Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#11721 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 27 August 2009 - 08:22 PM

mhm poznam tudi ta izraz smile.gif rezultat je vedno enak biggrin.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

• Guests

Posted 27 August 2009 - 08:22 PM

Ugotovila sem, da se zadnje par dni počutim in obnašam kot sveže zaljubljena petnajstletnica, čeprav že dolgo nisem več ne eno, ne drugo. Ampak... I enjoy it.
  • 0

#11723 Peteršilj

Peteršilj

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1355 posts

Posted 27 August 2009 - 09:43 PM

Mika me, da bi si naročila nekaj kozmetike pri e.l.f.-u pa saj u bistvu nič ne rabim, ampak če sem si že dala delat kreditno kartico, naj bo vsaj uporabna twisted.gif
  • 0
Never be embarrassed about something you like.

#11724 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12166 posts

Posted 27 August 2009 - 10:03 PM

Naroči, itak je ful poceni. sleep.gif To v bistvu še prišparaš!
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#11725 Peteršilj

Peteršilj

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1355 posts

Posted 27 August 2009 - 10:06 PM

Saj bom biggrin.gif Verjetno jutri, čakam da mi še prijateljica pošlje svoj seznam stvari, ki jih želi wink.gif
  • 0
Never be embarrassed about something you like.

#11726 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26185 posts

Posted 27 August 2009 - 10:07 PM

ene 6 sem jih spila v časovnem obdobju 20 minut... Lepe rožce so ble... biggrin.gif
  • 0

#11727 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 27 August 2009 - 10:26 PM

Planetkin nasvet o počasnem pitju je smotrno upoštevat, da biggrin.gif Čeprav sem jaz res zadnja oseba, ki bi lahko "pridigala" o tem wacko.gif Se mi zdi, da sem imuna na toksikante. Včasih mam občutek, da me nič ne more položit wacko.gif

Spet sva nekak vzpostavila kontakt z bivšim oz. sem ga dovolila vstpostavit, no. Zdaj mi je že 2 dni zapored pisal z igrišča, če pridem z njim na gol brcat in se malo rekreirat, sproščat kot sva to delala vsa leta poprej. Odklonla, ker sem v Lj, a mu tega nisem povedala, ker me je zanimalo, kolikokrat bo še iskal mojo družbo sad.gif

Tak me mede s svojimi občasnimi dotiki, komplimenti, skrbjo, pozornostjo. Zadnjič sem si po dooooolgem času spet dovolila zajokati. Tak sem ga pogrešala, ko sem prišla domov z naključnega srečanja, kjer se je tudi njemu jasno videlo, da mu ni vseeno.

Nikoli ne bom več tako goreče ljubila. Klinc pa vse skupaj...
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#11728 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 27 August 2009 - 11:24 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 27. 8. 2009 - 23:07) View Post

ene 6 sem jih spila v časovnem obdobju 20 minut... Lepe rožce so ble... biggrin.gif

Hoho Ančka! ohmy.gif smile.gif Jaz se ponavadi pri tretjem/cetrtem ustavim, pa se imam za precej imuno na alkohol. Sicer se obcasno precenim z osmimi velikimi pivi v (pre)kratkem casu, ampak pustimo to. ph34r.gif

QUOTE(Adriane @ 27. 8. 2009 - 23:26) View Post

Včasih mam občutek, da me nič ne more položit wacko.gif

Tako sem jaz zmotno mislila in lovila svojega poba v kolicini popitih piv (glej zgoraj), koncalo se je bezanjem ljudi, ki sem jih ogovarjala na javnem prostoru in kasneje, ko sem se ob konkretnem podpiranju kolegov po nekaj zavitih ulicah komaj privlekla domov - z druzenjem z WC skoljko all night long. wacko.gif

Ostali del tvojega posta mi je pa cry1.gif

• 0

#11729 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 28 August 2009 - 01:22 AM

Jaz se še kar sestavljam od te Anglije...Pa nazaj bi šla. cry.gif
  • 0

#11730 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86762 posts

Posted 28 August 2009 - 10:52 AM

Zmedena sem, sploh ne vem, kaj naj si mislim, rečem, naredim.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#11731 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6801 posts

Posted 28 August 2009 - 11:29 AM

Zvedla, da mi itak ne bo ratalo do 1.oktobra diplomirat...ker čakaš na zagovor po 45 dni. Sploh zdaj ko je gužva. Fucking shit wacko.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#11732 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 28 August 2009 - 11:29 AM

@Jinadaze: Jaz bi mu vseeno povedala kaj čutiš. No vsaj sama sem taka, da raje tvegam in mu povem, kot pa se še ne vem koliko časa sprašujem kaj bi bilo če...
  • 0

#11733 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4312 posts

Posted 28 August 2009 - 11:45 AM

QUOTE(Eli @ 28. 8. 2009 - 12:29) View Post

Zvedla, da mi itak ne bo ratalo do 1.oktobra diplomirat...ker čakaš na zagovor po 45 dni. Sploh zdaj ko je gužva. Fucking shit wacko.gif

Amm vse je odvisno od tvojega mentorja. On pokliče in sestavi komisijo, tak da se z njim zmeni. Meni je rekla, ko imam gotovo diplomsko ona samo pokliče še dva, ki bi imela čas takrat in to je to. Ko oddaš diplomsko v referat in vsa potrdilam, imaš lahko že naslednji dan zagovor. Ampak vse je odvisno od mentorja, ker eni imajo fiksne datume do kdaj morš oddat diplomsko, da lahko zagovarjaš v določenem obdobju, eni pa pač sproti to delajo.
  • 0

#11734 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 28 August 2009 - 12:01 PM

O fak, jst se počutm tok neumno, bedno, grdo, sebično... V enega tipa sem bila pred leti res noro noro zaljubljena, samo pač nisva mogla bit skupaj zaradi razdalje-takrat smo bli itak brez izpitov in podobnega. Ljubezen je bla obojestranska in sva se dobivala na vsake tolk k sm šla jst k sorodnikom za več tednov na počitnice. Tud potem sva stike ohranila, ampak sva seskupaj odločila, da itak to nikamor ne pelje in da bova le prijatelja. Vmes sva se slišala čist prijateljsko-če izzvzamem določene čustvene izpade, ko sm ga klicala čist pijana al pa na robu samote in podobno...
Letos sm se izognila najinemu srečanju...

No v glavnem, jst mam itak že 2 leti fanta, ki ga mam ful ful rada, tud vmes sm bla v krajših zvezah, on tudi. Sam to so ble res une otročje fore. No in zdej je pa on dobil bolj resno punco, luštno bejbo, in je moj čustveni odziv na to tok neposrečen. Sploh ne morm konstruktivno reagirat nazaj-ljubosumna sm, ja. Mal mu zamerim, da se nič več ne slišva, mal mu zamerim, da ni več okoli mene pozornosti. Sej logično, da je ni-ne sme je biti. Lažje mi je, če se popolnoma nič ne slišva. Ampak po drugi str. pa... Privoščim mu srečo, vse, sam vseeno je zraven še tok grenek priokus.

Kr mal si zamerim za take reakcije. Sej so potiho-samo v meni, a kljub temu... ermm.gif Sploh se ne morm razumet. Mogoče zato, ker je šlo za neizživeto obojestr. ljubezen?
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#11735 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86762 posts

Posted 28 August 2009 - 12:01 PM

QUOTE(vrana @ 28. 8. 2009 - 10:29) View Post
@Jinadaze: Jaz bi mu vseeno povedala kaj čutiš. No vsaj sama sem taka, da raje tvegam in mu povem, kot pa se še ne vem koliko časa sprašujem kaj bi bilo če...

Saj bi, ampak ima on očitno strah pred tem, da bi bil kdaj sam z mano. huh.gif No, zdaj vsaj vem, kakšna je situacija s sošolko, to sploh ni zveza.

• 0

― V. Van Gogh

#11736 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6801 posts

Posted 28 August 2009 - 12:10 PM

Bellini, pri nas ni tak. Mentor nima nič s tem. Je cela procedura, ki je na PF recimo ni. Tudi mentor ne sestavlja komisije. Mentorjevo delo se konča, ko v elektronskem sistemu odkljuka, da diplomska za tehnični pregled. Potem daš v tehnični pregled, ki traja - če imaš srečo 1 teden. Potem jo moraš oddat elektronsko preko sistema, in potem še fizično v referat. In od tega trenutka dalje, se šteje 45 dni ko dobiš datum. Med letom, gre hitro skozi, zdaj jeseni pa se kar čaka.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#11737 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 28 August 2009 - 12:37 PM

QUOTE(Jinadaze @ 28. 8. 2009 - 13:01) View Post

Saj bi, ampak ima on očitno strah pred tem, da bi bil kdaj sam z mano. huh.gif No, zdaj vsaj vem, kakšna je situacija s sošolko, to sploh ni zveza.

No, sej pol pa kul, če ni zveza! smile.gif Na samem ga boš pa že enkrat dobila..
  • 0

#11738 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86762 posts

Posted 28 August 2009 - 01:11 PM

Mislim da je razlog, zakaj nista zares skupaj, samo ona. mellow.gif Najraje bi vidla, da bi me minilo tok hitro, kot me je zagrabilo. On je povrh vsega še ful introvertiran, res nikoli ne pokaže nič.
  • 0

― V. Van Gogh

#11739 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 28 August 2009 - 03:05 PM

Eh, ljudje. cry1.gif *sigh*
Jina na temo introvertiranosti: pred kratkim sem sla na pijaco s kolegoma, ki me dostikrat pokliceta za druzenje potem pa jaz govorim, onadva pa "mhm, aha, ehe, hehe" ... it can go on for hours. Pred casom sem se odlocila, da ne bom vec dvorni norcek in tista, ki skrbi, da ne nastane neprijetna tisina. In gremo spet na pijaco in sem bila tiho, cakala, da bo kdo nacel KAKRSNOKOLI temo. In ne, nisem docakala...koncalo se je z megasuperfakinzavzetim opazovanjem otrok na bliznjem igriscu. huh.gif mellow.gif

Princeska, dobro si napisala "da si zameris taksne reakcije, ceprav so samo v tebi, potiho", jaz imam enake probleme. Vse se me dotakne, vse premlevam, ne morem si prepreciti dolocenih custev, kaj naj. Pojma nimam.

• 0

#11740 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 28 August 2009 - 03:56 PM

mad.gif mad.gif

S sošolkami smo se menile d gremo na snemanje oddaje in so nas zdj obvestil d lahko pridemo to nedeljo. In jaz sem se odločila d grem 7.9 (skoraj čist odločila) na izpit. Se pravi ne gre snemanje in učenje skup. Ker potem bi mi šla cela nedela v nč. Pa še v soboto me ni doma, ker gremo v hribe. In sedaj je ena sošolka ful jezna name d smo se zmenle in sem zahinavla. Une druge dve sploh ne vejo d oklevam če grem. Ampak Do tega izpita mam tak odpor in mi je res grozn it, in vse najhujše. K je ful težak.
Vem d sem zajebala, sam nism mogla vedt d bo ta izpit in snemanje tak blizu. In zdj mi pravi sošolka d mam itk dost časa če se začnem v pon. učit. Joj ne vem ka nj nardim. Vem pa da mi bo ful zamerila. In unedve tudi hmm.gif hmm.gif hmm.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users