Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#11601 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86753 posts

Posted 23 August 2009 - 11:02 AM

thumbup.gif laugh.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#11602 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 23 August 2009 - 11:11 AM

QUOTE(Eli @ 23. 8. 2009 - 11:46) View Post

Kap me bo. Mentorica mi reče, da moram eno poglavje urediti malo bolj pregledno in kot primer navede en članek, jaz imam pa dobesedno isto strukturo kot v članku (ker sem prav na podlagi njega delala značilnost pogodbe). In kaj naj sedaj wacko.gif cry.gif

[size=2]Ja, hotla ti je rečt, da je preveč očitno, da je ta vsebina iz tega članka. Sploh, če nisi navedla vira... ne vem, a si ga... Jaz bi na tvojem mestu vse preobrnila na glavo, črtaj kaj čisto ven, če se da, napiši vse po svoje, tako da bo očitno, da je iz tvoje glave.

Edit: Hmmmmmmm........... pol pa ne vem, kaj hoče! pol ji pa povej, da si se pa že ozirala točno na ta članek...
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#11603 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6801 posts

Posted 23 August 2009 - 11:20 AM

Ne, vsebina je povzeta iz drugih virov, in vse imam napisano od kod. Samo strukturo naštevanja sem vzela iz njenga članka, pa tudi napisan je vir.
Gre za to, da mi je napisala, da naj to poglavje napišem bolj pregledno, kot je npr. v tem članku, ki mi ga je dala.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#11604 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 23 August 2009 - 11:25 AM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 23. 8. 2009 - 11:57) View Post

Pol pa pridem v sobo in reče:"kva je ti, rit tongue.gif" pa se obrnem z ritjo proti njemu biggrin.gif se je ful nasmejal biggrin.gif

laugh.gif

Kako lahko clovek potrebuje nic fizicne aktivnosti? Tale moj dedec je taka crkovina, da meni ni nic jasno. blink.gif down.gif Oh well. mellow.gif

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#11605 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27508 posts

Posted 23 August 2009 - 01:56 PM

Planetka, nč se sekirat, moj pa z mano nikoli noče it. Lahko se goni 1,5h na košarki, ne more pa na prost dan z mano it tečt. Oziroma vedno teče naprej, svoj tempo torej. Ga že kar lep čas zafrkavam, da je njegov EGO prehitr zame.
  • 0

#11606 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86753 posts

Posted 23 August 2009 - 03:18 PM

Ma naj gre vse nekam. verymad.gif Saj ne, da sva se za čez vikend kaj zmenila, ampak mi niti na včerajšnji mesič ni odpisal, zdaj ma pa izklopljen telefon. Kr neki. Sej ne vem, mogoče je kam šel, al pa kej. Jaz mu nisem nič takega rekla, da bi me zarad tega dal na ignore. cry.gif

• 0

― V. Van Gogh

#11607 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17134 posts

Posted 23 August 2009 - 03:24 PM

Jina don't worry, gotovo je samo kaj prišlo vmes in se bo kmalu javil.

glava me boli pa ne da se mi učit. najraje bi se zavlekla v pojstlo, malo oddremala pol pa gledla tv ermm.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#11608 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18648 posts

Posted 23 August 2009 - 03:29 PM

Ful ful FUL se mi ne da pakirat. Pa morm, ker bi rada do 10h šla spat, glede na to da morem bit ob 3h že pokonc cry.gif PARTYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY yahoo.gif yahoo.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#11609 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86753 posts

Posted 23 August 2009 - 03:31 PM

QUOTE(tašika @ 23. 8. 2009 - 14:24) View Post
Jina don't worry, gotovo je samo kaj prišlo vmes in se bo kmalu javil.

Ma ja, samo trenutno sem take volje, da bi bla sposobna zadavit koga, pa še menstro mam. rolleyes.gif

Zakaj moram bit vedno tko neučakana? huh.gif

• 0

― V. Van Gogh

#11610 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17134 posts

Posted 23 August 2009 - 03:35 PM

Sej smo vsi isti ob takih zadevah. Če 15 min ni odgovora si že cel tečen, in slabe volje. Ko pa dočakaš sms pa bi najraje svet objel. biggrin.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#11611 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 23 August 2009 - 04:15 PM

QUOTE(Nincha @ 23. 8. 2009 - 16:29) View Post

Ful ful FUL se mi ne da pakirat. Pa morm, ker bi rada do 10h šla spat, glede na to da morem bit ob 3h že pokonc cry.gif PARTYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY yahoo.gif yahoo.gif

Mi gremo ob 7h komaj. blink.gif

• 0
Viens, reste ici!

#11612 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 23 August 2009 - 04:18 PM

Naravnost preziram pretirano osladnost. down.gif

In pa malo me mori, ker me en prijatelj sedaj v malo drugačni luči vidi, ker je izvedel za eno sranje, ki sem ga pred nekaj časa naredila, sicer se meni ne zdi nič kaj posebnega, ampak ok, njemu se očitno zdi. In joj, očitno samo jaz živim po načelu let bygones be bygones, nekateri pa v nedogled zamere vlečejo (in zopet, če mene kdo vpraša, sploh ni bilo nič kaj takšnega, mogoče samo malo prizadet ponos nekoga). Tipi so hujši kot branjevke na tržnici. Eh . . . down.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#11613 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18648 posts

Posted 23 August 2009 - 04:19 PM

Avion? Mi mamo odhod ob 4.30 iz Lj, potem pa do Benetk/Ancone, in potem z ladjo naprej. hmm.gif

ZELENE LASE MAM, MAJKEMI ohmy.gif cry.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#11614 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 23 August 2009 - 04:45 PM

Aja ne, mi smo ladja/ladja.
  • 0
Viens, reste ici!

#11615 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18648 posts

Posted 23 August 2009 - 04:49 PM

Kako pa da greste potem tok kasnnej? A ne gremo na isto ladjo? HM hmm.gif Še eno vprašanje, potem pa obljubim da neham smetit biggrin.gif V kerem hotelu ste? Mi smo v hotelu Sirena smile.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#11616 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 23 August 2009 - 05:02 PM

QUOTE(Nincha @ 23. 8. 2009 - 17:19) View Post

ZELENE LASE MAM, MAJKEMI ohmy.gif cry.gif

Subrina? laugh.gif
  • 0

#11617 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18648 posts

Posted 23 August 2009 - 05:20 PM

Uf, ne. Sem barvala sicer samo narastek, ampak pol sem prala lase z Joicovim šamponom za ubijanje rumenega tona. In konice so ble zelene, ko so ble mokre. Zdej mam pa najlepši odtenek blond barve, kar sem kadarkoli mela. Me very happy cool.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#11618 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 23 August 2009 - 05:28 PM

Kul! tongue.gif
  • 0

#11619 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 23 August 2009 - 05:40 PM

Ninča, dej sliki lase, prooooosim!!
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#11620 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 23 August 2009 - 05:42 PM

QUOTE(Nincha @ 23. 8. 2009 - 17:49) View Post

Kako pa da greste potem tok kasnnej? A ne gremo na isto ladjo? HM hmm.gif Še eno vprašanje, potem pa obljubim da neham smetit biggrin.gif V kerem hotelu ste? Mi smo v hotelu Sirena smile.gif

Pink Palace smile.gif

• 0
Viens, reste ici!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users