 - 12:31 PM

Posted 29 August 2009 - 03:15 PM
A mora res glih danes dež padat?

― V. Van Gogh
Posted 29 August 2009 - 03:56 PM
Posted 29 August 2009 - 04:22 PM

― V. Van Gogh
Posted 29 August 2009 - 04:53 PM
Za dans so se najavili eni sorodniki k imajo majhnega froca. Js se morm fuuuuul učit in sm vedla, da če bo tamau po bajti skakal, da ne bom mela nobenega miru. Prosila sm starša, če bi se lahk mal drugač zmenil, pa da bi moji šli k njim... To pomoje ne bi bil problem k smo ful prijatelji... Sam onadva tega "nista mogla narest".

Ok... sm se sprijaznila.
Naštimala sm si tako ambient musko, dala ful naglas, pa čepke v ušesa, da bi ja čim manj slišala....
Hja... in kva je mami nardila???

Tamauga in mami je v mojo sobo pripeljala!!!!!!!

Spokal so po hitrem postopku, na koncu sm pa mami namenila najbolj jezen pogled kar ga premorem.
To me je tok iz tira vrgel.
Kaj jih ma v sobo pelat??? Mislm ZAKAJ? Pa sj mogoče, če ne bi bla pod stresom in če ne bi bla že tok našpičena glede obiska ne bi tak reagirala... Sam zdej pa....
Posted 29 August 2009 - 05:32 PM
Posted 29 August 2009 - 05:42 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users