Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#11701 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29978 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 26 August 2009 - 07:47 PM

ta teden bi se najraje zložila v škatlo pa se nekam poslala. laugh.gif čudni dnevi so .... skos sem živčna&tečna. pa čist preveč prijazna sem - dons T. ni nardila takorekoč nič za službo v 4ih urah, od tega sem ji jaz eno uro pisala neko prošnjo za študij .... mislim, saj mi res ni problem pomagat pa to in vem, da ceni, da sem si vzela čas, ampak vseen .... mal več interesa pa prizadevnosti bi pa lahko pokazala, sej je ne plačujemo, da u luft gleda ..... meni pa te extra ure ne bo nihče plačal ....
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#11702 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5209 posts

Posted 26 August 2009 - 09:23 PM

Sprobala kolo in je super. Zdj sm pa zmatrana in grem ajat. gud najt.

edit: ups, v napačni temi sm. se kesam in opravičujem, sam se mi ne da premaknt.
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#11703 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 August 2009 - 10:50 PM

Prav sita sem že vsega debilnega govna ... torej 99% vseh zagovedanih ljudi.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#11704 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86762 posts

Posted 27 August 2009 - 06:46 AM

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, naj me nekdo ustreli, drugače bom jaz njega! cry.gif cry.gif

Že dva mesca hodi s sošolko, pa to včeraj sploh nisem zvedla od njega, ampak od najine kolegice. Pizda, a je tok težko povedat, al kaj? cry.gif Jaz to žensko poznam, in sta mi delovala kot brat in sestra, baje je skos tko. In pol še zvem od te kolegice, da sem mu že dolgo všeč, ampak si ni upal nič rečt/nardit, ker mu nikoli nisem dajala kakšnih znakov. Saj mu jih res nisem, ampak ... Again - a je tok težko povedat, če ti je nekdo par let všeč, sploh ne štekam tega. A bi se res mogla obešat po njem?

Zdaj sploh ne vem, kaj naj mu rečem, včeraj sem glumila, da nič ne vem. Če res ne bi, bi mu direkt povedala, tko je šlo pa vse v k. cry.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#11705 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 27 August 2009 - 08:50 AM

cry.gif Štala.

A on ti pa res ni nikoli namignil, da bi mu bila všeč? Nisi nikoli tega videla v njegovih očeh, majhno iskrico in poseben nasmeh? (jao, kakšne pišem, kaj mi je? blink.gif )

Škoda, ne vem kaj se da sedaj narediti, malo pej bi morala na tisto pivo, dve , petnajst. cool.gif wink.gif

Včeraj sem se eno uro pogovarjala z nekom po telefonu in ne povem s kom. sleep.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#11706 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 27 August 2009 - 10:04 AM

Jina ves, da se dostikrat vprasam, koliko taksnih zvez nam ni bilo "usojenih", samo zato, ker nista ne en ne drugi nicesar naredila.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#11707 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86762 posts

Posted 27 August 2009 - 12:16 PM

^^Ja. sad.gif

QUOTE(Kinky @ 27. 8. 2009 - 7:50) View Post
A on ti pa res ni nikoli namignil, da bi mu bila všeč? Nisi nikoli tega videla v njegovih očeh, majhno iskrico in poseben nasmeh?

Kaj pa vem, meni itak do pred kratkim ni bil všeč v tem smislu. Mi je pač potegnilo med tem, ko se skoraj dva mesca nisva videla. Pa od njega bi pričakovala, da pove direktno, ker tak pač je. Danes gremo spet ven, ker nimam potrpljenja stat stvari pri miru. Čeprav verjetno bojo. ermm.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#11708 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 27 August 2009 - 12:40 PM

fant mi gre na živce totalno, ko je nekaj kar slabe volje in potem posledično to slabo voljo prenese na mene....in meni iz sicer čist lepega dne spremeni v drek vse skupaj...
pa non stop eno ter isto.kak je bedno tu živet, med tem debilnim folkom...ja pol pa idi nekam pa mi daj mir,ker jaz sem čist ok dokler mi ti ne uničiš dneva
evil.gif evil.gif evil.gif evil.gif evil.gif mad2.gif rpg.gif rpg.gif rpg.gif rpg.gif sniper.gif
  • 0

#11709 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 27 August 2009 - 02:24 PM

Še en rok je rapisan (7.9.) in ne vem če bi šla hmm.gif hmm.gif po eni strani me je strah , k je zajeban izpit. in ne vem če mam dost časa cry.gif sad.gif

Dont now what to do???
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#11710 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46179 posts

Posted 27 August 2009 - 03:12 PM

Žabica, poskusit ni greh. wink.gif

Mene tak glava boli, da se mi zdi, da mi jo bo razneslo. Pa še za eno pijačko sem se zmenla, ki je ne morm odpovedat.
  • 0

#11711 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17718 posts

Posted 27 August 2009 - 03:43 PM

Spovedujem se, da mi ni jasno, kako da teh tem v Dogaja se mi sploh povohala nisem. wacko.gif
Sicer pa, malo obupujem ker se šolske počitnice končujejo. Pač z jesenjo pridejo skrbi, stres itd. Še sploh zato, ker vstopam v 3. letnik in se bodo štele vse ocene za naprej. Letos in naslednje leto se moram RES trudit, če hočem osnovne pogoje za medicino izpolnit. wacko.gif
In tudi jaz sem shoppaholic, na bančnem računu imam točno 3.60€, v denarnici samo nek drobiž, do 10. septembra pa moram vsaj še položnico za si.mobil plačat rolleyes.gif sicer dobim še nekaj malega, ker pomagam doma. Jezi me, ker letos nisem dobila nobenega šihta evil.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#11712 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 27 August 2009 - 03:48 PM

Grozno grmi blink.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#11713 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17718 posts

Posted 27 August 2009 - 03:52 PM

Kod?? blink.gif
Pri nas je sonce in vroče k pr norcih.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#11714 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 27 August 2009 - 03:52 PM

Žabica je nekje bolj z vzhoda, ce se ne motim. ;) Tu tudi zge. Spet prevec.

Kljub temu, da me ne pritegnejo skoraj noben film, nadaljevanka ali serija in kljub temu, da ne gledam skoraj nic TV, da ne hodim v kino in, da divx & co. niso moja strast, si pa vseeno vzamem cas smile.gif in ob 1h zjutraj gledam X-Files na TV3. Nekaj je na tej nadaljevanki, vedno me uspe zamotiti, ze od nekdaj. biggrin.gif
  • 0

#11715 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26185 posts

Posted 27 August 2009 - 03:57 PM

Dolenjska/Posavje, če se ne motim. Pri nas je ploha. http://meteo.arso.go.../sl/app/webmet/ radarska slika padavin pove vse biggrin.gif
  • 0

#11716 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 27 August 2009 - 04:16 PM

Posavje- Krško(okolica)..
Sj je pr nas tud blo ful sončno in je že takrat grmelo....zdj je pa vse črno in treska...jojj.. upam d nebokaj hujšga!!
  • 0

#11717 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 27 August 2009 - 05:50 PM

A Posavje OK, si bom zapomnila. smile.gif Ne vem, zakaj sem mislila, da si nekje okoli Celja doma. smile.gif
  • 0

#11718 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26185 posts

Posted 27 August 2009 - 07:03 PM

Moj piki je danes naredil nekaj čudovitega. Predstavil me je slammerju. I like it wub.gif
And I'm drunk blush2.gif
  • 0

#11719 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 27 August 2009 - 07:24 PM

lol1.gif

Ne vem, zakaj mi je tako smesno, najbrz, ker sem uletela ravno s "Problemov" sem in preberem tvoj post, kar tako na en xy dan, sredi tedna, osvezujoce LOL. smile.gif
Pa ja..pazi se tekile in slammerjev, ko sem prvic zvrnila ene tri runde tekile sem koncala oblecena in obuta v postelji, dec me je potem nespomnimsekdajinnekako sezul, slekel in pokril, k sebi sem prisla drugi dan opoldne. biggrin.gif

• 0

#11720 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17135 posts

Posted 27 August 2009 - 07:38 PM

Mi pa slemmerjem pravimo bumi biggrin.gif in ja, znajo biti zelo zahrbtni
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users