Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
35984 replies to this topic

#1141 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 June 2006 - 12:24 PM

QUOTE(sonchika)
Kak vam rata?! Jaz če se zelo trudim, ne spravim v kovček več kot 10 kil prtljage.

Haha, brez problema. Dvojne šuhe, pa fen in še kaj, pa je že 5 kil tu. biggrin.gif Da ne omenjam, da si neseser, kjer mam negovalno in dekorativno kozmetiko, nesem s sabo gor na letalo. biggrin.gif Pol pa ratajo problemi glede oblačil. Kaj, če bo malo toplo malo mrzlo vreme. Kaj, če bo skos toplo? Kaj, če bo skos mrzlo? Treba računat na vse variante. biggrin.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1142 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46101 posts

Posted 26 June 2006 - 12:44 PM

[quote=Jenna][quote=sonchika]Kak vam rata?! Jaz če se zelo trudim, ne spravim v kovček več kot 10 kil prtljage.[/quote]
Haha, brez problema. Dvojne šuhe, pa fen in še kaj, pa je že 5 kil tu. biggrin.gif Da ne omenjam, da si neseser, kjer mam negovalno in dekorativno kozmetiko, nesem s sabo gor na letalo. biggrin.gif Pol pa ratajo problemi glede oblačil. Kaj, če bo malo toplo malo mrzlo vreme. Kaj, če bo skos toplo? Kaj, če bo skos mrzlo? Treba računat na vse variante. biggrin.gif[/quote]točno tak. Morš na vsako priložnost računat. ;) Pa še kakšne brisače s sabo vzameš. Takoj se nabere. biggrin.gif biggrin.gif

[quote=Špela][quote=rea]kje si pa gatke prala biggrin.gif si jih okol obračala? sad.gif biggrin.gif[/quote]

biggrin.gif kok težko si je kaj oprat v umivalniku od kakega javnega skreta al kjerkoli pač, še sploh, če imaš sabo detergent? biggrin.gif sicer pa ideja o okoli obračanju niti ni tko slaba. biggrin.gif velja probat. biggrin.gif
Kje pa pol gatke posušiš??
  • 0

#1143 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 26 June 2006 - 01:01 PM

Kako kje jih posušiš ... kje je pa tle problem? blink.gif Pač ta čas oblečeš druge (valjda nimaš samo enih, ampak vsaj dvojne biggrin.gif ) in te oprane posušiš na soncu/radiatorju/kar tako nekje ... sej v enem dnevu se zihr posušijo.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1144 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 26 June 2006 - 01:03 PM

če kampiraš, jih daš na šotor in pol se ti lepo posušijo.... res je da jih vsi vidijo....

(ne sj ne, mal se hecam... mogoče pa to kdo vseen prakticira??? dont know)
  • 0

#1145 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 26 June 2006 - 01:07 PM

Kje pa pol gatke posušiš??

Ja se pa ze kje najde... like na balkonu, ali pa jih razobesis preko stola, ce nima soba balkona ...se pa ze nekako znajdes ane, ne se hecat s takimi no... rolleyes.gif biggrin.gif Treba bit malo prakticen. Mislim, kje pa pol brisace posusis? biggrin.gif twisted.gif
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#1146 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 June 2006 - 01:14 PM

QUOTE(Kalypso)
točno tak. Morš na vsako priložnost računat. ;) Pa še kakšne brisače s sabo vzameš. Takoj se nabere. biggrin.gif biggrin.gif

Točno, jaz obvezno svoje brisače vzamem poleg. biggrin.gif
Drugače pa gate se pa res najlažje operejo na roke in posušijo. Ob predpostavki, da niso glih usrane. biggrin.gif:D:D Posušiš jih pa kjerkoli..... jih kam preko vržeš. Se posušijo tudi kje drugje, ne samo na vrvi obešene s klupami. biggrin.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1147 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46101 posts

Posted 26 June 2006 - 01:16 PM

Ja pa dobro no. Gatke so tak intimen del garderobe, ko jih ravno ne bi razkazovala vsakemu mimoidočemu. ermm.gif biggrin.gif biggrin.gif Jaz si vedno vzamem s seboj na morje oz. če grem kamorkoli za več dni toliko gatk za koliko dni grem pa še ene tri ali štiri za rezervo.
  • 0

#1148 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 June 2006 - 01:23 PM

.
Ah, to je pa že pretiravanje vse skup no. biggrin.gif

.
  • 0

#1149 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46101 posts

Posted 26 June 2006 - 01:26 PM

Raje imam več zravem - še vedno lahko čisto nazaj domov prinesem, ko pa da mi zmanjka in si morm prat. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Taka pač sem. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Mislim trojne tangice pa res ful prostora zavzamejo. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

#1150 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 June 2006 - 01:27 PM

.
Ja saj jaz si tudi ful zraven vzamem, da si nič ne perem. Ampak ne bi mi pa bil problem. biggrin.gif

.
  • 0

#1151 cedevita

cedevita

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3157 posts

Posted 26 June 2006 - 01:32 PM

Jooj, kero debato mate biggrin.gif
  • 0
God invented man because Eve's vibrator ran out of batteries.

#1152 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 June 2006 - 01:39 PM

.
Intelektualno in prefinjeno. Kot se pač za lepa-sijevke spodobi. biggrin.gif

.
  • 0

#1153 cedevita

cedevita

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3157 posts

Posted 26 June 2006 - 04:26 PM

A mogoče kera ve, kdaj je na sporedu miss slovenije? ermm.gif
  • 0

#1154 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27535 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 26 June 2006 - 04:33 PM

že blo biggrin.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1155 cedevita

cedevita

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3157 posts

Posted 26 June 2006 - 04:35 PM

Kaj? Kdaj? blink.gif blink.gif
  • 0

#1156 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46101 posts

Posted 26 June 2006 - 04:41 PM

Včeraj zvečer. ;) biggrin.gif
  • 0

#1157 cedevita

cedevita

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3157 posts

Posted 26 June 2006 - 04:42 PM

oops.gif ...hm...ok, nič nebom več rekla..(jaz sem kura, kokodak) blink.gif oops.gif biggrin.gif

P.S.: Kalypso, hvala za pojasnilo biggrin.gif
  • 0

#1158 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46101 posts

Posted 26 June 2006 - 04:43 PM

Ni za kaj. Mimogrede Iris Mulej je miss. ;)
  • 0

#1159 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46101 posts

Posted 26 June 2006 - 05:11 PM

Imam mokre lase, pripravljene škarje ampak si ne upam naredit frufruja. Rabim mnenje ali bi mi pasal. Sama mislim, da mi ne bi najbolj, ampak da še slišim kakšno mnenje...
  • 0

#1160 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 26 June 2006 - 05:23 PM

A to biti ti, Kalypso? smile.gif Glede na kolko si lustna, mislim da ni frufruja ki ti ne bi pristajal. tongue.gif
AMPAK...da ne bom potem jaz cesa kriva biggrin.gif ...ker vidim, da imas sama pomisleke...
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users