Spovednica
Posted 25 August 2009 - 06:40 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 25 August 2009 - 06:56 PM
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

opera_volgae_malek
Posted 25 August 2009 - 07:18 PM
Danes sem stestirala eno teroijo: popolnoma broke sem šla v šoping in seveda - VSE mi je bilo všeč.
Ker kadar imam denar - nič ne kupim ponavadi.
+
Slišala sem se z nekom.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 25 August 2009 - 07:51 PM
Upam, da se boja kakšna vprašanja ponovila, ker to je res k r i za.
Panika me grabi, ker je to najbolj obsežen izpit in posledično tud najtežji... Moram narest, ker imam potem še vseeno veliko veliko dela, da naredim ta letnik!
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Pa na živce mi gre, ker folk ful obupava in govori da ne bojo šli sploh na izpite, ker itak ne bojo naredil, js sm pa tko skor na istem, sam js se bom potrudila. A sm tok čudna al kaj?
Pa takšn folk paničar, k je tko 100x na boljšem kot sm js, pa govorijo, da se bojo pogojno vpisal.
Ena me je prov razkurla, k se že cel mesec uči za en izpit in paničar da ne bo nardila in da se bo kr pogojno vpisala... Ja sj ne da bom js mela za ta izpit samo 3 dni časa???!!!!
Odločila sm se da bom grizla. Da bom poskusila. Če ne drugega se zdej učim za 4. roke.
Posted 25 August 2009 - 07:52 PM
Ej, Kinky, to se meni res SKOS dogaja.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 25 August 2009 - 08:28 PM
Posted 25 August 2009 - 10:09 PM
Vidla sem ene tok hude čevlje pa niso imel moje številke! Srce se mi para.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 25 August 2009 - 11:20 PM
Šel je u vidu magle.
Hehe.
Posted 25 August 2009 - 11:35 PM
Ee to bi bila ena izmed mojih spovedi - živcira me ko mi folk teži 'se nisi javila, me nisi poklicala, nisi odpisala', ma FAKOF, včasih me ma da bi vrgla telefon v potok in živela brez njega, res !
Spoved #2; no v bistvu bolj 'izlivanje čustev', kolegica je doživela eno tako sweet love story in je ful srečna in sem res ful vesela zanjo, waaaa
Posted 26 August 2009 - 08:27 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 26 August 2009 - 09:28 AM
Posted 26 August 2009 - 09:42 AM
Ee to bi bila ena izmed mojih spovedi - živcira me ko mi folk teži 'se nisi javila, me nisi poklicala, nisi odpisala', ma FAKOF, včasih me ma da bi vrgla telefon v potok in živela brez njega, res !
Podpis! Potem pa zacne ugibati, kaj bi lahko pocela, da se nisem javila, nelagodno in ujeto se pocutim v taksnih situacijah. Kam smo prisli!
Kolegica zivi malo ven iz Idrije, na vec kot 900 m nmv, na enem kraju, kjer je GSM signal omejen in, ko je doma, moras imeti sreco, da jo dobis. Ji prav zavidam lokacijo in mir, bajto imajo na zelo lepem koncu, v eni kotlinici, naokoli samo travniki in gozd, prvi sosed je sele na drugi strani obseznega gozda. Ce gre malo za hiso se ji odpre pogled na hribe, Alpe. Ko pridem k njim, si prav oddahnem.
Posted 26 August 2009 - 11:23 AM
[Napoleon]
Posted 26 August 2009 - 11:25 AM
Podpis! Potem pa zacne ugibati, kaj bi lahko pocela, da se nisem javila, nelagodno in ujeto se pocutim v taksnih situacijah. Kam smo prisli!
Kolegica zivi malo ven iz Idrije, na vec kot 900 m nmv, na enem kraju, kjer je GSM signal omejen in, ko je doma, moras imeti sreco, da jo dobis. Ji prav zavidam lokacijo in mir, bajto imajo na zelo lepem koncu, v eni kotlinici, naokoli samo travniki in gozd, prvi sosed je sele na drugi strani obseznega gozda. Ce gre malo za hiso se ji odpre pogled na hribe, Alpe. Ko pridem k njim si prav oddahnem.
Uuu samo res sanjsko zveni
Posted 26 August 2009 - 11:35 AM
Posted 26 August 2009 - 11:47 AM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 26 August 2009 - 11:52 AM
Posted 26 August 2009 - 11:52 AM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users