Jump to content

Photo

Big Brother

• Please log in to reply
3009 replies to this topic

#1141 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 10 June 2007 - 08:55 AM

Men je bil ful smešen Janezov nastop, k sploh ne zna na playback pet! laugh.gif Na posnetku je že pel, on pa je mel še zaprta usta. Mislm, joj prejoj. In to se ni zgodil sam enkrat, na trenutke sm dobila občutek, da je z zamikom pel laugh.gif
  • 0

#1142 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 10 June 2007 - 08:59 AM

joj, kaj je naredila nina (stanovalka) z lasmi blink.gif groza!!!nek ma kr do ušes dolge, nek pa do sred hrbta, pa uni blond "prameni", fuj fej! res je sfalila!pa prov zanima me kok je dala za frizerja. pesem mi je isto čist mem, velik več bi loh nrdila z njenim glasom. ma vsi "pevski" nastopi so bli POLOM!
jz sm tut mislna da bo Miha zmagal, pa upala sm da bo. joj, najbl mi je blo pa smešn k so poklical gospoda Leona lol1.gif pomoje je bil rahlo nabasan
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#1143 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 10 June 2007 - 09:19 AM

Men se ni glih zdel, da bi bil nabasan... Mislm, da je bil čist presenečen, šokiran... laugh.gif Kdo pa ne bi bil, če bi mu nekdo povedal, da je dobu avto!!! Ful mi je dobr reagira biggrin.gif Edin ni mi blo všeč, k je Nina rekla: Da ga ne ZAJEBAVA in ne JEBE v glavo (ponovila je to kar je on reku). Kot voditeljica, menim, da bi se mogla lepše izrazit.
  • 0

#1144 Comorra

Comorra

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 399 posts

Posted 10 June 2007 - 09:36 AM

Ta slovenski big brother in ljudje, ki to glasujejo so totalno v kurcu. Podn od podna. FUJ
  • 0

#1145 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4266 posts

Posted 10 June 2007 - 09:43 AM

Ok še to sem se zdaj spomnila laugh.gif Je kdo videl čisti začetek, ko so stanovalci prišli z avti in se sprehodili po rdeči preprogi? Kako se je Nina obnašala? laugh.gif Napovedali so jo kot vzhajajočo zvezdo slovenske estrade a ona se je tam šetala, kot da je največja rock zvezda vseh časov. Ostali so mi bli pa ql, ko so bili veseli pa se rokovali z ljudmi itd.
Žal Nina s takim fake attitude neboš nikamor prišla...
  • 0

#1146 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 10 June 2007 - 10:16 AM

laugh.gif jaz sem cist slucajno vklopla kanal A tisti trenutek ko je zgleda ona prisla.Sem si mislila spet neki "wanabe glamoruzni ded" ki misli da je boga za jajca primu.
Osenarca pa mi je mega tupa smile.gif Uhe so me bolele na koncu od njenega glasa.
  • 0
Achte auf deine Gefühle, denn sie formen die Energie und damit dein Leben!

#1147 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 10 June 2007 - 10:18 AM

Pa smo prišli do konca. Gledala sem celo oddajo, priznam - zraven sem likala. smile.gif Vleklo se je v 3 pm, če ne je bilo pa na trenutke res zanimivo. No, pa Braneta sem vidla še zadnjič, tako da.....sem lažje pogledala do konca oddaje! oops.gif

Že od prve oddaje naprej sem imela občutek, da bo zmagala Andrej. Hja, je simpatičen, pri tem pa tudi ostane. Ni niti malo zanimiv, mogoče pa nisem dovolj spremljala, da bi ga lahko označila za drugačnega. Andrej je meni prav en slovenski Tom Cruise, pravo tako filmsko faco ima. Njega si res zlahka v kakšnem filmu predstavljam. thumbup.gif

In res, vsi pevski nastopi v včerajšnji oddaji so pokazatelji kvalitete slovenske glasbe v tem trenutku: katastrofa!!! Kakšni vokali so to for fuck's sake (vključno z Osenarco).

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1148 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 10 June 2007 - 10:25 AM

A je kje kaki posnetek, ko je Osenarca pela ? Ker sem zamudila začetek.
  • 0

#1149 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 10 June 2007 - 11:05 AM

Jaz sem tudi včeraj, prvič, gledala to sobotno oddajo. Sem pa točno vedla da bo zmagal Andrej, kot v vseh naših resničnostnih šovih do zdaj ko je vedno zmagal priden fantek (spomnimo se Andreja iz Bara I, pa Emila iz Bara II).. tko da ..je blo kr pričakovano.

Janezov nastop in on sam je bil vsaj za se dobro nasmejat, ona druga wannabe pevka Nina (ne Osenarca ampak ona druga) pa za bruhat. Jaz res ne vem a se ni pogledala preden je na oder taka prišla, jaz sem se je dobesedno ustrašla ko jo je pokazalo na začetku pesmi blink.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1150 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 10 June 2007 - 11:15 AM

@Lala, kako stran nazaj sem nalepla link, kjer je na kratko zbran povzetek oddajo. Vključno z nekaterimi posnetki.

Škoda, da nisem vidla Nininega prihoda.

@Kinky, zmeraj, ko sem vidla Braneta sem se spomnila nate. laugh.gif Še posebej, ko je rekel, da so primorke najlepše, ko se razjezijo. Da ma eno tako doma in da ni lepše sprave z njimi po prepiru. Haha

Oni drugi, Milan, mi je pa čisti potrebni gnjujs. Sploh ga nisem mogla hledat. Bljak
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#1151 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 10 June 2007 - 11:30 AM

Ful škoda se mi zdi za Nino B., ker mi je drugače dost simpatična, skulirana ženska, na videz je bila zelo luštna, s tole frizuro in kao rokerskim videzom pa je totalno zgrešila.
Škoda. Tudi komad ji ni pisan na kožo (beri: na glas smile.gif ). Sposobna je česa vokalno težjega.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#1152 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 10 June 2007 - 11:35 AM

hej hej hej zenska mir mi dej laugh.gif ja janez je biu res smesn, za razliko od Nine (stanovalke), js nism vedla a nej se smejem al jokam down.gif Nina O. mi je bla dans kr lustna, ce spregledamo roza puder (ona ma rumen podton biggrin.gif), pa tiste vsadke, prou vidl se je kje ma naravne lase pa kje umetne (z una tadrugo Nino ni blo nc bols sad.gif ) sm pa vesela da je Andrej zmagu, on je men tok smesn, tak prisrcen butlcek thumbup.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#1153 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 10 June 2007 - 12:29 PM

Men je bla včerejšnja oddaja res fajn, z izjemo grozne Nine B. (stanovalke) -glas ma že dobr, sam omg kako so jo oblekl, je zgledala ko buldožer, 2x širša kot je drgač... Pa nwem al se je sam men zdelo, al se je Tjaša kr mal ornk zredila? hmm.gif No, mi je vseeno. smile.gif Nina O. mi je bla njam.gif Res lušna, postavo ma pa res za ubijat, trebuh, noge biggrin.gif Men je čist huda.
Mi je pa biu ful smešn un tip k je dobu avto--ne, no -ja, ja laugh.gif

Glede zmagovalca pa no ja. Rajšp bi vidla, da bi zmagu Miha, sam tud Andrej je fajn, smešn pa itak laugh.gif Jst bi dala ta 2. mesto tolažilno nagrado- npr. za zmagovalca 75.000€, za 2. mesto kake 20.000€ smile.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1154 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 10 June 2007 - 12:42 PM

QUOTE(Adriane @ 10. 6. 2007 - 12:15) View Post

@Kinky, zmeraj, ko sem vidla Braneta sem se spomnila nate. laugh.gif Še posebej, ko je rekel, da so primorke najlepše, ko se razjezijo. Da ma eno tako doma in da ni lepše sprave z njimi po prepiru. Haha

Oni drugi, Milan, mi je pa čisti potrebni gnjujs. Sploh ga nisem mogla hledat. Bljak

A res je to rekel? Sem zamudila! oops.gif Primorke ja, stric Brane že ve! biggrin.gif

Meni je tudi Milan Gačanović zelo antipatičen s tem svojim smehom, njegova barva glasu je annoying, včasih ima res neprimerne pripombe. Le kje so ga dobili, no? hmm.gif Sem šla zadnjič v Peko, kjer je njegova kolekcija moških čevljev - tam okrog 200 ojrotov pridejo.

Aja, Janezu sem se pa tudi jaz prav nasmejala! thumbup.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1155 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:spanje, dremanje, počivanje..

Posted 10 June 2007 - 06:03 PM

kinky a si ti kaj v sorodu z branetom al kaj? firbec pač oops.gif smile.gif
  • 0
mačka figa.

#1156 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 10 June 2007 - 06:05 PM

Ne! laugh.gif Samo nabrisala bi ga rada. lol1.gif
Ne jemlji me preveč resno. smile.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#1157 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27447 posts

Posted 10 June 2007 - 06:16 PM

zdej pa bo na vrsti nov resničnostni šou na kmetiji,da vidmo še to bedarijo wink.gif
  • 0

#1158 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 10 June 2007 - 06:20 PM

^^ Ma ja. Zadnjič sem bila v trgovini, pa se je ena prodajalka tak hvalila, kak se je njena superduper kolegica na kmetijo prijavla. Jaz sem se smejala ko pečen maček tam, res. biggrin.gif
  • 0

#1159 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 10 June 2007 - 06:22 PM

A s tem se dejansko loh hvališ? biggrin.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#1160 Rafinesse