Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#11741 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 28 August 2009 - 04:40 PM

QUOTE(_Planet_ @ 28. 8. 2009 - 0:24) View Post

Hoho Ančka! ohmy.gif smile.gif Jaz se ponavadi pri tretjem/cetrtem ustavim, pa se imam za precej imuno na alkohol. Sicer se obcasno precenim z osmimi velikimi pivi v (pre)kratkem casu, ampak pustimo to. ph34r.gif
Tako sem jaz zmotno mislila in lovila svojega poba v kolicini popitih piv (glej zgoraj), koncalo se je bezanjem ljudi, ki sem jih ogovarjala na javnem prostoru in kasneje, ko sem se ob konkretnem podpiranju kolegov po nekaj zavitih ulicah komaj privlekla domov - z druzenjem z WC skoljko all night long. wacko.gif
Saj jaz tudi delam pizdarije, jih delem že popolnoma lucidna. Je bolj letelo na to, da ne zakomiram ali okrašujem okolico s vsebino svojega želodca. Never, ever. Včasih le na koga malo glavo naslonim, a to bolj zato, ker se rada stiskam biggrin.gif
Mam drugače tudi sama štorij na pretek, a jih nem sem gor pisala, ker se itak že pol foruma zgraža nad 3/4 dejanji, ki jih delim z vami, lol
Problem je v tem, da se izredno malokrat počutim slabo in pol mečem v sebe, če sem primerno razpoložena, vse, kar mi pride pod roke. Postanem še bolj shinny happy person kak sem, ljudje, ki pa takrat niso na istem planetu kot jaz, se pa zgražajo. (Letos poleti smo s kolegi vleteli na nek mega roj. dan v eno kočo, jaz pa oblečena v lepo, lepo, lepo, dolgo rumeno obleko. Napad na pivo, vino, rum in tekilo se je končal tako, da sem celo noč plesala in z obleko pometla celo kočo, polito z vinom, vodo in blatom, ker se je vmes brutalno vscalo, kar sploh opazla nisem (ena tistih naših super neviht, ko imajo plazovi svoj raj in veter lomi drevesa) hmm.gif. Bla siva do pasu. Obleka mi še zdaj stoji v omari, ker s prvim čiščenjem ni šlo ven in po moje tudi več nikoli ne bo, AMPAK jaz sem se mela fenomenalno. Shiny happy person, lol)

btw., ti maš FB? Ne, kajne?

Eli, ja, birokracija se mi zdi, da je še najoblj mučna stvar pri vsem skupaj. Se spomnim D-jevega čakanja down.gif
Zakaj točno pa bi rada opravila to do 1.10.? Pozabla...

Jina, tudi sama bi mu povedala. Ob primernem trenutku seveda. Tvegaš neprijetne momente, ko se bosta spet srečala, lahko pa, da se stvar drugače obrne. Premisli, koliko se ti splača vse skupaj in kakšen človek si. Osebno ne rada živim v tistem "kaj bi bilo, če..."

Princes, to se meni konstantno dogaja. Si srečen v vezi, a v primeru, da oseb, ki je prej gojila neka čustva do tebe, najde koga drugega, postanem ljubosumna. Po premisleku sem ugotovla, da zato, ker smo ljudje po naravi lovci. Radi imamo pozornost, čutimo naklonjenost, ljubezen. Ne želimo tiste osebe, a prav tako ne želimo, da bi jo imel kdo drug, ker nam s tem prevzame čustva, ki jih je prej tisti človek gojil do nas.
Mogoče je pri tebi isto.

Zaspala sem kak malo dete, čas pa neusmiljeno beži. :s
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#11742 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86762 posts

Posted 28 August 2009 - 04:44 PM

Planet, on je zaprt vase na drugačen način - non stop se smeje, ful je zgovoren, zabaven itd., ampak da bi govoril o čustvih - ni šans. V vseh teh letih nisva minuto govorila o puncah, tipih, odnosih, ništa. ermm.gif Še kolegi so komaj izvlekli iz njega, da mu je ta sošolka všeč, s tem da takrat ni bil trezen. Mislim, da tudi še nobene ni mel.

Vem samo, da bom eksplodirala, če mu ne povem, kaj čutim. Hkrati me je pa tok strah njegove reakcije, da se sploh ne morem pripravit do tega. cry.gif Zakaj me ne more minit, in bit vse po starem, zakaj mora bit vse tok zakomplicirano. cry.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#11743 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32708 posts

Posted 28 August 2009 - 04:54 PM

QUOTE(Adriane @ 27. 8. 2009 - 23:26) View Post

Nikoli ne bom več tako goreče ljubila. Klinc pa vse skupaj...

kako poznam to... lahko samo rečem, da jaz tudi ne... cry.gif ne glede na vse
  • 0

#11744 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 28 August 2009 - 05:10 PM

Tok sm slabe volje, ker se že cel teden tok ne morm učit. Sploh ne morm pol ure normalno sedet za mizo, vse drugo me interesira, kr neki rišem pa sanjarim pa blablabla. Grozna sm sad.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#11745 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6801 posts

Posted 28 August 2009 - 05:31 PM

QUOTE(Adriane @ 28. 8. 2009 - 16:40) View Post

Eli, ja, birokracija se mi zdi, da je še najoblj mučna stvar pri vsem skupaj. Se spomnim D-jevega čakanja down.gif
Zakaj točno pa bi rada opravila to do 1.10.? Pozabla...

Baby on the way. Ker pol si ga ne predstavljam, take mičkenega ko hoče zizo vsaki 2 uri laugh.gif samega pustit za 5,6 ur. Bom že, sam bi blo ful lažje,če bi šlo do takrat, kar je teoretično in praktično nemogoče. Jezna sem nase, ker sem tak dolgo mučkala s to diplomsko, pa ker mi jo je mentorica več kot mesec popravljala zaradi kolektivnih dopustov.

• 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#11746 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 28 August 2009 - 05:44 PM

Štekam, ja. Jo bo treba verjetno malo zamrznit takrat. ermm.gif Beda, ko si že tak blizu, a hkrati tak daleč, ne po lastni zaslugi :s
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#11747 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6801 posts

Posted 28 August 2009 - 05:49 PM

Ja, beda. Pa bomo že biggrin.gif . OT:Mimogrede, moj fant hoče dati malemu ime po tvojem nicku, v moški obliki lol1.gif
  • 0

#11748 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 28 August 2009 - 05:51 PM

Good Lord, no! ohmy.gif cold.gif
Naj mu da raje Rožle ˇ-ˇ

• 0

Bruce Lee

d035.gif

#11749 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6801 posts

Posted 28 August 2009 - 05:57 PM

Jaz tudi tak pravim!
Če ne bo šlo drugače, računam na mukotrpen pogled v porodni sobi, vsa izmučena, ko z zadnjimi močmi rečem, a je lahko jure laugh.gif

• 0

#11750 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 28 August 2009 - 06:08 PM

QUOTE(Eli @ 28. 8. 2009 - 18:57) View Post

Jaz tudi tak pravim!
Če ne bo šlo drugače, računam na mukotrpen pogled v porodni sobi, vsa izmučena, ko z zadnjimi močmi rečem, a je lahko jure laugh.gif

Hahaha laugh.gif laugh.gif

• 0

#11751 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 28 August 2009 - 06:33 PM

Meni pa Adrijan ni tako slabo zvenece ime. ;) Samo, da ne bo Kai Jež. laugh.gif

QUOTE(Adriane @ 28. 8. 2009 - 17:40) View Post

Saj jaz tudi delam pizdarije, jih delem že popolnoma lucidna. Je bolj letelo na to, da ne zakomiram ali okrašujem okolico s vsebino svojega želodca. Never, ever. Včasih le na koga malo glavo naslonim, a to bolj zato, ker se rada stiskam biggrin.gif
Mam drugače tudi sama štorij na pretek, a jih nem sem gor pisala, ker se itak že pol foruma zgraža nad 3/4 dejanji, ki jih delim z vami, lol
Problem je v tem, da se izredno malokrat počutim slabo in pol mečem v sebe, če sem primerno razpoložena, vse, kar mi pride pod roke. Postanem še bolj shinny happy person kak sem, ljudje, ki pa takrat niso na istem planetu kot jaz, se pa zgražajo. (Letos poleti smo s kolegi vleteli na nek mega roj. dan v eno kočo, jaz pa oblečena v lepo, lepo, lepo, dolgo rumeno obleko. Napad na pivo, vino, rum in tekilo se je končal tako, da sem celo noč plesala in z obleko pometla celo kočo, polito z vinom, vodo in blatom, ker se je vmes brutalno vscalo, kar sploh opazla nisem (ena tistih naših super neviht, ko imajo plazovi svoj raj in veter lomi drevesa) hmm.gif. Bla siva do pasu. Obleka mi še zdaj stoji v omari, ker s prvim čiščenjem ni šlo ven in po moje tudi več nikoli ne bo, AMPAK jaz sem se mela fenomenalno. Shiny happy person, lol)

btw., ti maš FB? Ne, kajne?

Aja hehe, tako si mislila, no, meni tovrstna toleranca ni bila dana, prenesem marsikaj, ampak moram vseeno malo paziti. smile.gif
Ah, klasika, nevermind the ppl. :\ Si me spomnila na eno mojo zgodbo ravno tako iz ene koce, v zivo oranzni trenirki s (predolgimi) hlacnicami sem se s tremi kolegi pometala koco do jutra. Nikoli vec se nisem znebila crnine s hlacnic. biggrin.gif Na koncu smo imeli postroj v vojaski vod in tekanje ob komadu "Chain of fools" po koci gori, doli, naokoli lol.

Sam ti si res shiny happy clovek, tvoji posti mi vedno delujejo tako...mehko...rada te berem.

Imam FB, ampak nisem veliko gor. ZS. ;)

Princes, to se meni konstantno dogaja. Si srečen v vezi, a v primeru, da oseb, ki je prej gojila neka čustva do tebe, najde koga drugega, postanem ljubosumna. Po premisleku sem ugotovla, da zato, ker smo ljudje po naravi lovci. Radi imamo pozornost, čutimo naklonjenost, ljubezen. Ne želimo tiste osebe, a prav tako ne želimo, da bi jo imel kdo drug, ker nam s tem prevzame čustva, ki jih je prej tisti človek gojil do nas.
Mogoče je pri tebi isto.

Se strinjam, tudi sama sem prisla do podobnega spoznanja.

Zaspala sem kak malo dete, čas pa neusmiljeno beži. :s

Me too, kar zmanjkalo me je. yawn.gif

QUOTE(Jinadaze @ 28. 8. 2009 - 17:44) View Post

Planet, on je zaprt vase na drugačen način - non stop se smeje, ful je zgovoren, zabaven itd., ampak da bi govoril o čustvih - ni šans. V vseh teh letih nisva minuto govorila o puncah, tipih, odnosih, ništa. ermm.gif Še kolegi so komaj izvlekli iz njega, da mu je ta sošolka všeč, s tem da takrat ni bil trezen. Mislim, da tudi še nobene ni mel.

Vem samo, da bom eksplodirala, če mu ne povem, kaj čutim. Hkrati me je pa tok strah njegove reakcije, da se sploh ne morem pripravit do tega. cry.gif Zakaj me ne more minit, in bit vse po starem, zakaj mora bit vse tok zakomplicirano. cry.gif

Aha, en kolega, s katerim sva izgubila stike along the way, je bil taksen. Samo enkrat mi je govoril o svojih custvih in takrat seveda ni bil trezen.
My other self bi ti rekel, da mu vse povej, izgubiti nimas cesa, samo vem, da sama tega najbrz ne bi nikoli naredila, ker bi me bilo, tako kot tebe, prevec strah. Ceprav z leti sem postala pogumnejsa, dostikrat povem marsikaj in zraven pridam, da vem, da je neizvedljivo, ampak, da tako pac mislim/cutim.

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#11752 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 28 August 2009 - 06:59 PM

QUOTE(_Planet_ @ 28. 8. 2009 - 19:33) View Post

Meni pa Adrijan ni tako slabo zvenece ime. ;) Samo, da ne bo Kai Jež. laugh.gif
lol1.gif

Aja hehe, tako si mislila, no, meni tovrstna toleranca ni bila dana, prenesem marsikaj, ampak moram vseeno malo paziti. smile.gif
Prej si pisla o osmih pirih... Poznam Superman sindrom, ja ninja.gif Pol pa samo naenkrat klofuta...
Niti mačkov nimam, le rahlo dezorientiranost pa skozi kvasim neumnosti butl.gif Spomnem pa se še kaki 2 leti nazaj, da me je D moral dan po tovrstnih nočeh streči od zadaj in spredaj, mi kuhat, dobesedno hranit, nosit Rupurute, in če je naneslo, da je moral domov zaradi treningov, sem v agoniji, ležeč na postli, z iztegnjeno roko skozi solze moledovala: "Prosim, ne iteeeee!" lol1.gif Tega hvala bogu več ni. Užas...

Ah, klasika, nevermind the ppl. :\
Se v bistvu oni bolj obremenjuje z mano kak jaz z njimi. Marsikdo viha nos nad mano, a je hvala bogu mnogo mnogo več ljudi, ki se veselijo moje družbe.
Si me spomnila na eno mojo zgodbo ravno tako iz ene koce, v zivo oranzni trenirki s (predolgimi) hlacnicami sem se s tremi kolegi pometala koco do jutra. Nikoli vec se nisem znebila crnine s hlacnic. biggrin.gif Na koncu smo imeli postroj v vojaski vod in tekanje ob komadu "Chain of fools" po koci gori, doli, naokoli lol.
Milsim, da bo moja obleka doživela enako bridek konec cry.gif
Postroj lol1.gif

Sam ti si res shiny happy clovek, tvoji posti mi vedno delujejo tako...mehko...rada te berem.
Hvala enako ˇ-ˇ
Imam FB, ampak nisem veliko gor. ZS. ;)
Sem jaz zato toliko več, lol
Se strinjam, tudi sama sem prisla do podobnega spoznanja.

Šele kasneje sem vidla, da je Princes tak že sama prišla do tega spoznanja. Grozni smo, grozni. Vse bi meli ninja.gif
Aha, en kolega, s katerim sva izgubila stike along the way, je bil taksen. Samo enkrat mi je govoril o svojih custvih in takrat seveda ni bil trezen.
My other self bi ti rekel, da mu vse povej, izgubiti nimas cesa, samo vem, da sama tega najbrz ne bi nikoli naredila, ker bi me bilo, tako kot tebe, prevec strah. Ceprav z leti sem postala pogumnejsa, dostikrat povem marsikaj in zraven pridam, da vem, da je neizvedljivo, ampak, da tako pac mislim/cutim.
Word.
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#11753 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 28 August 2009 - 07:01 PM

QUOTE(_Planet_ @ 28. 8. 2009 - 16:05) View Post

Eh, ljudje. cry1.gif *sigh*

Princeska, dobro si napisala "da si zameris taksne reakcije, ceprav so samo v tebi, potiho", jaz imam enake probleme. Vse se me dotakne, vse premlevam, ne morem si prepreciti dolocenih custev, kaj naj. Pojma nimam.

Mogoče je pri tebi isto.

Ma ja, sej imata prav... sploh Adriane, ti si to zelo dobro napisala. Ampak res sm kr malce huda nase. Ker me potem taak stvar žre, čeprav je čist brezpomensko, da me.
  • 0

#11754 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46179 posts

Posted 28 August 2009 - 07:04 PM

Jaz se včasih ob vaših prigodah in čaganju počutim ko stara omika. oops.gif

• 0

#11755 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 28 August 2009 - 07:18 PM

Kalypso, ti si prevelik ziheraš za take razvrate. Tudi taki so potrebni, drugače bi vladala anarhija wink.gif

Če ničesar ne pogrešaš, je itak ok, tako kot je. Smo pač različni. Problem bi bil, če bi imela občutek, da se svet vrti brez tebe.

Jaz si pa včasih želim, da bi bla bolj "omikana", oz. da bi se znala obnašat situacijam "primerno". Tak pa grem recimo ven lepo oblečena, začujem npr. Pantero ali kaj podobno norega, pa že razpuščam lase in popolnoma pozabljam, da morda slamanje in dretje v takratni opravi ne zgleda najbolj normalno lart.gif Ja, včasih si res želim, da bi mela kaki zvonec vgrajen ermm.gif

• 0

Bruce Lee

d035.gif

#11756 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46179 posts

Posted 28 August 2009 - 07:31 PM

Hehe, z obema nogama trdno na tleh. Verjetno sta tak najbolj zadovoljna mama in ata, da sem taka. smile.gif Niti ne pogrešam tega čaganja, no včasih že, ampak to ni ravno pogosto. Meni je dovolj enkrat dvakrat na leto, da grem ven, se znorim napijem. Problem je le, da takrat sploh v zadnjem letu, ko bi šla kam navadno nimam s kom za it, ker sem s puncami s katerimi smo včasih hodile ven čist zgubila stike, s temi katerimi se zdaj družim, pa nekak ni pravo vzdušje. Se vse ustavi pri enem koktejlu v Cantanteju, pol pa gre vsaka svojo pot domov. Z ostalimi kolegi, s katerimi se sicer ful dobro razumem, pa mi nekak ni za hodit ven, ker so navadno vsi poparčkani, jaz pa se brez svojega res čudno počutim. Sem bila enkrat tak, pa sem hitro pobegnila domov.
  • 0

#11757 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 28 August 2009 - 07:31 PM

QUOTE(žabica @ 28. 8. 2009 - 16:56) View Post

Joj ne vem ka nj nardim. Vem pa da mi bo ful zamerila. In unedve tudi hmm.gif hmm.gif hmm.gif

Jaz bi ti tudi zamerila. oops.gif Ne maram, da se z ljudmi nekaj zmenim, pa me potem pustijo na cedilu. Sicer ne vem, za kaj se gre pri vsej stvari in koliko je pomembna, ampak vseeno. Od svojih bliznjih pricakujem, da se drzijo domenjenih stvari, ker jaz si vedno vnaprej prilagodim urnik tako, da je se cas za tisto, za kar sem se zmenila. Drugace se raje ne dogovarjam. Ne maram utekocinjenih odnosov, ko je danes eno, jutri drugo, cez tri dni pa tretje.
Ceprav po drugi strani pa...ta svet se tako vrti, da, ce ne poskrbis sam zase in za svoje interese, hitro potones. Skrbi za svoje interese se se ucim, zato me najbrz ni dobro poslusati.

• 0

#11758 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 28 August 2009 - 07:49 PM

QUOTE(Adriane @ 28. 8. 2009 - 19:59) View Post

Prej si pisla o osmih pirih... Poznam Superman sindrom, ja ninja.gif Pol pa samo naenkrat klofuta...
Niti mačkov nimam, le rahlo dezorientiranost pa skozi kvasim neumnosti butl.gif Spomnem pa se še kaki 2 leti nazaj, da me je D moral dan po tovrstnih nočeh streči od zadaj in spredaj, mi kuhat, dobesedno hranit, nosit Rupurute, in če je naneslo, da je moral domov zaradi treningov, sem v agoniji, ležeč na postli, z iztegnjeno roko skozi solze moledovala: "Prosim, ne iteeeee!" lol1.gif Tega hvala bogu več ni. Užas...

Se v bistvu oni bolj obremenjuje z mano kak jaz z njimi. Marsikdo viha nos nad mano, a je hvala bogu mnogo mnogo več ljudi, ki se veselijo moje družbe.Milsim, da bo moja obleka doživela enako bridek konec cry.gif

Mhm, takrat smo se ves vecer salili na temo Superman, bolj smo se salili, bolj sem postajala on. ninja.gif Vidis, mackov pa tudi jaz nimam, neumnosti kvasim, da. Zadnje case se odvajam od posiljanja "pijanih SMSov". Drugi dan namrec ni smesno.
Haha prosim ne it. smile.gif Pri naju je na sreco tako, da poba kuha in je ze navajen, da me tudi v "normalnih" okoliscinah nahrani, ker, ce caka name, hrane ni sploh. Kuha mi je huda izguba casa in sem skoraj raje lacna kot, da si kaj prevec vrtim za stedilnikom. smile.gif
Tocno tako, tisti, ki me dobro poznajo, se radi objamejo z menoj v taksnih trenutkih. laugh.gif Ostali pa naj bezijo, it wasn't meant to be.

Hvala enako ˇ-ˇ

O hvala, jaz sem imam sicer za trdo in odljudno, ampak me veseli, da kdo med vrsticami najde tudi mojo "lepso" plat. ;)

Šele kasneje sem vidla, da je Princes tak že sama prišla do tega spoznanja. Grozni smo, grozni. Vse bi meli ninja.gif

True, true. *sigh*

QUOTE(Adriane @ 28. 8. 2009 - 20:18) View Post

Če ničesar ne pogrešaš, je itak ok, tako kot je. Smo pač različni. Problem bi bil, če bi imela občutek, da se svet vrti brez tebe.

Jaz si pa včasih želim, da bi bla bolj "omikana", oz. da bi se znala obnašat situacijam "primerno". Tak pa grem recimo ven lepo oblečena, začujem npr. Pantero ali kaj podobno norega, pa že razpuščam lase in popolnoma pozabljam, da morda slamanje in dretje v takratni opravi ne zgleda najbolj normalno lart.gif Ja, včasih si res želim, da bi mela kaki zvonec vgrajen ermm.gif

Podpis! Kalypso, vsak ima svoje veselje, veselij pa je toliko, kolikor je ljudi. ;)

Moj zvonec je poba, ce je poleg in me zacne grdo gledati. ninja.gif Ceprav mu dostikrat ocitam, da je zavrt, jaz pa se moram nekje znoreti. Taksna pac sem. Na sreco imava nekaj prijateljev, s katerimi smo na isti valovni dolzini, pa poba ima sorodnike v Beli Krajini, s katerimi se vedno dobro zabavamo.

• 0

#11759 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86762 posts

Posted 28 August 2009 - 07:52 PM

QUOTE(_Planet_ @ 28. 8. 2009 - 17:33) View Post
dostikrat povem marsikaj in zraven pridam, da vem, da je neizvedljivo, ampak, da tako pac mislim/cutim.

Očitno sem jaz res tko optimistična (naivna?), da se mi le ne zdi tko neizvedljivo. mellow.gif

Pa ko bova naslednjič na plaži, mu bom vrgla telefon v Ljubljanico, ko sem že zbrala jajca, da bi ga poklicala, je spet nedosegljiv. verymad.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#11760 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46179 posts

Posted 28 August 2009 - 08:00 PM

Vrat mu bom zadrgnila. Zamudil je tisti vlak na katerega je hotel, zdaj pa ne ve, če bo s tem na katerem je ujel drugega, ki ga bo pripeljal domo. Jojjjjj. Samo zato, ker se je spravil 5 min pred zdajci pakirat.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users