Jump to content

Photo

Pudri

• Please log in to reply
3354 replies to this topic

#1141 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 21 December 2006 - 03:51 PM

QUOTE(Pupa @ 21. 12. 2006 - 15:48) View Post

Eh jz tud nevem več kaj naj nardim. Sploh nevem kateri bi bil puder zame. Un od vichyja(aera teint) ima alkohol,od niveje(stay real) tud,revlonovi mi mašijo pore,zdj probavam od loreala true match mi ne prekriva zadost,infallible so pretemni odtenki,colour adapt tud ne prekriva zadost...
Res nevem keri je pol pravi zame. :/

Pupa, na katerem mestu ima Vichy puder alkohol? Aja pa jaz imam od Nivee puder Stay Real doma in nima slabega alkohola.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1142 Pupa

Pupa

sramežljivec

• Člani
  • 64 posts

Posted 21 December 2006 - 04:18 PM

Emm... sm pogledala in piše da ima alcohol denat na 4.mestu.
  • 0

#1143 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 21 December 2006 - 04:19 PM

To misliš za Vichy, ane? Hvala za info! =)
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1144 Pupa

Pupa

sramežljivec

• Člani
  • 64 posts

Posted 21 December 2006 - 04:23 PM

Ja za vichy. Np =)
  • 0

#1145 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17614 posts

Posted 21 December 2006 - 06:15 PM

Torej, v Nami sem zagledala resnično resnično prekrasen odtenek tekočega pudra. Skoraj bel z nevtralnim podtonom (recimo, no). wub.gif Odtenek iz stekleničke izgleda tako svetel kot odtenek Chanelovega najsvetlejšega s prejšnje strani, na roki je pa le za mini mini pikico temnejši, ampak še vedno super. Gre pa za puder, ki sem ga prejle dala v sestavine in mi ni jasno, kako sem ga lahko šele zdaj vidla. So pa imeli okoli 7 odtenkov, vsi svetli ali zelo svetli. wub.gif
Sem si mislila, da ne obstaja poceni puder s takim odtenkom, pa sem se očitno zmotila! smile.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1146 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 21 December 2006 - 06:19 PM

Mateja, dej lepo prosim potem poročaj še o prekrivnosti, obstojnosti itd.
  • 0

#1147 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17614 posts

Posted 21 December 2006 - 06:22 PM

Bom, bom. Resnično mi je žal, da ne najdem slike, tud slikam bolj težko, ker foter rabi digitalc, se bom poskušala potrudit, ampak nič ne obljubim.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1148 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 21 December 2006 - 07:14 PM

Mateya, koliko pa stane ?
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1149 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17614 posts

Posted 21 December 2006 - 07:22 PM

1. 890 sit

Zraven Vollare zadevščin je pa še ta firma.
  • 0

Bill Bullard

#1150 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 21 December 2006 - 10:04 PM

kako je poceni smile.gif

in si se že kaj mazala z njim ?
  • 0

#1151 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17614 posts

Posted 21 December 2006 - 10:28 PM

Sem malo, ja. smile.gif
Odtenek mi je kot ulit, tudi matira, je srednje prekriven, pa dober občutek na koži je.
  • 0

Bill Bullard

#1152 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 21 December 2006 - 10:46 PM

aha, ko bom šla enkrat v namo (grem zelo redko) bom pogledala za njim biggrin.gif
  • 0

#1153 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17614 posts

Posted 21 December 2006 - 10:48 PM

Sem že našla sliko ( med sestavinami).
  • 0

Bill Bullard

#1154 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 25 December 2006 - 06:22 PM

Mene pa zanima...če bi mi lahko katera priporočila kak pametn puder zele, za "čez zimo", sm precej razočarana, ker ne morem več uporabljat tega Niveinega z rižom, ker je premalo za mojo kožo. Rada bi prav takega kot je ta, le da je bolj masten. Nekomedogen, matira, da ne izgleda kot maska, mazljiv, prekriven in cenovno nekje do 5000.
Hvala.
  • 0
Do We Need Distance To Get Close?IPB Image

#1155 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 27 December 2006 - 11:37 AM

Anyone? cry.gif
  • 0
Do We Need Distance To Get Close?IPB Image

#1156 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 27 December 2006 - 11:51 AM

mogoce infallible od loreala?
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#1157 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 27 December 2006 - 12:22 PM

Kaj pa ta novi od revlon, ne vem kako se imenuje, softlex in še nekaj. Je zelo prekriven, matira in ne naredi maskastega videza. Ni pa primeren za tiste ki so preobčutljivi na titanium dioxid. Sama imam nor.-suho kožo, pa uporabljam zelo mastno kremo vspodaj in sem res ful zadovolnja.
  • 0
I`m not afraid of happy endings.
I`m just afraid my life won`t work that way.

#1158 ninaa

ninaa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 433 posts

Posted 27 December 2006 - 01:50 PM

QUOTE(*pikica* @ 27. 12. 2006 - 11:51) View Post

mogoce infallible od loreala?

Sam a nima ta neke čudne odtenke??

• 0

#1159 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 27 December 2006 - 02:29 PM

kar precej temne ja down.gif

meni se je pa v tem času koža malo spremenila sad.gif , dobila sem svetleč nos od malo ogrcev, poleg tega pa se mi kdaj pa kdaj malo lušči blink.gif , na ostalem predelu pa je koža kar suha, brez lusk sicer, mi je pa čudno, ker si zvečer kar na debelo z alverde jojoba po celem obrazu namažem, zjutraj pa s tf ta suho kožo pod puder, kdaj dodam že baleino masko, torej vse za suho kožo bolj, pa je vseeno suha, sploh se to opazi, ko nanesem puder, imam pa Lorealovega true match. Torej ugotavljam, da mi je ta puder premalo, ali pa krema tf hmm.gif

zdaj me pa zanima, kater puder je sestavinsko vredu, recimo polprekriven, ne K, z zelo svetlimi odtenki in pa za suho kožo ?
  • 0

#1160 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 27 December 2006 - 02:41 PM

Tiste, ki se vam zdi, da vam je puder premalo, raje poskusite zamenjat kremo. Namreč primerna krema vam mora dobro navlažit in nahranit kožo, primarna funkcija pudra pa je še vedno čisto lepotilne narave, torej gre za dekorativno kozmetiko, ne pa negovalno. Isto bi priporočala Sanies - če ti Nivein puder drugače popolnoma ustreza, vendar je pozimi koža bolj suha, potem raje daj spodaj bolj hranilno kremo, puder pa obdrži.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users