Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#11581 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 22 August 2009 - 08:32 AM

Dobla menstriććć twisted.gif biggrin.gif

Drugače pa kaj je še za spovedat.
aja sošolec mi ni več hud. Huh. Ti moji twisted moodi trajajo lih dobra 2 tedna ponavad.
In fact....trenutno mi ni hud nihče, razen un tip k sva ga z N. vidle za 15 sekund v Tuš Planetu Kranj, daljši nazaj počesani lasje,modre oči, sveže obrit,jojme, ODPRTA SRAJCA ČIST, brez ene dlakice... Joj to je bil Bog v človeški podobi. Mislim, da sva obe pustile oči na njem, čeljust pa sem pozneje nekje po tleh pobirala.
Sam modelu se je vidlo da ve da je hud, in v naslednjih 30s je verjetno isto kot midve mislilo še 10 bejb na vrhu stopnic.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#11582 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26062 posts

Posted 22 August 2009 - 08:51 AM

nekaj se mi plete po glavi že par dni ... in sem pošteno zmedena zaradi tega. nikakor ne pridem do zaključka, kako in kaj ... se mi zdi, da se samo v nekih trapastih miselnih krogih vrtim. *globok vzdih*
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#11583 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86753 posts

Posted 22 August 2009 - 10:05 AM

Planet, maš prav, ja. smile.gif Ampak jaz sem še posebej sramežljiva. unsure.gif

Mami me je že razkrinkala, nič ne morem skrit pred njo. biggrin.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#11584 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27508 posts

Posted 22 August 2009 - 10:14 AM

NIč ni narobe s fejsbukom, majo pa RESNE PROBLEME nekateri uporabniki, bemu boga!
  • 0

#11585 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 22 August 2009 - 10:30 AM

Jz morm pa povedat, da sm se v teh 3 tednih v Angliji zredila k prašič. cry.gif No, vsaj men se zdi. Pa glede na to, kok skos žrem, ni nč presenetljivega.

Po eni strani se ful sekiram, po drugi strani si pa mislm jbg, kle je tok dobrih stvari k jih pr ns ni, pa itak prej k naslednje poletje sm verjetno ne bom šla, tko da si z vso pravico lohk privoščim. Pa tudi 3 tednov grehov se verjetno ne spravi dol s taaako muko nazaj.

Joj. Slaba tolažba, sej vem. Ja, sekiram se.
  • 0

#11586 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 22 August 2009 - 11:04 AM

^^

Sinnaia don't do that. Bo Brazilec usel a ne. cry.gif

QUOTE(Jinadaze @ 22. 8. 2009 - 11:05) View Post

Planet, maš prav, ja. smile.gif Ampak jaz sem še posebej sramežljiva. unsure.gif

Me too. Ceprav sem se z leti nekoliko popravila. Mi je pa pravila od poba sestra - je bila en mesec na Svedskem in ji je kolega Sved razlagal, da pri njih ni navada, bi bi fantje "nadlegovali" punce (recimo v diskoteki). Je rekla ji je bilo prav nenavadno, na trenutke se je pocutila zapostavljeno (v smislu kaj je z mano narobe), ker je imela mir, ko so sli kam ven. biggrin.gif Tam gre v glavnem tako: ko se punca odloci, pristopi do fanta in mu da vedet, da ji je vsec. Edino, kar lahko pobje naredijo, da spodbudijo pristop, je vzbujanje ljubosumja beri se pojavijo v diskoteki z npr. dvema spremljevalkama. Taksne potem zenske bolj oblegajo kot tiste, ki so sami.
Povzetek: na Svedskem bi ostala za vedno samska.

QUOTE(ora @ 22. 8. 2009 - 11:14) View Post

NIč ni narobe s fejsbukom, majo pa RESNE PROBLEME nekateri uporabniki, bemu boga!

True, true.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#11587 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18648 posts

Posted 22 August 2009 - 11:18 AM

Še mal pa maturanc, še mal pa maturanc, še mal pa maturanc w00t2.gif

To so bile najbolj nore počitnice v mojem življenju, mam pa skor mal slab občutek, a veste uno k se dogaja tok dobrega pa lepega da se zdi nemogoče, in kr nekak pričakuješ da se mora zgodit tut neki slabega.. Res je blo prelepo wub.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#11588 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86753 posts

Posted 22 August 2009 - 11:31 AM

QUOTE(_Planet_ @ 22. 8. 2009 - 10:04) View Post

Me too. Ceprav sem se z leti nekoliko popravila. Mi je pa pravila od poba sestra - je bila en mesec na Svedskem in ji je kolega Sved razlagal, da pri njih ni navada, bi bi fantje "nadlegovali" punce (recimo v diskoteki). Je rekla ji je bilo prav nenavadno, na trenutke se je pocutila zapostavljeno (v smislu kaj je z mano narobe), ker je imela mir, ko so sli kam ven. biggrin.gif Tam gre v glavnem tako: ko se punca odloci, pristopi do fanta in mu da vedet, da ji je vsec. Edino, kar lahko pobje naredijo, da spodbudijo pristop, je vzbujanje ljubosumja beri se pojavijo v diskoteki z npr. dvema spremljevalkama. Taksne potem zenske bolj oblegajo kot tiste, ki so sami.
Povzetek: na Svedskem bi ostala za vedno samska.

.

O, bad. laugh.gif Meni so sicer že večkrat kolegi rekli, da delujem tako, da se me tipi najbrž "bojijo". I guess I want it that way. twisted.gif

• 0

― V. Van Gogh

#11589 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17517 posts

Posted 22 August 2009 - 11:37 AM

Mene se tudi vsi bojijo. Zadnič mi je ena ženska rekla, da se mi ni upala predstaviti, ker grdo gledam. Jaz sem pa tako nežna in občutljiva duša cry.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#11590 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27508 posts

Posted 22 August 2009 - 11:45 AM

Meni pa ni jasno kako me vsi po imenu poznajo blink.gif , saj mi je kul, da se ne dere nekdo "ej ti" za mano, samo vseeno... od kod folku informacije biggrin.gif
  • 0

#11591 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 22 August 2009 - 12:19 PM

AAAAAAAAA, nič se še nisem učila... pa ta vikend se še ne mislim. Dans ni taprav dan, jutr pa delam. Jebeš. V pon, če ne pa boli me patka za te nepogoje, men se ne daaaaaaa evil.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#11592 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17517 posts

Posted 22 August 2009 - 02:07 PM

Starša prideta domov po enem tednu in skoraj prvo kar mami reče je, da imajo sosedje sedaj pa rdeče rože (prej so menda imeli rozaste) blink.gif Mene taka trivialnost takoooo zmoti, da mi pritisk nabije v višave in ratam nesramna. Prej je bil mir, sedaj je je pa povsod polno. Misli, da mora vse banalnosti iz dopusta povedati čimprej, potem si mi pa upa rečt, da me je nekaj pičilo, ker je ne poslušam. Fak no, vdrla si v moj mir. Ne vem kje njej ideja, da me je ravno danes nekaj pičilo, ko pa sem skooooz pičena rolleyes.gif Mogoče sem nerazumevajoča, ampak c'mon, dajmo biti tiho še naprej prosim. Hvala.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#11593 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 22 August 2009 - 03:50 PM

@Podgana i feel you. sad.gif Meni se dogaja čisto isto, ko sem sama kaki tedn, pa pridejo moji domov in bi jim najrajši spakirala, naj grejo še za kaki mesec.
  • 0
Viens, reste ici!

#11594 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 22 August 2009 - 04:13 PM

QUOTE(Jinadaze @ 22. 8. 2009 - 12:31) View Post

O, bad. laugh.gif Meni so sicer že večkrat kolegi rekli, da delujem tako, da se me tipi najbrž "bojijo". I guess I want it that way. twisted.gif

QUOTE(Podgana @ 22. 8. 2009 - 12:37) View Post

Mene se tudi vsi bojijo. Zadnič mi je ena ženska rekla, da se mi ni upala predstaviti, ker grdo gledam. Jaz sem pa tako nežna in občutljiva duša cry.gif

Meni tudi vsi pravijo, da delujem odljudno in, da grdo gledam. Res, da ne sadim rozic in se ne smehljam vsakemu, ne maram small talka, vljudnostnih fraz (nikoli ne recem dober tek, ce koga vidim pri hrani, ker se mi zdi totalen nesmisel, da reveza obremenjujem s tem sredi obroka in se mi mora s polnimi usti zahvaljevati..preneumno res...), ampak tako hudiceva, da bi morali vsi bezati, pa vseeno nisem. laugh.gif

QUOTE(ora @ 22. 8. 2009 - 12:45) View Post

Meni pa ni jasno kako me vsi po imenu poznajo blink.gif , saj mi je kul, da se ne dere nekdo "ej ti" za mano, samo vseeno... od kod folku informacije biggrin.gif

Ce si pa na taksnem delovnem mestu noooo. biggrin.gif Informacije hitro potujejo. Kolega gre enkrat ven, aha nova natakarica, gres z njim ven cez 14 dni sta si z natakarico ze kot, da bi se poznala 10 let, mi ni jasno, od kod zbere vse podatke.
  • 0

#11595 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27508 posts

Posted 22 August 2009 - 07:14 PM

Sej vem, sam sodelovke jamrajo ker jih kličejo ej ti... meni se še ni zgodilo,enkrat me je nekdo križanka poklical biggrin.gif (sem ugankarja reševala)
  • 0

#11596 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 22 August 2009 - 07:47 PM

Nimate vec majic z imeni? smile.gif Hehe krizanka. Ma kdaj je tecno, hoces priklicati postrezbo in te kot zakleto noce pogledat (ne mislim samo v Pubu, na splosno), potem se je treba nekako znajti. smile.gif
  • 0

#11597 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86753 posts

Posted 22 August 2009 - 08:00 PM

Ma kaj se zdaj nekaj dela hard to get, na mesič mi odpisuje pol dneva, mamicu mu. verymad.gif

• 0

― V. Van Gogh

#11598 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 23 August 2009 - 08:46 AM

^Uf to pa js toook sovražim!
Ko sm js mojemu zdejšnemu fantu poslala prvi (!) sms, mi je tud odposlal šele pozno zvečer. Med tem se mi pa je mešalo!!! Mi je blo že žal, da sm karkoli napisala, odločila sm se, da se bom ohladila in da ga bom ignorirala. No tam okol 23h sm dobila sms.... ja no, lahk si samo predsavljate kok sm bla vesela! V poušter sm tulila in se zaljubljeno vrgla na pojstlo in med tem že napisala 2 stavka v odgovor oops.gif

• 0

#11599 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6801 posts

Posted 23 August 2009 - 10:46 AM

Kap me bo. Mentorica mi reče, da moram eno poglavje urediti malo bolj pregledno in kot primer navede en članek, jaz imam pa dobesedno isto strukturo kot v članku (ker sem prav na podlagi njega delala značilnost pogodbe). In kaj naj sedaj wacko.gif cry.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#11600 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26185 posts

Posted 23 August 2009 - 10:57 AM

Dragi me zajebava, da mam veliko rit (pač jo res imam in niti ne zanikam tega). Včeraj sem v La Perli našla ene super gatke in jih kupila, da ga še jaz malo zajebavam z mojo "veliko ritjo" biggrin.gif Take rumene so, z roza robom, na riti pa z velikimi pisanimi črkami piše BOOTY FULL biggrin.gif
Pol pa pridem v sobo in reče:"kva je ti, rit tongue.gif" pa se obrnem z ritjo proti njemu biggrin.gif se je ful nasmejal biggrin.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users