Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36404 replies to this topic

#11701 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14561 posts

Posted 23 February 2009 - 09:07 AM

QUOTE(Kalypso @ 22. 2. 2009 - 19:01) View Post

Ja to mislim ja. Hvala. smile.gif Ker v Grazu npr. ni železniške povezave z letališčem, pa me je zanimalo ali je na Dunaju enako.

Je pa v grazu bus, ki gre izpred zelezniske postaje.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#11702 čebelica-maja

čebelica-maja

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 199 posts

Posted 23 February 2009 - 01:16 PM

razmišlam o nakupu tv kartice..vendar ne vem nič kaj dosti o tem oops.gif ..pa bila hvaležna če bi mi kdo kaj povedel/svetoval smile.gif

hvala
  • 0

#11703 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 23 February 2009 - 02:11 PM

QUOTE(*simoncy* @ 23. 2. 2009 - 0:16) View Post

Zanima me, kje je kaj pustovanje, kak žur v torek - v Ljubljani? Vem, da je v Rožni nekaj... ampk kaj pa drugod? Recimo v centru, bežigradu....

Bachus, Emonska, KMŠ
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#11704 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 23 February 2009 - 11:15 PM

Potrebovala bi številko kakšnega dobrega PRIVAT (ok, ali oboje, pač privat / koncesijo) ZOBARJA v LJUBLJANI.

Hvala če katera ve! thanks.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#11705 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 23 February 2009 - 11:19 PM

Jaz bi pa potrebovala kakšnega dobrega zobarja v Lj. na koncesijo.
  • 0

#11706 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 24 February 2009 - 12:31 AM

Evo še eno vprašanje na pustno temo, odgovor bi pa čimprej rabila: kje v centru je kkšna prodajalna prav s pustnimi zadevami? Ali pa vsaj, da se da dobit kkšna mačja ušeska ali kaj podobnega tongue.gif wink.gif
  • 0
Veselje do življenja je, ženske, za nas najlepše ličilo!

#11707 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17752 posts

Posted 24 February 2009 - 07:34 AM

Glih ne poznam tk Lj, ampak mislim da bi v kakem Mullerju ali pa Nami zihr mogli met. Načeloma ušes ni težko dobit, majo v vsakem večjem Mercaturju, Sparu pa kaj je še takih trgovin. Druga stvar pa je kok je še kaj ostalo robe.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#11708 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 24 February 2009 - 07:16 PM

A mi lahko kdo pove, kako se v Wordu prekliče tisto sportno pojavljanje označb izbrisanega, ko mi tko potegne ven , kjer kaj popravim, tak oblaček in napiše, kaj sem popravila?????
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#11709 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 24 February 2009 - 08:01 PM

Mene pa zanima, zakaj mi pri kar nekaj zloudanih filmih, ki jih predvajam v BSplayerju, ne dela zvok? Slika dela normalno, zakaj zvok ne? (pa ne pri vseh filmih, le nekaterih)
  • 0

#11710 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 24 February 2009 - 08:03 PM

Verjetno nimaš kodekov. Probaj tele klik (na desno, v zelenem maš za zlowdat)
  • 0

#11711 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 24 February 2009 - 08:21 PM

a greste dons kam na pustovanje in če, kam?
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#11712 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts
  • Interests:...zanimive stvari....

Posted 24 February 2009 - 08:52 PM

Zakaj mi noče zaznat USBja za telefon , sploh nič, noče povezat telefona z računalnikom...a bi mogla za to kaj posebej naložit ali kaj podobnega..sicer je zraven prišeu en cd ampak je na njem nek program , ki pa nimam kakšne zveze s povezovanjem.
  • 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.

Jacques Prévert ,Sem kakršna sem

#11713 Ewa

Ewa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1866 posts

Posted 24 February 2009 - 08:59 PM

Ko povežeš telefon z računalnikom, morš na telefonu kliknit 'prenos podatkov' (neki takega). Mogoče si to pozabla.
  • 0

#11714 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts

Posted 24 February 2009 - 09:05 PM

Samo na telefonu se mi to ne pokaže.Pokaže se samo za izbrat Razširjen spomin,webcamera,COMvrata in polnjenje...Webkamera in polnjenje ne pride v poštev,razširjen spomin pa tut ne ...edino ne vem kaj je s temi COMvrati.Bedasto se spočutm ker mi ni nič jasno in sploh ne vem več kaj bi nardila, ker sm že vse sort probala pa ne gre.
  • 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.

#11715 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 24 February 2009 - 09:09 PM

Kateri telefon pa uporabljaš?

Com vrata bi znala biti prava izbira. Drugače pa svetujem, da najprej vstaviš CD in namestiš potrebno programsko opremo.
  • 0
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)

#11716 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts

Posted 24 February 2009 - 09:17 PM

Alcatel OT-C 707
Saj uno kar je na cdju sem že ene trikrat namestila in ubistvu je tisto samo program za urejanje fotografij,glasbe,.....
Men pa nikakor noče povezave uspostavit...vsaj un okenček kjer piše najdena nova strojna oprema bi se moral pokazat pa ga nikjer ni...se bom še malo ukvarjala s tem.
Pa hvala za pomoč.
  • 0

#11717 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 24 February 2009 - 09:32 PM

Poskusi naslednje:

- Izklopi telefon in ga vklopi šele, ko ga priključiš v USB.
- Preizkusi vse USB vhode ... če jih je več, lahko mogoče uporabiš le določenega.
- Pobrskaj v internetu, morda je že imel kdo podobne težave, pa boš našla kak namig.

• 0
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)

#11718 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 24 February 2009 - 10:00 PM

QUOTE(Goddess @ 24. 2. 2009 - 20:03) View Post

Verjetno nimaš kodekov. Probaj tele klik (na desno, v zelenem maš za zlowdat)

Goddess, ful hvala, sedaj dela. Škoda samo, ker sem ene 3 filme zaradi tega že izbrisala, joj.

• 0

#11719 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts

Posted 24 February 2009 - 10:08 PM

BusyBee se probala, kar si mi predlagala samo useeno ne dela.Na netu sem pa nekej najdla sicer za sony eriksone ampak bi najbrž moglo bit tut za mojga podobno, vsaj čarovnik bi se mi morav odpret pa se ne ....bom šla jutr do računalničarja pa mal povprašala.Pa hvala. smile.gif
  • 0

#11720 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 24 February 2009 - 10:12 PM

Ni problema.

Kaj pa če moraš USb vhod najprej aktivirati .... mislim, da se to nekaj nastavlja na nadzorni plošči. Sam ne vem točno. Drugače pa je mogoče kabel pokvarjen, nekaj že je, ker ni neka umetnost povezati telefona s PC-jem. ;)

Ubožica, jaz znorim, ko mi kaj šteka. oops.gif

Aja, še ena bizarna - samo vseeno: A si kar tako za brezveze poskusila izklopiti in vklopiti telefon? Pa tudi računalnik? Včasih se tem napravam mal zmeša, pa jih to spravi k pameti. biggrin.gif
  • 0

7 user(s) are reading this topic

1 members, 5 guests, 0 anonymous users

Google (1), Coco*