Jump to content

Photo

LUSH

• Please log in to reply
2636 replies to this topic

#1141 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 29 March 2008 - 03:34 PM

Ej jaz sem skoraj celo srednjo VSAK dan šla mimo pa sem vedno mislila da je to zgolj ena trgovina z darili, al pa kej, ker so imeli v izložbi neke paketke, pa vse je blo pisano smile.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1142 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16991 posts

Posted 29 March 2008 - 03:51 PM

Ni mi uspelo priti do Lusha. cry.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1143 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 29 March 2008 - 05:25 PM

Nisi našla al, kaj mislš s tem? Mission failed.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1144 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16991 posts

Posted 29 March 2008 - 06:06 PM

Ni bilo časa da bi šla, ker se je profesorju mudilo domov.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1145 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 29 March 2008 - 11:29 PM

Čujte, ljudi! laugh.gif

A se men samo zdi, ali je imela Lush včasih še en treatment za lase, imenovan The Strokes? Ne vem, morda se mi blede, ampak se mi zdi, da ga je uporabljala URŠKA. Ga ne delajo zdej več? Zakaj pa ne? tongue.gif Evo, sm ga našla na netu:

http://www2.lush.com...and=00007:upd=y

Samo pri tem ni opcije ''add to bag'' pa tudi če grem normalno iskat po katerikoli Lush strani, ga med ponudbo ne najdem nikjer, ta zgornji link pa mi je slučajno v iskalniku ven vrglo.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1146 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 30 March 2008 - 12:05 AM

Pri nas je šel iz prodaje.

Pa glede tega lahko čekiraš angleško stran, ne ameriško..ker imamo uvoz iz VB (pa Hrvaške) in tudi enako-podobno ponudbo.

• 0

#1147 morettina

morettina

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3056 posts

Posted 30 March 2008 - 12:26 PM

joj me punce mešate s tem mamljivo dišečim lushem ohmy.gif nič ne rabim trenutno pa še moram šparat cry.gif
  • 0

#1148 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 30 March 2008 - 12:40 PM

Lush se vedno rabi tongue.gif wink.gif
  • 0

#1149 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 30 March 2008 - 10:21 PM

Punce, a je katera alergična na kaj od Lusha?

Jaz sem danes prvič uporabila Flying Fox gel za tuširanje in se je moja koža odzvala naravnost zastrašujoče. cry.gif Umila sem se po telesu in tudi po obrazu, pa mi je kar naenkrat postalo v obraz neznosno vroče, pa se pogledam v ogledalo in sem imela obraz tako rdeč, kot bi bila cel dan na žgočem soncu in bi dobila hude opekline - bila sem dobesedno krvavo temno rdeča, potem pa se pogledam še po telesu in sem bila tudi ful rdeča, sploh po prsih in pod pazduhami. Tudi srbet me je začelo po prsih in sem se spraskala, da imam prav take proge čez. cry.gif Zdej po ene 15 minutah se je malo pomirilo, koža je še vedno vidno rdeča, ampak precej manj - bolj tko, ko da sem telovadila in sem rdeča v obraz, ker mi je vroče. Srbi me nič več, ampak vseeno si gela niti slučajno ne upam več uporabljat. Vem, da nisem alergična na jasmin, ker sem bila že velikokrat v stiku s cvetočim jasminovim grmom (sem ga prijemala in ovohavala) pa ni bilo nič. Tudi uporabljam Lushev Jasmin & Henna Fluff Eaze treatment za lase in ga vmasiram tudi v lasišče ter pustim delovat vsaj eno uro, pa ni bilo do zdej nič narobe. Nekaj druga mora bit in ne vem kaj, imam tudi njihov gel The Olive Branch, pa sem ga že nekajkrat uporabila in je vse super, nobenih negativnih posledic. Ja, pa na med, ki ga Flying Fox vsebuje ogromno, tudi preverjeno nisem alergična.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1150 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 30 March 2008 - 10:50 PM

Jaz sem bila na eno njihovo svežo masko za obraz, sem imela pa prav izpuščaje, ni kar zginilo ali pa da bi bila samo rdečica. Seveda si nisem zapomnila katera maska je bila in si zdaj ne upam vzeti nobene biggrin.gif Vsaj denarnica ne trpi.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1151 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 30 March 2008 - 11:39 PM

Ti čisto verjamem, mogoče od vseh esenc in dišavnic notri, da je prevelika koncentracija? Pri Lushu se pogosto zgodi, da katera koža malo čudno reagira. Slišala sem že za en deodorant, pa ne vem ali Aromaco ali Aromarant, da punce pogosto jamrajo nad rdečimi pekočimi fleki. Za FF še nisem slišala.

Jaz sem bila čisto alergična in so se mi ustnice vnele po balzamih za ustnice LIp squeak in Egg snogg, pa sem zelo malo uporabljala in kar se tiče nanašanja s prstom vedno ekstra roke umivala, da ja ne bi blo kakih vnetij. Na ostale reči pa še zaenkrat ne, čeprav sem jih "dala čez" že veliko. Se zgodi...

• 0

#1152 amisa

amisa

sramežljivec

• Člani
  • 90 posts

Posted 31 March 2008 - 12:12 AM

Sama sicer nimam tovrstnih izkušenj, vendar so baje kar pogoste takšne reakcije, tako da na tvojem mestu bi se temu gelu na daleč izogibala, ker očitno ni šlo samo za manjšo reakcijo ampak za pravo katastrofo.
  • 0

#1153 nanka

nanka

sramežljivec

• Člani
  • 76 posts

Posted 31 March 2008 - 09:47 AM

Jaz sem alergična na Aromaceme. po nekaj dnevni uporabi me začne pečt in srbet in dobim fleke pod pazduho. pa tako lepo diši cry.gif

še kar nekaj punc z istimi izkušnjami poznam, tako da previdno z Aromacreme, magari pred nakupom zahtevajte tester
  • 0

#1154 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 31 March 2008 - 10:56 AM

Jaz sem samo srečna, da nimam problemov z gelom The Olive Branch, ker mi nooooro diši in bi bla ful žalostna, če bi imela kakšno alergično reakcijo nanj. K sreči mi res ful ustreza in se mi zdi krasno nežen in tudi negovalen, bi pa rada sprobala še Sonic Death Monkey in si zdej ne upam naročit. cry.gif Od balzamov za ustnice sem pa vesela, da sem naročila Lip Service, ki edini nima kupa eteričnih olj in mi je enkraten, ful dobro poneguje tudi zahtevne ustnice, je pa res, da je na sobni temperaturi kar konkretno trd in ga je treba dat na močno sonce ali na topli radiator, da se omehča, ker drugače se ga ne da namazat.
  • 0

#1155 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 31 March 2008 - 07:08 PM

Tale seznam je iz ameriškega Lush foruma, ampak vira ne morem navesti, saj so ga pred kakim mesecm izbrisali in naredili nov seznam, glede na skupine podobnih skupnostnih vonjev in ne glede na enakost vonja. Meni je pa tale seznam bolj všeč kot novi, ker ima bolj točno določeno, katere reči enako ali pa zelo zelo podobno dišijo. Vmes je tudi precej izdelkov, ki jih ne prodajajo več. Z večino se kar strinjam.

Lush Products marketed to have the same ingredients as other products, on purpose.

Let's see now..."Product Scent similarities" This will be a list of things that lush made over the years (and currently) to specifically smell like another product. Exact ingredients and scent, on purpose.

Almond/Rose/Marzipan
Snowcake soap
Marzibain bubble bar
Smitten hand cream
Oops! Almond Kisses mistake moisturizer

Banana
Little Monkey bubble bar
Banana Moon soap

Candy
Candy Fluff powder
Creamy Candy bath melt
Creamy Candy Bath bubble bar
Rockstar soap
Kiss Chase gift set
Melting Marshmellow Moment melt

Carnation/Tangerine/ Rose
Almond Kisses moisturizer
Potion body lotion
Santa Monica (Christmas 2004) ballistic
Ruby Red Slippers BBS

Chamomile/Lavender/Rose/Chalomine
In The Nude bath melt
Dreamwash smoothie
Fresh Farmacy facial cleanser
Dream On Bath Bomb

Chamomile/Lavender/Citrus/Sandalwood
Ickle Baby Baff
Assisi shampoo

Cinnamon
Sparkle Spice soap
Reddy For Christmas soap
Spice Mountain soap
Christmas Cracker bbs
Marathon BBS

Chocolate/ Orange
Sonic Death Monkey shower gel
Whipstick lip balm
Heavenly Bodies buttercream

Chocolate/Ginger
13 Rabbits chocolate & ginger bath and shower gel
13 Rabbits chocolate & ginger bath melt

Chocolate/Mint
After 8:30 massage bar
Chocolate Meltdown Ballistic

Chocolate (White)
Skinny Dip (white chocolate & clove)
Monte Blanc massage bar (white chocolate & orange) (discontinued)
Honey Trap Lip Balm (honey, white chocolate)

Coconut/vetivert
Coolaulin conditioner
Trichomania solid shampoo truckle
I Should Coco soap
Coconut Deo Powder

Cotton Candy/Sandalwood
Sugar Plum Fairy ballistic
Plum Duff ballistic
It's a Date bubble bar

Fresh Floral: Summer/Spring fowers
Dreaming of Summer bath oil
Summer Blues ballistic

Fruit punch
Angel's Delight soap
Golden Moon soap
Limited edition "Wimbledon tennis ball" Bath Bomb

Herbal (Rosemary, Mint, Lime Oil, Menthol, Rosemary, Juniperberry Oil
Party On Shower Jelly
Party on Temple Balm

Grapefruit
Whoosh Shower Jelly
Whoosh temple balm
Sexy Peel Soap

Honey/Toffee/Foody
Soft Couer massage bar
Honey Bee ballistic
Ma Bar bubble bar
Honey I Washed The Kids soap

Honey
B Never too busy to be beautiful shower and hair gel
Honey Comfort ballistic
Honey Waffle soap
Afterlife Moisturizer

Incense
Reincarnate
Arabian Bright
Buddha Bar hard shampoo

Incense (myrrh/ bergamot/sandalwood/ mandarin orange)
Icon perfume
Icon bbs
Icon powder
Icon soap
Icon ballistic

Jasmine, Rose, Clary Sage, Ylang Ylang
Sex Bomb ballistic
Bada-Bing shower jelly
Green Day BBS

Jasmine/Honey
Flying Fox gel
Youki-Hi ballistic
Flying Fox temple balm
Honey Trap
Godiva Shampoo Bar

Jasmine and henna fluff

Jasmine/ Vetiver/ Ylang Ylang
Alkmaar
Fairy Jasmine
Silky Underwear
Turbo Bubble

Lavender
Dreamtime bath melt
Dreamtime temple balm
Sleepyhead massage bar

Lavender
French Kiss bbs
Ooh La La soap
Golden Slumbers Bath Bomb
Deep Sleep shower jelly

Lavender
Dream Cream lotion
Pleasure Dough bbs

Lavender/Lime/Sea
Sea Vegetable soap
Big Blue ballistic
Bubbling Under bubble bar

Lavender/Chamomlie/Sandalwood
Ickle Baby Baff
Assisi shampoo
Shnuggle dry body butter

Lemon/Sandalwood
Floating Island melt
Whitewash smoothie

Milk (coconut and soy), Orange, Patchouli
Milky Bar soap
Hot Milk bubble bar
Aqua Marina facial cleanser – tukaj se niti slučajno ne strinjam, reč smrdi po ribah

Mimosa
17 Cherry Lane soap
Sakura ballistic
Seanick hard shampoo

myrrh/ bergamot/sandalwood/ mandarin orange
Icon perfume
Icon bbs
Icon powder
Icon soap
Icon ballistic

Orange/Neroli
(brought back from CTG temporarily)
Prince shower gel
Prince shaving cream
Prince bbs
Prince soap
Prince cologne

Orange/Patchouli/Pine
Karma perfume
Karma Bubble bbs
Karma ballistic
Karma Sutra ballistic
Lush ballistic
Karma powder
Karma Kreme lotion

Rose/ Jasmine/ Sandalwood
Fever massage bar
Hollywood bubble bar
Mirror Mirror neck cream

Spicy(clove)/floral
Flower Market perfume, soap, dusting powder
Monet's Garden ballistic

Strawberry
The Big Strawberry melt
Two timing Tart bubble bar

Vanilla/ Clary sage/Lavender
American Cream conditioner
Shimmy Shimmy massage bar
Twinkle Bath Ballistic
Flosty Gritter BBS

Currant

Sweetie pie, You snap the whip, Comforter

• 0

#1156 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 01 April 2008 - 07:36 AM

QUOTE(nanka @ 31. 3. 2008 - 10:47) View Post
Jaz sem alergična na Aromaceme. po nekaj dnevni uporabi me začne pečt in srbet in dobim fleke pod pazduho. pa tako lepo diši cry.gif

še kar nekaj punc z istimi izkušnjami poznam, tako da previdno z Aromacreme, magari pred nakupom zahtevajte tester

imam enake izkušnje. pa tako krasen naraven deodorant je. sem ga več kot polovico vrgla stran, v lushu pa so mi zagoravljali, da je nemogoče, da bi bila alergična. ampak sem pa potrebovala cel mesec in na tone domačega ognjičevega mazila in bepantena, da sem podpazduhe spravila v red in nisem bila več kot opica, ki se skoz praska!

• 0

#1157 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 01 April 2008 - 05:33 PM

meni je bil Flying Fox eden najslabših gelov za prhanje - totalno, ampak res totalno mi je izsušil kožo. bljeh. pa še smrdi mi za znoret.
navdušena sem nad masažko Each Peach - njam, njam citrusi. smile.gif sem vesela, da sem se pustila prepričat prodajalki - še sploh, ker sem bla deležna take masaže zvečer, da .... oops.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1158 nanka

nanka

sramežljivec

• Člani
  • 76 posts

Posted 01 April 2008 - 07:16 PM

QUOTE(-supergirl- @ 1. 4. 2008 - 8:36) View Post

imam enake izkušnje. pa tako krasen naraven deodorant je. sem ga več kot polovico vrgla stran, v lushu pa so mi zagoravljali, da je nemogoče, da bi bila alergična. ampak sem pa potrebovala cel mesec in na tone domačega ognjičevega mazila in bepantena, da sem podpazduhe spravila v red in nisem bila več kot opica, ki se skoz praska!

pri meni tako hude oblike hvalabogu ni bilo, ampak sem pa Lushu celo štalo naredila, češ da je gotovo pokvarjen. na embalaži namreč ni bilo nobenega datuma, jaz pa z očutljivostjo podpazduh nisem nikoli imela težav.

žal, tale mi res ni pasal
  • 0

#1159 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 April 2008 - 12:01 PM

Masažna ploščica Wiccy magic muscles je zakon!
Zelo diši po cimetu... meni diši celo stanovanje.
Za kožo je zelo blagodejna, primerno se topi, v kožo se sicer vpija zeeelo počasi
(kar je tudi namen, a ne, glede na to, da je masažna).
Mi je pa super nahranila kožo, tako da sem imela zjutraj krasno žametno!
Aromaterapija zraven je pa itak neopisljiva! Priporočam ljubiteljicam cimeta. ;-)

IPB Image
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1160 amisa

amisa

sramežljivec

• Člani
  • 90 posts

Posted 08 April 2008 - 12:34 PM

tale ploščica je res fajn tudi po kakšnih športnih obremenitvah, sprosti mišice.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users