Jump to content

Photo

piercing

• Please log in to reply
3040 replies to this topic

#1141 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 26 June 2006 - 01:49 PM

A zato, ker jo ima Jenna biggrin.gif
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#1142 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 June 2006 - 01:51 PM

.
Pa ne no. biggrin.gif
Jenna mi je samo vizualno všeč. Nikakor ne tripam na podobnost z njo, verjemi. biggrin.gif

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1143 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 26 June 2006 - 05:51 PM

No ja...

O kakšni lokalni govoriš? Kje jo pa dajejo?
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#1144 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 June 2006 - 06:11 PM

.
Ja kakšni lokalni. Lokalni injekciji, vendar. Bivši mi je govoril, je bil s punco v Cultu, pa je tam ena zaposlena rekla, da lokalne praktično dajejo že povsod v studiih.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1145 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 26 June 2006 - 06:15 PM

Vem kaj je lokalna, nisem pa še slišala, da to dajejo v studiih. Jst osebno bi prepovedala. biggrin.gif Če pa tolk jajc ne zbereš... pol pa tud nč.
  • 0
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#1146 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 June 2006 - 06:27 PM

.
Ja jaz sem tudi mislila, da tega ne dajejo. Mi je blo to samoumevno. Pol sem pa enkrat gledala eno oddajo po tv, pa so kr vsi po vrsti povedali (neke kozmetičarke, neki bolj ali manj neznani (pa ne nujno tudi slabi seveda) piercingatorji), da kar dajejo lokalne, če stranka hoče. Pa zdaj ta v Cultu je povedala, da dajejo takorekoč vsakemu in nasploh da je to ful razširjeno. Hm. No ja, kar se mi zdi logično, če pomislim, kje se razširja luknanje zadnje cajte - med raznimi 14 letnimi kvazi hudobnimi alternativskimi čarovnicami. biggrin.gif

.
  • 0

#1147 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 26 June 2006 - 06:32 PM

soooo wrong!!! Sicer pa, bolečina je del piercanja, ki ga jst osebno ne bi hotela izpustit. Vsaj veš da ga imaš (piercing namreč).

Itak jih imam pa jst bolj za sebe in svojega lubija, jih ne razkazujem naokoli.
  • 0
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#1148 filozof

filozof

sramežljivec

• Člani
  • 35 posts

Posted 26 June 2006 - 06:34 PM

Naredi izjemo za filozofa! biggrin.gif
  • 0
Eppur si muove!

user posted image

#1149 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 June 2006 - 06:37 PM

.
Mah, ne vem. Se s tem sploh ne ukvarjam in ubadam.

.
  • 0

#1150 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 26 June 2006 - 06:38 PM

Ja, če boš sprejel posledice ni problema. Khm...naj omenim, da je moj bivši državni prvak v karateju.... biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#1151 metal*girl

metal*girl

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1389 posts
  • Interests:muska

Posted 26 June 2006 - 09:19 PM

QUOTE(nihrida)
Ja, sej glih v tem je fora. Če imaš prevelik uhanov se tu lahko uho povesi in nazadnje izgledaš kot Dumbo.

lol...pa js mam 2 una zdej medicinska..k to morš met kak tedn d se use zacel hehe fora pa d sm bla dans na bazenu...sm se kopala..pa še proelala sm se z motorjem.čelada pa mau je bulel sam mnda se mi nau zagnojil tongue.gif
  • 0
...they say I'm good...but I hope some day I'll find someone who is better than me...

#1152 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 26 June 2006 - 09:25 PM

Jst sem imela v ušesih ko sem bila mala, potem pa se mi je zacelilo. Pred kakimi tremi leti sem si spet dala naredit luknje in so se mi že skor zacelile in sem šla na bazen in pol direkt ležat. Ko sm se zbudila me je uho bolelo k pra****, pa še krvavel mi je. S tem se ni za igrat.
  • 0
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#1153 metal*girl

metal*girl

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1389 posts
  • Interests:muska

Posted 26 June 2006 - 10:08 PM

eh pa sej zj ne boli....trenutno...edin če ga tko...premaknem al pa primem za uho... :/
  • 0
...they say I'm good...but I hope some day I'll find someone who is better than me...

#1154 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 26 June 2006 - 10:17 PM

joj men se je tud kar enkrat zagnojil na usesu ermm.gif ermm.gif ...vglavnem bolel je...gnojno je bilo,vse rdece barve,pa se uho sem imela tako vroco laugh.gif -kot da bi ga na ognju ves cas imela.pa sem si ven potem dala...pa cez dva dni noter in je bilo vse ok wink.gif
(se sreca)

no prav nic se mi pa ni zagnojilo na usesnem TRAGUSU smile.gif biggrin.gif
na kar sem ful ponosna wink.gif

IPB Image
  • 0
I am falling between dreams and reality

#1155 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 26 June 2006 - 10:29 PM

A ta palčka pri Jenni pride čez celo uho dol, al se mi samo zdi tak?
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#1156 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 June 2006 - 10:32 PM

.
Ne čez celo uho. Zgornja polovica. Saj vidiš. biggrin.gif
V Cultu so rekli (je punca od bivšega spraševala po tem), da je to kar kompliciran postopek. Da ti najprej dve luknji nardijo in pol dajo neke navadne medicinske noter, da se fajn zaceli. Šele potem čez nekaj časa dobiš palčko. A kdo ve, zakaj to?

.
  • 0

#1157 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 26 June 2006 - 10:45 PM

ja ker pomoje ne mores met tiste dolge palcke noter prve dni...da se ti ne "zuli" vse skp(sveze narejen luknje)-rewcimo ko spis....pa uho je posebej na hrutsancu obcutljivo(velikokrat zatece,ko si das kaksen uhan noter)... wink.gif
  • 0

#1158 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 26 June 2006 - 10:47 PM

a si ni tista nina osenar šla naredit takega piercinga pa so ji kar direktno dali tako veliko palčko notr.....tam ko sta šla z unim u exit?
  • 0
500-krat ti lahko povem....

#1159 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 27 June 2006 - 05:22 AM

Zato se ji pa je tako nagravžno zagnojil in ga je morala dat ven.
  • 0
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#1160 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 27 June 2006 - 09:06 AM

QUOTE(nihrida)
Zato se ji pa je tako nagravžno zagnojil in ga je morala dat ven.

ja res je...rekla je da se ji je zagnojilo in da ji je oteklo-zato je morala dat ven uhan.

Za tiste pa ki zelijo met takle piercing samo nasvet-v zlatarni-se delajo luknje na hrustanec-pa si das najprej eno spodaj-pa pocakas da se zaceli,potem pa se drugo in potem si kupis samo nekje to dolgo palcko in si das lepo v uho.samo povezes eno lukno pa drugo.
in to je vsa umetnost.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users