Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#1141 Ribica

Ribica

sramežljivec

• Člani
  • 18 posts

Posted 20 January 2007 - 06:27 PM

Brunette Goddess imam jaz šampon in ni nič kaj posebnega, OH je boljši..imam pa tudi sprej Superficial in diši noro-po jagodni limonadi, lasje so mehki in se jih lažje razčeše-pohvale.
  • 0

#1142 ***_InChY_***

***_InChY_***

sramežljivec

• Člani
  • 20 posts

Posted 20 January 2007 - 11:00 PM

Je že katera sprobala nov izdelek Fashionista Big&Bigger??? (gel pena za večji volumen)
  • 0

#1143 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 21 January 2007 - 10:20 AM

Meni je frizerka rekla, da ze zanič ker baje totalno zlepi lase in je Root Boost baje 100x boljši. Je pa pohvalila tudi Cocky kremo za volumen.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1144 ***_InChY_***

***_InChY_***

sramežljivec

• Člani
  • 20 posts

Posted 21 January 2007 - 10:23 AM

Aha....ja pa ta cocky krema kej zmasti lase?...je bolš pena?...glede na to da si izdelke za volumen nanašaš v lasišče..vsaj js
  • 0

#1145 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 21 January 2007 - 06:27 PM

Cocky je krema in mogoče zmasti, ne vem. Zlo fajn je Root Boost, je tak sprejček v obliki zelo redke in čisto nemastne penice.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1146 ***_InChY_***

***_InChY_***

sramežljivec

• Člani
  • 20 posts

Posted 21 January 2007 - 06:31 PM

Aha...in naredi pač bolj bogato pričeski, brez da bi bili lasje trdi, oz zlepljeni?...še ima kake druge učinke?...recimo odebelitev lasnega stebla?
  • 0

#1147 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 21 January 2007 - 06:33 PM

Ja, las meni nič ne zmasti, jih sicer naredi malenkost bolj konkretne, ampak nikakor ne zabetonirane ali trde, pa tudi zlepi jih ne. Če naneseš zadevo na vlažne lase čisto ob lasišču (na koren las) in jih posušiš z glavo navzdol, boš imela full grivo, ki tudi drži nekaj dni.
  • 0

#1148 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17644 posts

Posted 21 January 2007 - 07:26 PM

A ima Tigi kakšen sprejček za lesk las? Tak, ki ne bi zmastil ali kakorkoli obtežil las, samo da bi se bolj svetli. Pa da bi noro dišal (kar pa pri Tigiju ni težko). =)
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1149 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 21 January 2007 - 08:42 PM

Ja, ta novi Superficial. Pa še en stari Camera Ready. Aja pa še en je, na tak sistem kot laki za lase, je pa v bistvu nekakšen silikon v spreju na potisk, imenovan ... kako že? hmm.gif Ona živo roza boca, naj me nekdo dopolni.

Drugače ti sama Camera Ready ne priporočam, ker je poln alkohola, tale Superficial pa je baje sestavinsko zelo dober in diši po jagodni limonadi.
  • 0

#1150 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 22 January 2007 - 12:49 PM

Je kdo že kaj ocenil tele njihove novejše zadevšne (Brunette kolekcijo, Superficial, ...), ne spomnim se ...
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1151 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 22 January 2007 - 02:31 PM

Dilema, After party?
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#1152 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 22 January 2007 - 02:49 PM

Nope, After Party je krema. Jaz sem govorila o razpršilu za sijaj Headrush. =)
  • 0

#1153 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 28 January 2007 - 05:02 PM

Mene pa nekaj zanima, imam prečo na glavi drugače, kot sem jo imela do sedaj, ampak se mi ponoči spet vse obrne in je preča spet tam kot je bila prej... Kateri Tigi izdelek je tako močan, da bi mi držal do naslednjega pranja oz. tako dobro, da sem mi lase nebi vračali nazaj na prejšnjo prečo?
Jaz sem imela v mislih naslednji izdelek Tigi Bed Head Mastermind oz. žvečilka za teksturo in deljen videz las. Ali ima katera izkušnje s tem izdelkom??

IPB Image
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#1154 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86120 posts

Posted 28 January 2007 - 08:36 PM

Ful bi se ti mastile, če bi si to mazala na prečo. ermm.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1155 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 February 2007 - 01:01 PM

Sem fanta nahecala, da je naročil preko Studia MA Masterpiece sprej. Bo poleg dobil še neko skrivnostno ličilo. Zame, ofkors. Ziher je kaj bednega, že vidim. =)

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1156 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 February 2007 - 04:29 PM

Wuhu, sem fanta prisilila, da mi je poslikal tole presenečenje. Je pa to kremna senčka. Meni je totalno hude farbe.

Slike tongue.gif

IPB Image

IPB Image

IPB Image

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1157 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 06 February 2007 - 06:53 PM

Lepa barva biggrin.gif , sam zame ful premočna huh.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1158 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 February 2007 - 06:57 PM

No, treba videt, kak to pride na vekah. Zdi se mi pa nadvse obetavna!

• 0

#1159 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 06 February 2007 - 07:55 PM

Jenna, pomoje ti bo ful pasala ves
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#1160 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 February 2007 - 08:07 PM

Hm, bomo vidli. Upam. Vsekakor se kakopak nalimam sem, ko jo bom mela gor. ;p

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users