Spovednica
Posted 27 August 2009 - 08:22 PM
Posted 27 August 2009 - 08:22 PM
Posted 27 August 2009 - 09:43 PM
Mika me, da bi si naročila nekaj kozmetike pri e.l.f.-u pa saj u bistvu nič ne rabim, ampak če sem si že dala delat kreditno kartico, naj bo vsaj uporabna
Posted 27 August 2009 - 10:03 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 27 August 2009 - 10:06 PM
Saj bom
Posted 27 August 2009 - 10:07 PM
Posted 27 August 2009 - 10:26 PM
Spet sva nekak vzpostavila kontakt z bivšim oz. sem ga dovolila vstpostavit, no. Zdaj mi je že 2 dni zapored pisal z igrišča, če pridem z njim na gol brcat in se malo rekreirat, sproščat kot sva to delala vsa leta poprej. Odklonla, ker sem v Lj, a mu tega nisem povedala, ker me je zanimalo, kolikokrat bo še iskal mojo družbo
Tak me mede s svojimi občasnimi dotiki, komplimenti, skrbjo, pozornostjo. Zadnjič sem si po dooooolgem času spet dovolila zajokati. Tak sem ga pogrešala, ko sem prišla domov z naključnega srečanja, kjer se je tudi njemu jasno videlo, da mu ni vseeno.
Nikoli ne bom več tako goreče ljubila. Klinc pa vse skupaj...
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

opera_volgae_malek
Posted 27 August 2009 - 11:24 PM
ene 6 sem jih spila v časovnem obdobju 20 minut... Lepe rožce so ble...
Hoho Ančka!
Včasih mam občutek, da me nič ne more položit
Tako sem jaz zmotno mislila in lovila svojega poba v kolicini popitih piv (glej zgoraj), koncalo se je bezanjem ljudi, ki sem jih ogovarjala na javnem prostoru in kasneje, ko sem se ob konkretnem podpiranju kolegov po nekaj zavitih ulicah komaj privlekla domov - z druzenjem z WC skoljko all night long.
Ostali del tvojega posta mi je pa
Posted 28 August 2009 - 01:22 AM
Posted 28 August 2009 - 10:52 AM
Zmedena sem, sploh ne vem, kaj naj si mislim, rečem, naredim.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 28 August 2009 - 11:29 AM
Zvedla, da mi itak ne bo ratalo do 1.oktobra diplomirat...ker čakaš na zagovor po 45 dni. Sploh zdaj ko je gužva. Fucking shit
Posted 28 August 2009 - 11:29 AM
Posted 28 August 2009 - 11:45 AM
Zvedla, da mi itak ne bo ratalo do 1.oktobra diplomirat...ker čakaš na zagovor po 45 dni. Sploh zdaj ko je gužva. Fucking shit
Amm vse je odvisno od tvojega mentorja. On pokliče in sestavi komisijo, tak da se z njim zmeni. Meni je rekla, ko imam gotovo diplomsko ona samo pokliče še dva, ki bi imela čas takrat in to je to. Ko oddaš diplomsko v referat in vsa potrdilam, imaš lahko že naslednji dan zagovor. Ampak vse je odvisno od mentorja, ker eni imajo fiksne datume do kdaj morš oddat diplomsko, da lahko zagovarjaš v določenem obdobju, eni pa pač sproti to delajo.
Posted 28 August 2009 - 12:01 PM
Letos sm se izognila najinemu srečanju...
No v glavnem, jst mam itak že 2 leti fanta, ki ga mam ful ful rada, tud vmes sm bla v krajših zvezah, on tudi. Sam to so ble res une otročje fore. No in zdej je pa on dobil bolj resno punco, luštno bejbo, in je moj čustveni odziv na to tok neposrečen. Sploh ne morm konstruktivno reagirat nazaj-ljubosumna sm, ja. Mal mu zamerim, da se nič več ne slišva, mal mu zamerim, da ni več okoli mene pozornosti. Sej logično, da je ni-ne sme je biti. Lažje mi je, če se popolnoma nič ne slišva. Ampak po drugi str. pa... Privoščim mu srečo, vse, sam vseeno je zraven še tok grenek priokus.
Kr mal si zamerim za take reakcije. Sej so potiho-samo v meni, a kljub temu...
Posted 28 August 2009 - 12:01 PM
Saj bi, ampak ima on očitno strah pred tem, da bi bil kdaj sam z mano.
― V. Van Gogh
Posted 28 August 2009 - 12:10 PM
Posted 28 August 2009 - 01:11 PM
― V. Van Gogh
Posted 28 August 2009 - 03:05 PM
Jina na temo introvertiranosti: pred kratkim sem sla na pijaco s kolegoma, ki me dostikrat pokliceta za druzenje potem pa jaz govorim, onadva pa "mhm, aha, ehe, hehe" ... it can go on for hours. Pred casom sem se odlocila, da ne bom vec dvorni norcek in tista, ki skrbi, da ne nastane neprijetna tisina. In gremo spet na pijaco in sem bila tiho, cakala, da bo kdo nacel KAKRSNOKOLI temo. In ne, nisem docakala...koncalo se je z megasuperfakinzavzetim opazovanjem otrok na bliznjem igriscu.
Princeska, dobro si napisala "da si zameris taksne reakcije, ceprav so samo v tebi, potiho", jaz imam enake probleme. Vse se me dotakne, vse premlevam, ne morem si prepreciti dolocenih custev, kaj naj. Pojma nimam.
Posted 28 August 2009 - 03:56 PM
S sošolkami smo se menile d gremo na snemanje oddaje in so nas zdj obvestil d lahko pridemo to nedeljo. In jaz sem se odločila d grem 7.9 (skoraj čist odločila) na izpit. Se pravi ne gre snemanje in učenje skup. Ker potem bi mi šla cela nedela v nč. Pa še v soboto me ni doma, ker gremo v hribe. In sedaj je ena sošolka ful jezna name d smo se zmenle in sem zahinavla. Une druge dve sploh ne vejo d oklevam če grem. Ampak Do tega izpita mam tak odpor in mi je res grozn it, in vse najhujše. K je ful težak.
Vem d sem zajebala, sam nism mogla vedt d bo ta izpit in snemanje tak blizu. In zdj mi pravi sošolka d mam itk dost časa če se začnem v pon. učit. Joj ne vem ka nj nardim. Vem pa da mi bo ful zamerila. In unedve tudi
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users