Hoho Ančka!

Tako sem jaz zmotno mislila in lovila svojega poba v kolicini popitih piv (glej zgoraj), koncalo se je bezanjem ljudi, ki sem jih ogovarjala na javnem prostoru in kasneje, ko sem se ob konkretnem podpiranju kolegov po nekaj zavitih ulicah komaj privlekla domov - z druzenjem z WC skoljko all night long.

Mam drugače tudi sama štorij na pretek, a jih nem sem gor pisala, ker se itak že pol foruma zgraža nad 3/4 dejanji, ki jih delim z vami, lol
Problem je v tem, da se izredno malokrat počutim slabo in pol mečem v sebe, če sem primerno razpoložena, vse, kar mi pride pod roke. Postanem še bolj shinny happy person kak sem, ljudje, ki pa takrat niso na istem planetu kot jaz, se pa zgražajo. (Letos poleti smo s kolegi vleteli na nek mega roj. dan v eno kočo, jaz pa oblečena v lepo, lepo, lepo, dolgo rumeno obleko. Napad na pivo, vino, rum in tekilo se je končal tako, da sem celo noč plesala in z obleko pometla celo kočo, polito z vinom, vodo in blatom, ker se je vmes brutalno vscalo, kar sploh opazla nisem (ena tistih naših super neviht, ko imajo plazovi svoj raj in veter lomi drevesa)

btw., ti maš FB? Ne, kajne?
Eli, ja, birokracija se mi zdi, da je še najoblj mučna stvar pri vsem skupaj. Se spomnim D-jevega čakanja

Zakaj točno pa bi rada opravila to do 1.10.? Pozabla...
Jina, tudi sama bi mu povedala. Ob primernem trenutku seveda. Tvegaš neprijetne momente, ko se bosta spet srečala, lahko pa, da se stvar drugače obrne. Premisli, koliko se ti splača vse skupaj in kakšen človek si. Osebno ne rada živim v tistem "kaj bi bilo, če..."
Princes, to se meni konstantno dogaja. Si srečen v vezi, a v primeru, da oseb, ki je prej gojila neka čustva do tebe, najde koga drugega, postanem ljubosumna. Po premisleku sem ugotovla, da zato, ker smo ljudje po naravi lovci. Radi imamo pozornost, čutimo naklonjenost, ljubezen. Ne želimo tiste osebe, a prav tako ne želimo, da bi jo imel kdo drug, ker nam s tem prevzame čustva, ki jih je prej tisti človek gojil do nas.
Mogoče je pri tebi isto.
Zaspala sem kak malo dete, čas pa neusmiljeno beži. :s