America's next top model
Posted 05 March 2009 - 02:24 PM

Posted 05 March 2009 - 09:20 PM
V glavnem komej čakam naslednje epizode, ker se mi zdi, da bo veliko boljša in velik bolj zanimiva kot prejšna.

Posted 07 March 2009 - 09:05 PM

Aminat mi je huda, upam da ji ne bodo zašuštrali čupe. Ostale mi pa tudi niso nekaj silno manekenske... Bolj so na foro "Miss Pageant".
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 07 March 2009 - 11:42 PM

Všeč so mi: Fo, Celia, London, Teyona in Jessica. Mogoče bi se še katera našla. Zdj so itak vse še kr uredi, ker se vidi šele bolj površinsko. Bomo vidli...

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 08 March 2009 - 11:57 AM

Posted 12 March 2009 - 11:43 AM

Posted 12 March 2009 - 11:56 AM

Posted 12 March 2009 - 12:05 PM

Posted 12 March 2009 - 01:26 PM

Posted 12 March 2009 - 01:33 PM

Posted 12 March 2009 - 01:49 PM

Posted 12 March 2009 - 04:39 PM

Posted 12 March 2009 - 05:06 PM

Posted 12 March 2009 - 06:31 PM
Posted 12 March 2009 - 07:11 PM
No sem si tudi jaz sem si pogledala prva dva dela nove sezone. Moram rečt, da so mi dekleta celotno gledano bolj všeč kot v prejšnji sezoni.
Posamezno pa:
Allison - freaky eyes, zaradi katerih definitivno pade v oči. Isto kot crna mislim, da se ji je prva slika super posrečla. Bomo vidli kako bodo naslednje. Po moje bo, če bo imela solidne slike prišla kar daleč, ker je Tyri po moje ful všeč.

Aminat - črna gazela. Vizualno mi je všeč. Samo sem vidla, slike in po makeoverju nima več tako hude čupe. Jo zajebejo. Žal.

Celia - Nekaj na njenem obrazu me moti. Vizualno mi ni najbolj všeč.

Fo - meni je vizualno zelo všeč. Samo se bojim, da je v gibanju boljša kot na slikah, čeprav prva slika ji je dobro uspela. Upam, da ji bodo druge tudi. Makeover pa ne vem, če mi je na njej všeč.

Isabella - ok, ona je že itak izpadla, ampak iskreno rečeno, zasluženo. Njena slika je bila po mojem mnenju najslabša na prvem slikanju, njena hoja tudi ni bila brilijantna, pa še taka mala siva naopazna miška mi je delovala.

Jessica - lušna, ampak neopazna.

Kortnie - tudi ona mi je neopazna. A ona je kao plus size? Ker meni ne zgleda plus size.

London - ta mi tak malo prismuknjena deluje, ampak vseeno ok. Vizualno v gibanju mi ni. Imela pa mi je na prvem snemanju ful dobro sliko.

Natalie - še ena neopazna, pusta.

Nijah - imela mi je fajno sliko, tako res na tematiko snemanja. Sicer pa je v hiši nekak nisem opazila.

Sandra - v vsakem krogu se mora najt ena zoprna bitch, ki misli, da je najboljša in da že vse zna. Upam, da ji je to, da je bila med zadnjima dvema malo spodrezalo peruti. No, glede njenega obnašanja in iskanja pozornosti.... je res tekmovanje in da ni prišla iskat prijateljic v hišo, ampak vsaj malo osnovnega bontona ji ne bi škodilo. Po moje, če ostane v hiši bo še delala zdrahe. Ni mi všeč. Po makeoverju pa sploh ne.

Thalia - še ena pretty face, ki pa mislim, da bo samo pretty face in da so jo vzeli v šov samo zaradi brazgotin.

Teyona - zanimiv obraz, za katerega se ne morm odločit ali mi je všeč ali ne. Slike ni imela nekaj ekstra. Bomo vidli kako se bo odrezala...

Posted 13 March 2009 - 11:08 AM
klik
Drgač pa mislim, da je makeover kar dobro uspel, večinoma so mi kar dobro izpadle. Mi pa gre ful na živce, ko se tolko cmizdijo, če jih na kratko postrižejo, sploh ko potem veliko boljše zgleda

Posted 13 March 2009 - 12:08 PM
Allisonina preobrazba mi je všeč, sm že komaj čakala da ji bojo nekaj iz te njene grozne frizure naredl ( ne me narobe razumet, sej njena prejšnja frizura sama po seb ni grda, ampak ji za moje pojme ful ni pasala).
Londonina slika mi je bila super. Nisem se pa še odločila, če mi je všeč njena nova čupa al ne.
Aminat mi je kul, sam glede čupe še tut nisem zihr, prav tako sm dobila rahel filing, da se "izgublja".
Sandrin makeover mi ni všeč.
Celiin mi je. Sicer mi ni neka u ibr huda bejba pa to, ampak mi je kr všeč, pa zaenkrat mi še ne deluje zabita.

Teyona mi je kul v faco, k en marsovc, v pozitivnem smislu, seveda.

Tyra mi gre pa zmeraj bolj na živce.
Posted 13 March 2009 - 07:01 PM

Aminat so čisto zaj**, mi je spet kot ena black barbi doll.

Celia je pa super, čista uberbejba s to novo frizurco.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users