Kaj ste to noč sanjali?
Posted 11 June 2008 - 06:27 AM
Posted 11 June 2008 - 10:30 AM
A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 11 June 2008 - 10:48 AM
nemogoče ....čeprav danes mi že cel dan hodi Obala po glavi
Posted 11 June 2008 - 11:10 AM
Posted 11 June 2008 - 05:33 PM
...delam, delam (doštudirala sem v Slo), no od oktobra pa spet študiram tuki
Posted 14 June 2008 - 04:47 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 14 June 2008 - 04:57 PM
Posted 15 June 2008 - 05:29 PM
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 15 June 2008 - 07:11 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 18 June 2008 - 10:43 PM
Pablo Picasso
Posted 19 June 2008 - 07:58 AM
A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 19 June 2008 - 09:08 PM
Sanjalo se mi je, da sem zanosila s sedanjim fantom in rodila dečka, na las podobnega njemu: čisto enak nosek je imel kot moj fant, tak širok boksarski, in očke tudi čisto njegove.... Vesela sem bila, čeprav sem si po tihem želela deklice. zaradi spleta okoliščin sem odšla iz porodnišnice sama z njim do doma (kraj dogajanja je v sanjah zelo nazorno kazalo, da Maribor, natančneje območje okoli Telekoma) in doživljala na poti domov neke ovire in kolobocije (ki se vseh zdaj ne spomnim) na poti do fanta ...Na koncu sem le prišla, s sinčkom in sva se s fantom igrala v parku ...
Jaz pa sem postala tipična mama, ki se po porodu "zapusti": začela nositi staromamske puloverje ter se pobrila na Britney Spears frizuro.
Posted 22 June 2008 - 07:41 AM
v glavnem se je končalo tako, da mi je rekel, nej pohitim, se se morva izmuznit od tam (ful sva se skrivala, ne vem v čem je bil štos) ... js sm pa še kr po garaži hodila pa postelje postiljala pa take neumnosti (sploh ne vem, od kod so se vzele) ... pa profesorica za matematiko me je spraševala nekaj za maturo (neke čudne integrale pa ploščine, brrr) ... namesto 3. vprašanja sem mogla pa en velik kup solate strebit
??
Posted 22 June 2008 - 12:11 PM
v naši garaži se je dogajal en gala koncert - klavirski, in pianista ni bilo. jaz seveda nisem hotla it gor, ker me je na smrt strah javnega nastopanja, zato je šel gor eden izmed bivših ... in se potem nekako izmuznil iz odra sredi nastopa ne da bi kdo od občinstva opazil.
v glavnem se je končalo tako, da mi je rekel, nej pohitim, se se morva izmuznit od tam (ful sva se skrivala, ne vem v čem je bil štos) ... js sm pa še kr po garaži hodila pa postelje postiljala pa take neumnosti (sploh ne vem, od kod so se vzele) ... pa profesorica za matematiko me je spraševala nekaj za maturo (neke čudne integrale pa ploščine, brrr) ... namesto 3. vprašanja sem mogla pa en velik kup solate strebit
??
haha...
Mene je tudi danes v sanjah matura preganjala.
(taoistična modrost)
Posted 22 June 2008 - 01:50 PM
Emily, jst sm tudi sanjala da sm mela novega fanta
don't you dare!
Posted 22 June 2008 - 02:23 PM
Posted 22 June 2008 - 02:54 PM
Da sem šla na kebab. Delala ga je pa ena čudna ženska, taka bolj na indijanko je vlekla. In jaz pač naročim in ona začne kar testo z nogami valjat, gor teptat pa ful umazane noge je imela.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 23 June 2008 - 08:46 AM
don't you dare!
Kdo pa je Jure
Danes sm pa sanjala da sm šla kao spat na nek senik, in sm mela neke ful čudne gate ki so mi ful lezle dol, tudi če sm ležala čisto pri miru so kr same vlekle proti kolenom, in potem bi mogla vstat, ampak si nisem upala, kr gate niso hotle stat na meni in sm se bala, da bi me kdo vidu, in potem sm tam z neke stene snela en pas in sm si jih poskušala pripet, ampak ni šlo, ker niso imele zankic za pas. No, na koncu mi je nekako ratalo, in povrh sm si oblekla še žakelj za krompir, ki sm si ga tudi prepasala, da sm zgledala bolj "moderno"
Posted 23 June 2008 - 08:58 AM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users