Jump to content

Photo

EMA

• Please log in to reply
1851 replies to this topic

#1141 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 10 October 2011 - 03:13 PM

Meni je zabaven. In absolutno bolj simpatičen kot Zrnec. Čeprav je res, da se po navadi potem finte začnejo ponavljati (ugotovijo kaj je ljudem smešno in potem to ponavljajo, ponavljajo, ponavljajo...), čeprav pri njemu zaenkrat še nisem zasledila tega. smile.gif
Mi je pa smešno, ko pravijo naj njega pošljemo na ESC. In kaj bo? Oponašal Bonota? Saj dobro poje, ampak je predvsem igralec in si ga ne predstavljam zares peti neko lastno pesem. Tudi sam dvomim, da ima takšne ambicije.

Zadnja punca je bila dobra, ja, sploh za 15 let! thumbup.gif Pa Flora mi je bila všeč. Najbrž malo pripomore k temu tudi izbira pesmi. smile.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#1142 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 13 October 2011 - 07:53 AM

Wow, full je dobra, pa komaj 16 let. thumbup.gif

Eva Boto!

Flora Ema Lotrič

Flora AJEBES.jpg
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1143 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 16 October 2011 - 09:07 PM

Je gledala katera Misija Evrovizija danes?

Da na hitro komentiram:

Nika in Eva - ful sta mi bli všeč. Pa peli sta mojo skoraj najljubšo pesem, ki je sicer nista preveč lepo izgovarjali, ampak jima oprostim. Stari sta itak komaj 16.

Adrijana Lorber - ko je začela poskakovat sva s sestro skoraj padli s kavča. laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Alex - kul, ampak ne presežek.

Klemen Mramor - izbral si je ful slabo pesem, ki je sicer ful dobra pesem, ampak ne za tako oddajo. Ampak se mi je kr malo zasmilil kak so ga skritizirali.

Manuela Brečko - Ful mi je bla všeč, lepo je pela, simpatična. Obleka blink.gif, predebele noge, moderček!!???

Nika Zorjan - dobro je pela, ampak mi je antipatična.

Nika Bauman - Kr ena ženska. Pa še zelo nevarno predebela je.

Sarah Senica - Kr ok, ful lepo pesem si je zbrala.

Žirija pa je bla danes res na meji. Meni so se zdeli komentarji res že preveč strogi.
  • 0
Viens, reste ici!

#1144 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27679 posts

Posted 16 October 2011 - 11:58 PM

Meni sta bili oni dvojcici posreceni (Eva in Nika). Nasploh mi je oddaja proti pricakovanjem vsec. Tudi zirija mi je za spremembo precej kompetentna, ceprav mi gre Raay hudo mocno na jetra, ampak najbrz zaradi pojave.

Eva in Nika:

Ana, kaj pomeni "Je veux"?.

QUOTE(Kinky @ 13. 10. 2011 - 8:53) View Post

Wow, full je dobra, pa komaj 16 let. thumbup.gif

Eva Boto!

woot.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1145 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 17 October 2011 - 06:35 PM

QUOTE(_Planet_ @ 17. 10. 2011 - 0:58) View Post

Ana, kaj pomeni "Je veux"?.

Če lahko jaz: hočem smile.gif

Jaz gledam in mi je kul oddaja. Ne neko skrpucalo tipa Mario. Tudi žirija mi je kul, razen Raaya, ker se mi zdi tak bedak. Presenecena sem pa nad Jonasom, ker ma take konstruktivne kritike in ne žali (strogo ocenjuje smile.gif) kar vseh povprek, ker lahko.

Tekmovalcev se zdaj nobenega ne spomnim iz glave, sta mi bili pa full vsec Eva in Nika, se posebej, ker sta imeli originalen izbor komadov- tudi ze na avdiciji nista peli neke angleske. Fajn v glavnem.
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#1146 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 17 October 2011 - 06:43 PM

QUOTE(Ana @ 16. 10. 2011 - 22:07) View Post

Manuela Brečko - Ful mi je bla všeč, lepo je pela, simpatična. Obleka blink.gif, predebele noge, moderček!!???

Kaj? Meni se ne zdijo debele, si njo mislila?

KLIK

QUOTE(Parvinder @ 17. 10. 2011 - 19:35) View Post

Ne neko skrpucalo tipa Mario.

S tem se pa nikakor ne morem strinjati; Mario je en redkih, ki se res znajde na odru in uporablja lepo slovenščino.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#1147 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 17 October 2011 - 06:53 PM

Kinky ja. Ta obleka je IMO primerna samo za res visoke punce z res res suhimi nogami. Pustim pa opcijo, da ima v živo zelo suhe noge in da televizija doda kilograme.
  • 0
Viens, reste ici!

#1148 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 17 October 2011 - 06:54 PM

Pravijo, da doda nekaj kilogramov, da. No, vseeno, meni se njeje noge zdijo precej normalne, bi pa obleka lepše padla na višji punci, to je dejstvo. Je pa drugače zelo simpatična. happy.gif
  • 0

#1149 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 17 October 2011 - 06:55 PM

Zelo je simpatična in nimam pojma zakaj ji očitajo da je preveč spogledljiva. Wtf no, ti sodniki so za moje pojme kr nekaj.
  • 0
Viens, reste ici!

#1150 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 17 October 2011 - 06:58 PM

Nekaj slabega kao morajo reči, very Simon Cowell. ermm.gif Saj drugače bi ji pa rekli, da mora več koketirati s kamero, ali kaj podobno neumnega.

V glavnem, meni je tudi super.

• 0

#1151 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 17 October 2011 - 07:00 PM

Meni gre predvsem na živce ta iz Tabuja (pozabila kako ji je ime). Jaz s takimi leti ne bi upala bit tako zelo pametna kot je ona. Razumem Darjo Švajger, ki je ful izkušena in res ve stvari in jim pove konstruktivne kritike, ta Tabujevka pa kar nekaj seka. blink.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#1152 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19160 posts

Posted 17 October 2011 - 07:14 PM

Men se zdi še bolj "pameten" kot ta od Tabujev oni tip, ki je bil pri T-Angels. WTF, zakaj pa on v žiriji? ermm.gif
  • 0

#1153 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 17 October 2011 - 07:15 PM

Tina in Raay, da.

Zakaj?

Ker je na RTVju vse odvisno od vez, koga poznaš, komu v rit lezeš, itd. Le tako se kam pride.

Darija je pa meni. wub2.gif

• 0

#1154 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19160 posts

Posted 17 October 2011 - 07:19 PM

Darja in Jonas sta itak najboljša. Darja s svojimi izkušnjami sploh.
  • 0

#1155 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 17 October 2011 - 07:20 PM

Jaz sem samo čakala, da bo kdo Jonasa na gobec, kakšne komentarje ima.
  • 0
Viens, reste ici!

• Guests

Posted 17 October 2011 - 08:56 PM

Meni se je un fant kar mal smilil, k ga je Jonas tko popljuval kako je oblečen (ne vem kako mu je že ime, tist katerega je punca prijavila). Pa nasploh se na nekatere kar mal preveč spravijo - se mi zdi da gredo včasih kar mal izven konstruktivne kritike.

Glede Raaya pa presenečam samo sebe, sem mislila, da mi bo šel bolj na jetra, pa ga kar nekako prebavljam v tej oddaji biggrin.gif

Mi je bila pa v tej oddaji najboljša Manuela - lepa izbor pesmi, lepo jo je zapela, luštna je, simpatična interpretacija. Edino obleka bi ji mogoče bolj pasala kakšna bolj živahna (žive barve) glede na pesem, pa tist modrček je tut mene mal zmotil smile.gif Drugače pa svaka čast, ČE ima res angino in je tko lepo speljala nastop.
  • 0

#1157 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 17 October 2011 - 09:01 PM

Aja tole z angino, na živce mi gre to poudarjanje bolezni.
  • 0
Viens, reste ici!

#1158 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27679 posts

Posted 17 October 2011 - 09:37 PM

QUOTE(Parvinder @ 17. 10. 2011 - 19:35) View Post

Če lahko jaz: hočem smile.gif

Eva in Nika, se posebej, ker sta imeli originalen izbor komadov- tudi ze na avdiciji nista peli neke angleske.

Hvala! : )

Se strinjam glede Eve in Nike, zanimiv komad tudi na avdiciji!

QUOTE(Kinky @ 17. 10. 2011 - 19:43) View Post

S tem se pa nikakor ne morem strinjati; Mario je en redkih, ki se res znajde na odru in uporablja lepo slovenščino.

To ja, ampak meni je Misija Evrovizija ena redkih oddaj domace produkcije, ki mi ne deluje narejeno, celo niti prevec copy-paste, ceprav je copy-paste, mi je zanimiva in zabavna, ne prevec in ne premalo sproscena. Tudi med kandidati se najde veliko sposobnih, ogleda/prisluha vrednih. : )

QUOTE(Kinky @ 17. 10. 2011 - 20:15) View Post

Darija je pa meni. wub2.gif

+

Tudi mene je Jonas s svojo ne-vsevprek-pljuvajocim kritiziranjem presenetil. Se mi je pa zdelo zamalo, ko je Raay oni mocni punci (pozabila, kako ji je ime, Superwoman je pela) pribil, da, ce zapre oci, je super. Sem samo cakala, da se bo nekdo direktno ali med vrsticami vtaknil v njene kilograme.
  • 0

• Guests

Posted 17 October 2011 - 09:47 PM

Meni se zdi načeloma na mestu, da je Raay v žiriji, ker je producent, ki pri nas ven spravi ogromno komerciale, ki dejansko gre ljudem v ušesa. Verjetno od teh za mizo najbolj ve, kaj se bo prijelo in kaj ne. Je pa večino časa res grozljivo antipatičen. Jaz ga težko gledam.

Nika in Eva sta bili odlični. thumbup.gif Jaz bi ustavila tekmovanje in ju poslala na Evrosong. Še preoblečt se jima ni treba.

Na Klemna so se prav grdo spravili. blink.gif Saj izvedba res ni bila nevemkaj, ampak matrica pa tudi ni bila ničemur podobna, še najmanj pa originalnemu komadu. down.gif Če si jo je sam zrihtal, potem si je res sam kriv, če jih pa rihtajo oni (kar je bolj verjetno), se mi je pa še bolj zasmilil. Res se ni dalo nič orientirat po njej. S tisto bebavo pripombo o tem, kako je oblečen, pa tudi ne vem, kaj je bilo. Tip je pel komad od Kings of Leon in oblečen je bil direkt kot, da bi ga z ameriškega juga potegnil, za moj okus je zadel na polno. smile.gif

Za moj okus bi enako, kot so sklincali njega, lahko tudi Sarah, ki je bila kar velikokrat fovš, poleg tega pa še ves čas malenkost prepočasna in se je vse skupaj vleklo. Ampak tako pač je, simpatične punce imajo pač tukaj vedno malo prednosti (vsaj sodeč po tem, kakšen je bil izbor na oddajah do zdaj).

Malo mi je brezveze, ker bo izgleda na koncu ostalo kup pojočih deklet, ki bodo vse simpatične in lepo pele in bo vse isto. down.gif
  • 0

#1160 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27679 posts

Posted 17 October 2011 - 09:57 PM

^^

Imas prav glede Raaya ja, jao, ko ne bi bil tako antipaticen.

QUOTE(_Planet_ @ 17. 10. 2011 - 22:37) View Post

(pozabila, kako ji je ime, Superwoman je pela)

Nina Bauman, nevarno predebela by Ana. laugh.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users