Meni se zdi načeloma na mestu, da je Raay v žiriji, ker je producent, ki pri nas ven spravi ogromno komerciale, ki dejansko gre ljudem v ušesa. Verjetno od teh za mizo najbolj ve, kaj se bo prijelo in kaj ne. Je pa večino časa res grozljivo antipatičen. Jaz ga težko gledam.
Nika in Eva sta bili odlični.

Jaz bi ustavila tekmovanje in ju poslala na Evrosong. Še preoblečt se jima ni treba.
Na Klemna so se prav grdo spravili.

Saj izvedba res ni bila nevemkaj, ampak matrica pa tudi ni bila ničemur podobna, še najmanj pa originalnemu komadu.

Če si jo je sam zrihtal, potem si je res sam kriv, če jih pa rihtajo oni (kar je bolj verjetno), se mi je pa še bolj zasmilil. Res se ni dalo nič orientirat po njej. S tisto bebavo pripombo o tem, kako je oblečen, pa tudi ne vem, kaj je bilo. Tip je pel komad od Kings of Leon in oblečen je bil direkt kot, da bi ga z ameriškega juga potegnil, za moj okus je zadel na polno.

Za moj okus bi enako, kot so sklincali njega, lahko tudi Sarah, ki je bila kar velikokrat fovš, poleg tega pa še ves čas malenkost prepočasna in se je vse skupaj vleklo. Ampak tako pač je, simpatične punce imajo pač tukaj vedno malo prednosti (vsaj sodeč po tem, kakšen je bil izbor na oddajah do zdaj).
Malo mi je brezveze, ker bo izgleda na koncu ostalo kup pojočih deklet, ki bodo vse simpatične in lepo pele in bo vse isto.