Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#11661 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86761 posts

Posted 25 August 2009 - 06:40 PM

Šel je u vidu magle. biggrin.gif Rekel je, da se mu telefon parkrat dnevno izklopi, in potem ne dobi ne mesičev ne klicev. Pa sploh ne rabi novega, kje pa. huh.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#11662 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 25 August 2009 - 06:56 PM

Zabavali se na račun kolegičinih 21 pomladi. Malo sem...khm...ja. Precej se družila z njim. Mater, mi je dober! Malo bi ga...khm...ja. Malo fejst! Mater pa ta leta. mad.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#11663 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 25 August 2009 - 07:18 PM

Danes sem stestirala eno teroijo: popolnoma broke sem šla v šoping in seveda - VSE mi je bilo všeč.

Ker kadar imam denar - nič ne kupim ponavadi. cry.gif cry.gif cry.gif

+

Slišala sem se z nekom. oops.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#11664 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 25 August 2009 - 07:51 PM

V četrtek imam izpit in js bom umrla, ker sm se že ful učila, ko pa vidim izpite, pa sploh ne vem, kam kakšna učinkovina spada!!! prov debelo gledam in razmišljam- al sm butl, al je dejansko še nikol nism videla, ker tega je res ogromno!
Upam, da se boja kakšna vprašanja ponovila, ker to je res k r i za.
Panika me grabi, ker je to najbolj obsežen izpit in posledično tud najtežji... Moram narest, ker imam potem še vseeno veliko veliko dela, da naredim ta letnik!
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa surrender.gif

Pa na živce mi gre, ker folk ful obupava in govori da ne bojo šli sploh na izpite, ker itak ne bojo naredil, js sm pa tko skor na istem, sam js se bom potrudila. A sm tok čudna al kaj?
Pa takšn folk paničar, k je tko 100x na boljšem kot sm js, pa govorijo, da se bojo pogojno vpisal.
Ena me je prov razkurla, k se že cel mesec uči za en izpit in paničar da ne bo nardila in da se bo kr pogojno vpisala... Ja sj ne da bom js mela za ta izpit samo 3 dni časa???!!!! blink.gif

Odločila sm se da bom grizla. Da bom poskusila. Če ne drugega se zdej učim za 4. roke.

fitness.gif builder.gif
  • 0

#11665 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 August 2009 - 07:52 PM

Ej, Kinky, to se meni res SKOS dogaja.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#11666 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 25 August 2009 - 08:28 PM

Ananas, držim pesti!!!!!!!!!!
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#11667 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 25 August 2009 - 10:09 PM

Kinky, Ftse se vama pridružujem!

Vidla sem ene tok hude čevlje pa niso imel moje številke! Srce se mi para. cry.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#11668 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 25 August 2009 - 11:20 PM

Ananas that's the spirit! Ne podlezi masovni histeriji, ki je tako ali tako vedno in povsod prisotna.

QUOTE(Jinadaze @ 25. 8. 2009 - 19:40) View Post

Šel je u vidu magle. biggrin.gif Rekel je, da se mu telefon parkrat dnevno izklopi, in potem ne dobi ne mesičev ne klicev. Pa sploh ne rabi novega, kje pa. huh.gif

Hehe. smile.gif Ima dober izgovor, da mu folk ne more moriti s tistimi "stari jaz te klicem pa kje si ti". biggrin.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#11669 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 25 August 2009 - 11:35 PM

Damn, to bi jaz rabila. ermm.gif

Ee to bi bila ena izmed mojih spovedi - živcira me ko mi folk teži 'se nisi javila, me nisi poklicala, nisi odpisala', ma FAKOF, včasih me ma da bi vrgla telefon v potok in živela brez njega, res !

Spoved #2; no v bistvu bolj 'izlivanje čustev', kolegica je doživela eno tako sweet love story in je ful srečna in sem res ful vesela zanjo, waaaa smile.gif

• 0

#11670 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86761 posts

Posted 26 August 2009 - 12:03 AM

QUOTE(_Planet_ @ 25. 8. 2009 - 22:20) View Post
Hehe. smile.gif Ima dober izgovor, da mu folk ne more moriti s tistimi "stari jaz te klicem pa kje si ti". biggrin.gif

Ja, haŁo, zakwa me nis puklicu mudel. biggrin.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#11671 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 26 August 2009 - 08:27 AM

I'm a shoppaholic. blink.gif blink.gif blink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#11672 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4312 posts

Posted 26 August 2009 - 09:03 AM

QUOTE(Kinky @ 26. 8. 2009 - 9:27) View Post

I'm a shoppaholic. blink.gif blink.gif blink.gif

Jaz sem tudi ratala...ampak internet shoppaholic rolleyes.gif Ker dokler ne viddiš fizično kak ti denar puhti, je kot da ne zapravljaš. Pay pal je hudičevo delo laugh.gif
  • 0

#11673 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 26 August 2009 - 09:28 AM

Jaz sem ozdravljen internet shopaholic. tongue.gif
  • 0

#11674 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 26 August 2009 - 09:42 AM

QUOTE(Freya_ @ 26. 8. 2009 - 0:35) View Post

Ee to bi bila ena izmed mojih spovedi - živcira me ko mi folk teži 'se nisi javila, me nisi poklicala, nisi odpisala', ma FAKOF, včasih me ma da bi vrgla telefon v potok in živela brez njega, res !

Podpis! Potem pa zacne ugibati, kaj bi lahko pocela, da se nisem javila, nelagodno in ujeto se pocutim v taksnih situacijah. Kam smo prisli! blink.gif
Kolegica zivi malo ven iz Idrije, na vec kot 900 m nmv, na enem kraju, kjer je GSM signal omejen in, ko je doma, moras imeti sreco, da jo dobis. Ji prav zavidam lokacijo in mir, bajto imajo na zelo lepem koncu, v eni kotlinici, naokoli samo travniki in gozd, prvi sosed je sele na drugi strani obseznega gozda. Ce gre malo za hiso se ji odpre pogled na hribe, Alpe. Ko pridem k njim, si prav oddahnem.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#11675 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17135 posts

Posted 26 August 2009 - 11:23 AM

Včeri brala en članek o Body combat in me je spet ful prijelo, da bi šla v kak tečaj, kr si že like sto let želim kaj takega, ampak me mati žene če pridem s tako idejo.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#11676 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 26 August 2009 - 11:25 AM

QUOTE(_Planet_ @ 26. 8. 2009 - 10:42) View Post

Podpis! Potem pa zacne ugibati, kaj bi lahko pocela, da se nisem javila, nelagodno in ujeto se pocutim v taksnih situacijah. Kam smo prisli! blink.gif
Kolegica zivi malo ven iz Idrije, na vec kot 900 m nmv, na enem kraju, kjer je GSM signal omejen in, ko je doma, moras imeti sreco, da jo dobis. Ji prav zavidam lokacijo in mir, bajto imajo na zelo lepem koncu, v eni kotlinici, naokoli samo travniki in gozd, prvi sosed je sele na drugi strani obseznega gozda. Ce gre malo za hiso se ji odpre pogled na hribe, Alpe. Ko pridem k njim si prav oddahnem.

Uuu samo res sanjsko zveni wub.gif
  • 0

#11677 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 26 August 2009 - 11:35 AM

vsi mi grejo na živce,rada bi bila sama, NUJNO rabim svoje stanovanje
  • 0

#11678 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 26 August 2009 - 11:47 AM

Oooo že vidim kako se nabirajo stroški za september... cry2.gif I'm broke. Za burek imam edino še.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#11679 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46179 posts

Posted 26 August 2009 - 11:52 AM

Jutri bom na izpitu POGORELA. cry.gif
  • 0

#11680 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86761 posts

Posted 26 August 2009 - 11:52 AM

^^Sharing is fun! biggrin.gif
  • 0

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users