Jump to content

Photo

Kaj ste to noč sanjali?

• Please log in to reply
1724 replies to this topic

#1141 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 11 June 2008 - 06:27 AM

Sanjala sem, da smo šli s fantom in kolegoma plezat v Ameriko. In pol smo ful nekje plezal brez varovanja in mimo pripleza Tom Cruse (kao misija nemogoče) in smo se mu mi ful smejal kako je lesen pol je pa enga napadu pa ga hotuv prepad vršt pol se je pa sam spotaknu pa padu dol. Pol se je pa samo še zaslišal: rez.
laugh.gif kr neki biggrin.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#1142 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 11 June 2008 - 10:30 AM

Jaz pa sem sanjala, da je bil sosed pri meni. In sva se neki zafrkavala v moji sobi (da se razumemo: kt mejhna sva se ful ful družla in sva bla blj kt brat pa sestra, pa zdj se zadnje čase spet mal druživa, tak da ni blo nič ljubezenskega preganjanja pa to tongue.gif ). Sva se bockala ipd. zraven sta pa moj oč pa njegova mami kofe pila za mojo pisalno mizo (sam to je tk čist zravn pojstle). laugh.gif butl.gif laugh.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#1143 exotica

exotica

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 693 posts

Posted 11 June 2008 - 10:48 AM

...da sm se naveličala Barcelone in da sm hotla domou ohmy.gif

nemogoče ....čeprav danes mi že cel dan hodi Obala po glavi sad.gif
  • 0

#1144 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 11 June 2008 - 11:10 AM

@exotica te smem vprašat kaj ti počneš v Barceloni tak dolgo? Živiš tam, študiraš ?
  • 0
Viens, reste ici!

#1145 exotica

exotica

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 693 posts

Posted 11 June 2008 - 05:33 PM

Ana ma sej nism dolgo tle...leto pa 8 mescev tongue.gif

...delam, delam (doštudirala sem v Slo), no od oktobra pa spet študiram tuki rolleyes.gif

• 0

#1146 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 14 June 2008 - 04:47 PM

Sanjala sm, da sm z eno kolegico mogla enemu sošolcu kao razkazat Koper, in smo šli zvečir vn, in je blo vse prazno, Koper pač. In smo se jst in ona usedle tam pred tržnico na klopce in njega ni blo nikjer, in kr naenkrat se pripelje na nekem kolesu. Jst sm ga vprašala, kje ga je dobil, in on da ga je ukradu. Sm se ful razjezila, sm mu rekla da to ni Ljubljana in da v Kopru se ne sme krast koles in naj ga zdej pelje lepo nazaj laugh.gif Takrat pa se je že zbudil lastnik kolesa, ki je živel tam kjer je v resnici agencija Palma, in se začel dret na sošolca da naj mu vrne kolo. Smo šli prot tam in ugotovili, da tip v bistvu peče ribe, in je mel tam eno ribo v kaminu na kupu drv, in dve zraven na krožniku, in so ble še žive. Jst sm se ful razburla in začela iskat vodo da malo polijem boge ribe, da ne bi več tako trpele, ampak mi je prijateljca rekla da ne smem, da mu ne zmočim drv, in me odvlekla proč. Sva hodle po stopnicah gor, in meni se je kr naenkrat začelo ful ful spat, da sm kr začela padat po tleh. Ona je bla čisto šokirana, da kaj mi je, in sm si zmisnla da mi je slabo. In potem smo šle do začetka Čevljarske, in tam je bla kao neka projekcija slik z Obale, in njej je blo to ful zanimivo in je hotla gledat, meni je blo pa ful dolgčas in sm zaspala. Ko sm se zbudila, so vsi nekam zginli, zraven mene je bil pa samo nek tip, ki sm ga tko na videz poznala, in me je z eno roko božal po nogi, z drugo pa po mednožju blink.gif In meni sploh ni blo nič jasno, in sm ga par minut samo zmedeno gledala, preden mi je kapnilo, kaj dela. Pol sm ga seveda nagnala, ampak on je bil ful navdušen. Jst sm bla ful jezna in sm šla na Obalo gledat kdo je ta prasec, in je mel tko na svoji strani napisano nekaj v stilu: Hevea, zakaj si šla, pogrešam te itd. Jst pa še vedno nisem vedla kdo je to bil, in sm šla gledat njegove fotoalbume, in na vsaki sliki je bil nekdo drug! In potem sm se zbudila.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1147 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25894 posts

Posted 14 June 2008 - 04:57 PM

js sm tud sanjala nekaj z ribami (how weird is that) - mela sem akvarij z eno mini mini rdečo ribico (ene pol cm je mela), in je blo treba vodo zamenjat. sestra se je ponudila, da bo to sama nardila ... in potem pridem zraven, in ugotovim, da je riba kar tko zunaj, na suhem, in sem se čist razjezila pa jo hotla nazaj spravit v vodo, ampak se je začela ful čudno obnašat (pa ful na hitr je zrastla - nč jasn, je mela kr naenkrat 7 cm). hm.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1148 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 15 June 2008 - 05:29 PM

Jaz sem sanjala, da sem imela novega fanta in, da sva z zdajšnjim pač nehala. In sva z novim fantom šla v en x izmišljen lokal, prvič sm ga v sanjah vidla no. In sva se tam stiskala in tko...ful je bil luškan ta moj novi, pa tak izmišljen lik je bil - ga ne poznam v real lajfu. No ful je bil res simpatičen razen ful mozoljev naj bi imel. Ampak sem imela tisti občutek v sanjah, da je on en super dečko, da me ima ful rad. No potem se naj bi pa za mizo zraven posedu moj fant ( v real lajfu je moj fant v sanjah je bil pa bivši kao a ne, joj čist zapleten biggrin.gif ) in je začel neki tega mojga bivšga v drek tlačit pol k je vidu, da ne prime pa še mene pred njemu in no prava scena....potem je pršu pa kar še moj bivši iz pred dveh let in naju še on neki tm kaj se greva in kr neki no. Potem sva midva s tistim ubogim fantom odšla domov kjer sva se odločila, da bova šla rajši v kakšen drug lokal..ko sva se ustavila pri meni doma sem se jaz hotela kao mal lepš oblečt in sem šla tko v omaro in sem imela v omari same ene trenirke in take nogometne cunje no laugh.gif no res prava fuzbal oprava kar marko, dušan kar ena leva imena pa tko je gor pisal laugh.gif ....in sm bla čist v krizi kaj bom zdej oblekla..no pol sem se pa zbudila...fiu smile.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#1149 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 15 June 2008 - 07:11 PM

Emily, jst sm tudi sanjala da sm mela novega fanta laugh.gif Samo mojemu je blo ime Jure, in sva šla skupaj na nek piknik. Tam je blo ful ljudi in nobenega nisva poznala, in sva mogla medtem ko so vsi ostali igrali badminton jst in Jure pečt čevapčiče laugh.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1150 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 18 June 2008 - 10:43 PM

Jaz sem sanjala, da je babica iz nekega grmičevja pred hišo podila ježa. Ta je čez čas prišel ven, vendar se je zelo ustrašil, ker mu je z ene strani pot zaprl moj pes, z druge pa jaz. In ker je jež postajala vse večji in večji, sem se v paniki obrnila in zbežala, naenkrat pa je jež, ki že bil že tak ovelik kot moj pes, skočil meni na hrbet in jaz sem potem zletela čez 3meterski zid.

blink.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1151 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts

Posted 19 June 2008 - 07:58 AM

Jaz sem pa zadnjič sanjala Janšata in Rupla. blink.gif laugh.gif Nekaj s porokami je blo al kko. Urška B. se je poročila z Janšatom, sam je blo čudno k je Janša skos zravn mene stal pa gledou to poroko z mano. Pa sestrična moja pa teta sta ble tm in smo neki okol cerkve skakale pa bežale pred varnostniki. butl.gif laugh.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#1152 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 19 June 2008 - 09:08 PM

O fak, kaj takega pa še ne cry.gif ... Pa jaz ja še dolgo ne mislim imeti otroka hmm.gif

Sanjalo se mi je, da sem zanosila s sedanjim fantom in rodila dečka, na las podobnega njemu: čisto enak nosek je imel kot moj fant, tak širok boksarski, in očke tudi čisto njegove.... Vesela sem bila, čeprav sem si po tihem želela deklice. zaradi spleta okoliščin sem odšla iz porodnišnice sama z njim do doma (kraj dogajanja je v sanjah zelo nazorno kazalo, da Maribor, natančneje območje okoli Telekoma) in doživljala na poti domov neke ovire in kolobocije (ki se vseh zdaj ne spomnim) na poti do fanta ...Na koncu sem le prišla, s sinčkom in sva se s fantom igrala v parku ...

Jaz pa sem postala tipična mama, ki se po porodu "zapusti": začela nositi staromamske puloverje ter se pobrila na Britney Spears frizuro.

blink.gif ohmy.gif cry.gif
  • 0

#1153 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25894 posts

Posted 22 June 2008 - 07:41 AM

v naši garaži se je dogajal en gala koncert - klavirski, in pianista ni bilo. jaz seveda nisem hotla it gor, ker me je na smrt strah javnega nastopanja, zato je šel gor eden izmed bivših ... in se potem nekako izmuznil iz odra sredi nastopa ne da bi kdo od občinstva opazil.

v glavnem se je končalo tako, da mi je rekel, nej pohitim, se se morva izmuznit od tam (ful sva se skrivala, ne vem v čem je bil štos) ... js sm pa še kr po garaži hodila pa postelje postiljala pa take neumnosti (sploh ne vem, od kod so se vzele) ... pa profesorica za matematiko me je spraševala nekaj za maturo (neke čudne integrale pa ploščine, brrr) ... namesto 3. vprašanja sem mogla pa en velik kup solate strebit biggrin.gif.

??
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1154 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 22 June 2008 - 09:09 AM

QUOTE(MLadoLetNa @ 7. 6. 2008 - 10:16) View Post

Nekaj o Freyi. Nimam pojma, o čem se je šlo, samo vem, da je bilo neznansko lušna! biggrin.gif

LOL, kaj resno, hahahah. laugh.gif No vsaj nekdo, ki me sanja. sleep.gif
  • 0

#1155 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts

Posted 22 June 2008 - 12:11 PM

QUOTE(nika @ 22. 6. 2008 - 8:41) View Post

v naši garaži se je dogajal en gala koncert - klavirski, in pianista ni bilo. jaz seveda nisem hotla it gor, ker me je na smrt strah javnega nastopanja, zato je šel gor eden izmed bivših ... in se potem nekako izmuznil iz odra sredi nastopa ne da bi kdo od občinstva opazil.

v glavnem se je končalo tako, da mi je rekel, nej pohitim, se se morva izmuznit od tam (ful sva se skrivala, ne vem v čem je bil štos) ... js sm pa še kr po garaži hodila pa postelje postiljala pa take neumnosti (sploh ne vem, od kod so se vzele) ... pa profesorica za matematiko me je spraševala nekaj za maturo (neke čudne integrale pa ploščine, brrr) ... namesto 3. vprašanja sem mogla pa en velik kup solate strebit biggrin.gif.

??

haha... laugh.gif laugh.gif Joj, k bi le blo treba solato trebit. Ni problema! Kokr skled hočjo! laugh.gif

Mene je tudi danes v sanjah matura preganjala. rolleyes.gif Gospodarsko poslovanje sem imela (ki ga imam jutri drgač). Več se ne spomnim. Sem pozabila. Vem pa, da ni bil fajn občutek... ermm.gif
  • 0

(taoistična modrost)

#1156 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25894 posts

Posted 22 June 2008 - 01:50 PM

QUOTE(Hevea @ 15. 6. 2008 - 20:11) View Post

Emily, jst sm tudi sanjala da sm mela novega fanta laugh.gif Samo mojemu je blo ime Jure, in sva šla skupaj na nek piknik. Tam je blo ful ljudi in nobenega nisva poznala, in sva mogla medtem ko so vsi ostali igrali badminton jst in Jure pečt čevapčiče laugh.gif

don't you dare! ohmy.gif laugh.gif
  • 0

#1157 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26100 posts

Posted 22 June 2008 - 02:23 PM

Jst sem pa sanjala da so me poslal na plastično operacijo in sem pol čist na koncu vprašala kaj pa z joški... al je boljš, da mam vse otroke kar jih mislim met al jih je boljš prej dvignit. Pa so rekli, da je boljš prej - bom prej zadovoljna in bom po otrocih še enkrat prišla nazaj. Da njih itak samo denar zanima.
  • 0

#1158 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 22 June 2008 - 02:54 PM

Spet sanjala.

Da sem šla na kebab. Delala ga je pa ena čudna ženska, taka bolj na indijanko je vlekla. In jaz pač naročim in ona začne kar testo z nogami valjat, gor teptat pa ful umazane noge je imela. huh.gif Pol mi je notr naložila solatko in pač vsega mal, je bilo pa vse že neki gnilo in umazano, ful čudno vse skupi. In men je ful slabo ratal in nisem hotela tistga jest zato sem kar ušla in šla sedet na neke stopnice v bližino. Od tam sem opazovala to žensko kaj bo pač naredila s kebabom..in, ko je vidla, da mene ni več je naredila ful žalosten fris in ga vrgla v smeti. Mene je v tistem trenutku zapekla vest in sem šla nazaj do nje in jo vprašala kje ima zdej tisti moj kebab in ona me je hotla okrog prnest in ga je kar iz smeti vzela in mi ga ponudila. ohmy.gif Pol sem se začela pa res na vso moč pizdit nanjo kaj se pa gre, da si to dovol men prodat. In ona reče ja ni problema in mi začne delat novega...in spet ves tisti postopek od začetka (gnetenje testa z umazanimi nogami ....itd.) Grozn! ohmy.gif laugh.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#1159 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 23 June 2008 - 08:46 AM

QUOTE(nika @ 22. 6. 2008 - 14:50) View Post

don't you dare! ohmy.gif laugh.gif

ohmy.gif Pusti ti mojega Jureta pri miru!!

Kdo pa je Jure tongue.gif

Danes sm pa sanjala da sm šla kao spat na nek senik, in sm mela neke ful čudne gate ki so mi ful lezle dol, tudi če sm ležala čisto pri miru so kr same vlekle proti kolenom, in potem bi mogla vstat, ampak si nisem upala, kr gate niso hotle stat na meni in sm se bala, da bi me kdo vidu, in potem sm tam z neke stene snela en pas in sm si jih poskušala pripet, ampak ni šlo, ker niso imele zankic za pas. No, na koncu mi je nekako ratalo, in povrh sm si oblekla še žakelj za krompir, ki sm si ga tudi prepasala, da sm zgledala bolj "moderno" laugh.gif
  • 0

#1160 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 23 June 2008 - 08:58 AM

Eno bivšo sošolko iz OŠ, k je mene matretirala, sm js v sanjah matretirala. woot.gif Debela bajsa misl, da če ma velke špehaste joške, da je že višek lepote. evil.gif Kaj mi bojo velke joške, če ona ne more narest 5 korakov, ne da bi bla zadihana in rdeča k paradižnik.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users